.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگوی آزاد - آرشیو
|
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
2017-02-14 ساعت 01:44
(2017-02-13 ساعت 21:47)yami نوشته: "با اين وجود ديگه كسي هم تو امريكا ميمونه !؟" این برداشت که شما دارین کاملا برداشت سیاسیه . مردم دنیا بخش خیلی بزرگش به رفاه زندگی و کیفیت زندگی در دوره حیاتش فکر می کنه . امریکا به خاطر کارهایی که کرده می دونین چرا بازم مردم دوست دارن برن اونجا! به خاطر شرایط زندگی بهتر و وفور امکانات مختلف زندگی و اینکه برای کسی که تلاشگر باشه جای پیشرفته . اینکه این کارای ترامپ امریکا رو محبوب می کنه باید بگم محبوبیت امریکا به خاطر ترامپ یا کسه دیگه ای نیست همونطور که خودتون گفتین با تمامیه اتفاقات تاریخ بازم مردم دوس دارن برن امریکا پس علت مسائل سیاسی نمی تونه باشه من جمله ترامپ.کشور امریکا یکسری امتیازاتی داره که هیچ کشوری تو دنیا نداره این یه واقعیت غیر قابل انکار هست.در اخر باید بگم سیاست بخش کوچکی از زندگیه عموم رو تشکیل می ده ولی این نیازهای زندگیه که انسان بخش اعظم انرزیشو براش می زاره . یک نویسنده بزرگ تاریخ در انگلستان می گه سیاسته واقعی هر کشور در این لحظه رو بعد از 40 سال باید مطالعه کرد تا دید حقیقت از چه قراره که اونم بی فایدست چون نسل عوض شده و نسل جدید داره به زندگی خودش فکر می کنه.
2017-02-14 ساعت 01:52
یادش بخیر... تو زیر آسمان شهر عا غلام سر عا خشایار داد میزد:
عا خشایار، این چه حرفیه میزنی؟ عا خشایار هم یه من مننی میکرد و میگفت: ععععععع همیجوری خواستم یه چی گفته باشم!!
2017-02-14 ساعت 02:14
(2017-02-13 ساعت 23:28)Ali--usa نوشته:Visitor Visa - B1, B2(2017-02-13 ساعت 23:00)marco250 نوشته: این کنسولگری دوبی هم کشته ما رو با این شل کن و سفت کن هاشون
2017-02-14 ساعت 08:22
[quote='yami' pid='743097' dateline='1487006250']
"با اين وجود ديگه كسي هم تو امريكا ميمونه !؟" ==== ببخشید که پست بنده نامرتبط با تاپیک است. البته موضوع ژاپن متفاوت از برداشت شما هست. اگر تو دانشگاه ژاپنیها را می بینید اینها برنامه تبادل دانشجو هستند که طبق قراردادهای دوکشور دانشجوهاشون دوره های ششماهه یا بیشتر میرن تو دانشگاههای اون یکی کشور. بخشی از برنامه موافقتهای بین دانشگاههای امریکا با دانشگاههای اروپا-ژاپن و ... هست. اگر منظورتون اینه که امریکاییها اینجا کار و زندگی میکنند بازهم علتش اینه که ژاپنیها نژادپرست هستند و اسرارمالی و فنی شرکتهاشون را نمیخان خارجیها بفهمند. این همه شرکتهای مهم و غولهای اقتصاد ژاپنی که تو امریکا فعال هستند تماما مدیران و کارمندان ارشدشون ژاپنی هست وعملا سیاست وطن محوری توشون شدید هست. مهمتر از اینا استاندارد زندگی و رفاه عمومی در ژاپن بالاتر از این حرفهاست که فکر مهاجرت باشند. شاید هم شما نژادی از فیلیپینیها که خیلی شبیشونه را اشتباه گرفتید. یا دورگه هایی کره ایشون که اینجا هستند.. ژاپن دوملیتی را قبول نداره. البته وبزام که نمیخان.. عده کمی از ژاپنیهام که سیتیزنی میگیرند بدلایل کنترل سرمایه (قوانین ارث و وصیت در امریکا) هست. از اینطرف آمریکاییها هم هرجند تظاهر میکنند با ژاپن اوکی هستند ولی هنوز داستان پرل هاربر یادشون نرفته. زمان سونامی زیر اخبار سایتها امریکاییها کامنتهای انتقام جویانه میگذاشتند که احساسشون به ژاپن کامل آشکار بود. همین موضع را با روسیه هم دارند. تشکر کنندگان: gbtm
2017-02-14 ساعت 09:03
سلام بچه ها يه خبر خيلي خوب كه ميدونم خيلي خوشحال ميشيد امروز social security من رسيد الان يه ١٠ روزي ميشه كه San Diego هستم اينجا هواش بهشته؛-) همه چي عاليه:-)
كيس نامبر abd2014
كتگوري f2b تشكيل پرونده April 2010 تاريخ مصاحبه December 2016 دريافت ويزا يك ضرب هوووورا زندگي San Diego California تشکر کنندگان: gozargah ، واهيك آقاجاني ، alireza_guitar ، Mrs.sara ، شهرادلیلا ، mulan1979 ، zamini1975 ، m_vaziran ، bhb32 ، mahdis932 ، m_baghaei ، Saeed rezaee ، mohajer1360 ، Bboys_s ، Pegah123 ، battosai ، armehraboon ، leader-m ، sayhoon
2017-02-14 ساعت 09:34
مشاور امنیت ملی ترامپ به خاطر ارتباط با روسیه مجبور به استعفا شد!
فساد نیروهای نزدیک به ترامپ هر روز بیشتر نمایان می شود و نتیجه تحقیق هایی که دولت اوباما درمورد دخالت روسیه در انتخابات انجام داده بود , در حال اثبات شدن است و افرادی هم هستند که اتهام هایی به آنها وارد است. اینها همان افرادی هستند که قانون عدم ورود مهاجران را تنظیم کردند .اگر ترامپ با همین وضعیت ادامه دهد چالش بزرگی را برای مقام ریاست جمهوری آمریکا به وجود خواهد آورد. آتش کینه و دوقطبی که ترامپ و نزدیکانش با قانون منع ورود مهاجران هفت کشور و مطرح کردن نزدیکی به روسیه روشن کردند در حال سوزاندن خودشان است و این وضعیت فشارها و هزینه ها را برای صدور حکم جدید مهاجرتی بیشتر خواهد کرد. امیدوارم ترامپ از خر شیطان پیاده شود و این بچه بازی های را تمام کند و مثل یک سیاست مدار رفتار کند وگرنه باعث اتحاد دمکرات ها و جمهوری خواهان در برابر خود خواهد شد که برایش بسیار بسیار خطرناک خواهد بود. (2017-02-14 ساعت 08:22)rahbar نوشته:(2017-02-13 ساعت 21:47)yami نوشته: "با اين وجود ديگه كسي هم تو امريكا ميمونه !؟" من دقیقا منظورم خود ژاپنی ها بود و البته کلی عرض کردم و نه مختص یک برهه زمانی خاص. همانطور که شما نوشتید ژاپنی ها بسیار نژادپرست و یا بعبارت خودشون بسیار ناسیونالیست هستند و دو عنصر شرافت در زندگی شخصی و وطن پرستی کلا در زندگی شون بسیار برجسته هست (اینجا که ژاپنی نیست بینمون ولی بی تعارف کمتر ملتی در دنیا هست که در این دو مورد به پای ژاپنی ها برسه!!) و من خودم از نزدیک و برای چند سال بخاطر آشنایی با ژاپنی ها شیفته این اخلاقیاتشون بودم. با این حال نسل جدید ژاپن هم در مقابل فرهنگ آمریکایی سر خم کرد و اگر با میانسالها و سالمندان ژاپنی در این مورد صحبت کنید بسیار از این بابت ناراحت هستند ولی عملا دیگه کاری نمیتونن بکنند. دوستان من که اکثرا مقیم سیدنی استرالیا هستند و مثل بقیه ایرانیهای آن شهر معمولا در کلابهای آسیایی پلاس هستند! همیشه به من میگفتن که به گفته خود ژاپنی ها انتخاب اول یک جوان ژاپنی برای مهاجرت (اگر بخواهد) یا حداقل گذران چند سال جوانی در خارج از ژاپن آمریکا هست ولی بخاطر مشکلات ویزا طویل المدت به کپی تقریبا برابر اصل آمریکا یعنی استرالیا قناعت میکنن. بیراه هم نیست که انتخاب اول اکثر آمریکایی هایی که به بهانه تدریس زبان میخوان مدتی در خارج از آمریکا باشند اکثرا ژاپن هست که البته دیگه بازارش اشباع شده و دیگه کمتر راه میدن. و یا عشق Anime میلیونها امریکایی که خود یک صنعت چندین میلیون دلاری برای ژاپن هست. کلا رابطه ژاپن و آمریکا یک رابطه عشق و نفرت هست و به همین خاطر بود که آمریکا در جنگ جهانی دوم یک مدلهایی بصورت داش مشتی اجازه داد سیستم سیاسی شون به همان صورت بمونه. تعداد امریکایی ها و ژاپنی هایی که هنوز در فضای دوران جنگ جهانی دوم گیر کردن بسرعت رو به افول هست و هر دو همدیگر رو برای کنترل دورادور چین و در وهله دوم کره شمالی نیاز دارند. سفر شینزو آبه هم به امریکا بعنوان دومین (اگه اشتباه نکنم) مقام بلند پایه خارجی به امریکا همین پیام رو میرسوند. ژاپنی ها علیرغم تمام ملی گرایی ها و خاطرات نه چندان خوبشون در همین نیم قرن پیش با آمریکا، با قاطعیت به این نتیجه رسیدن که خوب یا بد، دوستی بهتر از آمریکا ندارند و احتمالا نخواهند داشت و ترامپ هم این رو خوب میدونه و سریع از این حس و حال و فضا استفاده تبلیغانی کرد.
2017-02-14 ساعت 13:09
دادگاه ویرجینیا هم دیشب رای خودشو اعلام کرد. طبق رای این قاضی یه بخش از دستور ترامپ که ورود دارندگان ویزا به امریکا رو شامل می شد صرفا در ایالت ویرجینیا لغو شد. این رای در شرایط حال که قانون وسیع تر تعلیق دستور ترامپ توسط قاضی واشینگتن پابرجاست اثری نداره ..اما اگه اون تعلیق لغو شه رای قاضی ویرجینیا میتونه کمکی باشه برای دارندگان ویزا.
2017-02-14 ساعت 13:49
سلام خدمت دوستان، ما دیروز وقت مصاحبه داشتم و بد از دادن نفری٣٣٠ دلار برای خودم و خانومم و ٢ تا بچه هام (١٣٢٠ دلار)، یه مقدار از مدارك و ازم گرفتن و بقیه رو گفتن لازم نیست و بعد ٢ ساعت اسم مونو صدا كردن و بعد گرفتن اثر انگشت بهمون گفتن كه تا یكی دو هفته دیگه ویزاتون و واستون پست میكنیم ، بدون هیچ سوالی و ما هیچ اسپنسری هم نداشتیم وورقه بانك و هم ازمون نگرفتن ، انشالله همه دوستان هم كارشون درست شه ، خیلی از سایت مهاجر سرا تشكر میكنم كه خیلی از ش سود بردم تو این مدت
شماره كیس ما ٣٢xx تشکر کنندگان: zohre02 ، gozargah ، zamini1975 ، m_baghaei ، mulan1979 ، bhb32 ، alireza_guitar ، شهرادلیلا ، Mrs.sara ، mosa10dei ، Bboys_s ، ali3875 ، واهیک آقاجانی ، damoon.rh ، sce ، copol ، armehraboon ، leader-m ، maymary1220 ، sayhoon
2017-02-14 ساعت 14:23
(2017-02-14 ساعت 13:09)minaz00 نوشته: دادگاه ویرجینیا هم دیشب رای خودشو اعلام کرد. طبق رای این قاضی یه بخش از دستور ترامپ که ورود دارندگان ویزا به آمریکا رو شامل می شد صرفا در ایالت ویرجینیا لغو شد. این رای در شرایط حال که قانون وسیع تر تعلیق دستور ترامپ توسط قاضی واشینگتن پابرجاست اثری نداره ..اما اگه اون تعلیق لغو شه رای قاضی ویرجینیا میتونه کمکی باشه برای دارندگان ویزا. سلام. تا جایی که من می دانم نکته مهم این حکم جدید دادگاه ویرجینیا این است که در آن تایید شده که حکم ترامپ جنبه تبعیض نژادی دارد و از این رو مخالف قانون اساسی آمریکا ست. ظاهرا این اولین بار است که یک دادگاه جنبه تبغیض نژادی را تایید می کند.
کتگوری: EB 2-NIW
تاریخ اپلای: 15 دسامبر 2015 تاریخ مصاحبه: 24 اکتبر 2016 محل مصاحبه: آنکارا نتیجه مصاحبه: AP آپدیتها: تبدیل به وضعیت دوخطی: 10 ژانویه 2017، تبدیل به وضعیت OR ا: 13 ژانویه 2017، دریافت ایمیل: 17 ژانویه 2017
2017-02-14 ساعت 14:42
تشکر کنندگان: copol ، armehraboon ، alireza_guitar ، leader-m ، فافافا
2017-02-14 ساعت 14:46
(2017-02-14 ساعت 14:23)behz_mohaj نوشته:(2017-02-14 ساعت 13:09)minaz00 نوشته: دادگاه ویرجینیا هم دیشب رای خودشو اعلام کرد. طبق رای این قاضی یه بخش از دستور ترامپ که ورود دارندگان ویزا به آمریکا رو شامل می شد صرفا در ایالت ویرجینیا لغو شد. این رای در شرایط حال که قانون وسیع تر تعلیق دستور ترامپ توسط قاضی واشینگتن پابرجاست اثری نداره ..اما اگه اون تعلیق لغو شه رای قاضی ویرجینیا میتونه کمکی باشه برای دارندگان ویزا. ميشه بگين يه خطي و دو خطي و لاين چيه؟؟
نوع ویزا: k1
ارسال مدارک: 2016-Jun-28 Nov-16-2016: Approve Case Number: 09-Dec-2016 تاریخ دریافت ایمیل از سفارت : 2017-jan-09 سفارت ارمنستان-ایروان وقت سفارت: 2-feb.2017 Status: وقت مصاحبه كنسل شد وقت مصاحبه دوم : 09-Feb-2017 به علت نقص در فرم Ds-160 مصاحبه نهائي در تاريخ 10 فبريه انجام شد. نتيجه مصاحبه : AP تاریخ های اپدیت در سایت سیس: 14 , 15 , 17 ,23 فبريه، 2 مارچ، 10 مي تاريخ كلير: تاريخ صدور ويزا: ورود با امريكا:
2017-02-14 ساعت 14:59
(2017-02-14 ساعت 14:46)vanima نوشته:(2017-02-14 ساعت 14:23)behz_mohaj نوشته:(2017-02-14 ساعت 13:09)minaz00 نوشته: دادگاه ویرجینیا هم دیشب رای خودشو اعلام کرد. طبق رای این قاضی یه بخش از دستور ترامپ که ورود دارندگان ویزا به آمریکا رو شامل می شد صرفا در ایالت ویرجینیا لغو شد. این رای در شرایط حال که قانون وسیع تر تعلیق دستور ترامپ توسط قاضی واشینگتن پابرجاست اثری نداره ..اما اگه اون تعلیق لغو شه رای قاضی ویرجینیا میتونه کمکی باشه برای دارندگان ویزا. این تکنیکی است که نمی دانم چجوری برخی پیدا کرده اند که افراد می توانند پیش از اینکه ایمیلی از سفارت برایشان بیاید از اینکه به پایان زمان AP نزدیک شده اند آگاه شوند. نحوه کار را هم می توانید با سرچ در همین سایت مهاجرسرا پیدا کنید. فقط باید از FireFox استفاده کنید.
کتگوری: EB 2-NIW
تاریخ اپلای: 15 دسامبر 2015 تاریخ مصاحبه: 24 اکتبر 2016 محل مصاحبه: آنکارا نتیجه مصاحبه: AP آپدیتها: تبدیل به وضعیت دوخطی: 10 ژانویه 2017، تبدیل به وضعیت OR ا: 13 ژانویه 2017، دریافت ایمیل: 17 ژانویه 2017 (2017-02-14 ساعت 13:49)area241 نوشته: سلام خدمت دوستان، ما دیروز وقت مصاحبه داشتم و بد از دادن نفری٣٣٠ دلار برای خودم و خانومم و ٢ تا بچه هام (١٣٢٠ دلار)، یه مقدار از مدارك و ازم گرفتن و بقیه رو گفتن لازم نیست و بعد ٢ ساعت اسم مونو صدا كردن و بعد گرفتن اثر انگشت بهمون گفتن كه تا یكی دو هفته دیگه ویزاتون و واستون پست میكنیم ، بدون هیچ سوالی و ما هیچ اسپنسری هم نداشتیم وورقه بانك و هم ازمون نگرفتن ، انشالله همه دوستان هم كارشون درست شه ، خیلی از سایت مهاجر سرا تشكر میكنم كه خیلی از ش سود بردم تو این مدت تبریک میگم بهتون ببخشید شما ap یا fbi check نخوردید؟یعنی یکضرب ویزا گرفتید؟ خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
|