.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
|
.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018 https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
2017-05-12 ساعت 17:59
یه سوال دیگه:
اگه تو قسمت شغل بزنیم دانشجو و محل اقامت فعلی با شهر محل دانشگاه یکی نباشه مشکلی ایجاد می کنه؟ (من در مرحله پایان نامه هستم و احتیاجی نیست تمام وقت برم دانشگاه) تشکر کنندگان: milade
2017-05-12 ساعت 20:54
(2017-05-11 ساعت 19:48)marsha نوشته: سلام تبریک ویژه خدمت جنابعالی وبا ارزوی بهترین ها موفق باشید
پرواز را به خاطر بسپار پرنده مردنی است.
تشکر کنندگان: marsha ، sepideh1234 ، jalayevatan ، milade
2017-05-12 ساعت 23:19
(2017-05-12 ساعت 10:45)farrokh33 نوشته:(2017-05-11 ساعت 19:48)marsha نوشته: سلام یعنی شما فکر میکنید اکتبر میرم مصاحبه؟؟ خدااااا کنه
کیس نامبر 2018AS00002xxx تعداد افراد کیس سه نفر//سفارت آنکارا// ارسال فرم اول ، چهاردهم می
خدا جووووونم به امید خودت..❤️❤️❤️?? تشکر کنندگان: farrokh33 ، ebrahim1e ، sepideh1234 ، jalayevatan ، milade
2017-05-13 ساعت 07:15
خدا را شکرت که بعضی ها دو شانسه هستند
تشکر کنندگان: jalayevatan ، Erebour ، dv2017 ، milade ، hameddjj
2017-05-13 ساعت 09:32
(2017-05-11 ساعت 19:48)marsha نوشته: سلام مبارکه و به سلامتی. اگه تا الان فرم 260 رو فرستاده باشی تو ماه اکتبر و یا نهایتا تو ماه نوامبر به مصاحبه دعوت میشی ایشالا
2017-05-13 ساعت 09:44
سلام دوستان من فرم ds-260 پر کردم الن چه کارایی باید انجام بدم وقت کنسولو فقط از با ایمیل میشه چک کرد یا راه دیگه هم هست و اینکه دوستان راهنمایی کامل برای سفارت که نه من نه اونایی که برنده شدن دچار مشکل بشن با تشکر و امید برنده شدن همه دوستان
تشکر کنندگان: farrokh33
2017-05-13 ساعت 11:57
(2017-05-13 ساعت 09:32)AbbasHTC نوشته:(2017-05-11 ساعت 19:48)marsha نوشته: سلام نه هنوز نفرستادم چون تازه پریروز متوجه شدم ولی ان شالله حتما توی این هفته میفرستم
کیس نامبر 2018AS00002xxx تعداد افراد کیس سه نفر//سفارت آنکارا// ارسال فرم اول ، چهاردهم می
خدا جووووونم به امید خودت..❤️❤️❤️?? تشکر کنندگان: AbbasHTC
2017-05-13 ساعت 11:59
دوستان یا تجربه یه سوال
با توجه به اینکه من سال ۲۰۱۳ این پروسه رو طی کردم و توی مصاحبه کلیر شدم و همسرم هم کمی دیرتر کلیر شد، این مساله روی پرونده امسالمون هم تاثیر میذاره. یا باید همه چی رو از اول دوباره چک کنن؟ همسرم میگه دوباره بریم سفارت انکارا چون اونجا پرونده داریم. واقعا ربطی داره؟؟؟؟
خدا جووووونم به امید خودت..❤️❤️❤️??
2017-05-13 ساعت 12:01
کاش پی دی اف فرم ۲۶۰ موجود بود تا یه بار دستی پر کنیم و بعد توی فرم آنلاین وارد کنیم
اینفرم جدیده سال ۲۰۱۳ فرم ۲۳۰ بود?
خدا جووووونم به امید خودت..❤️❤️❤️??
2017-05-13 ساعت 12:33
(2017-05-13 ساعت 11:59)marsha نوشته: دوستان یا تجربه یه سوال خیر اون پرونده تمام شده رفته و کلیرنس معمولاً 6 ماه اعتبار داره اما شما اگر وضعیت ترکیه رو نسبت به ارمنستان بهتر میبینید میتونید شانس خودتون رو امتحان و موضوع رو با افیسر در میون بگذارید! (2017-05-13 ساعت 12:01)marsha نوشته: کاش پی دی اف فرم ۲۶۰ موجود بود تا یه بار دستی پر کنیم و بعد توی فرم آنلاین وارد کنیممیتونید از اینا استفاده کنید البته نمیدونم امسال تغییرات داشته یا نه
✓ چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟
We don't grow when things are easy We grow when we face challenges تشکر کنندگان: marsha ، jalayevatan
2017-05-13 ساعت 21:22
(2017-05-12 ساعت 17:57)mj2018 نوشته: با سلام به همه دوستان چندتا سوال داشتم در مورد مدارک دیپلم و پیش که باید برای سفارت ترجمه بشن: سلام دوست عزیز فعلا نیازی به ترجمه مدارک ندارید چون اگر کیس نامبر شما جزو اولی هاباشه ودرماه اگوست کارنت بشه تو ماه اکتبر به مصاحبه میرید (حدودای اوایل مهر ماه) اگر فرم DSرو پر کردید وفکر میکنید تو اکتبر میرید مصاحبه به نظر من فعلا شروع کنید به زدن واکسن هایی که مدت زمان چند ماهه نیاز دارند وباید درچند مرحله تزریق کنید وشروع کنید مدارک جمع کنید .خوندن تاپیک های برندگان سالهای گذشته میتونه خیلی کمکتون کنه سعی کنید از مطالب مهم یادداشت بردارید واما پاسخ شما 1- اصل مدرک دیپلم +پیش دانشگاهی را به تایید اداره کل آموزش وپرورش برسونید وبعد ببرید دارالترجمه رسمی 2-نیازی به ترجمه ریز نمرات نداریدچون سفارت فقط مدرک 12 سال تحصیل (دیپلم 11سال +پیش دانشگاهی 1سال )رو ازشما میخواد تندرست باشید تشکر کنندگان: jalayevatan ، mj2018
2017-05-13 ساعت 21:39
(2017-05-13 ساعت 11:59)marsha نوشته: دوستان یا تجربه یه سوال سلام دوست عزیز بنا به تجربه ای که ما از ویزای توریستی داریم بهتره همون آنکارا رو انتخاب کنید چون هم شما به اون محیط بهتر آشنا هستید وهم حتما توی پروند شما سابقه قبلی 2013 وجود داره میتونه بهتون کمک کنه درضمن من Pdf فرم ds 2015 رو دارم فقط نمیدونم چطور روی تاپیک بذارم اگر نیاز دارید ایمیلتون روبدید براتون بفرستم ویا راهنمایی کنید چطور رو تاپیک بذارم تندرست باشید تشکر کنندگان: marsha
(2017-05-13 ساعت 09:44)amirrt نوشته: سلام دوستان من فرم ds-260 پر کردم الن چه کارایی باید انجام بدم وقت کنسولو فقط از با ایمیل میشه چک کرد یا راه دیگه هم هست و اینکه دوستان راهنمایی کامل برای سفارت که نه من نه اونایی که برنده شدن دچار مشکل بشن با تشکر و امید برنده شدن همه دوستان سلام دوست عزیز با تبریک وفراوان وآرزوی گرفتن ویزای یکضرب ابتدا امضاتون رو بنویسید که با توجه به کیس نامبرتون راهنمایی کنم که حدودا کی به مصاحبه دعوت میشید (کیس نامبرتون رو حدودا بنویسید مثلا***2) 1-اولین کیس هایی که کارنت میشن (یعنی شماره اونا اعلام میشه) حدودای هفته دوم ماه آگوست هست 2-یک هفته بعد ویا بیشتر نامه دوم جایگزین نامه اول میشه(نامه اول رو که الان روی سایت میبینید و حتما ازش پرینت بگیرید) ویک ایمیلی براتون میاد 3-درنامه دوم روز وساعت ومحل مصاحبه مشخص میشه ولیست مدارکی که باید با خودتون به سفارت ببرید (اگر سفارت آنکارا باشه باید یکسری مدارک رو یک ماه قبل بفرستید) درضمن توی ایمیل هم همین مشخصات نوشته شده 4-اگر کیس نامبر شما زیر 2000 هست از الان شروع کنید برخی واکسن ها روبزنید (انیستیتو پاستور راهنماییتون میکنه) 5-لیستی از مدارکی که باید تهیه کنید بنویسید برای این کار از یادداشتهای تاپیک برندگان سالهای گذشته استفاده کنید ویا منتظر باشید همین روزها تاپیک جدید برندگان 2018باز میشه ومیتونید دراونجا پرسش های خودتون رو مطرح کنید 6-از همین الان شروع کنید یادگیری زبان چون شما میخواید دراونجا زندگی کنید واگه زبان بلد نباشید نمیتونید ارتباط برقرار کنید ودچار مشکل میشید درخاتمه ...با نوشتن امضاتون بهتر میشه راهنمایی کرد .همگی تندرست وشاد باشید تشکر کنندگان: jalayevatan
سلام دوستان عزیز
دوستانی که قبول شده اند وتازه عضو مهاجرسرا شده اند به چند نکته توجه کنند برای آنکه بتوانیم بهتر به پرسش های شما پاسخ بدیم ویا راهنمایی کنیم 1-ابتدا امضاتون رو کامل کنید (یعنی تا حدودی مشخصات کیستون رو بنویسید لطفا حدودا بنویسید ونه کامل .مثلا کیس نامبرتون رو با ***2 بنویسید) اونوقت میشه پیش بینی کرد که حدودا چه موقع به مصاحبه دعوت میشیدومیشه راهنمایی کرد که الان چه کارایی باید انجام بدید 2-لطفا وقتی به پرسش شما پاسخ داده میشه زیر نوشته و بر روی واژه :تشکر: کلیک کنید تا مشخص بشه شما یادداشت رو خوندید 3-سعی کنید از همین الان برید وتاپیک های برندگان سالهای گذشته رو مطالعه کنید واز تجربیات اونا استفاده کنید واز اونا یادداشت برداری کنید 4-زبان بخونید اون هم با پشتکار وبدون وقفه چون میخواهید در جامعه ای زندگی کنید که زبانشون فارسی نیست بدون دونستن زبان نه میتونید ادامه تحصیل بدید ونه میتونید کار کنید 5-لطفا اگه درپست های قبلی به پرسشی پاسخ داده شده دوباره سوال نکنید وزحمت بکشید پست های قبلی رو بخونید درخاتمه آرزو میکنم که همگی دوستان ویزای یکضرب بگیرند وبه سرزمین آرزوهایشون سفر کنند تندرست وشاد باشید تشکر کنندگان: dv2017 ، marsha ، Nzg3242 ، Màhsa 75 ، jalayevatan ، h.mgh ، mehre cyrus ، sh_alp
|