.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگوی آزاد - آرشیو
|
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
2017-01-28 ساعت 14:30
خدایا واقعا" ما ایرانیها چه گناهی به درگاهت کردیم ؟؟ این از مملکت خودمون اینم از سرزمین آرزوهامون بعد از هزار امید و آرزو و هزینه و بگیر و ببند و تلاش و برنامه ریزی یهویی یه نفر میاد همه اینارو میزنه خراب میکنه اینهمه کشور چرا ایران آخه چرا ؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: gozargah ، aazitaa ، فام مج ، pishtaz611 ، gbtm
2017-01-28 ساعت 14:33
پدر من الان برای انجام کارها دو هفته س برگشته ایران و آخرای اسفند برمیگرده. گرین کارت داره ولی واقعا با این وضع قرار چی پیش بیاد. اگه از ورود گرین کارتی ها هم جلوگیری بشه خانواده از هم جدا میفتن :|
خدا خودش به ملت مهاجر ایران و هزینه هایی که کردیم رحم کنه ایشالا وضع به حالت عادی برگرده
شماره کیس: 2016AS71XX
مصاحبه: هفته اول June کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی تعداد افراد کیس: 4 (برنده اصلی مادرم هستن)-->3 نفر(من بخاطر سنم از پرونده حذف شدم، موقع ثبت نام تازه ٢٠ سالم شده بود و موقع مصاحبه سنمو محاسبه كردن و١٤ روز زياد داشتم ) نتیجه: AP آپدیت ها: 19, 21 June کل کیس. 16 June نفر سوم. 22 June نفر اول و دوم. 26 June نفر اول(بخاطر ایمیل جهت شناسایی کیس در سایت سفارت). 26 July نفر اول(دو خطی). 27 July(آپدیت کل کیس و or نفر اول). 29 July نامه کلیری نفر اول و سوم. 10 August(نفر دوم or). نامه کلیری نفر دوم 15 August. صدور ويزاى نفر اول و سوم: 8 August صدور ویزای نفر دوم(با اعمال شاقه بعد از یک ماااه و 5 روز): 20 September تشکر کنندگان: battosai ، gozargah ، aazitaa ، Paniz888 ، alireza_guitar ، bhb32 ، pishtaz611
2017-01-28 ساعت 14:33
54
1/28/2017 0:22:24 Malakh 1/28/2017 7:56:00 AM Chiagoon 7:56:00 AM Goorkan Yes, without any problem Iran جالبه بدون مشکل هم بوده . تشکر کنندگان: pishtaz611
2017-01-28 ساعت 14:35
امیدوارم که با این حکم تفکرهای نژادپرستانه بعضی از افراد باعث آسیب رسیدن به ایرانی های عزیز ساکن آمریکا نشه. چون این نوع حکم ها از طرف دولت باعث شهامت پیدا کردن افراطی هایی خواهد شد که الان احساس پادشاهی می کنند.
تشکر کنندگان: afshin007x ، mpas89 ، mrticoen
2017-01-28 ساعت 14:36
یعنی ویزا بولتون ، به کار خودش ادامه میده و کارنتی ها انجام میشه به نظرتون ؟؟؟
من نامه دومم اسفند قرار بود بیاد ... یعنی روال ویزا بولتون عادی پیش میره ؟؟؟؟؟؟ حداقل یه مصاحبه ساده که چیزی ازشون کم نمیشه ...
کیس نامبر: 62XX
مشخصات: یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه بدون کار دولتی و خصوصی ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه تاریخ مشاهده قبولی:4MAY تاریخ ارسال فرم: 24MAY محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا دریافت نامه دوم: 28 March تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May نتیجه : یکضرب دریافت ویزا May 31 هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ... پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ... هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
2017-01-28 ساعت 14:36
(2017-01-28 ساعت 13:54)mostafa2017 نوشته:(2017-01-28 ساعت 11:55)Paniz888 نوشته: سلام دوستان عزیز مهاجر سرایی میدونم من هم منظورم یک راه حل دیپلماتیک بود دوست عزیز
3 may : ?
c/n : +6000 ds_260 : 20 may Resubmit : 09 nov Current : April Interview : 16 jun Embassy : ank >>>abudhabi Status : in transit نتیجه : رشته ای بر گردنم افکنده دوست. میکشد هرجا که خاطرخواه اوست. رشته برگردن نه از بی مهری است. رشته عشق است و برگردن نکوست. «خدایا بهترین ها رو به همه ببخش ، به من هم ببخش ای بخشاینده مهربان. تشکر کنندگان: mostafa2017
2017-01-28 ساعت 14:38
من يكشنبه وقت مصاحبه داشتم امروز اين ايمل و از سفارت گرفتم
Dear applicant, Please be advised that U.S. immigrant visa appointments are cancelled until further notice. Thank you from the U.S. Embassy in . يرجى العلم بأنه تم إلغاء مواعد المقابلة لتأشيرات الهجرة حتى إشارة أخرى شكرا من سفارة الولايات المتحدة الأمريكية This email is UNCLASSIFIED
2017-01-28 ساعت 14:40
سلام، گرین کارتی هستیم الان حدود یک سال و چند ماهی است که ایرانیم ، پاس سفید گرفتیم ، بچه مونم تو ایران بدنیا اومده، شامل ما هم میشه؟ به بچم ویزا میدن یا نه؟ متاسفانه امروز سفارت سوییس تعطیله نتونستم سوال کنم
C.N : 2013AS31xx/ مصاحبه : آنکارا w3 jan/کلیرنس/افراد کیس : دو نفر کلیر بعد از 216 روز اخذ ویزا 9 سپتامبر
2017-01-28 ساعت 14:45
**** یه سوال مهم دوستان ****
یعنی ویزا بولتون ، به کار خودش ادامه میده و کارنتی ها انجام میشه به نظرتون ؟؟؟ من نامه دومم اسفند قرار بود بیاد ... یعنی روال ویزا بولتون عادی پیش میره ؟؟؟؟؟؟ حداقل یه مصاحبه ساده که چیزی ازشون کم نمیشه ...
مشخصات: یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه بدون کار دولتی و خصوصی ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه تاریخ مشاهده قبولی:4MAY تاریخ ارسال فرم: 24MAY محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا دریافت نامه دوم: 28 March تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May نتیجه : یکضرب دریافت ویزا May 31 هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ... پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ... هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ... تشکر کنندگان: bhb32
2017-01-28 ساعت 14:47
(2017-01-28 ساعت 12:58)yami نوشته: قابل توجه اونایی که وقتی وکلای "همه جا آرومه" میگفتن هیچی نمیشه باور کردن... همه چى آرومه ... باور كن! آهنگشم هست. اين مردم عادت كردن به blue pill. راست و دروغ مهم نيست فقط خبر خوش و باب ميل من بده.
2017-01-28 ساعت 14:51
دوستان در خصوص ویزا بولتن و نامه دوم خدمتون عرض کنم :
باتوجه به اینکه همون ساعت 4 که ترامپ حکم رو امضا کرد به تمام فرودگاهها لازم الاجرا بودنش ارسال شد پس 100% به سفارت خونه ها هم فرستاده میشه باید تا پنجشنبه هفته بعد یعنی 21 بهمن صبر کنیم ببینیم از ایران تو ویزا بولتن کسی رو کارنت میکنن یا نه مطمئن باشید اگه قراره لاتاری ایران کلا منتفی بشه دیگه کسی رو نه به مصاحبه دعوت میکنن نه کسی رو کارنت میکنن چون خودشون میدونن برای مصاحبه رفتن یه هزینه حداقل 2 الی 3 هزار دلاری رو به فرد مصاحبه شونده تحمیل کردن پس اگه ذره ای وجدان داشته باشند که حتما هم دارند این کارو نمیکنن خودشون میدونن که کسیکه مصاحبه بره بعد از این جریان مو رو کله شون نمیذاره انقد زنگ و ایمیل میزنه و پیگیری میکنه پس اگه بهشون خبر دادن که منتفیه اینها هم تمام وقت مصاحبه ها رو لغو میکنن فقط باید صبر کرد و حوصله داشت. ( در کل امسال یعنی لاتاری سال 2017 تا سالها میشه مثال برای همه ) تشکر کنندگان: gbtm
2017-01-28 ساعت 14:53
ویزا بولتن که ادامه پیدا میکنه چون world wide هست . منتها پرونده های ایرانی تعلیق میشه . فکر میکنم سرعت ویزا بولتن خیلی خیلی بیشتر خواهد شد .
تشکر کنندگان: armehraboon ، mosa10dei ، bhb32
2017-01-28 ساعت 14:54
ترامپ ورود شهروندان ایران و شش کشور دیگر را برای ۳ ماه معلق کرد
? دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا روز جمعه با امضای دستوری "برای حفاظت از آمریکا در مقابل حملات تروریستی" ورود پناهجویان به آمریکا را برای ۴ ماه معلق کرد و موقتا بازدید شهروندان هفت کشور با اکثریت مسلمان از جمله ایرانیان به آمریکا را ممنوع کرد. ? تصور می شود براساس این طرح سفر شهروندان ایرانی ابتدا برای ۹۰ روز متوقف می شود اما احتمال تمدید آن وجود دارد. هنوز معلوم نیست این دستور شامل دارندگان گرین کارت می شود یا نه. ? این هفت کشور ایران، عراق، لیبی، سومالی، سودان، سوریه و یمن هستند. ♦️ متن این دستور که چند ساعت بعد از امضای آن منتشر شد حاوی این نکات است: ? تعلیق برنامه اجازه ورود پناهندگان به آمریکا برای ۱۲۰ روز ? ممنوعیت ورود پناهندگان سوری تا زمان اعمال "تغییرات جدی" که "با منافع ملی سازگار است." ? تعلیق ۹۰ روزه ورود از عراق، سوریه و کشورهایی که "موضوع نگرانی" هستند. در این دستور مستقیما از ایران نام برده نشده اما به قوانینی اشاره می کند که احتمالا شامل حال ایرانی ها هم خواهد شد. ? اولویت بندی ادعاهای پناهندگی در آینده "براساس سرکوب مذهبی" اگر شخص بخشی از یک اقلیت مذهبی در کشورش باشد. تعلیق فوری برنامه ای که به مهاجران اجازه می داد ویزای خود را بدون حضور در مصاحبه تمدید کنند.
Catagory :F2B
Priority Date : 26APR2012 Case No : Yrv2013...... پس کی روزای خوب میاد؟ اصلا میاد عایا؟!!! تشکر کنندگان: battosai
2017-01-28 ساعت 14:56
تا این لحظه بچه های گرین کارتی از مرز زمینی سن دیه گوه-تیخوانا(مکزیک) بدون مشکل تردد کردن...
(ورود به مکزیک /کانادا) با گرین کارت کارت آمریکا ویزا نمیخواد... از ما گفتن بودااااا تشکر کنندگان: victor2017 ، mosa10dei ، mpas89 ، samirakn ، gbtm
2017-01-28 ساعت 14:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-01-28 ساعت 15:01 توسط farzadmohajer.)
(2017-01-28 ساعت 14:51)Ali--usa نوشته: دوستان در خصوص ویزا بولتن و نامه دوم خدمتون عرض کنم :آخه فقط صدور ویزا لغو شده و نه مصاحبه ... پرونده ی ماها در جریان هست . اگر هم لاتاری لغو بشه ، از سال بعد هست اصلش اینه که مارو برای مصاحبه دعوت کنن و بعد از گذشت ۳ ماهی که ترامپ گفت ، اونایی که صلاحیت داشتن برن ویزاشون رو بگیرن ... امکان داره روند مصاحبه سخت تر بشه ولی کنسل شدنش رو خیلی بعید میدونم مطمن باش ، خود سفارت بیشتر از ما ناراحت میشه چون برای تنظیم پرونده ی ماها کلی وقت و زمان گذاشتن ... فکر نکنم یهو با یه امضا همه چی بپره ... اگه سیاست آمریکا با یه امضا تغییر کنه ، غلط بکنم برم همچین کشوری ...
مشخصات: یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه بدون کار دولتی و خصوصی ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه تاریخ مشاهده قبولی:4MAY تاریخ ارسال فرم: 24MAY محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا دریافت نامه دوم: 28 March تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May نتیجه : یکضرب دریافت ویزا May 31 هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ... پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ... هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ... تشکر کنندگان: ekhveh ، victor2017
|