کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
.

نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html

.
(2016-12-14 ساعت 00:10)Pakpourasghar نوشته:  سلام به همگی، به خصوص لورد و 2017 ،علیرضا جان.
من امسال قول داده بودم ک دنباله ی اطلاعات پارسال و یکم پیشرفته تر پی بگیرم ولی فعلا وقت نکردم،
پیرو حرف دوستان راجب دیگر راه های مهاجرت،
من الان واسه خیلی از کشورای اروپایی رو تحقیق کردم برای مهاجرت،تقریبا اکثر شرکتای معروفو سر زدم و مشاوره گرفتم
روش هایی خوبی هست برای رفتن فقط یکم تلاش میخواد. فقط یکم.

سلام دوست عزیز
منتظریم که از تجربیات شما استفاده کنیم
 در نا امیدی بسی امید است نیست 18-9
پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، copol ، Pakpourasghar ، alirezanz ، hameddjj ، jsmlz
(2016-12-14 ساعت 00:10)Pakpourasghar نوشته:  سلام به همگی، به خصوص لورد و 2017 ،علیرضا جان.
من امسال قول داده بودم ک دنباله ی اطلاعات پارسال و یکم پیشرفته تر پی بگیرم ولی فعلا وقت نکردم،
من الان واسه خیلی از کشورای اروپایی رو تحقیق کردم برای مهاجرت،تقریبا اکثر شرکتای معروفو سر زدم و مشاوره گرفتم

سلام خوش اومدی Smile
امسالم این تاپیکو با هم میبریم بالا Big Grin در هر صورت راه هارو با ما هم در میون بزاری خوش حال میشم Cool
Starts in 2000
&
.
2015‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
2016 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2017 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2018‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2019‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2020‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2021‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2022‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
‎2023‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
2024 ?
زندس HOPE انسان با
  Rolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: darabi ، pishtaz611 ، copol ، alirezanz ، jsmlz
دنور كلرادو

[عکس: wyb_denver01.jpg]
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
پاسخ
تشکر کنندگان: copol ، farrokh33 ، Pakpourasghar ، Mahboy ، آخشام ، alirezanz ، hameddjj ، jalayevatan ، jsmlz
(2016-12-13 ساعت 00:04)Am0.s0h3il نوشته:  امسال مال منو رضا و علیرضا و لرد امیر و فونیکس و dv2017 و ارمین و تمامی کسانی که در تاپیک فعالن هست.۲۰۱۸ با همه سالا فرق داره(بشین ببین)درباره اون انرژی + هم که دوستمون توضیح داد .
I am the winner
Smile

سال بعد این موقع ........... Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: jsmlz
(2016-12-14 ساعت 00:29)dv2017 نوشته:  

سلام
جاتون  خالیه
مشتاق دنباله پستهای پارسال شما

چشم حتما داداش
روي كاغذ خم شده بود
بنويسد «آزادي»
بالای سرش
بيست قرن پرنده بود
كه در هوا مي‌چرخيد
هر دور خسته‌تر
هر دور، بالاتر و، دورتر.
پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، jsmlz
(2016-12-14 ساعت 00:35)darabi نوشته:  

سلام دوست عزیز
منتظریم که از تجربیات شما استفاده کنیم

سلام دوست عزیز
من هم چهار پنج سال بود ک هی میومدم ودلگرمی های اینجارو میخوندمو میرفتم، میدیدم ک بچه ها با چ شوق و ذوق از رفتنو برنده شدن حرف میزنن.من نمیگم ک کسی برنده نمیشه، ولی باور کنین خیلی شانس نگم بهتره خیلی سخته قبول شدن تو این امتحان، پس نباید همه امید ها رو این کیس برا رفتن باشه،
این جرقه پارسال توذهن من زده شد، با یکی از برنده ها تو همین سایت تماس گرفتم و حرف زدم،
با این ک اهل کشور افغانستان بودن و مهاجرت کرده بودن ایران,با اینکه خانوم بود و مشکلات زندگی داشت، ولی اینجا مدیر شرکت شده بود و حرفایی میزد ک واقعا گوش کردنی بود، از اون موقع من شروع کردم پولامو جمع کردن و راهای دیگه رو امتحان کردن، واقعا خیلی راحت میشه رفت، اولش ک حتما نباید امریکا باشه،
سرتونو درد اوردم ببخشید
پاسخ
تشکر کنندگان: darabi ، copol ، dv2017 ، alirezanz ، armin1006 ، jalayevatan ، jsmlz
طبق آخرین تحقیقات من
سال گذشته از هر ۱۵۰ نفر یک نفر برای لاتاری انتخاب شده

بیاین یه راه قانونی که بشه بازم به ایران برگشت را پیدا کنیم

پنا ه ندگی که به نظرم بی ارزش ترین روشه
پاسخ
تشکر کنندگان: hameddjj ، jsmlz
(2016-12-14 ساعت 01:40)LORDAmiroo نوشته:  

سلام خوش اومدی Smile
امسالم این تاپیکو با هم میبریم بالا Big Grin در هر صورت راه هارو با ما هم در میون بزاری خوش حال میشم  Cool

ممنون داداش، اره حتما،
من گزینه ثبت شرکت رو انتخاب کردم برای مهاجرت،
ساده بگم اینطوریه ک یه شرکت اونجا ثبت میکنیم و از اون طریق ویزای یکساله میگیریم، اگه مالیات شرکت رو تو سال اول پرداخت کنیم، ویزامون یکساله دیگه تمدید میشه، و به همین مموال تا سال پنجم ک سال پنجم برای پاسپورت اقدام میکنیم و بعدش میشه شرکت رو منحل کرد.
روي كاغذ خم شده بود
بنويسد «آزادي»
بالای سرش
بيست قرن پرنده بود
كه در هوا مي‌چرخيد
هر دور خسته‌تر
هر دور، بالاتر و، دورتر.
پاسخ
تشکر کنندگان: darabi ، LORDAmiroo ، copol ، dv2017 ، alirezanz ، jsmlz
(2016-12-14 ساعت 23:37)Pakpourasghar نوشته:  
(2016-12-14 ساعت 01:40)LORDAmiroo نوشته:  

سلام خوش اومدی Smile
امسالم این تاپیکو با هم میبریم بالا Big Grin در هر صورت راه هارو با ما هم در میون بزاری خوش حال میشم  Cool

ممنون داداش، اره حتما،
ساده بگم اینطوریه ک یه شرکت اونجا ثبت میکنیم و از اون طریق ویزای یکساله میگیریم، اگه مالیات شرکت رو تو سال اول پرداخت کنیم، ویزامون یکساله دیگه تمدید میشه، و به همین مموال تا سال پنجم ک سال پنجم برای پاسپورت اقدام میکنیم و بعدش میشه شرکت رو منحل کرد.

این برای آمریکاست یا اروپا؟ شایدم هردو؟ Rolleyes
بعد حدود هزینش فک میکنی چقدره؟
Starts in 2000
&
.
2015‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
2016 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2017 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2018‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2019‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2020‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2021‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2022‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
‎2023‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
2024 ?
زندس HOPE انسان با
  Rolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: Pakpourasghar ، alirezanz ، jsmlz
سلام دوستان کسی اطلاع داره کسایی که تحصیلات لازم رو ندارن اون دوسال سابقه کار ر از کجا میتونن بگیرن حتما باید سابقه بیمه داشته باشه یانه

لذتی که در فراغ هست در وصال نیست چون در فراق شوق وصال هست و در وصال بیم فراغRolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: jsmlz
(2016-12-15 ساعت 01:33)LORDAmiroo نوشته:  
(2016-12-14 ساعت 23:37)Pakpourasghar نوشته:  
(2016-12-14 ساعت 01:40)LORDAmiroo نوشته:  سلام خوش اومدی Smile

ممنون داداش، اره حتما،

این برای آمریکاست یا اروپا؟ شایدم هردو؟  Rolleyes
بعد حدود هزینش فک میکنی چقدره؟

سوئد و اتریش که من یک زمانی دنبالش بودم داشت این شرایط را ولی یادمه حساب که کردم سالی 200 میلیون آب می خوره - یعنی 5 سالش حدود یک میلیارد - خوب با این یک میلیارد که میشه ویزای سرمایه گذاری آمریکا را درخواست کرد Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: Pakpourasghar ، alirezanz ، jsmlz
اینم تصویری از سان خوزه ی محبوب من
[عکس: Aerial_downtownSJ.jpg]
پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، Reza2018 ، copol ، alirezanz ، hameddjj ، jalayevatan ، jsmlz
من میگم بازم میگم برنده ام دددددد
آسمون خدا همه جا یه رنگه ولی زمینش?............NYC❤️REZA??
NYC or LA?
Dvlottery2018:IT IS MY TURN
شمارش معکوس لاتاری (نترس کلیک بکن)

سایت معرفی نیویورک
پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، alirezanz ، hameddjj ، jsmlz
(2016-12-15 ساعت 11:33)Reza2018 نوشته:  من میگم بازم میگم برنده ام دددددد

بین 150 نفر اگر اسمت در بیاد - من لقب خدای شانس را به شما اعطا خواهم کرد Big Grin Big Grin Big Grin

انشالله برنده بشی دوست گلم
پاسخ
تشکر کنندگان: Reza2018 ، alirezanz ، jsmlz
(2016-12-15 ساعت 11:44)darabi نوشته:  
(2016-12-15 ساعت 11:33)Reza2018 نوشته:  من میگم بازم میگم برنده ام دددددد

بین 150 نفر اگر اسمت در بیاد - من لقب خدای شانس را به شما اعطا خواهم کرد  Big Grin  Big Grin  Big Grin

انشالله برنده بشی دوست گلم

150 نفر ؟
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
پاسخ
تشکر کنندگان: Reza2018 ، alirezanz ، jsmlz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان