کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.

فکر میکنم سریییع ترین اخبار مربوط به همین موضوع ها
توی همین مهاجر سراس!
الان ایرلاین ها از حجم مسافرا قبل از گرفتن دستور العمل جدید؛ کف و خون قاطی می کنن !!!
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★      خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
 توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
 توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت

توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس

تشکر کنندگان: bhb32 ، armehraboon ، victor2017 ، mulan1979 ، daria ، mrticoen
ممنون از اضلاع رسانیتون
این یعنی کسایی که هنوز ولکام لتر دریافت نکرده اند نامه براشون میاد تو این 3ماه؟

(2017-02-03 ساعت 12:40)ali3875 نوشته:  *** مرکز صدور ویزای آمریکا (NVC) پرونده متقاضیان ویزای آمریکا را بررسی می کند.

مرکز صدور ویزای آمریکا (NVC) که از ارگانهای زیر مجموعه وزارت کشور می باشد و پردازش مرحله کنسولگری و صدور ویزای نهایی آمریکا را به عهده دارد,  علیرغم تغییرات اعمال شده اخیر, پرونده  متقاضیان ایرانی را بدون تاخیر بررسی می کند. پرونده های کامل و بدون نقص مدارک تا مرحله مصاحبه پیش خواهند رفت و پس از  اتمام دوره موقتی تعلیق صدور ویزا، زمان مصاحبه برای این متقاضیان اعلام خواهد شد. این خبر اخیرا بطور رسمی از سایت این ارگان اعلام شده است. متن انگلیسی زیر از وب سایت مربوطه می باشد:

The National Visa Center will continue to work on in-process cases for these applicants up to the point of the interview. You should continue to pay fees, complete your Form DS-260 immigrant visa application, and submit your financial and civil supporting documents to NVC. NVC will review your case file and can qualify your case for an appointment. However, you will not receive a visa interview until further notice.
(2017-02-03 ساعت 12:29)aryan.khosravi نوشته:  بچه ها شما هم تایید میکنید پروسه AP دوباره به جریان افتاده؟
تشکر کنندگان:
اگر airline های داخل ایران بلیط نفروختند.از کشور دیگه برید.ترجیحا غیر از خاورمیانه.چیزی قابل پیش بینی نیست بعدا.شاید شرایط بهتر شه شاید هم بدتر.اگر کسی ویزا معتبر دستشه و چمدوناشم بسته هرجور شده بره.حتی میتونه بره تایلند ازونجا بره
تشکر کنندگان: bhb32 ، mulan1979
ممنون از اضلاع رسانیتون
این یعنی کسایی که هنوز ولکام لتر دریافت نکرده اند نامه براشون میاد تو این 3ماه؟

(2017-02-03 ساعت 12:40)ali3875 نوشته:  *** مرکز صدور ویزای آمریکا (NVC) پرونده متقاضیان ویزای آمریکا را بررسی می کند.

مرکز صدور ویزای آمریکا (NVC) که از ارگانهای زیر مجموعه وزارت کشور می باشد و پردازش مرحله کنسولگری و صدور ویزای نهایی آمریکا را به عهده دارد,  علیرغم تغییرات اعمال شده اخیر, پرونده  متقاضیان ایرانی را بدون تاخیر بررسی می کند. پرونده های کامل و بدون نقص مدارک تا مرحله مصاحبه پیش خواهند رفت و پس از  اتمام دوره موقتی تعلیق صدور ویزا، زمان مصاحبه برای این متقاضیان اعلام خواهد شد. این خبر اخیرا بطور رسمی از سایت این ارگان اعلام شده است. متن انگلیسی زیر از وب سایت مربوطه می باشد:

The National Visa Center will continue to work on in-process cases for these applicants up to the point of the interview. You should continue to pay fees, complete your Form DS-260 immigrant visa application, and submit your financial and civil supporting documents to NVC. NVC will review your case file and can qualify your case for an appointment. However, you will not receive a visa interview until further notice.
(2017-02-03 ساعت 12:29)aryan.khosravi نوشته:  بچه ها شما هم تایید میکنید پروسه AP دوباره به جریان افتاده؟
تشکر کنندگان: battosai
(2017-02-04 ساعت 10:42)armehraboon نوشته:  
(2017-02-04 ساعت 10:40)arminpaye نوشته:  سلام دوستان عزيز يه خبر خيييييييييلي خوب يادتونه ميگفتم من امريكايي هستم و ميرم روي ترامپ رو كم ميكنم دقيقا همين كارو كردم من الان تو فرودگاه بوستون هستم جاتون خالي هووووووورا:-)

چه ویزایی داشتید؟خارج شدید از فرودگاه؟

ويزاي f2b داشتم بعله من از الان يه permanent residence هستم Big Grin
كيس نامبر abd2014
كتگوري f2b
تشكيل پرونده April 2010
تاريخ مصاحبه December 2016
دريافت ويزا يك ضرب هوووورا Big Grin
زندگي San Diego California
تشکر کنندگان: armehraboon ، maymary1220 ، alireza_guitar ، battosai ، nssm ، mulan1979 ، ramin_red
(2017-02-04 ساعت 11:14)arminpaye نوشته:  
(2017-02-04 ساعت 10:42)armehraboon نوشته:  
(2017-02-04 ساعت 10:40)arminpaye نوشته:  سلام دوستان عزيز يه خبر خيييييييييلي خوب يادتونه ميگفتم من امريكايي هستم و ميرم روي ترامپ رو كم ميكنم دقيقا همين كارو كردم من الان تو فرودگاه بوستون هستم جاتون خالي هووووووورا:-)

چه ویزایی داشتید؟خارج شدید از فرودگاه؟

دمت گرم رفیق!
تبریک میگم...
با چه ایرلانی رفتی؟ بلیت رو چجوری خریدی؟
F2A
Priority Date : 16 Sep. 2013
Approve : Dec 2013
دریافت کیس نامبر : Jan 2014
دریافت اینویس نامبر : Feb 2015
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr 2015
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr 2015
ارسال مدارک نهایی : June 2015
اعلام نقص مدارک :  July 2015
ارسال مجدد مدارک برای رفع نقص : Aug 2015
تکمیل مدارک : Sep 2015
مصاحبه :  (ابوظبی) oct 2015
کلیر شدن : جولای 2016 ( ده ماه انتظار)
دریافت ویزا: آگوست 2016
ورود به آمریکا : فوریه 2017
تشکر کنندگان: bhb32 ، mulan1979
(2017-02-04 ساعت 11:16)armehraboon نوشته:  
(2017-02-04 ساعت 11:14)arminpaye نوشته:  
(2017-02-04 ساعت 10:42)armehraboon نوشته:  چه ویزایی داشتید؟خارج شدید از فرودگاه؟

دمت گرم رفیق!
تبریک میگم...
مرسي با لوفت هانزا رفتم Wink
كيس نامبر abd2014
كتگوري f2b
تشكيل پرونده April 2010
تشکر کنندگان: battosai ، gozargah ، mulan1979
(2017-02-04 ساعت 06:24)shatsi نوشته:  همانطور كه ميدانيد خيلي از شركت ها منجمله گوگل ، اوبر و... نسبت به اين دستور عكس العمل نشان دادند ، تا حدي كه رييس شركت اوبر از حلقه مشاوران ترامپ خارج شد ، القصه حدود چند روز قبل از اوبر به من ايميلي رسيد كه اگر در مورد اين دستور دچار مشكلي شده ايد و به كمكي احتياج داريد با ما تماس بگيريد تا وكلاي ما در شركت به كمك شما آيند ، من هم كه نحوه برخورد اونها رو ديدم مشتاق شدم تا باهاشون ارتباط داشته باشم خلاصه از طرف اونها خانم نيكل زنگ زد و قرار ملاقاتي در ساعت ٣ بعدازظهر امروز ترتيب داده شد ، اونجا وكيل شركت و يك آقا كه به نظر مترجم عرب  ميوند و يك خانم كه صورتجلسه ميكرد نشسته بودند و بعد از آشنايي وكيل شروع به صحبت كرد و در خصوص اينكه برا چي اينجا هستيم و چه اتفاقاتي افتاده و خلاصه آمادگي آنها براي كمك توضيحاتي با لهجه بسيار كلير انگليسي داد ، من هم سه موضوع را مطرح كردم : ١- اينكه من گرين كارت هولدرها منجمله خود من بر اساس دستور كاخ سفيد ميتوانند وارد امريكا شوند وليكن ازشون سوال و جواب خواهد شد وليكن ٢ نكته هست كه از وكيل خواستم روشن كند : ١- دستور ترامپ براي كساني هست كه ويزا دارند و من پشت گرين كارت رو نشون دادم و گفتم كه گرين كارت هم i-551 است ، وكيل جواب داد ولي ويزاها بر دو نوع هستند نوعي مثل گرين كارت كه protection دارند و حمايت ازشون ميشه و ويزاهاي ديگر مثل دانشجويي ياكاري كه همچين چيزي ندارند ، من جواب دادم كه اين دستور كتگوري رو اساره نمرده و گفته ويزا! پس هنوز افسر در مرز ميتواند به مطابق دستور رييس جمهور عمل كنه و بگه از تظر من اين ويزا هست و شما نميتوانيد وارد شويد مخصوصا اگر روز بد افسر باشه ! وكيل گفت بله هنوز اين مسئله ريسك داره !و من نميتوانم بگويم ريسكي متوجهش نيست ! ٢- در خصوص فرايند سيتيزنشيپي از او پرسيدم آيا ميداند پروسه انجام ميشود يعني طرف ميتواند فرم ها را پر كند و ارسال كند ولي الان در مرحله آخر طرف هولد است تا ببينند چكار بايد بكنند و اين يعني سيتيزنشيپي اقلا الان تا اطلاع ثانوي معلق است ، او با چك كردن وب سايت مربوطه جواب داد كه سايت ميگويد تمام كارها انجام ميشود و من گفتم تمام كارها بله ولي مرحله آخر كه سوگند است معلق است ! او جوابي نداشت كه بگويد و قرار شد با بقيه وكلا صحبت كند و به من در اين مورد و موارد ديگر اطلاع دهد ، در آخر هم به دنبال من به بيرون دويد و از من خواست اگر اطلاعات جديدتري دارم به اطلاع او هم برسانم ! من خواستم اين به اطلاع شما برسه و بدونيد و باور داشته باشيد اطلاعات موثقي كه دوستي مانند Yami در اختيارتان ميگذاره هر چند نااميدد كننده است اما از اطلاعات وكلايي مانند وكيل معتبر شركت اوبربعضا بيشتره ! اميدوارم تمامي اخبار رسيده من بعد مثبت باشد وليكن به نظر من اين قصه سر دراز دارد...
دوست عزیز ممنون که پیگیر بودید، آیا امکانش هست پرس جویی هم در مورد ما بیناوایان Wink که هنوز قرار مصاحبه مون هم مشخص نشده یا دوستانی که مصاحبه شدند و ادمین پراسس خوردند داشته باشید، امیدوارم که ترامپ از بابت رد شدن دستورش در مورد ویزادارها دق دلیشو سر ماها در نیاره و قانون مصاحبه رو سخت تر نکنه
Case Number....: 2017as5600
Case Members...: 2 Adult+1 child
Status...: Military Excemption, Private company employer
ds260.............: 15MAY 2016
Last submit......: 28JAN 2017
Embassy: Ankara-->Abu Dabi(Changed by Kcc)
Interview: 10MAY یک ضرب
Status: Current 18MAR-->Second Email 28MAR-->In Transit 28 MAR-->Ready 4 APR-->Issued 11 MAY
Destination: California
راهنمای پرکردن فرم DS260
آموزش تصویری انتخاب شعبه پستی
سفرنامه از اول تا گرفتن ویزا
تشکر کنندگان: bhb32 ، mulan1979 ، soruosh ، shatsi
(2017-02-04 ساعت 11:17)arminpaye نوشته:  
(2017-02-04 ساعت 11:16)armehraboon نوشته:  
(2017-02-04 ساعت 11:14)arminpaye نوشته:  ويزاي f2b داشتم بعله من از الان يه permanent residence هستم Big Grin

دمت گرم رفیق!
تبریک میگم...

تو فرودگاه امام راحت سوارت کردن؟

تو فرانکفورت و بوستون چطور بود اوضاع سوال پیچت نکردن؟
F2A
تکمیل مدارک : Sep 2015
مصاحبه :  (ابوظبی) oct 2015
کلیر شدن : جولای 2016 ( ده ماه انتظار)
دریافت ویزا: آگوست 2016
ورود به آمریکا : فوریه 2017
تشکر کنندگان: bhb32
(2017-02-04 ساعت 11:19)armehraboon نوشته:  
(2017-02-04 ساعت 11:17)arminpaye نوشته:  
(2017-02-04 ساعت 11:16)armehraboon نوشته:  دمت گرم رفیق!
تبریک میگم...

نه چه راحتي مجبور شدم با اكانومي بيام له شدم Big Grin من از مونيخ اومدم اونجا كه راحت بود ولي اينجا cbp ٤ ساعت از سوال و جواب كرد وخيلي سوال پرسيد ولي بالاخره مهر ورود رو زد و تبريك گفت Big Grin Big Grin Smile
كيس نامبر abd2014
كتگوري f2b
تشكيل پرونده April 2010
تشکر کنندگان: armehraboon ، yami ، maymary1220 ، nssm ، mulan1979 ، soruosh
(2017-02-04 ساعت 11:24)arminpaye نوشته:  
(2017-02-04 ساعت 11:19)armehraboon نوشته:  
(2017-02-04 ساعت 11:17)arminpaye نوشته:  مرسي با لوفت هانزا رفتم Wink

نه چه راحتي مجبور شدم با اكانومي بيام له شدم Big Grin من از مونيخ اومدم اونجا كه راحت بود ولي اينجا cbp ٤ ساعت از سوال و جواب كرد وخيلي سوال پرسيد ولي بالاخره مهر ورود رو زد و تبريك گفت Big Grin  Big Grin  Smile

واقعا تبریک می گم با وجود اینکه پرونده های ما هنوز تکلیفش مشخص نیست اما برای شما دوستان عزیز خیلی خوشحالم به امید اینکه بقیه هم عین شما یه روز بیان اینجا و بنویسن که رسیدن
Catagory :F2B
Priority Date : 26APR2012
Case No : Yrv2013......

پس کی روزای خوب میاد؟ اصلا میاد عایا؟!!!Sad
تشکر کنندگان: arminpaye ، bhb32 ، شهرادلیلا ، battosai ، armehraboon ، mulan1979 ، soruosh ، V_B
[/quote]

دادا تبریک
ایشالا یه روز نوبت ما هم بشه و گرین کارتو در کنار خانواده بگیریم
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★      خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
 توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
 توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت

توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس

تشکر کنندگان: bhb32 ، armehraboon ، arminpaye ، sina454 ، mulan1979 ، V_B
(2017-02-04 ساعت 11:24)arminpaye نوشته:  اينجا cbp ٤ ساعت از سوال و جواب كرد وخيلي سوال پرسيد ولي بالاخره مهر ورود رو زد و تبريك گفت Big Grin  Big Grin  Smile

چه سوالايي كرد ؟؟ چرا اينقدر طولاني ؟؟
ما الان در وضعيت AP هستيم
ممكنه فردا دوباره بگن بيايد مصاحبه و از اين مدل سوالا بپرسن.
لطف مي كني سوالاي مهمي كه ازت پرسيدن رو بگي چيا بود ؟
Cat.: F2A. Priority Date: May, 2014
Interview: YEREVAN. July, 2016 - AP
سربازي: معافيت كفالت. شغل: خصوصي 
دوخطي: 15 دسامبر 2017 
او آر:‌ 18 دسامبر 2017 
دريافت ايميل ويور: 19 دسامبر 2017 
درخواست اطلاعات مسافرت ها: 6 فوريه 2018 
تبديل از اوآر به اسلش: 8 فوريه 2018
تشکر کنندگان: battosai
(2017-02-04 ساعت 11:44)bhb32 نوشته:  
(2017-02-04 ساعت 11:24)arminpaye نوشته:  اينجا cbp ٤ ساعت از سوال و جواب كرد وخيلي سوال پرسيد ولي بالاخره مهر ورود رو زد و تبريك گفت Big Grin  Big Grin  Smile

ما الان در وضعيت AP  هستيم

سوال راجع به كار وشغل چه كار ميكني بستگانت در امريكا چه كسايي هستن ادرس و اسمشون رو پرسيد پتيشنرت الان كجاست و..... ولي مودب و خوب بودن خيلي هم چمدونها رو ميگشتن با دقت بعد هم ميگفتن منتظر باش تا اطلاعاتت رو بررسي كنيم.
كيس نامبر abd2014
كتگوري f2b
تشكيل پرونده April 2010
تشکر کنندگان: bhb32 ، armehraboon ، mulan1979 ، alireza_guitar
(2017-02-04 ساعت 12:11)arminpaye نوشته:  
(2017-02-04 ساعت 11:44)bhb32 نوشته:  

ما الان در وضعيت AP  هستيم

سوال راجع به كار وشغل چه كار ميكني بستگانت در امريكا چه كسايي هستن ادرس و اسمشون رو پرسيد پتيشنرت الان كجاست و..... ولي مودب و خوب بودن خيلي هم چمدونها رو ميگشتن با دقت بعد هم ميگفتن منتظر باش تا اطلاعاتت رو بررسي كنيم.

فرودگاه مونیخ چقدر علافی داشت؟
راحت بود؟
F2A