.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
|
.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018 https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
2016-11-11 ساعت 16:15
سلام دوستان یک سوال کسانی که عکس پارسالشونو گذاشتن دیگه شمارش معکوس ندن ؟ یعنی رد شده حساب کنن خودشون رو؟؟؟؟
2016-11-11 ساعت 17:38
(2016-11-10 ساعت 21:37)jsmlz نوشته: ترامپ بشه رئیس جمهور آمریکا ! عمراً حالا مگه چه تحفه ای بوده این یه جزیره کوچیک شرق افریقا؟ واه واه واه ... تو اون وضعیت امریکایی بخواد بیاد ایران پناهنده بشن، ملت غیور اجازه نمیدن که "عده ای مفت خور" بریزن اینجا و یا به ایشان شغل شریف چاه کن و کارگر روزمزد با حداقل درماد رو میدهند. نمونه : افغانستانی ها. ما فقط امریکا رو به خاطر مسائل موجودش میخوایم وگرنه همین ایران خودمون حداقل وطنمونه! تشکر کنندگان: LORDAmiroo ، jsmlz ، ostokhan
2016-11-11 ساعت 18:52
(2016-11-10 ساعت 10:55)jalayevatan نوشته:(2016-11-09 ساعت 01:16)hameddjj نوشته:(2016-11-07 ساعت 18:41)jalayevatan نوشته: اسم منو میگی یا با قفل فرمون بیام چه افتخاری !!! داداچ من منظورم عضویت مهاجر سرا بود نه تعداد قبول نشدن ... وقتی که غورباقه ها هفتیرکشن بهم حق انقدر زود پیر بشم......امان از روزی که دو زاریم پیش خودش فک کنه تراوله /////// سایه ها همیشه دروغ میگن! //////
2016-11-11 ساعت 19:40
(2016-11-10 ساعت 15:40)dv2017 نوشته: دوستان سلاماتفاقا دیروز توی کلاس با استاد در رابطه با این نظریه صحبت میکردیم استاد هم نظرش این بود که انسان میتونه یک یا دو مرحله از این هرم رو رد کنه بدون این که حس برطرف شدن نیازش رو احساس کنه. من در خودم هم این موضوع رو میبینم .
2016-11-11 ساعت 20:25
(2016-11-11 ساعت 19:13)Phoenix7 نوشته: دوستان یه سوال علمی دارممن زبانم در سطح ایلتس ۷ نیست اما خیلی دیدن فیلم های زبان اصلی کمکم کرده . برای شما که آیلتس ۷ داری فکر کنم داشتن یه دیتابیس از ایدیوم ها مثلا همونی که روی دیکشنری نارسیس هست خیلی بتونه کمکتون کنه
✓ چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟
We don't grow when things are easy We grow when we face challenges
2016-11-11 ساعت 21:28
(2016-11-11 ساعت 19:13)Phoenix7 نوشته: دوستان یه سوال علمی دارم به مسئله خیلی خوبی اشاره کردی دوستان خیلی زیادی بودن از استاد دانشگاه گرفته تا مدرس زبان و ... که روی کاغذ انگلیسی خوب بلد بودن ولی وقتی به عمل میرسه جریان فرق میکنه جای دوری نریم ، اگه تونستی یه فیلم زبان اصلی رو وقتی برای اولین بار نگاه میکنی بدون استپ کردن حرفاشون رو متوجه بشی زبانت اوکی هستش وگرنه ... گفتنش خیلی راحته ولی توی عمل خیلی ها به مشکل میخورن درمورد این موضوع خیلی زیاد مطلب نوشته شده و بحث شده ولی اون طوری که من از صحبت های آدم های موفق دستگیرم شد ، تا حدودی بعد از یادگیری زبان روی کاغذ ، برای مهارت پیدا کردن تو مکالمه از فیلم های زبان اصلی استفاده میکردن .
DV 2016 ....... قسمت نبود
DV 2017 ....... شرکت نکردم DV 2018 ....... یا قسمت !
ترامپ قبل اینکه رییس جمهور باشه کشتی کج کار میکرده تو جوونی بعد سر پیریی سال 2007 یه شرط بندی جالب میکنه با یه میلیارد دیگه شرط می بنده اگر نماینده من تو کشتی برد کچل کن اگه باخت من بعد وسط کار نماینده اش داشته میباخته خودش میره وسط میزنه و برنده میشند ویدیو اول:https://youtu.be/5NsrwH9I9vE ویدیو دوم:https://youtu.be/vVeVcVBW_CE خوش بحال اونایی که میرند امریکا چهار سال میخندند
آسمون خدا همه جا یه رنگه ولی زمینش?............NYC❤️REZA??
NYC or LA?
Dvlottery2018:IT IS MY TURN
شمارش معکوس لاتاری (نترس کلیک بکن) سایت معرفی نیویورک
2016-11-11 ساعت 23:02
دوستان عزیز انتخاب ترامپ طبیعی است که برای بعضی هامون ناخوشایند باشه چون ترامپ مواضع ضدمهاجرتی داره که خیلیا از این ناراحتند و بهش بدوبیراه میگن ولی واسه مردم آمریکا شاید همچین بد هم نباشه اگه بتونه به قولایی که داده عمل کنه.
من به شما اطمینان میدم که جای هیچ نگرانی نیست و اصلا نباید ناراحت شد چون کوچکترین تاثیری روی برنده شدن یا نشدن ما نداره تاکید ترامپ روی مهاجرت غیر قانونی است.حتی اگر در مورد بن کردن مسلمانا هم حرفی زده باشه(شوربختانه مارو هم شامل میشه) که بعدا به بن شدن موقتی تغییرش داد خواستار چک شدن مسائل امنیتی قبل از ورود اینگونه افراد است که در حال حاضر واسه ماهم در صورت برنده شدن در لاتاری همچین پروسه ای وجود داشته از قبل که کلیرنس می خوریم و اینهمه استرس می کشیم.حالا شما فکر کنید یکی غیر قانونی از مکزیک یا پناهنده سوری بیاد و بدون هیچ مانعی راحت مستقر بشه واسه همین من خودم بدم نمیاد با مهاجرت غیرقانونی به شدت برخورد بشه چون همیشه درآخر به نفع مهاجر قانونی خواهد بود. مشکلات ما بزرگتر از اونه که انتخاب شدن یا نشدن ترامپ بخواد اونو حل کنه.تنها چیزی که منو نگران میکنه برداشته شدن لاتاری است که اونم با وجود داعش و بهداشت درمانی اوباما و مهاجرت غیر قانونی و ده ها مورد دیگر فعلا بعید است اصلا در موردش حرفی زده بشه.ولی از اینطرفم شایدم برندارند و تغییراتی دادند بهش که در نهایت به نفعون باشه یا شاید به ضرر. خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
تشکر کنندگان: LORDAmiroo ، hameddjj ، Reza2018 ، jsmlz ، dv2017 ، mehre cyrus ، milade ، Tero.guy ، ostokhan
2016-11-11 ساعت 23:17
(2016-11-11 ساعت 23:02)Hadi_20 نوشته: دوستان عزیز انتخاب ترامپ طبیعی است که برای بعضی هامون ناخوشایند باشه چون ترامپ مواضع ضدمهاجرتی داره که خیلیا از این ناراحتند و بهش بدوبیراه میگن ولی واسه مردم آمریکا شاید همچین بد هم نباشه اگه بتونه به قولایی که داده عمل کنه. درمورد لاتاری من شنیده بودم که کنگره از وقتی جمهوری خواه شده میخواسته برش داره ولی اوباما جلوشو گرفته بوده...
Starts in 2000
& . 2015 HAS NOT BEEN SELECTED 2016 HAS NOT BEEN SELECTED 2017 HAS NOT BEEN SELECTED 2018 HAS NOT BEEN SELECTED 2019 HAS NOT BEEN SELECTED 2020 HAS NOT BEEN SELECTED 2021 HAS NOT BEEN SELECTED 2022 HAS NOT BEEN SELECTED 2023 HAS NOT BEEN SELECTED 2024 ? زندس HOPE انسان با
2016-11-12 ساعت 00:05
#اصطلاحات_رایج_در_فیلم_ها
? @Learn_en ? اصطلاحات و عبارات های رایج در فیلم ✅ I want you to be realistic about it. ? ازت می خواهم واقع بینانه نسبت به این مسئله برخورد کنی. ✅ I’m not in the mood for talking. ? حوصله صحبت کردن ندارم؛ ردشون کن برن ✅ I’m in a lousy mood. ? سرحال نیستم (حوصله ندارم). ✅ I’m not in the mood for playing. ? حوصله بازی کردن ندارم. ✅ He is a moody person. ? او آدم دم دمی مزاجیه ✅ I think you can make it on time if you hurry up. ? فکر می کنم اگر بجنبی می تونی سر وقت برسی. ✅ Stay out of my personal life. ? در زندگی خصوصی من دخالت نکن. ✅ keep your nose out of my business. ? سرت تو کار خودت باشه ✅ I didn’t mean that. ? منظوری نداشتم، منظورم اون نبود. ?????????????
تا خدا چی بخواد
2016-11-12 ساعت 00:08
#اصطلاحات_رانندگی
اصطلاحات کاربردی هنگام رانندگی: ??? @Learn_en ?push the gas ? گاز بده ?make a U turn ? دور بزن ?speed up ? تند برو ?slow down ? آهسته برو ?go straight ? مستقیم برو ?make a right ? بپیچ به راست ?make a left ? بپیچ به چپ ?back it up ? برو عقب ?hit the brakes ? بزن رو ترمز ?pass the car ? سبقت بگیر
تا خدا چی بخواد
2016-11-12 ساعت 00:10
درود به همه دوستان.امسال هم ما برای لاتاری ثبت نام کردیم و فوق العاده هم اماده برای مهاجرتیم امیدوارم شانس بهمون رو کنه قبول شیم.اولین سالی هم هست که ثبت نام میکنیم.ببینیم خدا چی میخواد...
2016-11-12 ساعت 00:10
#لغات_جالب
چندتا لغت جالب که خیلی وقتا ممکن ما تو تشخیصشون دچار ⚠اشتباه شیم⚠ @learn_en ✏️lunch ناهار Launch پرتاب کردن ✏️peak قله Pick چیدن Peek نگاه دزدکی ✏️trust اعتماد کردن Thrust چپاندن،فروکردن ✏️infect آلوده کردن in fact در حقیقت ✏️ object مخالفت کردن abject پست،ذلیل ✏️middle وسط meddle فضولی کردن ✏️dam سد damn لعنت کردن ✏️expiration انقضا expression اصطلاح ✏️ dim مبهم ، کم نور deem لازم دانستن ✏️fit مناسب feat شاهکار feet پاها ✏️conform تناسب داشتن confirm تصویب کردن ✏️ battle نبرد bottle بطری
تا خدا چی بخواد
2016-11-12 ساعت 01:27
@elahe mousavi@ عزیز پست های زبان خیلی عالین همینطور ادامه بده مخصوصا اصطلاحات خیلی مفیدن
Starts in 2000
& . 2015 HAS NOT BEEN SELECTED 2016 HAS NOT BEEN SELECTED 2017 HAS NOT BEEN SELECTED 2018 HAS NOT BEEN SELECTED 2019 HAS NOT BEEN SELECTED 2020 HAS NOT BEEN SELECTED 2021 HAS NOT BEEN SELECTED 2022 HAS NOT BEEN SELECTED 2023 HAS NOT BEEN SELECTED 2024 ? زندس HOPE انسان با تشکر کنندگان: alirezanz ، hameddjj ، elahe mousavi ، dv2017 ، jsmlz ، aram_hpanahi
2016-11-12 ساعت 13:19
دوستان من شنیدم لاتاری 2018 سهمیه یک کشور دیگه رو دادن به ایران این درسته؟
.
. . . . . . 2008 HAS NOT BEEN SELECTED 2009 HAS NOT BEEN SELECTED 2010 HAS NOT BEEN SELECTED 2012 HAS NOT BEEN SELECTED 2013 HAS NOT BEEN SELECTED 2014 HAS NOT BEEN SELECTED 2015 HAS NOT BEEN SELECTED 2016 HAS NOT BEEN SELECTED 2017 HAS NOT BEEN SELECTED 2018 ............Achieve my dream |