.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگوی آزاد - آرشیو
|
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
2017-02-20 ساعت 00:30
(2017-02-20 ساعت 00:21)فام مج نوشته:???? گناه امسال ما که ازدواج کردیم و سرگردونیم چیه ؟ شوهر من نمیتونه ایران بیاد ، دوساله ندیدمش ... چند روز دیگه مصاحبه دارم ، زندگیمون شده استرس . برای خیلی ها درکش شاید سخته شرایط روحی روانی ما ، شایدم براشون عادیه ... اگر قدری درک داشته باشند اینقده فاز و بار منفی انتقال نمیدن که ته دل ماهایی که کمتر از یک هفته به مصاحبه داریم بیشتر از این خالی بشه .(2017-02-19 ساعت 10:41)خوش لحن نوشته: خيلي سعي كردم خلاصش كنم ولي از اين خلاصه تر نشد مطلب جالبيه و توصيه ميكنم حتما بخونيد.
CR1
Ankara شروع پرونده 8 ژانویه 2016 اپرو 25 جون 2016 نقص مدارک 22 اکتبر2016 ایمیل تایید مدارک 23 دسامبر 2016 دریافت ایمیل مصاحبه 30دسامبر 2016 تاریخ مصاحبه آنکارا 27feb2017 نتیجه AP آپدیت 28feb و 2march مصاحبه دوم 3march 2017 ایشود 3march 2017 تحویل گرفتن پاسپورت و ویزا از پست 4march 2017 ورود به آمریکا 5march 2017 دریافت گرین کارت 10 روز بعد از واریز مبلغ 220 دلار تشکر کنندگان: فام مج ، m_vaziran ، mulan1979 ، alireza_guitar
2017-02-20 ساعت 00:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-02-20 ساعت 00:37 توسط farzadmohajer.)
(2017-02-20 ساعت 00:30)Mrs.sara نوشته:همیشه زندگی طبق روال تصورات ما جلو نمیره ... این مساله هم یک امتحان بزرگ برای ما هست .(2017-02-20 ساعت 00:21)فام مج نوشته:???? گناه امسال ما که ازدواج کردیم و سرگردونیم چیه ؟ شوهر من نمیتونه ایران بیاد ، دوساله ندیدمش ... چند روز دیگه مصاحبه دارم ، زندگیمون شده استرس . برای خیلی ها درکش شاید سخته شرایط روحی روانی ما ، شایدم براشون عادیه ... اگر قدری درک داشته باشند اینقده فاز و بار منفی انتقال نمیدن که ته دل ماهایی که کمتر از یک هفته به مصاحبه داریم بیشتر از این خالی بشه .(2017-02-19 ساعت 10:41)خوش لحن نوشته: خيلي سعي كردم خلاصش كنم ولي از اين خلاصه تر نشد مطلب جالبيه و توصيه ميكنم حتما بخونيد. اگر برنده ی قضیه باشید و در روز های سخت هم شکر گذار خداوند باشید ، شک نکنید برنده شما هستید و به زودی به این روزها لبخند میزنید ... اما کسانی که فقط در خوشی و اتفاقات خوب شکر گذار خداوند هستند ، مطمئن باشید ضربه خواهند خورد . انسان ها موظف هستند در هر دو تای این شرایط شکر گذار خداوند باشند .. هر لحظه .. من یقین دارم که شما جز دسته اول هستید و گرفتاری شمارو حل شده میدونم ... یک ثانیه هم نگران نباشید ...
کیس نامبر: 62XX
مشخصات: یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه بدون کار دولتی و خصوصی ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه تاریخ مشاهده قبولی:4MAY تاریخ ارسال فرم: 24MAY محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا دریافت نامه دوم: 28 March تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May نتیجه : یکضرب دریافت ویزا May 31 هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ... پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ... هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ... تشکر کنندگان: Pooya ، armehraboon ، Mrs.sara ، yami ، gbtm ، mulan1979 ، Ali--usa ، عدلی ، alireza_guitar ، aazitaa
2017-02-20 ساعت 00:56
(2017-02-20 ساعت 00:36)farzadmohajer نوشته:(2017-02-20 ساعت 00:30)Mrs.sara نوشته:همیشه زندگی طبق روال تصورات ما جلو نمیره ... این مساله هم یک امتحان بزرگ برای ما هست .(2017-02-20 ساعت 00:21)فام مج نوشته: مثل اینکه شما خیلی خوشحالین از اینکه هموطنات ویزا نگیرن، اصلا معلوم نیست تو کی هستی و چرا اینقد مثل اسپند رو اتیش جلز ولز میکنی اینجا، از تایم اکانتت معلومه که آمریکایی،تو ته ته دهاتای ایرانم رات نمیدن، برو خدا روزیتو جای دیگه بده،آدم نفهم،یه مشت آدم اینجا زندگیشون رو هواس تو نفهم میای اینجا خوشحالی میکنی، اه اه اه چه ادمایی پیدا میشن البته اگه بشه گفت ادم???? گناه امسال ما که ازدواج کردیم و سرگردونیم چیه ؟ شوهر من نمیتونه ایران بیاد ، دوساله ندیدمش ... چند روز دیگه مصاحبه دارم ، زندگیمون شده استرس . برای خیلی ها درکش شاید سخته شرایط روحی روانی ما ، شایدم براشون عادیه ... اگر قدری درک داشته باشند اینقده فاز و بار منفی انتقال نمیدن که ته دل ماهایی که کمتر از یک هفته به مصاحبه داریم بیشتر از این خالی بشه . جلال بر نام خداوند ممنون برای کامنت پر برکت و انرژی بخشتون .
CR1
Ankara شروع پرونده 8 ژانویه 2016 اپرو 25 جون 2016 نقص مدارک 22 اکتبر2016 ایمیل تایید مدارک 23 دسامبر 2016 دریافت ایمیل مصاحبه 30دسامبر 2016 تاریخ مصاحبه آنکارا 27feb2017 نتیجه AP آپدیت 28feb و 2march مصاحبه دوم 3march 2017 ایشود 3march 2017 تحویل گرفتن پاسپورت و ویزا از پست 4march 2017 ورود به آمریکا 5march 2017 دریافت گرین کارت 10 روز بعد از واریز مبلغ 220 دلار تشکر کنندگان: armehraboon ، farzadmohajer ، gbtm
(2017-02-20 ساعت 00:21)فام مج نوشته:(2017-02-19 ساعت 10:41) نوشته: . بطور خلاصه خدمتتان عرض کنم: ۰- آیا شما رو هم مثل بنده به دهات ایران راه ندادن که انشالا تشریف میارید آمریکا؟ ۱- صرفا جهت همدردی با شخص شما الان در مکزیکم و نه در آمریکا. ۲- (برای چندمین بار عرض میکنم) با بعضی از سیاستهای ترامپ (از جمله تحریم فله ای ویزا بر اساس ملیت یا دین) مخالفم اما با اون یه سطرش که آدمهای کم ظرفیت و قاطی رو از هر ملیتی بداخل راه نده کاملا موافقم. Hereby I suspend entry of anyone without Zarfiyat and Akhlaagh to United States for an indefinite period of time ۳- کل کل من و فرزاد بین من و فرزاد هست و نه کس دیگه (ایشون نماینده قشر مهاجر ایرانی که نیس. نماینده خودشه. وکیل مدافع هم نمیخواد)!! (اینقدر به سن و سالش گیر دادیم اما ظاهرا ظرفیت اون از خیلیها بیشتره! در صورت لزوم خودشان پاسخ میدن) ۱۳۷۲- پستتان را گزارش نمودم ولی علی ایحال (!!) عجالتا ***م هم خودتان هستید. تشکر کنندگان: sce ، marco250 ، gbtm ، copol ، farzadmohajer ، aazitaa ، feidom30 ، victor2017 ، mrticoen ، herminka
نقل قول:بطور خلاصه خدمتتان عرض کنم: این دوستمان فرزاد مصداق امضای شماست همشهری فقط چند دقیقه اجازه بدن ایشون رد بشه بره امریکا بعد ترامپ خواست ایران رو تحریم اب و اکسیژن کنه یا با بمب اتم ایران رو با خاک یکسان کنه و یا هیچ بنی بشر دیگه ای رو راه نده us
2017 , 2018 ,2019,2020
می رود راه پیوسته تا آن سو *** از دری کو شد رهش آغاز می رود او تا کجا تا کو *** من روان با او کنم آواز می روم من همره و همپو *** تا به دیدار کلان راهی ره همه این مقصد اما کو *** چه بگویم جز نه و آهی؟ * شعری از بیلبو بگینز - از آثار JRR TOLKIEN
2017-02-20 ساعت 02:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-02-20 ساعت 03:26 توسط farzadmohajer.)
(2017-02-20 ساعت 02:14)javadth نوشته:نقل قول:بطور خلاصه خدمتتان عرض کنم: من نه با کسی کل کل دارم نه دشمنی ... ظرفیت من بالاتر از چیزی هست که حتی فکرش رو کنید ... اگر هم در طول این مدت کامنت های من کسی رو آزرده کرده من رو حلال کنه .. از ته دلم نگفتم .. تمامش دوستانه بوده یا میخواستم طنز گونه باشه که روحیه دوستان برگرده ... ولی قبول کنید که تا الان هرچی گفتم درست دراومده . خخخخخخخ من در طول عمرم سعی میکنم بگذرم و ببخشم و ببخشم و ببخشم ... حتی برای موفقیت دشمنام هم دعا می کنم ... چون کینه ای به دل ندارم .. چون دنیا ۲ روزه .. اصلا چرا من ببخشم ؟؟ مگه من کی هستم ؟؟ خدا باید همه مارو ببخشه ... از بس که انقدر ناشکر هستیم ... فراموش کردید که تو بیمارستان ها هزاران نفر لهلهه اینو دارن که یه کلیه هم خون پیدا کنن ... یا هر روز باید دیالیز یا شیمی درمانی بشن ... بعد اون وقت سر یه برگه کاغذ بی ارزش و مادی که اسمش ویزا هست ، به هم نوع و هم وطنتون توهین میکنید مطمئن باشید وقتی اون روز که ویزا رو تو پاسپورت شما میزنن ، از حرف هایی که زدید شرمنده میشید ... گیرم که ویزا هم ندن که مطمئنم میدن ... دنیا مگه به آخر میرسه ؟؟ اگه به آمریکا مهاجرت کنید خیلی چیزا رو از دست میدید ... تو ایران هم بمونید یک سری موقعیت ها برایتان محدود هست ... تمام موفقیت ها ، هدف ها ، آرزو ها بستگی به خود شخص داره ... اگه واقعا به هدفتان ایمان دارید ، تو آنگولا هم بهش میرسید ... فقط کافیه یک چیزی رو از ته دل بخواین ، عالم و آدم هم نمیتونه جلوش مقاومت کنه ... آمریکا و ایران ، فقط یه بهونست ... تنفر من از ترامپ ، بخاطر نگرانیم از آینده ی دنیا هست ... من از خودم خیالم راحته .. چه ویزا داشته باشم چه نه ، هدفم رو تا آخرین قطره خونم دنبال میکنم ... یه نگاهی به در و دیوار خونتون بندازید ... اینا هم هزاران سال پیش انسان بودند و زندگی داشتند ... بعدا که در زیر خاک تبدیل به استخوان و سنگ شدند ، از اونها برای ساخت و ساز ساختمان ها استفاده کردند . ما هم یک روز تبدیل به خاک و سنگ خواهیم شد ... از لحظه زندگیه خود لذت ببرید و نهایت استفاده رو کنید . در هر کجا که از این کره خاکی هستید ... نه به سیاست کاری داشته باشید نه به نظام اون کشور .. نه به ... فقط به این فکر باشید که شما یک انسان هستید ... یک انسانی که قادر به انجام همه کار هست . چون اشرف مخلوقاته ... حالا ببینیم چه کسی برنده ی این امتحان که من اسمش رو ( امتحان ترامپ ) میزارم خواهد شد ... تقلب : از ارزش های انسانیت استفاده کن اعلام نتایج قبولی : گذر زمان ...
کیس نامبر: 62XX
مشخصات: یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه بدون کار دولتی و خصوصی ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه تاریخ مشاهده قبولی:4MAY تاریخ ارسال فرم: 24MAY محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا دریافت نامه دوم: 28 March تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May نتیجه : یکضرب دریافت ویزا May 31 هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ... پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ... هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
2017-02-20 ساعت 03:56
عجب استرسي همه داريم
من گذرنامم بدون اينكه ويزا بخوره چون انگشت نگاري نكردم برگشت خورده فردا مي رسه دستم اميدوارم بتونم برم و تا قبل چهارشنبه كارو تموم كنم وگرنه كه چند ماه ديگه مهمونيم بروبچه هاي گل استرسا بالاس به هم كاري نداشته باشين لطفا تاپيك آزاده وقت همراهي و رفاقت بيشتره نه عصبانيت منم با مثبت انديشيه زياد فرزاد اوكي نيستم ولي جنبش بالاس اميدوارم موفق باشين و حرمت قديمي ها هم نگه داشته شه يا علي
March.22 entered
تشکر کنندگان: armehraboon ، farzadmohajer ، gbtm ، mulan1979 ، Ali--usa ، gozargah ، aazitaa ، mrticoen
2017-02-20 ساعت 07:41
پیش نویس طرح دستور اجرایی جدید که به دست خبرگزاری آسوشیتدپرس رسیده، وال استریت ژورنال هم این پیش نویس رو تایید کرده:
1- در دستور جدید دوباره همه هفت کشور قبلی دچار "محدودیت در سفر" به ایالات متحده میشوند. 2- افرادی که دارای گرین کارت هستند، افرادی که ویزای معتبر امریکا رو دارند(حتا اگه هنوز وارد امریکا نشده باشند) و افراد دو ملیتی از این قانون مستثنا خواهند شد. **** گفته شده که این پیش نویس اولیه است و تا روز امضا امکان تغییراتی در آن خواهد بود. لینک خبر انرژی مثبت یادتون نره
شماره کیس: 2017AS*5**
تعداد نفرات: یک نفر (2017-02-20 ساعت 02:52)farzadmohajer نوشته:(2017-02-20 ساعت 02:14)javadth نوشته:نقل قول:بطور خلاصه خدمتتان عرض کنم: با اينكه با بخش زيادي از نظراتت موافق نيستم ولي اينجا هم نظرم با شما اميدوارم هرچي كه خيره براي همه ما پيش بياد و از مردم امريكا فقط يه چيز تو اين مدت ياد گرفته باشيم كه براي آزادي(حالا براي هركس) بجنگيم و كوتاه نيايم و همچنين پشت همديگه وايسيم و پشت هم رو خالي نكنيم
شماره کیس: 2017AS15XX
تاریخ رویت قبولی 10 MAY تعداد افراد: 2 کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان تاریخ ارسال فرم: 24 May تاریخ مصاحبه: هفته اول Nov وضعيت: AP آپديت:كيس اصلي ٦ فبريه و ٨ مي بوسيله ايميل، ٩ مي آپديت از kcc ١٠ مي آپديت از سمت سفارت و تبديل به or و بعد از چند ساعت كلير و دوباره ١٦ مي، ٢٦ مي بوسيله ايميل، تحويل پاسپورت به پست ٣١ مي، ١و ٢ ژوئن و در آخر ٥ ژوئن ٢٠١٧ ويزا ايشود (٢١٠ روز) كيس همسرم آپديتها ١٠ مي، ١٦ مي، ٢٦ مي، ١ ژوئن، ٢ ژوئن، ٥ ژوئن، ٢٠ ژوئن با ايميل، ٢١ ژوئن تبديل به اور، ٢٢ ژوئن كلير ?????? و بعد از ٢٣٣ روز بالاخره همسر عزيزم هم ويزاش ايشود شد در تاريخ ٢٨ ژوئن ٢٠١٧ تشکر کنندگان: farzadmohajer ، gbtm
2017-02-20 ساعت 09:41
(2017-02-19 ساعت 10:15)آرتا نوشته: بچه ها الان كه دارم براتون مي نويسم خيلي دلم گرفته و احساس ناراحتي زيادي دارم منم دقیقا مثل شما تازه ما کلی هم هزینه کردیم و خونه و وسایل رو فروختیم من از شرکت استعفا دادم الان بیکارم تنها شانسی که آوریم اینه که هنوز همسرم استعفا نداده خلاصه من که افسردگی گرفتم کاملا شمارو درک میکنم اگه اینبار نشه کلا بی خیال مهاجرت میشیم هرچند اینجا هم کسی مارو نمیخواد و بواسطه تفاوت د*ی*ن*ی که داریم اینجا تو بدترین شرایط هستیم. اگه نشه مجبوریم همین جا دوباره از صفر شروع کنیم. خیلی سخته خیلیییییییییییی لعنت به این شانس لعنت به زندگی Life is too short to worry about anything. You had better enjoy it because the next day promises nothing.
چه کسی میگوید که گرانی اینجاست؟؟؟همه جا ارزانی است... چه شرافت ارزان... تن عریان ارزان... و دروغ از همه چیز ارزان تر... آبرو قیمت یک تکه نان... و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر انسان تشکر کنندگان: Ali--usa ، alireza_guitar ، mrticoen
2017-02-20 ساعت 10:31
(2017-02-20 ساعت 09:41)aazitaa نوشته:میتونید از حق خاص استفاده کنید ، خصوصی بهتون میگم(2017-02-19 ساعت 10:15)آرتا نوشته: بچه ها الان كه دارم براتون مي نويسم خيلي دلم گرفته و احساس ناراحتي زيادي دارم
CR1
Ankara شروع پرونده 8 ژانویه 2016 اپرو 25 جون 2016 نقص مدارک 22 اکتبر2016 ایمیل تایید مدارک 23 دسامبر 2016 دریافت ایمیل مصاحبه 30دسامبر 2016 تاریخ مصاحبه آنکارا 27feb2017 نتیجه AP آپدیت 28feb و 2march مصاحبه دوم 3march 2017 ایشود 3march 2017 تحویل گرفتن پاسپورت و ویزا از پست 4march 2017 ورود به آمریکا 5march 2017 دریافت گرین کارت 10 روز بعد از واریز مبلغ 220 دلار تشکر کنندگان: aazitaa
2017-02-20 ساعت 10:39
دوستان الكي به هم نپريد، خون همه ما ايراني ها از ديد آقاي ترامپ يك رنگ هست.
دوستاني هم كه درگير پروسه ويزاي آمريكا نشدن به جاي بحث بيخود كردن بشينن از الان براي آيندشون يا مهاجرت با پلن B برنامه عملياتي بريزن. ببينيد، اونور دنيا نشسته طرف دستور اجرايي ميده برا منو شما بعد شما ها ميزنيد تو سر و كله همديگه؟
2017-02-20 ساعت 10:41
(2017-02-20 ساعت 10:31)Mrs.sara نوشته:(2017-02-20 ساعت 09:41)aazitaa نوشته:میتونید از حق خاص استفاده کنید ، خصوصی بهتون میگم(2017-02-19 ساعت 10:15)آرتا نوشته: بچه ها الان كه دارم براتون مي نويسم خيلي دلم گرفته و احساس ناراحتي زيادي دارم مرسی دوست عزیز منتظر پیامتون هستم Life is too short to worry about anything. You had better enjoy it because the next day promises nothing.
چه کسی میگوید که گرانی اینجاست؟؟؟همه جا ارزانی است... چه شرافت ارزان... تن عریان ارزان... و دروغ از همه چیز ارزان تر... آبرو قیمت یک تکه نان... و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر انسان
2017-02-20 ساعت 11:17
خیلی ناراحتم
آخه این چه اوضاعیه؟پس چرا اینجور شد؟ خسته شدم از اینهمه استرس تشکر کنندگان: mrticoen
2017-02-20 ساعت 11:21
(2017-02-20 ساعت 10:39)eexaminee نوشته: دوستان الكي به هم نپريد، خون همه ما ايراني ها از ديد آقاي ترامپ يك رنگ هست. اخه بعضیا خیلی از این وضع خوشحالن انگار ترامپ یه حالی بهشون داده که اینقد جلزولز واسش میکنه،
کیس نامبر: 2017AS1xx
تعدادافراد کیس: 2 نفر تاریخ رویت قبولی:3/May تاریخ ارسال فرم 260:28/May تاریخ کارنت:August تاریخ دریافت نامه دوم:14/October تاریخ مصاحبه: ِDecember5 وضعیت: AP ویزا دریافت شد 15/Apr/2017 |