.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگوی آزاد - آرشیو
|
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
2017-01-28 ساعت 15:44
[quote='ناصرخدی' pid='739460' dateline='1485601321']
کد خبر: ۶۶۰۴۱۲ تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۱:۲۶- 26 January 2017 امتیاز خبر: 86 از 100 تعداد رای دهندگان 4863 دونالد ترامپ قرار است این هفته قانون ممنوعیت اعطای پـنـاهــندگی به پناهجوها و صدور ویزا برای شهروندان برخی کشورها را که از نظر او به طور بالقوه خطرناک هستند را امضا کند. نام کشورمان در میان کشورهایی که به طور موقت صدور ویزا برای آنها متوقف شده و به عنوان کشوری با خطر صدور تروریست به آمریکا شناخته شده است دیده می شود. به گزارش ایلنا به نقل از منابع آگاه دولتی که با روزنامه هافینگتون پست آمریکا گفت و گو کرده اند پیش نویس «منع صدور ویزا و اعطای پـنـاهــندگی» قبل از اینکه ترامپ آن را امضا کرده و به شکل قانون اجرایی کند میتواند مورد جرح و تعدیل قرار بگیرد. بر اساس این قانون ورود پناهجوهای سوری به آمریکا تا زمانی نامحدود ، پذیرش پناهجو تا ۱۲۰ روز و تا زمانی که دولت متوجه شود کدام کشور کمترین خطر را دارد و صدور ویزا برای شهروندان کشورهایی که دولت آنها را از نظر امنیتی خطرناک می داند متوقف خواهد شد. در پیش نویس تهیه شده مراحل پذیرش پناه جو برای سال جاری مالی ۲۰۱۷ تا سقف ۵۰ هزار تا یعنی کمتر از ۱۱۰ هزار جمعیتی که در دولت اوباما برای پـنـاهــندگی ثبت نام کردهاند انجام خواهد گرفت و منابع آگاه آمریکایی گفتهاند که در پیش نویس این دستور گفته شده که کشورهای مدنظر ترامپ که هدف ممنوعیتهای ویزا هستند؛ سوریه، عراق، ایران، لیبی، سومالی، سودان و یمن بوده اند که همه اینها کشورهایی با جمعیت مسلماناند. جزییات بندهای پیش نویس قانون منع صدور پـنـاهــندگی و ویزا؛ در مقدمه پیش نویس این قانون، ترامپ خود را مسئول اجرای قانون اساسی و قوانین ایالات متحده آمریکا معرفی کرده و گفته پیش نویس این قانون در راستای اجرای قانون ملیت و مهاجرت و بند ۳۰۱ قانون اساسی در مورد حمایت از شهروندان آمریکا دربرابر خطرات ناشی از حملات تروریستی از سوی ملیت های خارجی است. در بخش اول: هدف از اجرای این قانون نقش کلیدی صدور ویزا در ورود «افرادی که با تروریست ها در ارتباطند» خوانده شده است و گفته شده با این قانون از ورود این افراد جلوگیری خواهد شد. از سویی هیچ شاهدی بهتر از حملات ۱۱ سپتامبر نیست که در پی آن وزارت خارجه وقت صدور ویزا را با بازرسی های موشکافانه شهروندان کشور همراه کرد. در این بند گفته شده از زمان ۱۱ سپتامبر به این سو صدها شهروند خارجی به جرایم مرتبط با تروریسم محکوم شده اند و این شامل افرادی که در با ادعای پناهجویی، دانشجویی، بازدید و یا با ویزای کار وارد آمریکا شده بودند نیز می شود. بدتر شدن اوضاع این کشورها به واسطه جنگ و احتمال اینکه تروریست ها از هر ابزار ممکنی برای ورود به آمریکا استفاده کنند را افزایش داده است. آمریکا باید در فرآیندهای صدور ویزا دقیق تر باشد تا مطمئن شود این ویزاها به آمریکایی ها و کسانی که هیچ ارتباطی با تروریسم ندارند آسیبی وارد نمی کند. برای حفظ آمریکایی ها ما باید مطمئن باشیم کسانی که به آمریکا وارد می شوند هیچ رویکرد خصمانه ای نسبت به کشور ما و اصول ما ندارند. ما نمیتوانیم و نباید اجازه دهیم کسانی که از قانون اساسی آمریکا حمایت نمیکنند یا کسانی که قوانین دینی آمریکا را نقض میکنند وارد خاک ما شوند. بند اول پیش نویس علاوه بر افرادی که با تروریست ها در ارتباطند، متعصبان مذهبی و کسانی که سابقه خشونت علیه زنان و تعصب دینی دارند را نیز مشمول قاعده ممنوعیت ورود به آمریکا کرده است. بند دوم: سیاست های مرتبط با این قانون که گفته شده سیاست آمریکا حمایت از شهروندان آمریکایی در برابر خارجی هایی است که احتمال حمله تروریستی به این کشور را دارند و جلوگیری از ورود خارجی هایی است که از قانون مهاجرت آمریکا برای اهداف نحسشان استفاده میکنند. بخش سوم: شرایط توقف صدور ویزا و دیگر مزایای مهاجرت برای شهروندان کشورهای خاص را شرح داده است. بر اساس پیش نویس: وزیر امنیت داخلی، وزیر خارجه و رییس سازمان ملی اطلاهات باید گزارشی را درباره اطلاعات مورد نیاز برای بازرسی را تهیه کنند. این بخش شامل خارجی هایی که با ویزای دیپلماتیک یا ویزای ناتو و یا ویزای C-۲ برای بازدید از سازمان ملل به آمریکا سفر کرده اند نمی شود. در این بخش گفته شده برای تسهیل در امر بازرسی و کم شدن حجم کار برای مدت ۳۰ روز ورود شهروندان کشورهای خارجی ای که قبلا به عنوان کشورهای مضر برای منافع ملی آمریکا شناسایی شده بودند به آمریکا متوقف خواهد شد. همچنین گفته شده از همه کشورها خواسته برای ارسال اطلاعات لازم درخواست به عمل خواهد آمد و در صورتی که ظرف ۶۰ روز اطلاعات لازم را ندهند به تصمیم رییس جمهور شهروندانشان از ورود به آمریکا منع خواهند شد. بخش چهارم : نحوه اجرای استانداردهای یکپارچه برنامه های مهاجرتی است و گفته شده که این برنامه باید شامل فرآیند های یکسان نظیر مصاحبه ها برای ایجاد پایگاه داده ای از اطلاعات هویتی درخواست کننده ویزا و اصلاح فرم های ثبت نام نظیر سوالاتی که در این فرم ها پرسیده می شود و مکانیزم های اطمینان از اینکه فرد درخواست کننده همان کسی است که ادعا می کند و فرآیندهای ارزیابی احتمال تبدیل شدن درخواست کنند به شهروندی مثبت و مثمر ثمر در جامعه و همچنین مکانیزم هایی که از طرق آنها به متوجه احتمال گرایشات مجرمانه فرد درخواست کننده شویم باشد. بخش پنجم : بازتعریف برنامه ها اعطای پـنـاهــندگی در آمریکا برای سال مالی ۲۰۱۷ است. بر این اساس برای مدت ۱۲۰ روز برنامه اعطای پـنـاهــندگی آمریکا را متوقف خواهد شد. در این ۱۲۰ روز باید فرم درخواست ها رو فرآیندهای بازرسی برای تعیین پروسه های مازادی که باید به آن اضافه شود بررسی خواهد شد. این فرآیندهای جدید باید ثابت کند که اعطای پـنـاهــندگی به ایجاد تهدید علیه امنیت و رفاه آمریکا منجر نخواهد شد . پناه جوهایی که وسط فرآیند های رسیدگی به درخواست پـنـاهــندگی بودند نیز احتمالا بعد از تکمیل فرآیند های بازبینی شده مورد بررسی قرار خواهند گرفت. بعد از آغاز فرایند های برنامه اعطای پـنـاهــندگی اولویت با کسانی است که در کشورهایشان از لحاظ مذهبی تحت فشارند و ثابت می شود که دین آنها در کشورشان اقلیت مذهبی است. در این بخش همچنین تاکید شده که تنها به ۵۰ هزار نفر از متقاضیان پـنـاهــندگی در سال مالی ۲۰۱۷ بعد از بازبینی فرآیندهای بررسی پـنـاهــندگی داده خواهد شد و این نیز با توجه به اولویت نگرانی های حقوق بشری برای آمریکاست. بخش ششم: ایجاد یک منطقه امن برای جمعیت آسیب پذیر سوری است که بر اساس این پیش نویس ترامپ تصمیم گرفته ظرف ۹۰ روز برنامه ای را برای ایجاد مناطق امن در سوریه تدوین کند. بخش هشتم: تسریع تکمیل سیستم غربالگری ورود و خروج. گصی داشته باشد. ممنون از متنون متاسفانه باید بگم که اصل خود دستور دیروز ساعت 4:30 به وقت محلی واشنگتن امضا شد و اندکی جرح و تعدیلش هم کردن ، منجمله اینکه 30 روز شد 90 روز و از همین امروز اداره مرزبانی جلوی ورود شهروندان ایرانی ( علی الخصوص ویزایی هارئ) گرفته.
March.22 entered
تشکر کنندگان: pishtaz611 ، bhb32
2017-01-28 ساعت 15:45
(2017-01-28 ساعت 15:43)battosai نوشته:(2017-01-28 ساعت 15:21)zohre02 نوشته: من از الان از هواپیمایی امارات سوال کردم گفتم گرین کارتیا تو خود ایران سوال جواب میشن بعد از طریق سیستم آنلاین که به دبی وصل هست چک می شن اگه مشکلی نباشه اجازه پرواز می گیرن نمی دونم والا دقیق توضیح نداد البته بیشتر نظرش این بود که تک به تک توسط سیستم که به دبی وصل است کنترل میشید اگه تایید باشید اجازه پرواز می گیرید حتی تا دبی
C.N : 2013AS31xx/ مصاحبه : آنکارا w3 jan/کلیرنس/افراد کیس : دو نفر کلیر بعد از 216 روز اخذ ویزا 9 سپتامبر
تشکر کنندگان: pishtaz611 ، bhb32 ، battosai ، gbtm
2017-01-28 ساعت 15:48
ی فایلی تو صفحه اول سایت هست که گزارش ورود این چند روز است یکی دو تا گرین کارتی اجازه ورود پیدا نکردن، آیا کسی دلیل شو می دونه؟
C.N : 2013AS31xx/ مصاحبه : آنکارا w3 jan/کلیرنس/افراد کیس : دو نفر کلیر بعد از 216 روز اخذ ویزا 9 سپتامبر
تشکر کنندگان: pishtaz611 ، reza12 ، battosai
2017-01-28 ساعت 15:51
(2017-01-28 ساعت 15:48)zohre02 نوشته: ی فایلی تو صفحه اول سایت هست که گزارش ورود این چند روز است یکی دو تا گرین کارتی اجازه ورود پیدا نکردن، آیا کسی دلیل شو می دونه؟ Vase inke kasae ke GC daran baraye inke shamele in nashan bayad hatman sharayete continous preence ro rayyat karde boode bashan. Age bana be har elaty nakade boode bashan rashoon nemidan شماره کیس: 2010AS00029XXX کنسولگری: ابوظبی تاریخ مصاحبه: September 2 تاریخ دریافت کلیرنس: September 14 تشکر کنندگان: gbtm
2017-01-28 ساعت 15:52
[
من خودم از برنامه دکتر طاهر کاملی دیدم و شنیدم که داشت در مورد این قانون صحبت میکرد... میگفت این قانونها تازه نیست از قدیم توی کتاب قانون اساسی بوده ولی رییس جمهورهای گذشته اینها رو اجرا نمیکردند ولی ایشون میخواد طبق قانون اساسی با مهاجرت و پناهندگی برخورد کنه یا شدیدترش کنه... ولی شامل مهاجرت از طریق خانواده نمیشه چون مهاجرت از طریق خانواده در کتاب قانون اساسی نوشته و ثبت شده و تغییر دادن این قانون در کتاب قانون اساسی کار راحتی نیست و در قانون اساسی دست رییس جمهور در د ادن ویزا های مهاجرتی باز است ومی تواند ویزا ندهد...بازم میگم شامل ویزای خانوادگی نمیشه ... چیزی که من از دکتر شنیدم.... از دوستان خواهش میکنم با مدرک صحبت کنند ..چون مطالبی که اینجا نوشته میشه شاید چندین هزار نفر این مطالب رو میخونن که باعث دل گرمی و یا ناراحت شدن بشه از جمله خود من که 11 سال تو نوبت هستم و دیگر دوستان... به امید روزی که همه به آرزوهای دلشون برسن... تشکر کنندگان: victor2017 ، bhb32 ، battosai
2017-01-28 ساعت 15:55
(2017-01-28 ساعت 15:52)ناصرخدی نوشته: [ ليلي مرده يا زنه ؟ اقا شما خيلي از اخبار بابا ! ساعت خواب دارن كسايي كه ٥ ساله گرين كارت دارن رو هم راه نميدن ... شماره کیس: 2010AS00029XXX کنسولگری: ابوظبی تاریخ مصاحبه: September 2 تاریخ دریافت کلیرنس: September 14 تشکر کنندگان: gbtm
2017-01-28 ساعت 15:56
دوستان به این نکته هم توجه کنید.مساله فقط رفتن به آمریکا نیست، سیاستی در اونجا حاکم شده که بجز آمریکایی کس دیگ رو امن نمیدونه،اسم ایران در کنار سودان و لیبی مرتبا در تمام دنیا در حال پخشه،تا قبل از این هم پیدا کردن کارفرما در تمام مشاغل برای ایرانی سخت بود.وقتی لاتین تبارها رو دارن از جامعه آمریکا جدا میکنن فکر میکنید ما کجای کار قرار میگیریم.مساله ورود به آمریکا تنها مطرح نیست،زندگی در اونجا با این شرایط رو در نظر بگیرید.یادمه تمام ایرانیهایی که اونجا سالها زندگی کرده بودنو که میدیدم همه یک حرف مشترک داشتند و اون اینکه راحتت ترین مرحله مهاجرت ورود به آمریکاست!!! بنابراین براساس شرایط تصمیم بگیریم،با سرنوشت نجنگیم و فکر نکنیم که هرچقدر بیشتر عذاب بکشیم یقینا بعدا موفق تر خواهیم بود
تشکر کنندگان: abas_kashan ، Hadi_20 ، mrticoen ، alireza_guitar ، gbtm
2017-01-28 ساعت 15:56
(2017-01-28 ساعت 15:48)zohre02 نوشته: ی فایلی تو صفحه اول سایت هست که گزارش ورود این چند روز است یکی دو تا گرین کارتی اجازه ورود پیدا نکردن، آیا کسی دلیل شو می دونه؟ اون گوگل داک ممکنه اطلاعات خیلی دقیق نباشه و ولی کلا من شنیده بودم پورتهای نیویورک و لس آنجلس سخت گیرترن. شاید هنوز همه جا یکدست رفتار نمی کنن و درست اطلاع ندارن چه جوریه. تو چند روز آینده معلوم میشه اما شما با ویزای مهاجرتی احتمالا اطلاع میدن چه کار باید کنید با ایرلاینتون تماس بگیرید و بعد هم با سفارتی که ویزا رو دادن که بعد مجدد ویزا رو تمدید کنن.
F1
تشکیل پرونده: آگوست 2007 |مصاحبه: جون 2015 ،ارمنستان | ویزا: یکضرب ورود اول به امریکا: جون 2015 | دریافت سوشال: 2 هفته بعد از ورود - گرین کارت: 6 هفته بعد از ورود سفرنامه تشکر کنندگان: bhb32
2017-01-28 ساعت 15:57
(2017-01-28 ساعت 15:51)Radian نوشته:(2017-01-28 ساعت 15:48)zohre02 نوشته: ی فایلی تو صفحه اول سایت هست که گزارش ورود این چند روز است یکی دو تا گرین کارتی اجازه ورود پیدا نکردن، آیا کسی دلیل شو می دونه؟ شما مطمئن هستید دلیل ش این بوده؟ ما پاس سفید داریم الان حدود یک سال و چند ماه است خارج از خاک امریکا هستیم، آیا امکان داره ما رو هم ریپورت کنن؟؟
تشکر کنندگان: bhb32
(2017-01-28 ساعت 15:52)ناصرخدی نوشته: من خودم از برنامه دکتر طاهر کاملی دیدم و شنیدم که داشت در مورد این قانون صحبت میکرد... میگفت این قانونها تازه نیست از قدیم توی کتاب قانون اساسی بوده ولی رییس جمهورهای گذشته اینها رو اجرا نمیکردند ولی ایشون میخواد طبق قانون اساسی با مهاجرت و پـنـاهــندگی برخورد کنه یا شدیدترش کنه... ولی شامل مهاجرت از طریق خانواده نمیشه چون مهاجرت از طریق خانواده در کتاب قانون اساسی نوشته و ثبت شده و تغییر دادن این قانون در کتاب قانون اساسی کار راحتی نیست و در قانون اساسی دست رییس جمهور در د ادن ویزا های مهاجرتی باز است ومی تواند ویزا ندهد...بازم میگم شامل ویزای خانوادگی نمیشه ... چیزی که من از دکتر شنیدم.... از دوستان خواهش میکنم با مدرک صحبت کنند ..چون مطالبی که اینجا نوشته میشه شاید چندین هزار نفر این مطالب رو میخونن که باعث دل گرمی و یا ناراحت شدن بشه از جمله خود من که 11 سال تو نوبت هستم و دیگر دوستان... به امید روزی که همه به آرزوهای دلشون برسن... بعید میدونم در قانون اساسی آمریکا مسائل مهاجرتی قید شده باشه بلکه در قانون اساسی میگه چه کسی یا نهادی مسوول قانونگذاری در مورد مهاجرته: Significance: As the fundamental law of the United States, the U.S. Constitution empowers the U.S. Congress to pass federal immigration and citizenship laws providing such laws do not violate the provisions of the Constitution itself, particularly those included in the Bill of Rights and the Fourteenth Amendment. اگه کسی منبع متفاوت داره لطف کنه بگه. درسته لغو ویزاهای خانوادگی و جدا افتادن خانواده ها دور از انتظاره (اگرچه غیر ممکن نیست چطور که مثلا یک سیتیزن آمریکایی نمیتونه تا ۲۱ سالگی فکر کنم، پدر مادر خارجی شو اسپانسر بشه بیاره آمریکا) ولی در اینکه ممکنه پروسه ویزای خانوادگی دو سه برابر بشه تا فقط لیلی مجنون ها دوام انتظارشو بیارند، هست. پانوشت: ایشون تو برنامه قبلی شون هم گفتن ویزادارها و گرین کارتی خیالتون راحت باشه!! وای بحال کسانی که با طناب اینا میرن تو چاه... ایشون از نظر من دیگه حرفشان سند نیست.
2017-01-28 ساعت 15:59
(2017-01-28 ساعت 15:33)yami نوشته:(2017-01-28 ساعت 15:17)Farshid1976 نوشته: سلام دوستان
Case Number:2014AS3XXX
3Person in case Destination:Irvine,CA Embassy:Yerevan Move Time:Feb 2015 SSN:5 Days after Entry Green Card: 42 Days after Entry
2017-01-28 ساعت 16:02
دو نفر ویزای مهاجرتی لاتاری رو امروز از دوحه برگشت دادن .از آشنایان بودن
تشکر کنندگان: victor2017 ، bhb32 ، abas_kashan ، alireza_guitar ، gbtm
2017-01-28 ساعت 16:03
(2017-01-28 ساعت 11:44)nikniknik نوشته:(2017-01-28 ساعت 11:40)aazitaa نوشته: برای کسانی که م*س*ل*م*ا*ن نیستند ولی ایرانی هستند چی؟ من و همسرم پرونده مون سال 2016 تایید شده و قرار بود تو این دو هفته ویزامون بیاد. دوست عزیز یه سوال دیگه (البته اگر میتونید جواب بدید) ما الان 4، 5 ماه هم هست که 6000 دلار پول هم به حساب سازمان مهاجرتی آمریکا هم ریختیم حالا تکلیف اون پولمون چی میشه ؟ Life is too short to worry about anything. You had better enjoy it because the next day promises nothing.
چه کسی میگوید که گرانی اینجاست؟؟؟همه جا ارزانی است... چه شرافت ارزان... تن عریان ارزان... و دروغ از همه چیز ارزان تر... آبرو قیمت یک تکه نان... و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر انسان تشکر کنندگان: battosai
2017-01-28 ساعت 16:03
سلام دوستان من گرين كارت دارم الانم لس انجلس هستم و قرار بود عيد نوروز بيام ايران ولي با شرايطي كه پيش اومده بعيد ميدونم برم
تازه اگه بی خیال رفتن به عآمریکا هم بشین
ولی نارنجی با امضاء این قانون لطمه بزرگ حیثیتی رو به ایرانیان وارد کرد که اون یه ذره ته دیگ باقی مونده از اعتبار و آبرومون رو هم به طور کامل از بین برد بهتون قول صد در صد میدم چند وقت دیگه سایر کشورها هم ( کانادا ؛ کل اتحادیه اروپا ؛استرالیا ؛ جیبوتی و... )عین همین قانون رو در مورد ما تصویب و به سرعت اجرا کنند. این خط اینم نشون! اینش خیلی بده حالا گور پدر آمریکا و پدر جد آمریکا ای نارنجیه بد این چه کاری بود کردی بی تربیت؟ روزگارِ غریبیست نازنین
تشکر کنندگان: victor2017 ، AbbasHTC ، فام مج ، alireza_guitar ، ahmadzareii ، gbtm
|