کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
The Executive Order signed on January 27, 2017 which restricted travel to the U.S. by aliens from Iraq, Iran, Libya, Somalia, Sudan, Syria and Yemen has been overturned by U.S. District Court Senior Judge James L. Robart. Per guidance from the Department of State, CSRA has removed all system restrictions previously put into place to comply with the Executive Order.

Your email inquiry has been received by CSRA. CSRA is a prime contractor for the United States (U.S.) Government, under the U.S. Department of State (DoS) Global Support Strategy (GSS) for Visa Services Program. In this capacity, the U.S. Department of State contracts CSRA to:
* Collect visa application fees on behalf of the U.S. Department of State. Per the contract, all visa application fees collected by CSRA on behalf of the U.S Department of State are transferred from CSRA to a designated U.S. Government bank account within 24 hours of collection.
* Schedule consular appointments on behalf of the U.S. Department of State. Per the contract, all consular appointments scheduled via CSRA systems must comply with U.S. Government policies.

If you are a national of Iraq, Iran, Libya, Somalia, Sudan, Syria or Yemen you may proceed with scheduling an appointment, or rescheduling a cancelled appointment. If your visa appointment was previously canceled in the CSRA information and appointment system, it was done by order of the U.S. Department of State; CSRA does not decide who can and cannot schedule visa appointments.

At this time, CSRA cannot directly reschedule appointments. If your previously appointment was canceled, you must schedule a new appointment. To reschedule an appointments, please log into http://usvisa-info.com and follow the rescheduling flow.

Please be aware, if the Executive Order is reinstated, the Department of State will require CSRA to cancel any future appointments in violation of the Executive Order.
تشکر کنندگان: alireza_guitar ، mulan1979
من به سفارت ابوظبی ایمیل زدم برای وقت مصاحبه یک پاسخ اتوماتیک به ایمیلتون میاد با متن بالا
تشکر کنندگان: amir1344 ، alireza_guitar ، mulan1979 ، ramin_red
(2017-02-06 ساعت 17:02)MOZHDEHHHHHH نوشته:  
(2017-02-06 ساعت 16:50)Lilimamali نوشته:  
(2017-02-06 ساعت 16:44)victor2017 نوشته:  سایت ثبت نام برای مصاحبه https://ais.usvisa-info.com/en-ae/ رو چک کردین؟

اصولا اینجا status  شما چیه؟

سایت ثبت نام مصاحبه رو زدم امروز. وقت مصاحبه پاک شده بود که دوباره تایید کردم و ثبت شد.
سایت https://ceac.state.gov/ceac/ رو چک کردم میزنه Ready.
اين سايت براي من باز نميشه اگر اينجا زده باشهready يعني وقتمون سر جاشه؟؟؟؟
یه سوال داشتم دوست عزیز :

نامه تمکن مالی ، چند روز قبل از مصاحبه باشه خوبه ؟؟؟

مثلا یک ماه قبل از مصاحبه ، نامه رو از بانک بگیرم خوبه ؟؟؟

ممنون
کیس نامبر: ‎62XX‎

مشخصات:  یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه

بدون کار دولتی و خصوصی

ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه

تاریخ مشاهده قبولی:4MAY
تاریخ ارسال فرم: ‎24MAY‎

محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا

دریافت نامه دوم:  28 March

تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May

نتیجه : یکضرب

دریافت ویزا  May 31

هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ...
پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ...

هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
تشکر کنندگان: ramin_red
لطفا اگر کسی شماره آقا حسین معروف را داره بهم بده
(2017-02-06 ساعت 19:55)farzadmohajer نوشته:  
(2017-02-06 ساعت 16:50)Lilimamali نوشته:  سایت ثبت نام مصاحبه رو زدم امروز. وقت مصاحبه پاک شده بود که دوباره تایید کردم و ثبت شد.

ممنون

چون مصاحبه من امروز بود هنوز تاریخ امروز را اعلام میکنه
البته برای تغییر زمان نوشته یک روز بعد باید اقدام کنیم ، یعنی فردا
(2017-02-06 ساعت 18:58)himmlisch نوشته:  با سلام،

اگر شخص برنده لاتاری وارد خاک آمریکا شود و گرین کارد بگیرد، آیا همسر او میتواند بد از کلیر شدن وارد آمریکا شود؟ یا لزوما همه اعضای خانواده باید با هم وارد شوند؟

درود
مشکلی نداره ولی برعکسش نمیشه(بچه ها و همسر برنده) توی ویزاشون یه چیزی نوشته که منظورش اینه که نفر برنده باید باشه(البته واسه مرتبه اول فقط)
F2A
جامانده2015
ارسال
پانزدهم Feb2016
تایید دریافت
هجدهم Feb2016
آپروو بعد از 895 روز
Sad
تشکر کنندگان: himmlisch ، ramin_red
Good day,‎

‎My name is xxxxxx and my case number is 2017asxxxx my date of birth is xxxx5‎

I ‎did my DV lottery interview on October 19th and my status is AP,‎

‎Do you know with recent changes in executive order of president Trump if embassy may continiue issue‎ visas?

‎Also its been more than 3 months now do you know how long more this process may‎ take?

‎Thank you very muxxxx‎

‎The administrative process has not been completed yet. We cannot estimate how long it may take. As soon as the processing is completed, you will be notified via email. Although most cases require 4-6 months to complete their administrative processing, this process has no time constraints and may take much longer. For this reason, we kindly ask you not to send emails regarding the duration that the administrative processing may take. As of today we continue to issue visas for all nationals.‎

‎Sincerely,‎

‎Immigrant Visa Unit‎
U.S. ‎Embassy Ankara
از سال ۲۰۰۱ آمریکا هستم، داروساز و در کالیفرنیا
تشکر کنندگان: amir1344 ، mulan1979 ، zamini1975 ، ramin_red ، mrticoen
(2017-02-06 ساعت 19:55)farzadmohajer نوشته:  
(2017-02-06 ساعت 16:50)Lilimamali نوشته:  سایت ثبت نام مصاحبه رو زدم امروز. وقت مصاحبه پاک شده بود که دوباره تایید کردم و ثبت شد.

ممنون

هر چقدر که نزدیکتر باشه بهتره . یکی از دوستام ۲ هفته قبل از مصاحبه رو برده بود . سعی کنید ۱ یا ۲ هفته آخر باشه .
Category : ‎CR1
Embassy : Ankara
Priority Date : 23JUL2015
Case Created : 14DEC2015
Interview : 26SEP2016
Ceac Update : 29SEP , 12DEC 2016
(26JUL , 29SEP , 19DEC 2017 (2Khati
22FEB (OR) , 14,22,26,30MAR ,3,4 APRIL 2018
(2017-02-06 ساعت 17:14)victor2017 نوشته:  
(2017-02-06 ساعت 17:01)behz_mohaj نوشته:  
(2017-02-06 ساعت 16:32)victor2017 نوشته:  یک تا دو روز زمان می بره توی ترکیه از زمان رسیدن تا زمان تحویل

بسته به فاصله و شهر داره.و تعداد اداره پستهایی که باید بره

برای من از زمان گرفتنش تو تهران تا رسیدن به ابوظبی اینجوری بود : تهران 1 دبی 1 ابوظبی 1 مجموعا روز 4 سفارت بود

البته مطمئن شید که سرویس ویزای معتبریه وگرنه خیلی راحت یه هفته فقط تهران می مونه، مثل سری اولی که من فرستادم.

فقط سریعتر اقدام کنید

ممنون.
من خودم می خوام پاسپورتها را ببرم. می خوام بدونم که اگر من فردا آنکارا باشم و مدارک بدم به پست کی به دست سفارت آمریکا می رسه.

اگه فردا می رین خودتون آنکارا ، خودتون پاسپورتو حتما ببرین سفارت....حتما سریعتره

مگر می توانیم خودمان ببریم سفارت؟ در ایمیل تاکید کرده که مدارک را به پست بدهیم. کسی تجربه در این باره دارد؟
کتگوری:             EB 2-NIW
تاریخ اپلای:         15 دسامبر 2015
تاریخ مصاحبه:     24 اکتبر 2016
محل مصاحبه:     آنکارا
نتیجه مصاحبه:    AP
آپدیتها:               تبدیل به وضعیت دوخطی: 10 ژانویه 2017، تبدیل به وضعیت OR  ا:  13 ژانویه 2017،
دریافت ایمیل:     17 ژانویه 2017
بهتر نیست دوستان سوالات مربوط به بحثای تخصصی رو در کتگوری مخصوص خودش بپرسن ؟
چون با این وضع تعداد سوالات گوناگون تعداد صفحات خیلی زیاد میشه و امکان استفادش خیلی سخت میشه
کیس نامبر: ‎2017AS60**‎
تاریخ رویت قبولی: هفته اول MAY‎
تعداد اعضای کیس: 2
مصاحبه 18 می ایروان
وضعیت ap
آپدیت (همسر):19،23 ، 25 ،30 ,31می، 1، 2 ،5 و 6.,12 و 20 جون
آپدیت خودم : 19،23 و 25 می،5و 6و 20 جون
تشکر کنندگان: ramin_red ، bhb32 ، leader-m ، mostafa2017 ، aazitaa
(2017-02-06 ساعت 21:40)behz_mohaj نوشته:  
(2017-02-06 ساعت 17:14)victor2017 نوشته:  
(2017-02-06 ساعت 17:01)behz_mohaj نوشته:  ممنون.
من خودم می خوام پاسپورتها را ببرم. می خوام بدونم که اگر من فردا آنکارا باشم و مدارک بدم به پست کی به دست سفارت آمریکا می رسه.

اگه فردا می رین خودتون آنکارا ، خودتون پاسپورتو حتما ببرین سفارت....حتما سریعتره

مگر می توانیم خودمان ببریم سفارت؟ در ایمیل تاکید کرده که مدارک را به پست بدهیم. کسی تجربه در این باره دارد؟

نسبت به شرایط جدید سوال کردن بهتره نهایتش شما یک ساعت دیرتر پست میکنی
اون ایمیل از پیش فرض داده شده و قبل از فرمان آقای ترامپ بوده
شاید درک کردن آدمهای مهربونی هستند.دیدم که میگم
کیس نامبر: ***2017as
تعداد نفرات: 3
تاریخ رویت: 6may
ارسال فرم: may نیمه دوم
مصاحبه: انکارا. نیمه دوم اکتبر
آپدیت: دسامبر
تشکر کنندگان: behz_mohaj ، mulan1979
(2017-02-06 ساعت 18:24)bhb32 نوشته:  
(2017-02-06 ساعت 17:04)onasiss نوشته:  باز هم سلام عزيزان
سايت سفارت ارمنستان كلي كيس مهاجرتي اعلام كرده كه خبر خوبش اينه كه ٢ تا كيس لاتاري هم توش هست
تبريك ميگم به همشون

كل اين كيس ها مربوط به قبله
همه اينا قبلا كلير شدن
منتها اين مدت از تو سايت برداشته بودن ليست رو الان دوباره گذاشتن

بقيه رو نميدونم ولي هر دو كيس لاتاري جديد بودن و قبلا جز ليست نبودن، اين رو با اطمئنان ميگم
شماره کیس: ‎2017AS15XX‎
تاریخ رویت قبولی 10 ‎MAY‎
تعداد افراد: 2
کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان
تاریخ ارسال فرم: 24 May ‎‎
تاریخ مصاحبه: هفته اول ‎Nov
وضعيت: AP
آپديت:كيس اصلي ٦ فبريه و ٨ مي بوسيله ايميل، ٩ مي آپديت از kcc ١٠ مي آپديت از سمت سفارت و تبديل به or و بعد از چند ساعت كلير و دوباره ١٦ مي، ٢٦ مي بوسيله ايميل، تحويل پاسپورت به پست ٣١ مي، ١و ٢ ژوئن و در آخر ٥ ژوئن ٢٠١٧ ويزا ايشود (٢١٠ روز)
كيس همسرم آپديتها ١٠ مي، ١٦ مي، ٢٦ مي، ١ ژوئن، ٢ ژوئن، ٥ ژوئن، ٢٠ ژوئن با ايميل، ٢١ ژوئن تبديل به اور، ٢٢ ژوئن كلير ?????? و بعد از ٢٣٣ روز بالاخره همسر عزيزم هم ويزاش ايشود شد در تاريخ ٢٨ ژوئن ٢٠١٧
تشکر کنندگان: mulan1979
دوستان عزیز . ما هم بالاخره وارد آمریکا شدیم ما ۵ فوریه وارد شدیم و بدون هیچ درد سری . خبری از سوال و جواب هم نبود . من و دخترم گرین کارت داشنیم و همسرم ویزای مهاجرتی بود که برای بار اول وارد آمریکا می شد. برخورد ها بسیار مودبانه بود حتی چمدانها رو هم باز نکردند و کلا البته فعلا همه چیز به حال اول برگشته. امیدوارم همگی در هر مرحله که هستند با موفقیت پیش بروند.
F3
 priority date: may 2003
Interview:  13May 2015    ankara
خودم و دخترم کلیر روز مصاحبه _ صدور ویزا march 2016
همسرم AP  -  
10/12/2016  cleared
4nov2016 مصاحبه مجدد
2016 7novصدور ویزا
(2017-02-06 ساعت 19:13)vanima نوشته:  
(2017-02-06 ساعت 17:04)onasiss نوشته:  باز هم سلام عزيزان
سايت سفارت ارمنستان كلي كيس مهاجرتي اعلام كرده كه خبر خوبش اينه كه ٢ تا كيس لاتاري هم توش هست
تبريك ميگم به همشون

میشه لینکش و به من بدین

https://armenia.usembassy.gov/mobile/casenumber.html
شماره کیس: ‎2017AS15XX‎
تاریخ رویت قبولی 10 ‎MAY‎
تعداد افراد: 2
کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان
تاریخ ارسال فرم: 24 May ‎‎
تاریخ مصاحبه: هفته اول ‎Nov
وضعيت: AP
آپديت:كيس اصلي ٦ فبريه و ٨ مي بوسيله ايميل، ٩ مي آپديت از kcc ١٠ مي آپديت از سمت سفارت و تبديل به or و بعد از چند ساعت كلير و دوباره ١٦ مي، ٢٦ مي بوسيله ايميل، تحويل پاسپورت به پست ٣١ مي، ١و ٢ ژوئن و در آخر ٥ ژوئن ٢٠١٧ ويزا ايشود (٢١٠ روز)
كيس همسرم آپديتها ١٠ مي، ١٦ مي، ٢٦ مي، ١ ژوئن، ٢ ژوئن، ٥ ژوئن، ٢٠ ژوئن با ايميل، ٢١ ژوئن تبديل به اور، ٢٢ ژوئن كلير ?????? و بعد از ٢٣٣ روز بالاخره همسر عزيزم هم ويزاش ايشود شد در تاريخ ٢٨ ژوئن ٢٠١٧
تشکر کنندگان:
کسی تلفن این آقا یا خانمی که کار ترانسفر هتل دبی به سفارت ابوظبی انجام میده رو داره؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان