موضوعها: 126
رتبه:
43
13 تشکر در 6 ارسال
.
این تاپیک به منظور بحث و بررسی در مورد وضعیت فعلی متقاضیان ویزاهای غیرمهاجرتی که تحت تأثیر دستور اجرایی قرار گرفته اند، ایجاد شده است.
.
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و ممنون از راه اندازی این تایپیک
من و خانمم و دخترم از سفارت امریکا تو دبی تو ماه july برای ویزای توریستی اقدام کردیم و برگه زرد گرفتیم و افسر مصاحبه کننده گفت برای کارهای اداری باید منتظر باشیم. با توجه به اینکه شش ماه گذشته و این اتفاقات اخیر به نظر شما بعد از این 90 روزه کذایی آیا پرونده های توریستی به جریان میفته یا باطل میشه؟
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت همه دوستان
امیدوارم که دیگه اینجا جواب سوالمو بگیرم
من و دوستم و همسرش به یک کنفرانس علمی در امستردام دعوت شدیم که هرکدوممنونم دعوتنامه جدا و رسید پول داشتیم،دوست من تکنیکی در زمینه میکروبیولوژی ابداع کرده و ما هم بعنوان همراهش معرفی کرده و اسممون هم در مقاله ثبت شده
مقاله از طرف کنفرانس اکسپت شده و بسیار هم مشتاقن که بریم
چند روز پیش وقت سفارت داشتیم که افسردر اونجا به شوهر دوستم گیر داد که دلیلی نداره شما بعنوان همراه برید! در حالیکه من و شوهرش بعنوان delegate معرفی شدیم
خلاصه کلی سوال پیچشون کرد در حالیکه افسری که من باهاش مصاحبه کردم اصلا این مدلی نبود و فقط چند تا سوال روتین پرسید
مسئول برنامه کنفرانس هم دائما با ما در تماسه
مسئله رو بهش گفتیم و ایشون گفتن که شما دعوتنامه و رسید پول رو بدین کافیه و اونا باید قبول کنن
حالا منتظر جوابیم
کسی ایا میدونه ما چقد شانس داریم؟
این سفر خیلی مهمه برامون چون مدرک دوستمم گیر این سفر هست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
كاش از رفتنتون به سفارت بًيايين برامون بگيد
وقت برادر من امروزه
و من خيلي نگرانم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی
من یه سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید
من درخواست ویزای مهاجرتی F2A دادم برای خانمم
و ایمبل حاوی رسید درخواست برامون در تاریخ 12 اکتبر 2016 برامون ارسال شد
از اون تاریخ تا الان ایمیل Approve شدن کیس و بعدش اختصاص کیس نامبر و معرفی به NVC نیومده برامون
در صورتی که امار بچه های سایت نشون میده که معمولا بعد ار 4 ماه ایمیل میزنن برای قبول کردن کیس
میخواستم ببینم امکانش هست که دستور مهاجرتی اخر ترامپ که ار 16 مارس اجرایی میشه میتونه رو این پرونده تاثیر داشته باشه یا نه؟؟؟
ممنون از شما
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من تاريخ ٢ مارچ مصاحبه ويزاي نامزدي ، انكارا بودم ، كسر مدارك خوردم
فرستادم سفارت امروز ويزام چاپ شد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من امروز برای. مصاحبه سفارت المان رفتم دعوتنامه داشتم از برادرم همراه مادرم من مجردم ولی چون مادرم ناتوانه به عنوان همراه دعوتنامه دادن بهم مدارکمم کامل بود خود اون شخص مصاحبهدکننده گفت ولی خیلی سوال نپرسید ازم و گفت ۱۵ روز دیگه بیاین پاسپورتاتونو بگیرین از کجا بدونم موافقت شده یا نه ؟؟؟