.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگوی آزاد - آرشیو
|
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
2017-01-28 ساعت 20:07
بازداشت تمامی پناهجویانی که وارد فرودگاههای آمریکا شدند
روزنامه نیویورک تایمز از بازداشت تمامی پناهجویانی که از طریق هوایی وارد فرودگاههای آمریکا شدهاند، خبر داد. به گزارش ایسنا، به نقل از نیویورک تایمز، این اقدام مسئولان آمریکایی در بازداشت هر پناهجویی که وارد فرودگاههای آمریکا شده است، پس از آن صورت میگیرد که دونالد ترامپ، رئیس جمهور جدید آمریکا اجازه ورود پناهجویان به این کشور را به مدت چهار ماه به حالت تعلیق در آورد و ورود مسافران از سوریه و شش کشور مسلمان دیگر به آمریکا را به صورت موقتی ممنوع اعلام کرد و گفت: این اقدام مردم آمریکا را از حملات "تروریستی" محافظت میکند!
2017-01-28 ساعت 20:08
Green-card holders will be hit by Trump ban - Homeland Security
Jamie Grierson Jamie Grierson People holding so-called green cards, making them legal permanent US residents, are included in President Donald Trump’s executive action temporarily banning people from seven Muslim-majority countries from entering the United States, the Department of Homeland security has confirmed to Reuters “It will bar green card holders,” Gillian Christensen, acting spokeswoman for the department, reportedly said in an email. More to follow. تشکر کنندگان: gbtm
2017-01-28 ساعت 20:11
⚡️سخنگوی وزارت امنیت داخلی آمریکا گفته است کسانی که کارت سبز یا گرین کارت دارند هم شامل ممنوعیت جدید ابلاغ شده میشوند و ورود آنان به آمریکا فعلا ممنوع است.
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013 ارسال فرمهای سری اول : 6 جون تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر دریافت ویزا: 8 دسامبر ورود به امریکا: 7 می 2014 دریافت سوشیال: 18 می 2014 دریافت گرین کارت: 15 جون 2014 تشکر کنندگان: gbtm
2017-01-28 ساعت 20:12
من نامه اعتراضی رو هم امضاء کردم و یه ایمیل برام اومد که روی لینک زدم دوباره رفت رو سایت وایت هاوس و گفت که با موفقیت امضاء شما ثبت شد ولی وقتی دوباره رفتم به این لینک : https://petitions.whitehouse.gov/petitio...ited-state
تعداد امضاء کننده ها یک نفر بود فکر کنم خودشون جلوی دیدن کل امضاء کننده ها رو گرفتند.
شماره کیس: ????
تاریخ رویت قبولی: ???? کنسولگری: ???? تعداد افراد منظور در کیس : 3 ارسال فرمهای سری اول: ???? کارنت شدن کیس: ????? مصاحبه: ???? دریافت کلیرنس: ???? دریافت ویزا: یک ضرب ورود به آمریکا: ???? دریافت گرین کارت: ???? DV2014=> Has Not Been Selected DV2015=> Has Not Been Selected DV2016=> Has Not Been Selected DV2017=> Has Not Been Selected DV2018=> Has Not Been Selected تشکر کنندگان: bhb32
2017-01-28 ساعت 20:13
:red_circle:سخنگوی وزارت امنیت داخلی آمریکا اعلام کرد فرمان ترامپ دارندگان اقامت دائم آمریکا (گرین کارت) را هم شامل میشود.
@fararunews
2017-01-28 ساعت 20:16
بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تصمیم تبعیض آمیز دولت آمریکا در ایجاد محدودیت سفر به آن کشور
:black_small_square:تصمیم دولت ایالات متحده در ایجاد محدودیت برای سفر مسلمانان به آمریکا- هر چند به صورت موقت سه ماهه - توهینی آشکار به جهان اسلام و به ویژه به ملت بزرگ ایران است؛ و علیرغم ادعای مقابله با تروریسم و حفظ امنیت مردم آمریکا، به عنوان هدیه ای بزرگ به افراطیون و حامیان آنها در تاریخ ثبت خواهد شد. در شرایطی که جامعه جهانی نیازمند گفتگو و تشریک مساعی برای برخورد ریشه ای، فراگیر و همه جانبه با خشونت و افراطی گری است و در زمانی که مجمع عمومی ملل متحد پیشنهاد رییس جمهوری اسلامی ایران برای مشارکت جهانی علیه خشونت و ترور ( WAVE ) را با اجماع به تصویب رسانده است، اقدام نسنجیده دولت آمریکا، با اعمال تبعیض جمعی علیه شهروندان کشورهای اسلامی، شکاف ها و گسل هایی که افراطیون تروریست برای سربازگیری و فریفتن جوانان به حاشیه رانده شده از آن استفاده می کنند را عمیق تر می کند و زمینه های سوءاستفاده برای ترویج خشونت و افراط را تقویت می نماید. به علاوه در این تصمیم، گزارش های نهادهای اطلاعاتی و امنیتی آمریکا و اظهارات قبلی مسئولین کنونی آمریکا که بر نقش دولت آمریکا و متحدین منطقه ای آن در ایجاد و گسترش گروه های افراطی همچون داعش تأکید می کردند، به فراموشی سپرده شده است. تصمیم دولت ایالات متحده با هدف قرار دادن مردم ایران و توهین آشکار به تمامی آحاد این ملت بزرگ، بی اساس بودن ادعاهای دیرینه ایالات متحده مبنی بر دوستی با مردم علیرغم اختلاف با دولت ایران را به نمایش گذاشته و نشان از کینه گروهی در حاکمیت آمریکا و محافل تأثیرگذار داخلی و خارجی آن نسبت به همه ایرانیان در سراسر جهان دارد؛ ایرانیانی که با تکیه بر تمدنی کهن و آیینی سرشار از آموزه های انسانی، همواره منادی تعامل سازنده و مقاومت در برابر سلطه گری، سلطه پذیری و افراط و خشونت بودهاند؛ ملت مقاومی که در برابر تروریست های افراطی ایستاده و خود از نخستین قربانیان تروریسم سازمان یافته بوده است؛ مردم بزرگی که نه تنها در هیچ یک از عملیات گروه های افراطی تروریستی حضور نداشته اند، بلکه در همه جوامعی که در آن به عنوان دانشمند، دانشجو، بازرگان، مهاجر و جهانگرد سفر نموده و رحل اقامت افکنده اند، به عنوان یکی از قانونمدارترین، فرهیخته ترین و موفق ترین گروه های قومی و ملی شناخته شده و با رفتار و منش شرافتمندانه و صلحجويانه خود نمایندگان افتخارآفرینی از فرهنگ و تمدن ایرانی و اسلامی، در ميان ساير ملتها بودهاند. دولت جمهوری اسلامی ایران برای پاسداری از حرمت و شأن تمامی آحاد ملت بزرگ ایران در داخل و خارج از کشور، با رصد دقیق آثار کوتاه و میان مدت تصمیم دولت ایالات متحده بر اتباع ایران، اقدامات متناسب حقوقی، کنسولی و سیاسی معمول خواهد داشت و ضمن احترام به مردم آمریکا و تمایز میان آنها و سیاست های خصمانه دولت ایالات متحده، برای حمایت از حقوق شهروندان خود تا زمان برطرف شدن محدودیت های توهین آمیز ایالات متحده علیه اتباع ایران، اصل عمل متقابل را اجرا می نماید. به منظور نظارت بر اجرای این تصمیم و اتخاذ تدبیرهای مناسب و منطبق با منافع ملی در شرایط ویژه، سازوکاری با حضور دستگاه های ذیربط در وزارت امور خارجه ایجاد شده است. همزمان به کلیه نمایندگی های سیاسی و کنسولی جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور دستور داده شده است که تسهیلات کنسولی جهت کلیه اتباع ایرانی که به دلیل این اقدام غیرقانونی دولت آمریکا از بازگشت به محل زندگی، کار و تحصیل خود محروم می شوند را با اولویت فراهم نمایند. تصمیم اخیر ایالات متحده شامل توقعاتی غیرقانونی، خلاف منطق و مغایر با حقوق بین الملل است که به ویژه با توجه به فقدان روابط میان دو کشور نمی تواند هیچگونه تأثیری بر نحوه رفتار دولت جمهوری اسلامی ایران داشته باشد. لذا هرگونه سوءاستفاده ایالات متحده از این وضعیت جهت تطویل اقدامات تبعیض آمیز و ایجاد مزاحمت علیه اتباع جمهوری اسلامی ایران فاقد هرگونه وجه عرفی و قانونی است. جمهوری اسلامی ایران همچنین هرگونه تعلل و نقض تعهدات بین المللی ایالات متحده وفق قراردادهای دوجانبه و ترتیبات چندجانبه را به دقت بررسی و پیگیری نموده و حق واکنش لازم را برای خود محفوظ می دارد.
2017-01-28 ساعت 20:21
يك ساعت سايت نديدم
اين قانون منع ورود براي گرين كارتها از كجا اومد ؟ اين خبرو كجا اعلام كردن كي اعلام كرده شبكه بي بي سي يا من و تو يا جمهوري اسلامي ايران اخه مگه ميشه ؟
تعداد افراد خودم
رویت قبولی :3may ارسال فرمها :30 may کیس نامبر 2017AS000020xx محل مصاحبه : انکاراتغيير توسط خود kcc به ابوظبي نامه دوم : ١٤ اكتبر تاريخ مصاحبه :٨ دسامبر نتيجه مصاحبه :جانم AP بقیه اش هم با خداااااااااااااا تشکر کنندگان: bhb32
2017-01-28 ساعت 20:22
(2017-01-28 ساعت 20:16)afshin007x نوشته: بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تصمیم تبعیض آمیز دولت آمریکا در ایجاد محدودیت سفر به آن کشور منبع اين خبرم ميشه بذارين؟
متقاضي ويزاي K1
ارسال مدارک بهAug 18 2016 - USCIS Aug 24 2016 - case receipt NOA2 - 1 Oct ایمیل سفارت ارمنستان: 21 اکتبر وقت مصاحبه: 29 نوامبر نتیجه مصاحبه: AP
2017-01-28 ساعت 20:25
نیویورکتایمز با اشاره به ممنوعیت موقت ورود ایرانیها: اقدام رئیسجمهور آمریکا غیرقانونی است
یک روزنامه آمریکایی اقدام رئیسجمهور این کشور برای ممانعت موقت از ورود اتباع هفت کشور مسلمان را که شامل ایران نیز میشود، غیرقانونی دانست. به نوشته روزنامه نیویورک تایمز، دونالد ترامپ رئیسجمهور جدید آمریکا عصر روز جمعه با صدور فرمانی به طور موقت ورود مهاجران هفت کشور مسلمان را به مدت دست کم ۹۰ روز ممنوع کرد و این اختیار را نیز دارد که این شرایط را تمدید کند. اما این اقدام غیرقانونی است. بیش از ۵۰ سال پیش کنگره آمریکا چنین تبعیضهایی علیه مهاجران را که بر اساس ملیت آنها تعیین میشود، غیرقانونی اعلام کرد. این تصمیم پس از یک تاریخچه طولانی و شرمآور از ممانعت از ورود مهاجران به این کشور بر مبنای منطقه و جایی که از آن آمده اند، گرفته شده است. این اقدامات از اواخر قرن ۱۹ میلادی آغاز شد که از قوانین از ورود چینیها و تقریبا تمامی ژاپنیها و سپس تمام مردم آسیا تحت عنوان «منطقه ممنوع آسیایی»جلوگیری میکرد. کنگره سرانجام در سال ۱۹۲۴ یک نظام جامع موسوم به « سیستم ریشه – ملیت» ایجاد کرد تا محدودیت های مهاجرت را در راستای منافع اروپایی غربی و بیرون راندن اغلب مردم اروپایی غربی و آسیاییها و آفریقاییها تعیین کند. به نوشته نیویورک تایمز، به نظر میآید که ترامپ نیز به دنبال مدل جدیدی از منطقه ممنوع آسیایی است اما یک مشکلی وجود دارد؛ قانون مهاجرت و ملیت ۱۹۶۵ مانع از هرگونه تبعیض علیه مهاجران بر مبنای ملیت آنها میشود و جایگزین نظام تبعیض آمیز قدیمی میگردد و به تمامی کشورها در این سهمیه فرصتی برابر می دهد. لیندون جانسون رئیسجمهور وقت آمریکا هنگام امضا این قانون گفت:این بیعدالتی غیرمنصفانه ناشی از نظام سهمیهبندی مهاجرت متوقف شد. با این حال آقای ترامپ ثابت کرد که همچنان توانایی تبعیض را دارد و این حقیقت را که کنگره در سال ۱۹۶۵ این قوانین را ممنوع کرد نادیده گرفت. کنگره تاکید کرد که هیچ تبعیضی در خصوص صدور ویزا برای مهاجران بر اساس نژاد، جنسیت، ملیت، محل تولد یا سکونت آنها نباید اعمال شود. زمانیکه کنگره این قانون را به تصویب رساند امیدوار بود که علاوه بر مهاجران، از شهروندان آمریکایی که حق دارند از اعضای خانوادهشان حمایت کنند یا آنهایی که میخواهند با فردی خارجی ازدواج کند، در برابر هرگونه تبعیض بیدلیل و بیمنطق پشتیبانی کند. با توجه به زمان جدید دونالد ترامپ که مهاجران را هدف قرار میدهد، از نظر قانونی تمامی بازدیدکنندگان موقت(از آمریکا) شامل کارگران مهمان (فصلی)، دانشجویان، گردشگران و به علاوه پناهجویان شامل این ممنوعیت جدید میشوند. این در حالی است که قانون ۱۹۶۵ کنگره، مانع از هرگونه تبعیض علیه افراد با استناد به نژاد و ملیتشان میشد، چیزی که هدف اصلی ترامپ است. می گذرد ...
تشکر کنندگان: omid311
2017-01-28 ساعت 20:28
(2017-01-28 ساعت 17:36)farbal_sh نوشته:(2017-01-28 ساعت 17:22)فام مج نوشته:https://petitions.whitehouse.gov/petitio...ited-state(2017-01-28 ساعت 17:07)aazitaa نوشته: من امضا کردم اما تعداد رای هیچ تغییری نکرد دوباره زدم بازم تایید کردم بازم تعداد رای عددش یک رو نشون میده ما هم امضا کردیم ولی تعداد رای تغییر نمیکنه و فقط یک رای هستش. اینا عمدا اینجوریش کردن که بگن کسی اعتراض نکرده. لجن تر از این ترامپ فقط خودشه. امید لعنتش کنه امیدوارم روز خوش نبینه که زندگی هزارن نفر رو به باد داد
کیس نامبر: 2017AS1xx
تعدادافراد کیس: 2 نفر تاریخ رویت قبولی:3/May تاریخ ارسال فرم 260:28/May تاریخ کارنت:August تاریخ دریافت نامه دوم:14/October تاریخ مصاحبه: ِDecember5 وضعیت: AP ویزا دریافت شد 15/Apr/2017 تشکر کنندگان: setaree
اگه بلائی که نارنجی سر ایرانیها داره می آره سر اعراب می آورد( مثلا اتباع عربستان)
الان میدونید چی کار می کردن؟ تمام سرمایه های خودشون رو از اقتصاد امریکا می کشیدن بیرون تمام نخبه های شاغل در مراکز اقتصادی امریکا استعفا میدادن تمام فضای مجازی رو پر می کردند از اعتراض با اجیر کردن چند وکیل کارکشته و بین المللی و داخلی امریکا بر علیه نارنجی اقدام حقوقی می کردند تا نارنجی رو مجبور کنن بیاد و تروریست بودن تک تک نفرات رو اثبات کنه در غیر اینصورت مجبور به عذر خواهی و پرداخت غرامت و خسارت می کردنش. چون اینجا دیگه بحث رفتن به کشور در پیت آمریکا نیست بلکه تهمت بزرگی هست که رئیس جمهور اونجا به تک تک افرادی که پاسپورت عرب دارند زده . میدونید که با این کارش تهمت بزرگی به همه زده چه کسی که میخواد بره اون خراب شده و چون اون کسی که تو مملکت خودش راحت داره زندگیشو میکنه در واقع ذهنیت دنیا رو تمام عیار بر علیه یه ملت خراب کرده و اما واکنش مردم ما اینه: من الان ایمیل زدم ازشون خواستم تو رو خدا منو راه می دین؟ من الان بلیط گرفتم چیکار کنم بیام یا نیایم؟ من الان به سناتور زنگ زدم گفتم آقای سناتور من عادم خوبی هستم و مثل اون بقیه تروریست نیستم تو رو خدا منو راه بدین! در ضمن شماره حساب شخصی تون رو عنایت کنید تا انجام وظیفه دلاری داشته باشم! بقیه اش رو دیگه نتونستم بنویسم ..... نهایت درک و فهم ما همونیه که اون دوستمون تو یادداشتش نوشته یعنی: مرکب من از پل بگذره ؛ تزلزل نشیمن گاه سایرین ! روزگارِ غریبیست نازنین
تشکر کنندگان: victor2017 ، javad.zabihi ، kh-shadi
2017-01-28 ساعت 20:35
تشکر کنندگان: sepideh1234
2017-01-28 ساعت 20:37
جناب دکتر دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا روز جمعه با امضای دستوری "برای حفاظت از آمریکا در مقابل حملات تروریستی" ورود پناهجویان به آمریکا را برای ۴ ماه معلق کرد و موقتا بازدید شهروندان هفت کشور با اکثریت مسلمان از جمله ایرانیان به آمریکا را ممنوع کرد.
سخنگوی وزارت امنیت داخلی آمریکا گفته است کسانی که کارت سبز یا گرین کارت دارند هم مشمول ممنوعیت جدید میشوند و ورود آنان به آمریکا فعلا ممنوع است. گیلیان کریستنسن گفته است که شهروندان هفت کشور عمدتا مسلمان از جمله ایرانیانی که گرین کارت یا کارت دائم اقامت آمریکا را دارند، فعلا نمیتوانند وارد آمریکا شوند.
2017-01-28 ساعت 20:38
(2017-01-28 ساعت 20:28)فام مج نوشته:(2017-01-28 ساعت 17:36)farbal_sh نوشته:(2017-01-28 ساعت 17:22)فام مج نوشته: کجا امضا کردین؟ انگار اون قسمت رو پاک کردین از سایتشونhttps://petitions.whitehouse.gov/petitio...ited-state باید تو ایمیلتون هم تاییدش کنید. رای ها شمرده می شه و اثر روانی هم داره. حتما شرکت کنید چون دستمون به جایی بند نیست و باید هر کاری می تونیم بکنیم.
ANK2010XXXXXX
نوع ویزا: F4 اولین اقدام: APR 2004 محل مصاحبه: آنکارا تاریخ دریافت JAN 2016 :NVC Welcome letter تاریخ تکمیل فرم AUG 2016 : DS-260 نامه کامپلیت: DEC 2016 تاریخ کارنت شدن: MAR 2017 تاریخ مصاحبه: MAY 2017 فرم 5535: OCT 2018 ایمیل ویور: OCT 2018 شغل: غیردولتی سربازی: نیروی انتظامی ، درجه سرباز تحصیلات: فوق لیسانس نتیجه: AP تاریخ کلیرینس : - ... ؟
2017-01-28 ساعت 20:41
سلام
این تومار اپدیت میشه یا خیر ؟ چون من ایمیلم رو هم تایید کردم ولی تاثیری نداشت |