موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سال اول و دوم نداره هیچ وقت نباید بیشتر از ۶ ماه از آخرین ورود به آمریکا گذشته باشه. در غیر اینصورت ممکنه در موقع ورود با اشکال مواجه بشین حالا شانسی ممکنه خیلی ها مشکلی واسشون ّپیش نیامده باشه ولی قانون سرجاشه ما در دوسال اول گرین کارت هر ۶ماه رفت و آمد کردیم فقط یکبار شد ۱۱ ماه تو فرودگاه مشکلی نبود ولی موقع مصاحبه سیتیزن شدن گیر دادن و گفتن نباید بیش از ۶ ماه از کشور خارج بودیم و مدارک خواستن که دلایل کافی ارائه کنیم.و همین پروسه ما رو کلی عقب انداخته . ولی الان با این اوضاع احتمال گیر دادن تو فرودگاه زیاده و قانون این اجازه رو به اونا میده که شما رو به دادگاه بفرستند برای ارایه دلیل دیر اومدن. پس جدی بگیرید ولی در مورد دیپورت کردن اطلاع ندارم. بیشتر تحقیق کنید.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2017-02-03 ساعت 07:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-02-03 ساعت 07:51 توسط Radian.)
(2017-02-03 ساعت 03:25)daria نوشته: از اونجایی که بعضی از خبرگزاری ها نوشته بودن افرادی که گرین کارد دارن و شهروند یکی از این ۷ کشور هستند باید قبل از بازگشت به آمریکا به یک سفارت یا کنسولگری مراجعه کنن، من برای رفع شبهه به سفارت آمریکا در آنکار ایمیل زدم و در این مورد سؤال کردم. پاسخ سفارت رو عیناً اینجا میفرستم تا بقیه دوستانی شرایط مشابه دارن هم از سردرگمی خارج بشن:
Currently, we understand that the Customs and Border Patrol is issuing waivers to U.S. Permanent Residents upon arrival to the United States and you should be able to enter the country without any problems. Your do not need to come to the Embassy before you travel. For more guidance please click on
https://www.cbp.gov/border-security/prot...ted-states.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
US Embassy, Ankara, Turkey
شما یکم از اخبار عقبی ... قضیه Waiver دیروز (چهارشنبه عصر) رفع شد و دیگه اجرا نمیشه. حتی سایت CBP آمار Waiver برای گرین کارت رو هم از رو سایتش برداشت. Global Entry هم دوباره صادر کردنش از سر گرفته شد. من امروز صبح اپلای کردم.
منبع: سایت CBP و کنفرانس خبری سخنگوی کاخ سفید.
شماره کیس: 2010AS00029XXX
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: September 2
تاریخ دریافت کلیرنس: September 14
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
Radian عزیز میشه بیشتر توضیح بدی ؟
در کل الان ورود گرین کارتی ها بدون مشکله یا اینکه باید پروسه خاصی طی بشه. من مسافر دارم که از ایران داره میاد و می خوام دقیق وضعیت رو متوجه باشم.
لاتاری 2013
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2017-02-03 ساعت 10:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-02-03 ساعت 10:15 توسط Radian.)
(2017-02-03 ساعت 08:16)sce نوشته: Radian عزیز میشه بیشتر توضیح بدی ؟
در کل الان ورود گرین کارتی ها بدون مشکله یا اینکه باید پروسه خاصی طی بشه. من مسافر دارم که از ایران داره میاد و می خوام دقیق وضعیت رو متوجه باشم.
اعلامیه رسمی کاخ سفید و سایت DHS هر دو اعلام کردن که به روال عادی برگشته و پروسه ی خاصی نداره. تا دیروز صبح سایت DHS نوشته بود که مورد-به-مورد بررسی میکنن اما بعد از ابلاغ کاخ سفید اون رو برداشتن.
(حالا باز فردا حرفشون رو عوض نکنن نمیدونم )
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-02-03 ساعت 15:21)daria نوشته: حالا جريان Global Entry چيه؟ من ديروز ايميل گرفتم كه گلوبال اينتريم revoke شده. بايد دوباره از اول اقدام كنم؟
عقب چی بابا ؟ من خودم مادرم حتما باید بره ایران به خاطر مسایل پزشکی الان مونیدم لنگ در هوا !
آره منم خونده بودم که Revoke کردن همرو. باید دوباره گرفت گویا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها دیگه مشکلی نیست که واسه گرین کارتیا.تو اخبار هم گفتن فقط سوال جواب بیشتره ولی خیلی راحتترش کردن. فکر نکنم دیگه مشکلی باشه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
والا سالهاست که مثل مجرم باهامون رفتار میکنن.حتی قبل این ماجراها هم موقع ورود روی خوشی ندیدم ازشون