.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگوی آزاد - آرشیو
|
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
2017-01-28 ساعت 11:32
(2017-01-28 ساعت 11:08)lady65719 نوشته: میشه اگه کسی واقعا اطلاع داره جواب منو بده لطفا فعلا هیچی معلوم نیست دوست عزیز ولی به زودی مشخص میشه کم کم صداش درمیاد که ترامپ چه غلطی کرده تشکر کنندگان: bhb32 ، atlantis770
2017-01-28 ساعت 11:34
[quote='Sudeh' pid='739327' dateline='1485585728']
خب دوستان کسی هست که دوشنبه روز مصاحبش باشه و نامه کنسلی دریافت کرده باشه؟ [/quote من 8 فوريه مصاحبه دارم و هنوز هيچ نامه اي مبني بر كنسلي نزدن ولي من رو هوواااااااممم
2017-01-28 ساعت 11:40
برای کسانی که م*س*ل*م*ا*ن نیستند ولی ایرانی هستند چی؟ من و همسرم پرونده مون سال 2016 تایید شده و قرار بود تو این دو هفته ویزامون بیاد.
کسی میدونه تکلیف ما چی؟ ما هم شاملش میشیم ؟ Life is too short to worry about anything. You had better enjoy it because the next day promises nothing.
چه کسی میگوید که گرانی اینجاست؟؟؟همه جا ارزانی است... چه شرافت ارزان... تن عریان ارزان... و دروغ از همه چیز ارزان تر... آبرو قیمت یک تکه نان... و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر انسان
2017-01-28 ساعت 11:44
(2017-01-28 ساعت 11:40)aazitaa نوشته: برای کسانی که م*س*ل*م*ا*ن نیستند ولی ایرانی هستند چی؟ من و همسرم پرونده مون سال 2016 تایید شده و قرار بود تو این دو هفته ویزامون بیاد. خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش می دهد که اتریش مانع ورود ۳۰۰ ایرانی غیرمسلمان که امیدوار بودند پس از اقامت موقتی در این کشور به آمریکا بروند شده است. گفته می شود که این از عواقب طرح آقای ترامپ برای جلوگیری موقت از صدور ویزا برای اهالی هفت کشور اسلامی از جمله ایران است. براساس طرحی که ۲۷ سال پیش در کنگره آمریکا تصویب شد اتریش به عنوان مسیری برای عبور یهودیان، مسیحیان و بهاییان ایران به آمریکا که در کشور خود در معرض خطر بودند عمل می کرد. + ترامپ دستور 'بررسی شدید' متقاضیان بازدید یا مهاجرت به آمریکا را صادر کرد مقام های آمریکایی در اتریش با این دسته از مهاجران ایرانی مصاحبه می کردند اما آسوشیتدپرس به نقل از مقام های اتریشی می نویسد که "برنامه لوتنبرگ برای ایرانی ها" در روزهای اخیر متوقف شده است. این خبرگزاری می نویسد که این تحول ارتباط مستقیمی با دستور امضا شده در روز جمعه از سوی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا ندارد اما از آثار و عواقب موضع گیری سخت تر در مورد مهاجرت به آمریکاست. توماس شنول سخنگوی وزارت خارجه اتریش گفت که این کشور پس از آن مانع ورود این افراد شد که "مقام های آمریکایی به ما گفتند که ادامه سفر افراد به آمریکا، یعنی کسانی که ویزایشان را به عنوان بخشی از آن برنامه (لوتنبرگ) از مقام های اتریشی گرفته اند فعلا متوقف می شود." وزارت خارجه آمریکا روز سه شنبه در ای میلی گفته بود که دولت اتریش ویزای کسانی که هنوز وارد این کشور نشده اند را "به طور الکترونیکی لغو کرده است." آقای شنول گفت که این تصمیم بر حدود ۳۰۰ ایرانی که ویزای اتریش گرفته بود و می خواستند وارد این کشور شوند اثر می گذارد. او گفت که با حدود ۱۰۰ نفر از آنها تماس گرفته شده و به آنها اطلاع داده شده که نمی توانند به اتریش بیایند. او گفت تلاش برای تماس با باقی این افراد ادامه دارد. سایر مقام ها گفتند که هم اکنون شمار کمی از ایرانی ها با ویزای موقتی در اتریش هستند اما تکلیف آنها معلوم نیست. "انجمن کمک به مهاجران عبری زبان" گفت که پایان این برنامه "جان کسانی که در جستجوی آزادی مذهبی هستند را به خطر می اندازد و حاوی پیام غلطی درباره نقض گسترده آزادی مذهبی در ایران است." دونالد ترامپ روز جمعه دستوری را برای "بررسی شدید" افرادی که قصد سفر یا مهاجرت به آمریکا را دارند امضا کر تشکر کنندگان: aazitaa
2017-01-28 ساعت 11:47
خواهشا اگه كسي اين چندروزه مصاحبه واسه گرين كارت داره يه خبري بده????
2017-01-28 ساعت 11:47
(2017-01-28 ساعت 11:44)nikniknik نوشته:(2017-01-28 ساعت 11:40)aazitaa نوشته: برای کسانی که م*س*ل*م*ا*ن نیستند ولی ایرانی هستند چی؟ من و همسرم پرونده مون سال 2016 تایید شده و قرار بود تو این دو هفته ویزامون بیاد. بر پدر مادر این خبرگذاری بی بی سی لعنت انگاری خیلی خوشحاله از این اتفاق و توی خبرهاش ایرانی ها رو تروریست نامیده و همش خبرهای کذب و منفور اعلام میکنه همین هم باعث میشه اتفاقتی که نباید بیوفته میوفته تشکر کنندگان: aazitaa ، atlantis770
2017-01-28 ساعت 11:48
(2017-01-28 ساعت 11:04)mostafa2017 نوشته: دوستان عزیز که چه ویزای غیر مهاجرتی دارین، چه ویزای مهاجرتی و چه دارنده کارت سبز هستین. اين لينك چقدر معتبره؟ چه كسي ديتا هارو داره اينجا آپديت ميكنه؟
لاتاري ٢٠١٣
2017-01-28 ساعت 11:55
ممنون از جوابتون خیلی بد شد همه برنامه هامون بهم ریخت یعنی الان داغون شدم با این خبر
Life is too short to worry about anything. You had better enjoy it because the next day promises nothing.
چه کسی میگوید که گرانی اینجاست؟؟؟همه جا ارزانی است... چه شرافت ارزان... تن عریان ارزان... و دروغ از همه چیز ارزان تر... آبرو قیمت یک تکه نان... و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر انسان
2017-01-28 ساعت 11:55
سلام دوستان عزیز مهاجر سرایی
چند تا خواهش دارم از همه دوستان واقعی انجمن اول اینکه جنگل آتیش گرفت و تر و خشک با هم میسوزه همه متضرر هستیم چه اون عزیزی که از خانواده به دور افتاده چه دوستی که همه چی رو اینجا صفر کرده و آماده رفتنه و پلی پشت سر نداره و چه دوستان لاتاری که سوا از هزینه هایی که کردن با ارزش ترین سرمایه خود یعنی زمان رو دارن از دست میدن ، پس بیاید بیشتر هوای همدیگر رو داشته باشیم ، هیچ متنی رو بدون منبع معتبر انتشار ندیم و در هنگام پست گذاشتن منبع رو هم لحاظ کنیم و هر پستی رو با دقت بخونیم چون اینجوری فقط تاپیک شلوغ میشه وفقط سردرگمی بیشتر میشه و این برای هیچ کس خوب نیست . دوم اینکه الان که این تعداد دوست تو انجمن و این تاپیک فعال هستن بیاید تجربیات و اتفاقات پیش روی خودمون رو به اشتراک بزاریم مثل کامل کردن امضا و تشریح مراحل بعد که چه اتفاقی برامون افتاد ، این باعث آرامش و آگاهی بیشتر میشه بعد یه پیشنهاد دارم ، نمیدونم درسته یا غیر کارشناسی کمی صبر کنیم و ببینیم اگه راه حل ارایه اطلاعات پیشینه افراد هست ، الان که وزیر امور خارجه ما و یک سری در فضای مجازی هستند ، همگی با اکثریت حضور در یک مسیر بخواهیم که به نوعی با توجه به سیاست کاری خودشان راه حلی براش پیدا کنند و به نوعی همکاری کنند این موضوع الان تا این حد هست و اگر همینطور پیش روی کنه به خود آقایون بالا هم میرسه حالا اگه دوستان و مدیران نظر کارشناسی بهتری دارند من در خدمتم فقط نظرات بنده حقیر بود ، برداشت دیگری نشه ارادتمند همه اعضای واقعی و مهربان هستم
3 may : ?
c/n : +6000 ds_260 : 20 may Resubmit : 09 nov Current : April Interview : 16 jun Embassy : ank >>>abudhabi Status : in transit نتیجه : رشته ای بر گردنم افکنده دوست. میکشد هرجا که خاطرخواه اوست. رشته برگردن نه از بی مهری است. رشته عشق است و برگردن نکوست. «خدایا بهترین ها رو به همه ببخش ، به من هم ببخش ای بخشاینده مهربان. تشکر کنندگان: victor2017 ، aazitaa ، zamini1975 ، onasiss ، nikniknik ، mrticoen ، smohammadi ، bhb32 ، armehraboon ، mostafa2017 ، alireza_guitar ، afshin14753
2017-01-28 ساعت 11:56
قضیه بسیار جدی تر از اونی هست که فکر می کردیم، من برای ایران بلیط داشتم، دیروز با یک وکیل مهاجرتی در کالیفرنیا صحبت کردم ایشون اطمینان داد گفت شما که گرین کارت داری مشکلی نداری، الان ایمیل زده گفته چندتا تماس داشته که از ورود گرین کارتی ها جلوگیری شده و خواست فعلا تا معلوم شدن وضعیت از امریکا خارج نشم
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا مصاحبه: 30 اپریل کلیر : 4 جون دریافت ویزا: 14 جون ورود به امریکا: 15 سپتمابر2012-آتلانتا تاریخ سیتیزنی: 9 اپریل 2018 تشکر کنندگان: nikniknik ، bhb32 ، atlantis770 ، alireza_guitar ، gbtm
2017-01-28 ساعت 11:59
سلام دوستان.
امروز من سایت ceac رو بررسی کردم برای وضعیت پرونده ویزا. جالب اینه که من قبلا سایت سیس رو بوک مارک کردم تو کامپیوترم. الان که اونو باز میکنم و میره تو سایت سیس یه گزینه دیگه به عنوان لوکیشن یا کشور اضافه کرن که نامی از ایران توش نیست. ولی خبر خوشحال کننده اینه که برندگان لاتاری که تو سیستم پست کشور مصاحبه کننده ثبت نام کردن از طریق سایت پست برن داخلش و از اون طریق وارد سایت سیس بشن گزینه لوکیشن وجود نداره. البته من مطمئن نیستم که صد در صد درست باشه ولی قبلا وارد سیس میشدم مستقیما اصلا این گزینه وجود نداشت. فکر کنم برای ما شرایط بهترو امیدوار کننده تر باشه. به هر حال امیدوارم همه دوستان با هر نوع درخواست ویزا و شرایطی بتونن ویزاشونو بگیرن. ولی دوستان من به این اعتقاد دارم که تا اون بالاییه هست و بخواد چیزی اتفاق بیفیته میفته و بر عکس. موفق باشید و نگران نباشید.
شماره کیس: 2017AS34XXتاریخ رویت قبولی:4می تعداد افراد:3نفر کنسولگری:ایروان تاریخ ارسال فرم:27می کارنت شدن کیس:8نوامبر تاریخ دریافت نامه دوم: 22نوامبر تاریخ مصاحبه: 17ژانویه وضعیت:ap آپدیت:23ژانویه 24ژانویه مقصد:هیوستون تگزاس
تشکر کنندگان: aazitaa ، armehraboon ، Mrs.sara ، Paniz888 ، mostafa2017 ، alireza_guitar
2017-01-28 ساعت 12:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-01-28 ساعت 15:11 توسط zamini1975.)
(2017-01-28 ساعت 11:55)Paniz888 نوشته: سلام دوستان عزیز مهاجر سرایی حرف شما رو قبول دارم ولی اول باید منتظر بود و ببینیم چه تغییراتی میدن و چه مدارکی میخان و بعد از اون اقدام کنیم
Category : CR1
Embassy : Ankara Priority Date : 23JUL2015 Case Created : 14DEC2015 Interview : 26SEP2016 Ceac Update : 29SEP , 12DEC 2016 (26JUL , 29SEP , 19DEC 2017 (2Khati 22FEB (OR) , 14,22,26,30MAR ,3,4 APRIL 2018 تشکر کنندگان: bhb32
2017-01-28 ساعت 12:05
(2017-01-28 ساعت 11:02)masuodrh نوشته:(2017-01-28 ساعت 10:53)خوش لحن نوشته: Us immigrant services: (2017-01-28 ساعت 11:59)ترنم هستی نوشته: سلام دوستان. من الان تو سایت ceac هستم و چیزی اضافه نشده . https://ceac.state.gov/ceacstattracker/status.aspx
March.22 entered
2017-01-28 ساعت 12:18
متاسفانه این قانون صادر شد و شامل حال ایرانی ها هم شد و حکایت آش نخورده و دهن سوخته شد.من واسه اونایی که بعد از اینهمه سال و زحمت و تلاش می خواستن برن آمریکا و با این قانون رفت روی هوا خیلی ناراحتم.خیلی باید داغون باشند و امیدوارم مشکلشون حل بشه می دونم که روزهای سختی دارید.
عواقب اینکار بالاتر از لغو ویزا و محدودیت ورود به آمریکا بوده با اینکار افکار عمومی مردم آمریکا بلکه همه مردم جهان به ایرانیا بدتر از قبل میشه و متاسفانه باید بگم حتی ایرانیایی که سال ها در اونجا زندگی کردند هم از این عواقب در امان نیستند.همیشه به این فکر می کنم کجای کار ما اشکال داشت که اینجوری از اینجا مونده از اونجا رونده شدیم و چرا با وجود تلاش و تحصیل نتونستیم از اون زندگی که استحقاقشو داشتیم بهره مند بشیم مثل سایر نقاط دنیا مثل اینکه اسم مشکل و سختی رو پیشونی ما نوشته شده و صرف نظر از اینکه چقدر تلاش کنیم و چقدر بخوایم سرنوشتمونو خودمون تعیین کنیم نتیجه همون میشه که نمی خوایم بشه. خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
تشکر کنندگان: mehdi_a_3084 ، victor2017 ، battosai ، aazitaa ، bhb32 ، atlantis770 ، فام مج ، gbtm ، saeedm
2017-01-28 ساعت 12:22
https://mobile.nytimes.com/2017/01/27/wo...ions-.html
اینم لینک تامز که به گرین کارتیها هم اجازه ورود دیکه نمی دن
March.22 entered
|