موضوعها: 0
رتبه:
3
1 تشکر در 1 ارسال
من برای پدر و مادرم سال۲۰۱۶ اقدام کردم، مادرم موفق شد و به آمریکا اومد و گرین کارت هم گرفت ولی کیس پدرم هنوز adminstrative processing هست٫ به سفارت هم ایمیل زدم گفتن به خاطر محدودیت ترامپ هست٫ کسی میدونه چه کار باید کرد؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
امروز ٦ ماه است كه از Ap پرونده پدرو مادر من مي گذره انكارا مصاحبه داشتند هنوز هيچ خبري نيست .اخه چرا پدر و مادر US citizen نتونند بيايند فرزندشون را ببينند . اي خدا عدالتت كجا رفته!😢😢😢⚖️ كسي مي دونه كه بعد از ٦ ماه حتما بايد بروند انكارا و مديكال انجام بدهند يا نه ديگه . چون مديكال ٦ ماه بيشتر اعتبار نداره
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.همسرم که در امریکا زندگی میکنند مدارکمان را به سازمان مهاجرت ارسال کردند و تاییدیه رسید براش اومده .سوالم این بود که الان باید چجوری پیگیری کنیم که تو چه مرحله ای هستیم .شنیده بودم که باید کد رهگیری رو تو سایت بزنیم .کد رهگیریمون کدومه و تو کدوم قسمت سایت و چجوری باید پیگیری کرد.ممنون.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان عزیز و با تشکر از مطالب مفید
خواهر من هم که سیتیزن امریکاست در تاریخ 19SEP2005 برای من و همسرم و برادرم وهمسر و فرزندانش درخواست گرین کارت کرد و بالخره د رتاریخ12/5/2018 ایمیل از NVCدریافت کردیم مبنی بر انجام مراحل بعد مثل پرداخت مبلغ 325 دلار برای هرنفر و کارهای بعدی و وقت مصاحبه و..
میخواستم بدونم اول اینکه چه مدارکی به عنوان CIVIL DOCUMENTS باید اماده کنیم... و دوم اینکه گرفتن وقت دکتر در انکارا برای معاینات پزشکی به چه صورته و چقدر هزینه داره و سوم اینکه ایا با وجود قانون منع صدور ویزا برای ایرانیان وضعیت ما به چه شکلی خواهد بود.
خوشحال میشم راهنمایی وکمک بکنید