.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
|
.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018 https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
2017-01-25 ساعت 17:04
من تا حالا بد کسی نخواستم ولی ایکاش اینم مثل کندی ترور بشه
آسمون خدا همه جا یه رنگه ولی زمینش?............NYC❤️REZA??
NYC or LA?
Dvlottery2018:IT IS MY TURN
شمارش معکوس لاتاری (نترس کلیک بکن) سایت معرفی نیویورک
2017-01-25 ساعت 17:12
http://www.tabnak.ir/fa/news/659899/ویدی...-به-آمریکا
گزارش cnn از این خبر
NYC or LA?
دوستان من دیگه میخوام برم آلمان آرزو هامو اونجا دنبال کنم کسی وکیل خوب سراغ نداره باید از کجا شروع کنم تازه داشتم زبان کار میکردم ای خدا
NYC or LA?
شمارش معکوس لاتاری (نترس کلیک بکن) سایت معرفی نیویورک تشکر کنندگان: Phoenix7 ، jsmlz ، jalayevatan
2017-01-25 ساعت 17:22
(2017-01-25 ساعت 17:03)Reza2018 نوشته: ایکاش لابی ها ایرانم مثل عربستان قوی بود نمیزاشتند بر علیه کشورشون همچین چیزی تصویب بشه ایرانیان اونطرف تازه الان صداشون داره در می آد چرا؟ چون منافع شخصی شون به شدت و به طور جدی به خطر افتاده( چیزی که تو این چند دهه سابقه نداشته) سوال اصلی اینجاست چرا الان صداشون در آومده ؟ مگه در طی این همه سال کم به بهانه تروریسم و غیره فشار به این ملت آوردند؟ پس چرا صدایی از ایرانیان اونطرف در نیومد؟ جواب ساده است چون منافعشون به خطر نیوفتاده بود اونوقت شما از یه همچین ملتی توقع لابی گری ملی دارید؟ اتفاقا من دارم از بال بال زدشون لذت میبرم . بذار انقدر نامه به این طرف و اونطرف بنویسند و حرفهای قشنگ قشنگ بزنند تا............ شه ( جوهر خودکارشون تموم شه ) آب از سر ما گذشته ... روزگارِ غریبیست نازنین
2017-01-25 ساعت 17:38
[url=][/url]
اینجاست که شاعر میگه باید از شوخی ترسید بعد یک سال به واقعیت تبدیل شد مثل شوخی ریس جمهور شدن ترامپ
NYC or LA?
2017-01-25 ساعت 17:57
ترامپ دقیقا داره سیاست درهای بسته رو اجرا میکنه.تو این دو سه روزه خیلی از قراردادای آمریکا رو با دیگر کشورها فسخ کرد.دوباره گفته بود که آمریکا نمی تواند خانه ای برای جهان باشد.الان هم اگه واقعیت رو ببینیم دیگه فک کنم باید با لاتاری خداحافظی کنیم.
ترامپه دیگه کاریش نمیشه کرد فقط باید منتظر باشیم ۴ سالش تمدم شه.
2018
2017-01-25 ساعت 17:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-01-25 ساعت 18:00 توسط Farzad Immigrant.)
مشکل شما اینه آمریکا رو کردید یه بت.
درست. کشور برتر دنیاست. ولی هدف ما زندگی کردن تو یه جای بهتر. از نظر من اروپا و کانادا و استرالیا و نیوزلند کشورهای ایده آلی هستند. آمریکا نشد فدای سرتون. در ضمن خیلی هم شلوغ نکنید اخبا رو. کلا س ی ا س ت اینجوریه که مردم پوسته رویی رو میبینن و از عمق قضیه 30 سال بعد خبردار میشن. مطمئن باشید آمریکا نمیاد در رو بروی سرمایه گذار ایرانی و نیروی محقق و پژوهشگر ایران ببنده. نیرویی رو که هیچ هزینه ای در قبالش نکرده رو با کلی منت به داخل راه میده و بهره اش رو میبره. پرواضح هستش که پنا.....هنده در هیچ کشوری نیروی کارآمد محسوب نمیشه و سربار اون کشور و هیچ جایی تمایل زیادی به جا دادن به پنا....هنده ها نداره تشکر کنندگان: darabi ، LORDAmiroo ، sepideh1234 ، alirezanz ، jsmlz ، jalayevatan
2017-01-25 ساعت 18:02
خوب امسال بعد از 6 سال شرکت کردن فکر می کردم شاید نوبت من باشه خواستم سکوت کنم تا بعد اعلام نتایج اما ایران حذف شد حتی اگر فرض محال برنده هم اعلام کنند چونکه تمام سفرا رو ترامپ شخصا انتخاب کرده به هیچ ایرانی حتی آقا زاده هم ویزا نمیدن این یکی دستش درد نکنه
اما امسال تا 4 سال آینده نوبت هیچکسی نخواهد بود بیخیال امریکا شدم شانس نیست اگر واقعا قصد رفتن دارید برید سراغ مدرک آیلتس و مهاجرت از هر طریق قانونی استرالیا و کانادا و نیوزلند هنوز در رو نبستند هر چند احتمالا اونا هم ای کاش سال 1450 یا 1320 بدنیا میومیدم شانس ما دنیا پر شده از تروریسم لعنتی لعنت به... تشکر کنندگان: alirezanz ، jsmlz ، jalayevatan
2017-01-25 ساعت 21:10
لینک نیویورک تایمز در مورد خبر ممنوعیت ورود اتباع کشورهای مسلمان که نامی از ایران در آن دیده نمی شود.
https://www.nytimes.com/2017/01/24/us/po....html?_r=1
2017-01-26 ساعت 00:30
کسی اطلاع داره که این تصمیم شامل ویزاهای لاتاری هم میشه یا خیر؟
تشکر کنندگان: jsmlz
2017-01-26 ساعت 00:36
سلام دوستان .
BBC الان مصاحبه زنده.
- 2017 قسمت نبود
- 2018 به امید خدا - تاریخ چک قبولی: - تشکر کنندگان: jsmlz
(2017-01-26 ساعت 00:30)آخشام نوشته: کسی اطلاع داره که این تصمیم شامل ویزاهای لاتاری هم میشه یا خیر؟ ظاهرا شامل ""هر گونه"" ویزا هست. فقط "دارندگان" گرین کارت "فعلا" مستثنی شدن. اونا هم بنظرم ارزش ریسک نداره و بهتره تا نهایی شدن قانون سریع برگردن و داخل کشور منتظر تحولات باشن. خود لاتاری هم احتمالا با قدرت توسط ترامپ لغو خواهد شد چون بشدت مخالف راه دادن مهاجر بدون حساب کتاب و نیازسنجی هست. ویزاهای دانشجویی و خانوادگی من حدس میزنم بصورت قطره چکانی و با سرعت کم ادامه پیدا کنه. تشکر کنندگان: gbtm ، Hoseinu ، sepideh1234 ، jsmlz
2017-01-26 ساعت 01:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-01-26 ساعت 01:14 توسط LORDAmiroo.)
ببینید دوستان اینجا مسئله فقط سیاسته!
نه تروریسم نه جنگ نه هیچ چیز دیگه ای. اینجا بیاید به سه اتفاق مهم توی ایران در تاریخ نگاهی بندازیم. 1- برکناری مصدق 2- انقلاب اسلامی 3- انتخابات 88 اگر برگردیم به هر سه ی این اتفاقات که آمریکا چه مثبت ویا منفی در آنها دخالت داشته میبینیم که دموکرات ها با همون لبخند همیشگی سرکار بودند! این طبیعت سیاست توی آمریکاست! 8 سال لبخند تحویل جهانیان میدن و بعد از اون 8 سال چوب و چماق. از حرفای بالا میخواستم این نتیجه رو بگیرم که دموکرات ها درسته که به نظر خیلی آرام تر و میانه رو تر میان ولی درواقع بیشترین دخالت رو توی کشور های جهان و ایران از هر لحاظ کردند و همیشه هم این دخالت به نفع منافع خودشون بوده. الان هم دغدغه ی آقای مو قشنگ همونطور که گفتم نه تروریسمه نه امنیت نه... اینجا مسئله فقط اینه که ترامپ درک کرده برای چی انتخاب شده تا الان پشت اون میز بشینه و داره گفته هاش رو عملی میکنه. برای اینکه بدونیم طبق آمار جهانی تا حالا هیچ تروریست بزرگی پاسپورت ایرانو نداشته(برعکسش بن لادن و عربستان) نیاز نیست استاد دانشگاه باشیم. ترامپ سیاستمدار نیست. تاجره. برعکس چیزی که قیافش میگه اتفاقا احمقم نیست قطعا نباید انتظار داشته باشیم با عربستان(حالا میخواد هر چنتا تروریستم داشته باشه) همون رفتاریو بکنه که با ایران کرده... در کل به نظرم این قانون فقط یه بخش طبیعی از سر کار اومدن یه جمهوری خواهه فقط نیازه که یه مقدار به حافظه ی تاریخیمون رجوع کنیم تا به این نتیجه برسیم که شیپور جمهوری خواها فقط صداش بلنده و چیزی پشتش نیست و البته برعکس این با توجه به مثالای بالا دقیقا برای دموکرات ها صدق میکنه و همیشه پشت ملایمت هاشون بزرگ ترین تاثیرا رو تو سرنوشت کشورای دیگه و دنیا میزارن.
Starts in 2000
& . 2015 HAS NOT BEEN SELECTED 2016 HAS NOT BEEN SELECTED 2017 HAS NOT BEEN SELECTED 2018 HAS NOT BEEN SELECTED 2019 HAS NOT BEEN SELECTED 2020 HAS NOT BEEN SELECTED 2021 HAS NOT BEEN SELECTED 2022 HAS NOT BEEN SELECTED 2023 HAS NOT BEEN SELECTED 2024 ? زندس HOPE انسان با تشکر کنندگان: mrticoen ، sepideh1234 ، darabi ، Phoenix7 ، nargol1990 ، jsmlz
2017-01-26 ساعت 02:17
#ويزا
خبرى كه از روز گذشته منتشر شده بود، تاييد شد. دونالد #ترامپ صدور «هرگونه» ويزاى ورود به آمريكا براى اتباع ايران و چند كشور ديگر را براى «يك ماه» متوقف كرد تشکر کنندگان: sepideh1234 ، alirezanz ، jsmlz
|