.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
|
.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018 https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
2017-09-02 ساعت 11:53
سلام دوستان پدر من امسال برنده لاتاری شدن با کیس نامبر 3*** و برادرم هم 5 سال پیش برنده شد و تو کارولینای شمالی گرینویل ساکنه البته الان تهرانه و اذر ماه دوباره میره
ما فرم ds260 رو پر کردیم میخواستم بدونم هر ماه چه موقع کارنتی های ویزا بولتین مشخص میشه؟؟ برای ارسال مدارک به انکارا چه زمانی باید اقدام کرد و چه مدارکی نیازه؟؟؟ از دوستانی که از قوانین جدید اطلاع دارن ممنون میشم راهنماییم کنن در ضمن من پارسال 18 سالم پر شد و الان مشمول خدمتم .برای دریافت پاسپورت چکار باید بکنم
2017-09-02 ساعت 12:44
(2017-09-02 ساعت 06:42)khatarnak نوشته:(2017-09-02 ساعت 00:15)ostokhan نوشته: [quote='khatarnak' pid='763920' dateline='1504285323']یادم رفت که بگم عذر خواهی می کنم بابت اسپم که شد برای یافتن کارفرما دوست عزیز،اینها برای کسانی هست که اجازهٔ کار در آمریکا رو دارند. پیدا کردن کارفرما برای اسپانسرشیپ برای یک نفر شهروند ایران اون هم از داخل ایران احتمالش نزدیک به صفره. تشکر کنندگان: farrokh33 ، jalayevatan ، dv2017 ، ostokhan ، shahin61 ،
2017-09-02 ساعت 14:57
سلام دوستان عزیز
درچند پست قبلی نظرهای دوستان روبرای رفتن به ام ر یکا خوندم .من هم نظر خودم رو بنا به تجربه میگم : 1-رفتن از طریق سرمایه گذاری چه از روش eb5 ,یا eb2 نیاز به سرمایه داره که فکر کنم دوستان فاقد اون هستند پس حتی فکر کردن راجع به اون وقت رو هدر میده 2-رفتن از طریق ویزای کار مشکلات خاص خودش رو داره چون پیدا کردن کارفرما درآم ر یکا که بخواد برای شخصی که درایران هست درخواست بده خیلی احتمالش کم هست چون باید به اداره مربوطه تو آم ر یکا ثابت کنه که مشابه این تخصص دراونجا وجود نداره 3-بهترین روش وکم هزینه ترین راه برای مهاجرت از طریق درس هست حتی میشه از بعد از لیسانس اقدام کرد(برای مستر ویا مستقیما برای phd) که البته روش بهتراین است که بعد از گرفتن فوق لیسانس درایران برای phdاقدام کرد که همراه با فاند باشه .برای شروع وگرفتن اطلاعات ازسایت اپلای ابرود میتونید استفاده کنید اطلاعات مفیدی دراختیارتون میذارند 4-اگر نتونید بعد از لیسانس برای مستر برای آم ر یکا پذیرش بگیرید میتونید ازمالزی ویا سنگاپور مسترتون رو بگیرید وبعد برای phd راحت تر میتونید برای آم ر یکا پذیرش بگیرید 5-الان که BAN سر راه جوانان ایرانی قرار گرفته بهترین راه برای رفتن از طریق درس هست.تندرست وشاد باشید تشکر کنندگان: jalayevatan ، dv2017 ، ostokhan ، nargol1990 ، Shahram914 ، shahin61 ،
2017-09-02 ساعت 22:58
سپاس گذارم از نظریات خوب دوستان
راهها بسی زیاد اما فرصت ها بسی کم خوبه که همینجا دوستان نظریات شونو راجب انواع ویزاهای مهاجرتی بیان کنند . من راجب همین ویزای دانشجویی نظرم کم و پیش مثبت است اما دلم روش نیست 1: مساله ی مالی است که حد اکثر باید 200 میلیون تومان با توجه به نوسانات ارزی به دانشگاه و سفارت نشان دهیم 2: نقل و انتقالات ارزی و کارمزدهای صرافی همراه با نوسانات بازار 3: بورسیه شدن یا عدم بورسیه بستگی به نوع رزومه و اظهارات شخصی 4: بسته به نوع دانشگاه و شهریه ها بعضی از دانشگاه سالیانه 30 میلیون تومان می گیرند انهم به رشته ی تحصیلی طرف بستگی داره MBA که من هستم همینو اگر اونجا بگذرونم مثلا دانشگاه UCLA شاید بالای 50 میلیون ازم شهریه می گرفتن 5: مساله ی زبان است . حتی شما از تافل و یا جی ار ای و ... بهترین نمره را اخذ کنید زبان رشته ی تحصیلیتان را هم باید بلد باشید مثلا من باید سه زبان بلد باشد زبان عامه زبان بازرگانی و زبان مدیریت 6: مساله ای مه برای من یا هرکسی از این طریق رهسپار میشه مهم است اون 6 ماه بعد از فارغ التحصیلی است که باید کار و شغل جدیدی را انتخاب نمود در کل دق دقه ی من یک بخش مالی هست و دوم فاصله سن و فارغ التحصیلی است اگر بین فارغ التحصیلی تا زمان اقدام به رفتن و اخذ پذیرش فاصله بی افته ممکنه که ایراد بگیرن یا همان عدم ویزا تعلق بگیره .این چیزی بود که برای رفتنم به ایتالیا با وجود دعوت نامه از دانشگاه میلان که جهت شرکت در یک کنفرانس علمی بود عدم ویزا بهم تعلق گرفت من حتی در مورده ویزاهای دیگه مثل EB1 EB2 EB3 سرچ کردم در یکی از انواع و نوع و کاربرد این ویزاها که دقیقا به خاطر ندارم احتمالا از نوع EB1 و یا EB2 بود در ارتباط با کارفرما توضیحی نداده بود البته یکی از شاخه های یکی از این ویزا ها بود که تسریع کرده که شما با مدارک عالی و تخصص عالی بدون نیاز به کارفرما به شرط انکه برای اقتصاد اونجا مفید واقع باشید می توانید مهاجرت کنید . بد نیست دوستان دیگر هم نظریاتشونو راجب ویزای تحصیلی و ... عنوان کنند که شاید بتونیم راحتر و بدون دردسر ها رهسپار امریکا شویم . از نگاه خودم اولین سرمایه هرکسی برای مهاجرت 1: زبان 2: تخصص و در اخر شهرت است یادم میاد بعضی از دوستان به من می گفتن بیا عضو فلان حزب سیاسی بشو تا ازین طریق بتونی به شهرت برسی من نرفتم ولی بعضی از اونها الان برای خودشون وزیر و معاون هم شدن و راحت می تونند مهاجرت کنند بعضی دیگر که باهاشون در تماسم و رفیقم می گن ما از شهرت بدرمون برای مهاجرت استفاده می کنیم در کل این گزینه هم بدک نیست اما ریسک خوب و بد و عواقب داره به هر حال هرکسی با معیار خودش و تفکرات خودش تصمیم به مهاجرت می گیره از من بپرسی کانادا یا امریکا کدومو ترجیح می دی می گم امریکا شاید امنیت امریکا به اندازه ی کانادا نباشه شاید ازادی و رفاهی کانادا داره و یا و تبعضاتی که در امریکاست کانادا نداره اما من باز هم می گم امریکا اینم به طنز بگم واسه ی خنده حتی هم اگر از من بپرسن دوست داری یارت کدوم وری باشه می گم امریکایی ولی اگر ایران و امریکا را مقایسه کنی می گم ایران موفق و سربلند باشید تشکر کنندگان: ostokhan ، farrokh33 ، dv2017 ، American Darlin ، jalayevatan ، shahin61
2017-09-02 ساعت 23:04
(2017-09-02 ساعت 11:41)ostokhan نوشته:(2017-09-02 ساعت 06:24)khatarnak نوشته:(2017-09-02 ساعت 00:15)ostokhan نوشته: خب انشااله برنامه هات درست پیش بره و موفق پول داشته باش غمت نباشه ما فقط 10 هزار دلار حساب ارزی داریم ناقابل 1 میلیون دلار پیش کش تشکر کنندگان: ostokhan ، farrokh33 ، dv2017 ، American Darlin ، jalayevatan ، shahin61
2017-09-02 ساعت 23:45
هی روزگـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــار
تشکر کنندگان: nargol1990 ، farrokh33 ، dv2017 ،
2017-09-03 ساعت 02:10
چقد این امریکا لعنتی سخته وارد شدن بهش
وقتی نوشته های دوستان رو خوندم و دیدم خودم هیچ کدومش بکارم نمیاد فهمیدم کسی ک لاتاری برنده شد و رفت(برندگان 2016 به قبل!!!!) چقد خدا دوسش داشت چقد شانس داشت چقد (زندگیش هنوز خوشکلیاشو داشت!) چقد آیندش تضمین شد چقد بیاد اینجا بهمون فخر بفروشه! چقد ازت بدم میاد! چقد ....!!!دیگه ادامه ندم ک به جاهای باریک میکشه!!!
به انتظار فصل تو
تمام فصلها گذشت چه یأس بی نهایتی ندیم من بود فصل بد خاکستری تسلیم و بی صدا گذشت چه قلب بی سخاوتی حریم من بود تشکر کنندگان:
2017-09-03 ساعت 09:51
(2017-09-03 ساعت 02:10)nargol1990 نوشته: چقد این آمریکا لعنتی سخته وارد شدن بهش چقدر دل پری داشتی شما ولی اینکه هر کسی اونجا رفته دلیلی بر ضمانت آینده ش نیست تشکر کنندگان: farrokh33 ، dv2017 ، American Darlin ، shahin61 ،
سلام دوست عزیز khatarnak
1- برای رفتن به سفارت برای مصاحبه نیازی به تمکن مالی بالا ندارید مخصوصا اگر فاند گرفته باشید حدود 15000 دلار ویا کمی بیشتر کفایت میکنه که یک شب دربانک خصوصی میخوابانید ونامه رو میگیرید وپول رو از بانک درمیارید وبه کسایی که قرض گرفتید پس میدید درضمن بانک مبلغ ارز را برمبنای نرخ ارز دولتی که حدود 3300تومان است محاسبه میکنه ودرنامه تمکن مینویسه. 2-برای رفتن به آم ر ی کا میتونید هرچقدر ارز داشته باشید با خودتون ببرید در فرودگاه ایران زیاد سخت نمیگیرند وبرای وارد کردن به آم ر یکا هم اگر مبلغ کمتر از 10000 دلار باشه سخت نمیگیرند ولی اگر بیشتر از 10000 دلار باشه باید در فرمی که توی هواپیما وقبل از فرود درفرودگاه به شما میدهند باید بنویسی که برای زندگی وتحصیل دارم با خودم میبرم (برا اونا مهم است که بدونند چه مقدار ارز وارد مملکتشون میشه وتوسط چه کسی) 3-سعی کنید با فاند برید چون شهریه دانشگاه بالاست وهزینه زندگی هم رو دارید درضمن کار همراه با درس خوندن کمی سخته مخصوصا اوایل که هنوز زبانتون قوی نیست اگر tiهم بگیرید خوب است هم زبانتون قوی تر میشه وهم هزینه درس وزندگیتون رو تامین میکنه 4-برای شروع از ایالتهای جنوبی استفاده کنید چون هم هزینه ها کمتره وهم احتمال گرفتن پذیرش وفاند بیشتره 5-بعد از حدود 6ماه کاملا زبانتون قوی میشه نگران زبان نباشید وقتی تو موقعیت اون کشور قرار میگیرید خود به خود زبانشون ومخصوصا زبان محاوره ایشون رو یاد میگیرید 6-نزدیکای فارغ التحصیلی وقبل از دفاع معمولا بچه ها اکثرا کار پیدا میکنند مخصوصا تو دوره کارآموزی (انترشیپ)هر کسی خودش رو به یک کمپانی متصل میکنه تا بعد از فارغ التحصیلی مشغول بشه درضمن سن برا اونا مطرح نیست رزومه کاری وتخصص برا اونا مهم است واینکه بتونند از تخصصت استفاده کنند.رنگ وملیت وسن وجنس وقیافه اصلا برا اونا مهم نیست اونچه که براشون مهم است پیش بردن بیزینس وزنده ماندن در دنیای رقابت با غول های بزرگ است. ودرآخر .... از گابریل گارسیا مارکز قسمتی از یک رمانش رو براتون مینویسم...(نقل به مضمون) پسرک دختر ی رو دوست داشت ولی خانواده دختر قبول نمیکردند هر روز پسرک حمام میکرد ولباس های تمیز میپوشید وبه دم درخانه دخترمی آمد تا جواب بگیرد در را به رویش باز نمیکردند ولی اوهر روز میآمد از بالای خانه بررویش آب میریختند ولی او روز بعد باز می آمد از پشت بام خانه بروریش خاک وکثافت میریختند ولی او روز بعد باز با لباس های تمیز وآراسته می آمد ... بلاخره خانواده دختر قبول کردند واو به خواسته ای که داشت رسیدوبا دختر مورد علاقه اش ازدواج کرد......... تندرست وشاد باشید تشکر کنندگان: dv2017 ، American Darlin ، jalayevatan ، shahin61 ، ostokhan ،
2017-09-03 ساعت 16:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-09-03 ساعت 16:39 توسط American Darlin.)
(2017-09-03 ساعت 13:02)farrokh33 نوشته: سلام دوست عزیز khatarnakآقا فرخ با سلام و تشکر بابت اطلاعات خوب و مفیدتون این مورد اول که آخراش نوشتین بانک بر مبنای نرخ ارز دولتی ... یعنی چی ؟ مگه دلار 3800 نیست الان ؟ و این تیکه از کتاب گارسیا چی بود دیگه ؟؟ شوخی میکنی با ما ؟
2017-09-03 ساعت 19:35
(2017-09-03 ساعت 16:37)American Darlin نوشته:بانک ها میزان موجودی حساب رو بر پایه قیمت ارز دولتی (ارزی که معمولا دولت در معاملات خود استفاده میکنه و از طریق بانک مرکزی در اختیار تجار قرار میگیره )که همون 3300 تومان هست محاسبه میکنن نه بر اساس نرخ 3900 بازار آزاد. ظاهرا شما خبر نداری 2 نرخ ارز در ایران داریم و سالهاست که دم از ارز تک نرخی میزنن که موفق نیستن و خیلی ها نمیزارن این اتفاق بیفته(2017-09-03 ساعت 13:02)farrokh33 نوشته: سلام دوست عزیز khatarnakآقا فرخ با سلام و تشکر بابت اطلاعات خوب و مفیدتون تشکر کنندگان: shahin61 ، American Darlin ، farrokh33 ، dv2017 ، jalayevatan
2017-09-03 ساعت 20:43
(2017-09-03 ساعت 19:35)ostokhan نوشته:خب با این حساب بهتر میشه واسه ما یا بدتر ؟ این ارزی که میگین که دولت در نظر میگیره چی هست ؟ دلاره یا ریاله یا .. ؟(2017-09-03 ساعت 16:37)American Darlin نوشته: آقا فرخ با سلام و تشکر بابت اطلاعات خوب و مفیدتونبانک ها میزان موجودی حساب رو بر پایه قیمت ارز دولتی (ارزی که معمولا دولت در معاملات خود استفاده میکنه و از طریق بانک مرکزی در اختیار تجار قرار میگیره )که همون 3300 تومان هست محاسبه میکنن نه بر اساس نرخ 3900 بازار آزاد. ظاهرا شما خبر نداری 2 نرخ ارز در ایران داریم و سالهاست که دم از ارز تک نرخی میزنن که موفق نیستن و خیلی ها نمیزارن این اتفاق بیفته بعدشم طبق حرف شما 3300 در نظر میگیرن که کمتر میشه قیمتش و بهتره واسه ما دیگه یا غیر از اینه ؟
2017-09-03 ساعت 21:10
(2017-09-03 ساعت 20:43)American Darlin نوشته:(2017-09-03 ساعت 19:35)ostokhan نوشته:خب با این حساب بهتر میشه واسه ما یا بدتر ؟ این ارزی که میگین که دولت در نظر میگیره چی هست ؟ دلاره یا ریاله یا .. ؟(2017-09-03 ساعت 16:37)American Darlin نوشته: آقا فرخ با سلام و تشکر بابت اطلاعات خوب و مفیدتونبانک ها میزان موجودی حساب رو بر پایه قیمت ارز دولتی (ارزی که معمولا دولت در معاملات خود استفاده میکنه و از طریق بانک مرکزی در اختیار تجار قرار میگیره )که همون 3300 تومان هست محاسبه میکنن نه بر اساس نرخ 3900 بازار آزاد. ظاهرا شما خبر نداری 2 نرخ ارز در ایران داریم و سالهاست که دم از ارز تک نرخی میزنن که موفق نیستن و خیلی ها نمیزارن این اتفاق بیفته سلام دوست عزیز وقتی مقداری پول مثلا ۱۰۰میلیون تومان در بانک میذاری وازبانک نامه تمکن مالی میگیری وبه سفارت نشون میدی بانک درنامه موجودی حساب شما را به دلار در نامه مینویسه که حدود ۳۰هزاردلار است اگر برمبنای دلاری ۳۹۰۰تومان محاسبه میکرد حدود ۲۵هزار دلار میشد اونوقت تمکن مالی شما کمتر نشون داده میشد تشکر کنندگان: ostokhan ، shahin61 ،
2017-09-03 ساعت 22:05
(2017-09-03 ساعت 20:43)American Darlin نوشته:(2017-09-03 ساعت 19:35)ostokhan نوشته:خب با این حساب بهتر میشه واسه ما یا بدتر ؟ این ارزی که میگین که دولت در نظر میگیره چی هست ؟ دلاره یا ریاله یا .. ؟(2017-09-03 ساعت 16:37)American Darlin نوشته: آقا فرخ با سلام و تشکر بابت اطلاعات خوب و مفیدتونبانک ها میزان موجودی حساب رو بر پایه قیمت ارز دولتی (ارزی که معمولا دولت در معاملات خود استفاده میکنه و از طریق بانک مرکزی در اختیار تجار قرار میگیره )که همون 3300 تومان هست محاسبه میکنن نه بر اساس نرخ 3900 بازار آزاد. ظاهرا شما خبر نداری 2 نرخ ارز در ایران داریم و سالهاست که دم از ارز تک نرخی میزنن که موفق نیستن و خیلی ها نمیزارن این اتفاق بیفته همونطور اقا فرخ توضیح داد بهتر میشه این قضیه برای کسی که تمکن مالی میخواد بگیره. البته در کل تفاوت فاحشی این قضیه نداره تشکر کنندگان: shahin61 ، farrokh33 ،
|