.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
|
.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018 https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
2017-05-16 ساعت 23:46
(2017-05-16 ساعت 18:24)kartal32 نوشته: سلام دیپلم فنی 11 ساله دارم. یه بار اموزشکده 4 ترم خوندم و انصراف دادم و بعد چند سال رفتم دانشگاه ازاد یک ترم خوندم و با معادل سازی واحدها مدرک فوق دیپلم گرفتم. موقع پر کردن فرم دی اس 260 دیپلم رو توضیح دادم که گرفتم واسه اموزشکده رو هم گفتم که تموم نکردم و دانشگاه ازاد با یک ترم درس خوندن مدرک گرفتم. توی ریزنمرات فوق دیپلم اکثر واحدها رو میزنه معادل سازی شده و فقط یک ترم درس خوندم. به نظرتون مشکل پیش نمیاد؟ واسه مدرک دیپلم هم ریزنمرات ارایه بدم؟ ------------------------------------------------------------------------------------- سلام دوست عزیز فوق دیپلم رو ببرید سازمان مرکزی دانشگاه ازاد و اونو تایید کنند بعد ببرید دارالترجمه رسمی واصل وترجمه اونو باخودتون ببرید سفارت موقع مصاحبه .ریز نمرات دیپلم نیازی نیست ترجمه کنید ولی برا احتیاط هم میتونید ترجمه کنیدوبا خودتون ببرید سفارت .
2017-05-17 ساعت 00:11
(2017-05-16 ساعت 21:37)farrokh33 نوشته:(2017-05-16 ساعت 19:40)Erebour نوشته: نمیدونم چی بگم کلا حالم خیلی خرابه...بزرگترین اشتباه اینه که زندگیتو ول کنی به امید لاتاری.....من کسی بودم که دبیرستان نمونه دولتی درس میخوندم...همکلاسی هام و هم مدرسه ای هام رتیه 4 و 10 و 20 شدن...زیر صد برای مدرسه ما مهم بود نه زیر هزار...همه فک و فامیل و دوستام انتظار قبولی من تو بهترین دانشگاه رو داشتن...ولی فکر لعنتی رفتن به آمریکا نمیزاشت درس بخونم فقط منتظر این بودم که سن و شرایطم برسه به اون چیزی که بتونم لاتاری ثبت نام کنم...منی که ازم اونطوری انتظار داشتن ، یه دانشگاه غیرانتفاعی قبول شدم که حتی مهدکودک هم ازش بزرگتره....جالب اینجاست از حماقتم هم دست نکشیدم بازم زندگیمو گذاشتم بر مبنای اینکه لاتاری قبول میشم...5 ترم رفتم دانشگاه فقط 50 واحد پاس کردم...انصراف دادم الان رفتم دانشگاه آزاد که 70 کیلو متر با شیراز فاصله داره....روزی 140 کیلومتر باید برا یه کلاس برم کلی از زندگیم و هم سن سالام کلی عقب افتادم...خلاصه اینا رو گفتم که عبرت بگیرید..فرصت هاتون رو به امید لاتاری و رفتن تلف نکنید.وگرنه میشید مثه من از اینور رونده از اونور مونده..تمام تلاشتون رو تو ایران داشته باشید هر وقت هم قبول شدید ک چ بهتر..امیدوارم حالا که ما نشدیم،به اونایی که قبول شدن ویزا بدن... مرسی از انرژی خوبی که دادین بهم...والا چی بگم...کم کم داره دیر میشه
در به در در پی معشوق دویدیم چه غم
گر به معشوق رسیدیم چه بهتر نرسیدیم چه غم تشکر کنندگان: farrokh33 ، jalayevatan ، Ashkan3832
سلام دوستان.
۱- من دانشجو هستم و بصورت حق التدریس(ساعتی- بدون بیمه) تو دانشگاه تدریس میکنم. آیا باید تو فرم ۲۶۰ تدریس رو عنوان کنم به عنوان شغل دوم یا لازم نیست؟ ۲- اگه تو قسمت شغل بزنیم دانشجو و محل اقامت فعلی با شهر محل دانشگاه یکی نباشه مشکلی ایجاد می کنه؟ (من در مرحله پایان نامه هستم و احتیاجی نیست تمام وقت برم دانشگاه) تشکر کنندگان: farrokh33
2017-05-17 ساعت 00:14
(2017-05-16 ساعت 22:55)dv2017 نوشته:(2017-05-16 ساعت 21:37)farrokh33 نوشته:دوست عزیز ، خواستم جواب پست شما رو بدم که با خوندن پاسخ آقا فرخ حرفی برای زدن باقی نمیمونه بغیر از اونجاهایی که بولد و رنگیشون کردم من هم تاکید میکنم که ادامه تحصیل اونجا یا اروپا مختص فارغ التحصیلان دانشگاه های دولتی نیست و خیلی ها هستند از دانشگاه های غیر دولتی که از راه تحصیل رفتن و موفق هستند.(2017-05-16 ساعت 19:40)Erebour نوشته: نمیدونم چی بگم کلا حالم خیلی خرابه...بزرگترین اشتباه اینه که زندگیتو ول کنی به امید لاتاری.....من کسی بودم که دبیرستان نمونه دولتی درس میخوندم...همکلاسی هام و هم مدرسه ای هام رتیه 4 و 10 و 20 شدن...زیر صد برای مدرسه ما مهم بود نه زیر هزار...همه فک و فامیل و دوستام انتظار قبولی من تو بهترین دانشگاه رو داشتن...ولی فکر لعنتی رفتن به آمریکا نمیزاشت درس بخونم فقط منتظر این بودم که سن و شرایطم برسه به اون چیزی که بتونم لاتاری ثبت نام کنم...منی که ازم اونطوری انتظار داشتن ، یه دانشگاه غیرانتفاعی قبول شدم که حتی مهدکودک هم ازش بزرگتره....جالب اینجاست از حماقتم هم دست نکشیدم بازم زندگیمو گذاشتم بر مبنای اینکه لاتاری قبول میشم...5 ترم رفتم دانشگاه فقط 50 واحد پاس کردم...انصراف دادم الان رفتم دانشگاه آزاد که 70 کیلو متر با شیراز فاصله داره....روزی 140 کیلومتر باید برا یه کلاس برم کلی از زندگیم و هم سن سالام کلی عقب افتادم...خلاصه اینا رو گفتم که عبرت بگیرید..فرصت هاتون رو به امید لاتاری و رفتن تلف نکنید.وگرنه میشید مثه من از اینور رونده از اونور مونده..تمام تلاشتون رو تو ایران داشته باشید هر وقت هم قبول شدید ک چ بهتر..امیدوارم حالا که ما نشدیم،به اونایی که قبول شدن ویزا بدن...سلام دوست عزیز ممنونم....شما همیشه لطف دارید???
در به در در پی معشوق دویدیم چه غم
گر به معشوق رسیدیم چه بهتر نرسیدیم چه غم تشکر کنندگان: dv2017 ، farrokh33 ، jalayevatan
(2017-05-17 ساعت 00:14)mj2018 نوشته: سلام دوستان. سلام دوست عزیز 1-نیازی نیست حق التدریس رو بنویسید فقط بنویسید دانشجو هستید(اگه شغل اصلی دارید که با اون زندگیتون رو اداره میکنید اونو بنویسید.) 2-مشکلی نیست .اونا محل اقامت اصلی رو میخوان نیازی نیست حتما درمحل تحصیل اقامت داشته باشید تشکر کنندگان: jalayevatan ، mj2018
2017-05-17 ساعت 12:52
(2017-05-16 ساعت 22:48)dv2017 نوشته:اينجارو كه نخريدم ميتونن بيان براي خودشون گفتم كه سريعتر جواب بگيرن نه اينكه گهگاهي يكي جواب بده(2017-05-16 ساعت 21:33)mona_ir نوشته:امسال مدیران مهاجرسرا کار جالبی کردن ، همون صفحه اول اولین تاپیکها مربوط میشه به مراحل گام به گام بعد از برنده شدن که مرتب هم مدیران بهشون سر میزنن .(2017-05-15 ساعت 22:14)dv2017 نوشته: تاپیک که هست ،تاپيك برندگان لاتاري ٢٠١٨ داريم؟ پس بذاريد لطفا لينكشو چون اينجا كسي نميتونه صد در صد جواب درست و كامل بهشون بده انشالله وقتي قبول شديم اطلاعات كسب ميكنيم دركل حرفم اين بود براي بندگان خدا ي تاپيك ب همون اسم برندكان لاتاري ٢٠١٨ ميذاشتن تا سريع و راحت جواب رو پيدا كنن و حاشيه ديگه اي تو حرفم نبود موفق باشيد تشکر کنندگان: jalayevatan ، farrokh33
2017-05-17 ساعت 13:54
(2017-05-17 ساعت 12:52)mona_ir نوشته:نظر خیلی خوبیه . و قطعا حاشیه ای توی حرفای شما نبود(2017-05-16 ساعت 22:48)dv2017 نوشته:اينجارو كه نخريدم ميتونن بيان براي خودشون گفتم كه سريعتر جواب بگيرن نه اينكه گهگاهي يكي جواب بده(2017-05-16 ساعت 21:33)mona_ir نوشته: تاپيك برندگان لاتاري ٢٠١٨ داريم؟ پس بذاريد لطفا لينكشو چون اينجا كسي نميتونه صد در صد جواب درست و كامل بهشون بدهامسال مدیران مهاجرسرا کار جالبی کردن ، همون صفحه اول اولین تاپیکها مربوط میشه به مراحل گام به گام بعد از برنده شدن که مرتب هم مدیران بهشون سر میزنن . هنوز که تاپیک برندگان 2018 باز نشده ولی یه تاپیک هست به نام " گفتگوی آزاد برندگان لاتاری ". تمام سوالایی که اینجا داره مطرح میشه رو میتونن توی انجمن های گامها اولیه راحت به جوابش برسن اما اگه لینکهای دیگه ای به نظرتون میرسه که بتونه کمکشون کنه ، براشون بذارید یا راهنماییشون کنید چجوری و کجا درخواستشونو از مدیران بخوان تا زود حرفاشون شنیده بشه اونوقت خیلی سریع و راحت جواب هاشون رو پیدا میکنن. مثلا وقتی مخاطب ما مدیران هستن بهتره پایین صفحه اول بریم به اینجا "تیم مدیریت" و نام کاربری مدیران رو پیدا کنیم و با منشن کردنشون بهشون پیغام بدیم یا پیام خصوصی بهشون بدیم. برای مطلع شدن و برزو شدن از همه فرصتها باید استفاده کرد چه حالا چه انشاالله بعد از قبولی . شاید قبول بشیم و اونوقت اینجا کسی جوابمونو نده و سردرگم بشیم.
✓ چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟
We don't grow when things are easy We grow when we face challenges تشکر کنندگان: mona_ir ، copol ، saeed_gh ، jalayevatan ، farrokh33
2017-05-17 ساعت 14:50
ﺗﻮی ﺧﻮﻧـﻤﻮن ﺑﻪ ﻣﺎ ﻣﻴـﮕـﻦ ﻓﺮاری
ﺗﻮی ﻏﺮﺑﺖ دم ﺑﻪ دم اﻧﮕﺸﺖ ﻧﮕﺎری دﻳﮕﻪﺣﺘﻲ ﺻﺎﺣﺐ اون ﺧﻮﻧﻪ ﻧﻴﺴﺘﻴﻢ ﺑﻴﺮون ﺧﻮﻧـﻪ ﻣﻴـﮕـﻦ ﻣﺎ ﺗﺮورﻳـﺴﺘﻴﻢ وﻗﺘﻲ ﺧﻮﻧـﻪ ﺷﺪه ﺑﻮد ﻣﺜﻞ ﺟﻬﻨﻢ ﻣﺎ ﺑﺎ وﻳﺰای ﺑﻬﺸﺖ ﺑﺮﻳﺪﻳﻢ از ﻫﻢ ﺣﺎﻻ ﺗﻮ ﺑﺮزخ ﺑﺪﺑﻴـﻨﻲ اﺳﻴـﺮﻳﻢ ﻧﻤﻴﺘﻮﻧﻴﻢ رﻳﺸﻤﻮﻧﻮ ﭘﺲ ﺑﮕﻴﺮﻳﻢ ﻧﻤﻴﺘﻮﻧﻴﻢ رﻳﺸﻤﻮﻧﻮ ﭘﺲ ﺑﮕﻴﺮﻳﻢ ﭼﺎرهای ﻧﻤﻮﻧﺪه ﺟﺰ رﻓﺘﻦ و رﻓﺘﻦ اﻧﮕﺎر اﻳﻨﻮ رو ﭘﻴﺸﻮﻧﻴـﻤﻮن ﻧﻮﺷﺘﻦ ﻛﻪ ﺳﻔﺮﺗﻘﺪﻳﺮ ﻣﺎﺳﺖ واﺳﻪ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﻣﺎﻫﻤﻴـﻨـﻴﻢ ﺟﻨـﮕﻞ ﺑـﺪون رﻳـﺸﻪ
2017 , 2018 ,2019,2020
می رود راه پیوسته تا آن سو *** از دری کو شد رهش آغاز می رود او تا کجا تا کو *** من روان با او کنم آواز می روم من همره و همپو *** تا به دیدار کلان راهی ره همه این مقصد اما کو *** چه بگویم جز نه و آهی؟ * شعری از بیلبو بگینز - از آثار JRR TOLKIEN تشکر کنندگان: Erebour ، saeed_gh ، jalayevatan ، farrokh33
2017-05-17 ساعت 20:34
سلام دوستان كيس من ديپلم ندارند و در زمان ثبت نام خورده زير ديپلم و ايشون ١٧سال سابقهي سرآشپزي دارند و ١٠سال هم سابقه ي قالي بافي ميخام بدونم اون حداقل هاي لازم رو دارند يا نه؟
تشکر کنندگان: farrokh33
2017-05-18 ساعت 16:42
(2017-05-17 ساعت 20:34)mortexa66 نوشته: سلام دوستان كيس من ديپلم ندارند و در زمان ثبت نام خورده زير ديپلم و ايشون ١٧سال سابقهي سرآشپزي دارند و ١٠سال هم سابقه ي قالي بافي ميخام بدونم اون حداقل هاي لازم رو دارند يا نه؟خدا بده برکت. یکی نیست به این کیس شما بگه که عزیز من , دوست من , آخه چرا؟ واقعا چرا ثبت نام کردی؟ درسته که همه این حق را دارند که ثبت نام کنند و شانس یک فرصت جدید را داشته باشند ولی شما که اطمینان نداری از شرایط خودت چرا شانس یکی دیگر را از بین بردی؟ فقط تو را خدا اگر اگر شرایطش را داری حتما برو که اگر نری و بی خیال شوی من یکی روزی 1000 بار نفرینت می کنم.
2017-05-18 ساعت 23:15
(2017-05-18 ساعت 16:42)gozargah نوشته:(2017-05-17 ساعت 20:34)mortexa66 نوشته: سلام دوستان كيس من ديپلم ندارند و در زمان ثبت نام خورده زير ديپلم و ايشون ١٧سال سابقهي سرآشپزي دارند و ١٠سال هم سابقه ي قالي بافي ميخام بدونم اون حداقل هاي لازم رو دارند يا نه؟خدا بده برکت. یکی نیست به این کیس شما بگه که عزیز من , دوست من , آخه چرا؟ واقعا چرا ثبت نام کردی؟ درسته که همه این حق را دارند که ثبت نام کنند و شانس یک فرصت جدید را داشته باشند ولی شما که اطمینان نداری از شرایط خودت چرا شانس یکی دیگر را از بین بردی؟ فقط تو را خدا اگر اگر شرایطش را داری حتما برو که اگر نری و بی خیال شوی من یکی روزی 1000 بار نفرینت می کنم. سلام پارسال بيش از 10 نفر از دوستانم به من گفتن اسم من هم ثبت نام كن به همشون گفتم اگر واقعا ميخواي بري خودت بايد بلد باشي و ياد بگيري و زحمت بكشي ثبت نام كني البته با احترام به همه دوستان ....... شما رو به هرچي مي پرستيد .............. آمريكا رفتن بازي نيست ثبت نام لاتاري بازي نيست .......مثل بقيه رفتارهامون ............ميدونيد چه افرادي زندگيشون رو سوزوندن به اميد رفتن كه نصف خانوادشون رفتن و اونها موندن اينجا ولي قبول نشدند و با هزينه هاي مالي و عاطفي و ......... واز بين رفتند و چه افرادي متاسفانه.... فقط از روي سرگرمي و چشم و هم جشمي و چون رايگان بود ثبت نام كردند و تو صف وايسادند تا ببينند اين صف چيه؟؟؟؟؟ ....... يك مقدار رفتار هامون را جدي بگيريم ..................................
2017-05-18 ساعت 23:26
(2017-05-18 ساعت 23:15)reza12 نوشته:(2017-05-18 ساعت 16:42)gozargah نوشته:(2017-05-17 ساعت 20:34)mortexa66 نوشته: سلام دوستان كيس من ديپلم ندارند و در زمان ثبت نام خورده زير ديپلم و ايشون ١٧سال سابقهي سرآشپزي دارند و ١٠سال هم سابقه ي قالي بافي ميخام بدونم اون حداقل هاي لازم رو دارند يا نه؟خدا بده برکت. یکی نیست به این کیس شما بگه که عزیز من , دوست من , آخه چرا؟ واقعا چرا ثبت نام کردی؟ درسته که همه این حق را دارند که ثبت نام کنند و شانس یک فرصت جدید را داشته باشند ولی شما که اطمینان نداری از شرایط خودت چرا شانس یکی دیگر را از بین بردی؟ فقط تو را خدا اگر اگر شرایطش را داری حتما برو که اگر نری و بی خیال شوی من یکی روزی 1000 بار نفرینت می کنم. تا زمانی که 50 درصد ثبت نام کننده ها فکر کنن لاتاری یعنی دولت خونه و کار هم بهت میده همین اش و همین کاسه هستش تازه اوضاع بدتر میشه با اومدن تلگرام
2017 , 2018 ,2019,2020
می رود راه پیوسته تا آن سو *** از دری کو شد رهش آغاز می رود او تا کجا تا کو *** من روان با او کنم آواز می روم من همره و همپو *** تا به دیدار کلان راهی ره همه این مقصد اما کو *** چه بگویم جز نه و آهی؟ * شعری از بیلبو بگینز - از آثار JRR TOLKIEN تشکر کنندگان: dv2017 ، gozargah ، jalayevatan ، farrokh33
سلام خدمت قبول شدگان لاتاری 2018، من امروز اینجا سرزدم ببینم چه خبر ولی مثل اینکه هنوز زیر گروهها تعریف نشده است، دوستانی که قبول شده اند برای راهنمایی بهتر حتما به تاپیک سالهای قبل بویژه تاپیک 2017 که کاملا فعال است مراجعه کنند.
بعلاوه در مورد پر کردن فرم ds260 به هیچ عنوان عجله نکنید و با دقت فرم رو پر کنید. من هم سفرنامه ای رو حاضر کردم که از روز قبولی در لاتاری تا گرفتن ویزا که چند روز پیش بوده رو خلاصه توش نوشتم شاید به دردتون بخوره. موفق و پیروز باشید قبولی در لاتاری و سفرنامه Case Number....: 2017as5600
راهنمای پرکردن فرم DS260Case Members...: 2 Adult+1 child Status...: Military Excemption, Private company employer ds260.............: 15MAY 2016 Last submit......: 28JAN 2017 Embassy: Ankara-->Abu Dabi(Changed by Kcc) Interview: 10MAY یک ضرب Status: Current 18MAR-->Second Email 28MAR-->In Transit 28 MAR-->Ready 4 APR-->Issued 11 MAY Destination: California آموزش تصویری انتخاب شعبه پستی سفرنامه از اول تا گرفتن ویزا تشکر کنندگان: mona_ir ، hasti1985 ، kartal32 ، jalayevatan ، mehrdad_latery ، farrokh33 ،
2017-05-20 ساعت 11:28
(2017-05-19 ساعت 14:03)sayhoon نوشته: سلام خدمت قبول شدگان لاتاری 2018، من امروز اینجا سرزدم ببینم چه خبر ولی مثل اینکه هنوز زیر گروهها تعریف نشده است، دوستانی که قبول شده اند برای راهنمایی بهتر حتما به تاپیک سالهای قبل بویژه تاپیک 2017 که کاملا فعال است مراجعه کنند. سفرنامه عالی بود چه حسه خوبیه وقتی این سفرنامه ها رو میخونی .. ممنون آن عشق که در پرده بماند به چه ارزد؟
عشق است و همین لذت اظهار و دگر هیچ ...
2017-05-20 ساعت 12:48
(2017-05-17 ساعت 20:34)mortexa66 نوشته: سلام دوستان كيس من ديپلم ندارند و در زمان ثبت نام خورده زير ديپلم و ايشون ١٧سال سابقهي سرآشپزي دارند و ١٠سال هم سابقه ي قالي بافي ميخام بدونم اون حداقل هاي لازم رو دارند يا نه؟سابقه کارت رو ترجمه کنی کافیه هیچ چیز دیگه نمی خوایی . منتهای باید برای کاری که کرده باشی سابقه بیمه داشته باشی زبان بخون که بتونی اینجا آشپزی کنی خوب پولی توش هست. البته اگر واقعا دلتنگ ایران و خانواده ات نمی شی بیشترین مشکل مهاجران که من دیدم دلتنگی هست بعد زبان حداقل از این قراره یک سن قانونی که داری دوم : دو سال سابقه کار رسمی یا داشتن دیپلم سوم : اجازه خروج از کشور چهارم : اگر پسری بحث سربازی اما مهاجرت فقط حداقل نیست حتی فقط پول هم نیست. باید ببینی می تونی خوشحال باشی جای دیگه واقعا؟ چون آدم یک بار زندگی می کنی خوشحالیت از هر چیزی مهمتره حتی مهمتر از موفقیتت.
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه. تشکر کنندگان: dv2017 ، tak77 ، farrokh33 ، mehre cyrus ، jalayevatan ، aristotel
|