کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
.

نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html

.
سلام دوستان یک سوال کسانی که عکس پارسالشونو گذاشتن دیگه شمارش معکوس ندن ؟ یعنی رد شده حساب کنن خودشون رو؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: jsmlz ، hameddjj ، alirezanz ، ostokhan
(2016-11-10 ساعت 21:37)jsmlz نوشته:  ترامپ بشه رئیس جمهور آمریکا !
جنگ داخلی بشه آمریکا !
روسیه بمب اتم بزنه آمریکا !
آمریکا سونامی بیاد و 90 درصد شهرهای ساحلی غرق بشن !
گانگسترهای آمریکایی قدرت بگیرن و کشت و کشتار بشه !
زلزله 25 ریشتری بیاد ، مردم در حال قدم زدن تو خیابونا هر قدم 25 بالا بپرن !
.
.
.
باز من تورا میخواهم آمریکـــــــــا !

عمراً
حالا مگه چه تحفه ای بوده این یه جزیره کوچیک شرق افریقا؟
واه واه واه ...

تو اون وضعیت امریکایی بخواد بیاد ایران پناهنده بشن، ملت غیور اجازه نمیدن که "عده ای مفت خور" بریزن اینجا و یا به ایشان شغل شریف چاه کن و کارگر روزمزد با حداقل درماد رو میدهند. نمونه : افغانستانی ها. ما فقط امریکا رو به خاطر مسائل موجودش میخوایم وگرنه همین ایران خودمون حداقل وطنمونه!
پاسخ
تشکر کنندگان: LORDAmiroo ، jsmlz ، ostokhan
(2016-11-10 ساعت 10:55)jalayevatan نوشته:  
(2016-11-09 ساعت 01:16)hameddjj نوشته:  
(2016-11-07 ساعت 18:41)jalayevatan نوشته:  اسم منو میگی یا با قفل فرمون بیام Big Grin

داش شما بیا ما رو بزن ...اما این اسم های که من گفتم خیلی قدیمی تر از شما هستن  ..داداچ ....حالا چون توی باشه

عزیزمی ‎...‎ ما کوچیک همه با صفاها
قفل فرمون جریان داشت دااشم تو به خودت نگیر
کجا بودی اون موقع ها که دور میدون انقلاب درخواست لاتاری و با کپی های رنگ و رو رفته میخریدم و با پست ارسال میکردم ‎.. Wink

چه افتخاری !!!

داداچ من منظورم عضویت مهاجر سرا بود نه تعداد قبول نشدن ...

وقتی که غورباقه ها هفتیرکشن بهم حق انقدر زود پیر بشم......امان از روزی که دو زاریم پیش خودش فک کنه تراوله  Wink            ///////      سایه ها همیشه دروغ میگن!     //////
پاسخ
تشکر کنندگان: jsmlz ، alirezanz ، ostokhan
(2016-11-10 ساعت 15:40)dv2017 نوشته:  دوستان سلام
يه سوال دارم كه قبلش بايد به يه مطلبي اشاره كنم تا بهتر بتونم منظورمو بگم

هرم سلسله مراتبي مازلو
هرم مزلو، نظریه آبراهام مازلو نظریه‌پرداز کلاسیک مديريت، در مورد نیازهای اساسی انسان است. به اعتقاد مزلو نیازهای آدمی از یک سلسله‌مراتب برخوردارند که رفتار افراد در لحظات خاص تحت تأثیر شدیدترین نیاز قرار می‌گیرد. هنگامی که ارضای نیازها آغاز می‌شود، تغییری که در انگیزش فرد رخ خواهد داد بدین گونه است که به جای نیازهای قبل، سطح دیگری از نیاز، اهمیت یافته و محرک رفتار خواهد شد. نیازها به همین ترتیب تا پایان سلسله‌مراتب نیازها اوج گرفته و پس از ارضاء، فروکش کرده و نوبت به دیگری می‌سپارند.

مزلو معتقد‌است تا نیازهای سطوح پایین‌تر تأمین نشده، نیازهای سطوح بالاتر آشکار نمی‌گردند. برای مثال، فردی که در تأمین مسکن، خوراک و پوشاک به‌عنوان نیازهای اولیه ی انسانی، با مشکل مواجه ‌است. نیاز به خودشکوفایی و یا احترام اجتماعی را در خود احساس نخواهد‌کرد.

البته برخی از نظریه‌پردازان معتقدند، انسان‌ها به‌دلیل قدرت اختیار در انتخاب، می‌توانند در هر جایی از هرم مزلو که بخواهند حضور داشته‌باشند. مثلاً فردی که ریاضت پیشه می‌کند، ممکن است در عین‌ اینکه هنوز نیازهای اولیه و فیزیولوژیکی خود را تأمین نکرده، به دنبال دست‌یافتن به خودشکوفایی باشد.

منابع :
wikipedia.org
pkarafarin.com

[عکس: k234_maslows_hierarchy_of_needs.png]

اما سوال :
به فرض اينكه نظر اخير نظريه پردازان رو قبول كنيم ، توي مهاجرت چقدر ميتونيم يا چجور ميتونيم با كمبودهاي سطح اول و اجتناب از ريسك در سطح دوم كه ميتونه از دغدغه هاي مهم يه مهاجر اونم با خانواده باشه  كنار بياييم تا به شرايط سطوح بالاتر كه اكثرش دليل اصلي براي خيلي از ماها واسه مهاجرته و اعتقاد داريم كه اونور قابل دسترس تر از اينجا باشه ، برسيم؟

شايد بگيد اين سوال در تاپيك هايي كه مخاطبينش اونور هستن بايد مطرح بشه اما به نظر من ماها هر كدوم يه جوري سوال بالا رو براي خودمون جواب داديم كه اينجاييم و منتظر . من از خودم شروع ميكنم كه حاضر شدم كاستي هاي سطوح اول و دوم رو تحمل كنم و سختيهاش رو بپذيرم تا بچه هام بتونن به راحتي از سطح دوم زندگيشون رو ادامه بدن براي همينه كه از اون سالي كه دارم ثبت نام ميكنم همش دنبال اطلاعات و تقويت مواردي هستم تا بتونم سختي هاي سطح اول رو به اونا انتقال ندم و  لااقل خودم هم امكان دسترسي آسان و سريع به سطوح بالاتر رو داشته باشم .
اتفاقا دیروز توی کلاس با استاد در رابطه با این نظریه صحبت میکردیم
استاد هم نظرش این بود که انسان میتونه یک یا دو مرحله از این هرم رو رد کنه بدون این که حس برطرف شدن نیازش رو احساس کنه. من در خودم هم این موضوع رو میبینم .
پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، jsmlz ، hameddjj ، ostokhan
(2016-11-11 ساعت 19:13)Phoenix7 نوشته:  دوستان یه سوال علمی دارم
چطور میشه IDIOM هایی که تو محاوره و بالخصوص فیلمهای عآمریکائی استفاده میشه رو سریع یاد گرفت؟مثلا ظرف 1 ماه
صبح تا شب داریم فیلم عآمریکائی میبینیم ولی فهمش واقعا سخته
نمیدونم چرا داشتن آیلتس 7  هم هیچ کمکی به این موضوع نمیکنه.
اینو اصلن ولش کنید حتی تو موقعیتهای محاوره ای هم مشکلات زیادی هست .انگار طرف اصلا انگلیسی صحبت نمی کنه در صورتیکه خودش اورجینال  انگلیسی یا عآمریکائیه
ای کاش یه قرصی چیزی داشت می نداختیم بالا همه چی حل میشد
من زبانم در سطح ایلتس ۷ نیست اما خیلی دیدن فیلم های زبان اصلی کمکم کرده . برای شما که آیلتس ۷ داری فکر کنم داشتن یه دیتابیس از ایدیوم ها مثلا همونی که روی دیکشنری نارسیس هست خیلی بتونه کمکتون کنه
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
پاسخ
تشکر کنندگان: jsmlz ، Phoenix7 ، copol ، elahe mousavi ، alirezanz ، ostokhan
(2016-11-11 ساعت 19:13)Phoenix7 نوشته:  دوستان یه سوال علمی دارم
چطور میشه IDIOM هایی که تو محاوره و بالخصوص فیلمهای عآمریکائی استفاده میشه رو سریع یاد گرفت؟مثلا ظرف 1 ماه
صبح تا شب داریم فیلم عآمریکائی میبینیم ولی فهمش واقعا سخته
نمیدونم چرا داشتن آیلتس 7  هم هیچ کمکی به این موضوع نمیکنه.
اینو اصلن ولش کنید حتی تو موقعیتهای محاوره ای هم مشکلات زیادی هست .انگار طرف اصلا انگلیسی صحبت نمی کنه در صورتیکه خودش اورجینال  انگلیسی یا عآمریکائیه
ای کاش یه قرصی چیزی داشت می نداختیم بالا همه چی حل میشد

به مسئله خیلی خوبی اشاره کردی
دوستان خیلی زیادی بودن از استاد دانشگاه گرفته تا مدرس زبان و ... که روی کاغذ انگلیسی خوب بلد بودن
ولی وقتی به عمل میرسه جریان فرق میکنه
جای دوری نریم ، اگه تونستی یه فیلم زبان اصلی رو وقتی برای اولین بار نگاه میکنی بدون استپ کردن حرفاشون رو متوجه بشی زبانت اوکی هستش
وگرنه ...
گفتنش خیلی راحته ولی توی عمل خیلی ها به مشکل میخورن
درمورد این موضوع خیلی زیاد مطلب نوشته شده و بحث شده
ولی اون طوری که من از صحبت های آدم های موفق دستگیرم شد ، تا حدودی بعد از یادگیری زبان روی کاغذ ، برای مهارت پیدا کردن تو مکالمه
از فیلم های زبان اصلی استفاده میکردن .
DV 2016 ....... قسمت نبود
DV 2017 ....... شرکت نکردم
DV 2018 ....... یا قسمت !
پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، Phoenix7 ، copol ، elahe mousavi ، alirezanz ، ostokhan
ترامپ قبل اینکه رییس جمهور باشه کشتی کج کار میکرده تو جوونی بعد سر پیریی سال 2007 یه شرط بندی جالب  میکنه با یه میلیارد دیگه شرط می بنده اگر نماینده من  تو کشتی برد کچل کن اگه باخت من بعد وسط کار نماینده اش داشته میباخته خودش میره وسط میزنه و برنده میشند ویدیو اول:https://youtu.be/5NsrwH9I9vE ویدیو دوم:https://youtu.be/vVeVcVBW_CE  خوش بحال اونایی که میرند امریکا چهار سال میخندند
آسمون خدا همه جا یه رنگه ولی زمینش?............NYC❤️REZA??
NYC or LA?
Dvlottery2018:IT IS MY TURN
شمارش معکوس لاتاری (نترس کلیک بکن)

سایت معرفی نیویورک
پاسخ
تشکر کنندگان: jsmlz ، alirezanz ، ostokhan
دوستان عزیز انتخاب ترامپ طبیعی است که برای بعضی هامون ناخوشایند باشه چون ترامپ مواضع ضدمهاجرتی داره که خیلیا از این ناراحتند و بهش بدوبیراه میگن ولی واسه مردم آمریکا شاید همچین بد هم نباشه اگه بتونه به قولایی که داده عمل کنه.
من به شما اطمینان میدم که جای هیچ نگرانی نیست و اصلا نباید ناراحت شد چون کوچکترین تاثیری روی برنده شدن یا نشدن ما نداره Wink تاکید ترامپ روی مهاجرت غیر قانونی است.حتی اگر در مورد بن کردن مسلمانا هم حرفی زده باشه(شوربختانه مارو هم شامل میشه) که بعدا به بن شدن موقتی تغییرش داد خواستار چک شدن مسائل امنیتی قبل از ورود اینگونه افراد است که در حال حاضر واسه ماهم در صورت برنده شدن در لاتاری همچین پروسه ای وجود داشته از قبل که کلیرنس می خوریم و اینهمه استرس می کشیم.حالا شما فکر کنید یکی غیر قانونی از مکزیک یا پناهنده سوری بیاد و بدون هیچ مانعی راحت مستقر بشه واسه همین من خودم بدم نمیاد با مهاجرت غیرقانونی به شدت برخورد بشه چون همیشه درآخر به نفع مهاجر قانونی خواهد بود. Wink مشکلات ما بزرگتر از اونه که انتخاب شدن یا نشدن ترامپ بخواد اونو حل کنه.تنها چیزی که منو نگران میکنه برداشته شدن لاتاری است که اونم با وجود داعش و بهداشت درمانی اوباما و مهاجرت غیر قانونی و ده ها مورد دیگر فعلا بعید است اصلا در موردش حرفی زده بشه.ولی از اینطرفم شایدم برندارند و تغییراتی دادند بهش که در نهایت به نفعون باشه یا شاید به ضرر.
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
پاسخ
تشکر کنندگان: LORDAmiroo ، hameddjj ، Reza2018 ، jsmlz ، dv2017 ، mehre cyrus ، milade ، Tero.guy ، ostokhan
(2016-11-11 ساعت 23:02)Hadi_20 نوشته:  دوستان عزیز انتخاب ترامپ طبیعی است که برای بعضی هامون ناخوشایند باشه چون ترامپ مواضع ضدمهاجرتی داره که خیلیا از این ناراحتند و بهش بدوبیراه میگن ولی واسه مردم آمریکا شاید همچین بد هم نباشه اگه بتونه به قولایی که داده عمل کنه.
من به شما اطمینان میدم که جای هیچ نگرانی نیست و اصلا نباید ناراحت شد چون کوچکترین تاثیری روی برنده شدن یا نشدن ما نداره Wink تاکید ترامپ روی مهاجرت غیر قانونی است.حتی اگر در مورد بن کردن مسلمانا هم حرفی زده باشه(شوربختانه مارو هم شامل میشه) که بعدا به بن شدن موقتی تغییرش داد خواستار چک شدن مسائل امنیتی قبل از ورود اینگونه افراد است که در حال حاضر واسه ماهم در صورت برنده شدن در لاتاری همچین پروسه ای وجود داشته از قبل که کلیرنس می خوریم و اینهمه استرس می کشیم.حالا شما فکر کنید یکی غیر قانونی از مکزیک یا پـنـاهــنده سوری بیاد و بدون هیچ مانعی راحت مستقر بشه واسه همین من خودم بدم نمیاد با مهاجرت غیرقانونی به شدت برخورد بشه چون همیشه درآخر به نفع مهاجر قانونی خواهد بود. Wink مشکلات ما بزرگتر از اونه که انتخاب شدن یا نشدن ترامپ بخواد اونو حل کنه.تنها چیزی که منو نگران میکنه برداشته شدن لاتاری است که اونم با وجود داعش و بهداشت درمانی اوباما و مهاجرت غیر قانونی و ده ها مورد دیگر فعلا بعید است اصلا در موردش حرفی زده بشه.ولی از اینطرفم شایدم برندارند و تغییراتی دادند بهش که در نهایت به نفعون باشه یا شاید به ضرر.

درمورد لاتاری من شنیده بودم که کنگره از وقتی جمهوری خواه شده میخواسته برش داره ولی اوباما جلوشو گرفته بوده... Sad
Starts in 2000
&
.
2015‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
2016 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2017 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2018‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2019‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2020‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2021‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2022‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
‎2023‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
2024 ?
زندس HOPE انسان با
  Rolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: hameddjj ، jsmlz ، aram_hpanahi ، alirezanz ، milade ، ostokhan
#اصطلاحات_رایج_در_فیلم_ها

? @Learn_en

? اصطلاحات و عبارات های رایج در فیلم

✅ I want you to be realistic about it.
? ازت می خواهم واقع بینانه نسبت به این مسئله برخورد کنی.

✅ I’m not in the mood for talking.
? حوصله صحبت کردن ندارم؛ ردشون کن برن

✅ I’m in a lousy mood.
? سرحال نیستم (حوصله ندارم).

✅ I’m not in the mood for playing.
? حوصله بازی کردن ندارم.

✅ He is a moody person.
? او آدم دم دمی مزاجیه

✅ I think you can make it on time if you hurry up.
? فکر می کنم اگر بجنبی می تونی سر وقت برسی.

✅ Stay out of my personal life.
? در زندگی خصوصی من دخالت نکن.

✅ keep your nose out of my business.
? سرت تو کار خودت باشه

✅ I didn’t mean that.
? منظوری نداشتم، منظورم اون نبود.

?????????????
تا خدا چی بخواد
پاسخ
تشکر کنندگان: shanks ، jsmlz ، dv2017 ، alirezanz ، milade ، آخشام ، ostokhan
#اصطلاحات_رانندگی

اصطلاحات کاربردی هنگام رانندگی:
???

@Learn_en

?push the gas ? گاز بده
?make a U turn ? دور بزن
?speed up ? تند برو
?slow down ? آهسته برو
?go straight ? مستقیم برو
?make a right ? بپیچ به راست
?make a left ? بپیچ به چپ
?back it up ? برو عقب
?hit the brakes ? بزن رو ترمز
?pass the car ? سبقت بگیر
تا خدا چی بخواد
پاسخ
تشکر کنندگان: hameddjj ، shanks ، jsmlz ، dv2017 ، sheghi ، alirezanz ، mehre cyrus ، ostokhan
درود به همه دوستان.امسال هم ما برای لاتاری ثبت نام کردیم و فوق العاده هم اماده برای مهاجرتیم امیدوارم شانس بهمون رو کنه قبول شیم.اولین سالی هم هست که ثبت نام میکنیم.ببینیم خدا چی میخواد...
پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، jsmlz ، alireza_guitar ، آخشام ، foad61 ، Tero.guy
#لغات_جالب

چندتا لغت جالب که خیلی وقتا ممکن ما تو تشخیصشون دچار ⚠اشتباه شیم⚠
@learn_en

✏️lunch ناهار
Launch پرتاب کردن

✏️peak قله
Pick چیدن
Peek نگاه دزدکی

✏️trust اعتماد کردن
Thrust چپاندن،فروکردن

✏️infect آلوده کردن
in fact در حقیقت

✏️ object مخالفت کردن
abject پست،ذلیل

✏️middle وسط
meddle فضولی کردن

✏️dam سد
damn لعنت کردن

✏️expiration انقضا
expression اصطلاح

✏️ dim مبهم ، کم نور
deem لازم دانستن

✏️fit مناسب
feat شاهکار
feet پاها

✏️conform تناسب داشتن
confirm تصویب کردن

✏️ battle نبرد
bottle بطری
تا خدا چی بخواد
پاسخ
تشکر کنندگان: hameddjj ، shanks ، jsmlz ، dv2017 ، alirezanz ، آخشام ، ostokhan
@elahe mousavi@ عزیز پست های زبان خیلی عالین همینطور ادامه بده مخصوصا اصطلاحات خیلی مفیدن Smile
Starts in 2000
&
.
2015‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
2016 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2017 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2018‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2019‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2020‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2021‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2022‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
‎2023‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
2024 ?
زندس HOPE انسان با
  Rolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: alirezanz ، hameddjj ، elahe mousavi ، dv2017 ، jsmlz ، aram_hpanahi
دوستان من شنیدم لاتاری 2018 سهمیه یک کشور دیگه رو دادن به ایران این درسته؟
.
.
.
.
.
.
.
2008‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2009‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2010‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2012‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2013‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎