با توجه به رفتارهای عجولانه و عیر منطقی که ترامپ از انتخابات به بعد از خودش نشان داده ، این تاخیر یک هفته ای بعد از شکست در حکم اول ، نشان دهنده سردرگمی و ترس زیاد از عکس العمل های دادگاه و جامعه در مورد حکم جدیدش است. جالب بودنش اینجاست که زمان اعلام شده برای حکم جدید فاصله زیادی با مراسم اسکار ندارد که در آن فیلم فرهادی سیاسی ترین و اعتراضی ترین فیلم اسکار 2017 است و در صورت برنده شدن فیلم فرهادی ، سر و صدای زیادی را به پا خواهد کرد و در صورت برنده نشدن هم این مراسم می تواند توجه های زیادی را جلب حکم جدید ترامپ کند و مطمعنا سیلی ار انتقادها را به سوی کاخ سفید روانه خواهد کرد. آخه این آدم با این افراطی گری ها جز ایجاد فشار و آشوب بر علیه خودش چه نتیجه مفید داخلی را دست می آورد؟ این آدم واقعا نرمال نیست و مشکلی اساسی با خودش دارد!!
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اقدامات احتمالی ترامپ جهت محدودیت ورود ایرانیان به آمریکا
|
2017-02-23 ساعت 23:49
2017-02-24 ساعت 00:23
(2017-02-23 ساعت 20:22)farzadmohajer نوشته:(2017-02-23 ساعت 19:00)Bboys_s نوشته:حالا بزارید منم یه چیز در این مورد بگم شاید باورش سخت باشه و یه امیدی برای شما :(2017-02-23 ساعت 17:34)Erebour نوشته: سلام از ماس داداش...مرسی به خاطر انرژی که بهم دادی...بودن شماها باعث دلگرمیه....ایشالا شما هم به آرزوهات برسی??? دوست عزیز با اینکه در خیلی موارد با شما هم عقیده نبودم و نیستم ولی اینو از ته دلم براتون آرزو دارم که ایشالله سپتامبر با اون ویزای خوشگل پاتون به خاک پاک اونجا برسه. از اینکه میبینم یه جوون دیگه از این مملکت راحت میشه و آینده روشنی پیش رو داره واقعا خوشحال میشم. آرزوی بهترین هارو براتون دارم تشکر کنندگان: mulan1979 ، farzadmohajer ، onasiss ، Erebour ، alireza_guitar ، عدلی
2017-02-24 ساعت 00:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-02-24 ساعت 00:51 توسط farzadmohajer.)
(2017-02-24 ساعت 00:23)EB3 نوشته:ممنونم دوست عزیز ... منم آرزو میکنم به هر هدفی که در ذهنتون میگذره برسید ...(2017-02-23 ساعت 20:22)farzadmohajer نوشته:(2017-02-23 ساعت 19:00)Bboys_s نوشته: در راستای کامنت این دوستمون اجازه بدین یک نمونه ازاثبات قانون جذب که تو زندگیم اتفاق افتاده براتون تعریف کنم.حالا بزارید منم یه چیز در این مورد بگم شاید باورش سخت باشه و یه امیدی برای شما : آرزوی من تنها خوشبختیه دیگران هست ... من اگر هم بجایی برسم ، دوست دارم تا آخرین حد ، خرج نزدیکان و نیازمندان کنم ... دنیای مادی برای من ارزشی نداره ... چون یروزی تموم میشه ... من دنبال ارزش های جاودانه هستم که اون دنیا هم کمک حال آدم باشه ... دوست دارم خنده ی دیگران رو ببینم ، با اینکه خودم گریان باشم ... اگر هم خداوند یه نگاهی تو این دنیا به من بکنه ، خیلی شرمندش میشم و هر ثانیه سپاسگذارشم ... فراموش نکنیم که خیلیا تو بیمارستان و خیابون و ... آرزو دارن جای حال حاضر ما باشن ... خدایی نکرده سر این مسائل که فقط یک امتیاز به حساب میاد و نه حق ، ناشکری نکنیم ... اگر آدم خدا رو نزدیک خودش احساس کنه ، خوشبخت ترین انسان دنیاست ... هرجا که باشه ... چون خودش خالق همه ی چیزایی هست که تو دنیا از قبل بوده و هست و ادامه داره ... با آرزوی شادیه بی نهایت و روز های خوش برای شما و بقیه دوستان ....
کیس نامبر: 62XX
مشخصات: یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه بدون کار دولتی و خصوصی ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه تاریخ مشاهده قبولی:4MAY تاریخ ارسال فرم: 24MAY محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا دریافت نامه دوم: 28 March تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May نتیجه : یکضرب دریافت ویزا May 31 هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ... پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ... هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
2017-02-24 ساعت 00:57
(2017-02-23 ساعت 20:15)onasiss نوشته:(2017-02-23 ساعت 19:00)Bboys_s نوشته:(2017-02-23 ساعت 17:34)Erebour نوشته: سلام از ماس داداش...مرسی به خاطر انرژی که بهم دادی...بودن شماها باعث دلگرمیه....ایشالا شما هم به آرزوهات برسی??? ممنون ازلطف شما٫ خوشحالم که تونستم تواین شرایط بهتون کمی دلگرمی وامید بدم. منم ازصمیم قلب برای شما وخانواده محترمتون بهترین ارزوهادارم.
شماره کیس: 2017AS6XXX
تاریخ رویت قبولی:04 MAY تعداد افراد:2 کنسولگری: استکهلم تاریخ ارسال فرم:September 29 کارنت شدن کیس: March تاریخ دریافت نامه دوم: March تاریخ مصاحبه: 16 May نتیجه: AP ✈️مقصد: California
بچه ها میخام ی چیز بگم خیالتون راحت بشه . طبق قانون اساسی امریکا که بر همین اساس دستور ترامپ توسط دادگاه لغو شد اگه ترامپ بخاد دوباره دستوری بده نمیتونه به طور واضح بگه مسلمانان یا این چندتا کشور !!!تبعیض نداریم یا همه ادیان یا همه کشورها یا هیچ کشور و هیچ دینی ، نمیشه انتخاب کنه بگه فقط اینا!!! طبق قانون فقط اینا نداریم، تبعیض نداریم تو امریکا ، برا همین نمیتونه همه کشورهارو ویزاشونو موقتا لغو کنه کلی به مشکل میخورن کل کشور امریکا تجارت و اقتصاد و از همه لحاظ از طرف دیگه اگه دوباره دستوری بده که توسط دادگاه لغو بشه دیگه حق نداره تا اخر دوره ریاست دستور اجرایی صادر کنه چند روزه با چندتا از دوستان فقط داریم قانون امریکا رو میخونیم فکر کنم از قانون خودمون بیشتر یادش گرفتم ? برا همین اصلا حتی یک اپسیلون هم نگران نباشین اگه در این حد حماقت بخرج داد دوباره اسم چندتا کشور مشخص رو اورد بازم خیالتون راحت باشه که لغو میشه در حال حاضر هم که نگرانی خاصی نباید داشته باشین مصاحبه ها که سر جاشه ورود به امریکا هم مشکلی نداره پس به زندگی عادی عین دوره اوباما ادامه بدین نگران هیچی نباشین اوباماست ?
تشکر کنندگان: Ali--usa ، Mrcivil ، storagemeter ، mulan1979 ، farzadmohajer ، onasiss ، copol ، جواد حبيبي
2017-02-24 ساعت 01:31
⭕️فاکسنیوز:
?در فرمان مهاجرتی جدید ترامپ، سودان از فهرست کشورهایی که ورود اتباع آنها به آمریکا ممنوع است، حذف شده است. می گذرد ...
تشکر کنندگان: farzadmohajer ، mulan1979 ، copol ، V_B
2017-02-24 ساعت 01:51
2017-02-24 ساعت 02:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-02-24 ساعت 02:04 توسط farzadmohajer.)
(2017-02-24 ساعت 01:31)msr839 نوشته: ⭕️فاکسنیوز:یعنی شهروندان سودان از ایرانی ها امن تر هستن ؟؟؟ واقعا متاسفم .... یادشون رفته که دو سوم دانشمندان و دکترهای آمریکا از شهروندان همین ایران تشکیل شده ... بیشترین کار خرابی که شد سر ۲۲ بهمن هست ... اگر همچین روزی نبود احتمال حذف شدن ما هم زیاد بود پس الان شد ۶ کشور
مشخصات: یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه بدون کار دولتی و خصوصی ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه تاریخ مشاهده قبولی:4MAY تاریخ ارسال فرم: 24MAY محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا دریافت نامه دوم: 28 March تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May نتیجه : یکضرب دریافت ویزا May 31 هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ... پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ... هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ... تشکر کنندگان: msr839
2017-02-24 ساعت 02:11
دوستان جایی خوندید که ایا احتمال داره مصاحبه ها دوباره مثل اون دفعه لغو بشه؟؟من خواهرم 16 اسفند مصاحبه داره!مصاحبه ی ماه پیشش به خاطر دستور قبلی لغو شد و دوباره وقت مصاحبه دادن
2017-02-24 ساعت 02:15
(2017-02-24 ساعت 02:11)Eyelash نوشته: دوستان جایی خوندید که ایا احتمال داره مصاحبه ها دوباره مثل اون دفعه لغو بشه؟؟من خواهرم 16 اسفند مصاحبه داره!مصاحبه ی ماه پیشش به خاطر دستور قبلی لغو شد و دوباره وقت مصاحبه دادنفکر نمیکنم بخوان لغو کنن ... فقط شماره کیس جدید کارنت نمی کنند ...
مشخصات: یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه بدون کار دولتی و خصوصی ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه تاریخ مشاهده قبولی:4MAY تاریخ ارسال فرم: 24MAY محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا دریافت نامه دوم: 28 March تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May نتیجه : یکضرب دریافت ویزا May 31 هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ... پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ... هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
2017-02-24 ساعت 02:29
(2017-02-24 ساعت 00:42)farzadmohajer نوشته:(2017-02-24 ساعت 00:23)EB3 نوشته:ممنونم دوست عزیز ... منم آرزو میکنم به هر هدفی که در ذهنتون میگذره برسید ...(2017-02-23 ساعت 20:22)farzadmohajer نوشته: حالا بزارید منم یه چیز در این مورد بگم شاید باورش سخت باشه و یه امیدی برای شما : فرزاد عزيز برادر كوچيكم با اينكه منم از بعضي حرفات مخصوصا زماني كه راديكال و تندرو ميشدي زياد خوشم نمي امد بعد ا خوندن داستانت از ته دل برات ارزو كردم كه هرچه زودتر مشكلات برطرف بشه و تو هم به ارزوي قلبيت برسي فقط به حرف من گوش كن و هيچ وقت حرفي نزن كه نظر ديگران بيخودي نسبت به تو عوض بشه، تو قلب و روح پاكي داري ولي بعضي وقت ها حرف هايي ميزدي كه نگران كننده بود انشاالله همه چيز درست ميشه و ما هم داداش كوچيكمون ( فرزاد) رو اونجا تو امريكا ميبينيم
شماره کیس: 2017AS15XX
تاریخ رویت قبولی 10 MAY تعداد افراد: 2 کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان تاریخ ارسال فرم: 24 May تاریخ مصاحبه: هفته اول Nov وضعيت: AP آپديت:كيس اصلي ٦ فبريه و ٨ مي بوسيله ايميل، ٩ مي آپديت از kcc ١٠ مي آپديت از سمت سفارت و تبديل به or و بعد از چند ساعت كلير و دوباره ١٦ مي، ٢٦ مي بوسيله ايميل، تحويل پاسپورت به پست ٣١ مي، ١و ٢ ژوئن و در آخر ٥ ژوئن ٢٠١٧ ويزا ايشود (٢١٠ روز) كيس همسرم آپديتها ١٠ مي، ١٦ مي، ٢٦ مي، ١ ژوئن، ٢ ژوئن، ٥ ژوئن، ٢٠ ژوئن با ايميل، ٢١ ژوئن تبديل به اور، ٢٢ ژوئن كلير ?????? و بعد از ٢٣٣ روز بالاخره همسر عزيزم هم ويزاش ايشود شد در تاريخ ٢٨ ژوئن ٢٠١٧ تشکر کنندگان: farzadmohajer ، Erebour
2017-02-24 ساعت 02:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-02-24 ساعت 02:47 توسط farzadmohajer.)
(2017-02-24 ساعت 02:29)onasiss نوشته:شما عزیز دلی ...(2017-02-24 ساعت 00:42)farzadmohajer نوشته:(2017-02-24 ساعت 00:23)EB3 نوشته: دوست عزیزممنونم دوست عزیز ... منم آرزو میکنم به هر هدفی که در ذهنتون میگذره برسید ... قطعا قلب شما از من خیلی پاک تره و ندیده میدونم که الان خیلی خوشبخت هستید . اگر منظور شما از تندرو شدن من همون قضیه ترور ترامپ هست ، من فقط از روی تجربیات گذشته این حرفارو زدم و فقط حدس زدم ... چون سابقه ترور شدن تو آمریکا خیلی زیاده ... مشهورترینش هم که جان اف کندی معروف هست ... من آزارم به یه مورچه هم نمیرسه ... من برای خود ترامپ میگم ... از این تعجبم هست که چرا میخواد کاری کنه که درصد ترور یا استیضاحش بره بالا !!! چون آخرش مردم آمریکا و دنیا چوبش رو میخورن .. من ترامپ رو از خیلی وقت ها پیش میشناسم ... باور نمیکنی که چه ذهن و تفکرات خطرناکی داره ... من اگر هم گاهی اوقات عصبانی میشم ، بخاطر وضعیتی هست که برای اطرافیان و دوستانم چون شما پیش اومده و باعث شده اذیت بشید از حال موجود ... مگه انسانیت چه چیز بدی داره که در هیچ کدوم از سیاست دنیا دیده نمیشه ... چرا دوست ندارند مردم لبخند بزنند و عاشق دیدن گریه کردن بچه های کوچیک هستن ... اصلا چرا جای دور بریم و از آمریکا همش بگیم ، نمونش اهواز ... ده روزه آب و برق ندارن ...
مشخصات: یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه بدون کار دولتی و خصوصی ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه تاریخ مشاهده قبولی:4MAY تاریخ ارسال فرم: 24MAY محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا دریافت نامه دوم: 28 March تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May نتیجه : یکضرب دریافت ویزا May 31 هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ... پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ... هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ... تشکر کنندگان: onasiss
2017-02-24 ساعت 02:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-02-24 ساعت 02:46 توسط Moh.Bahrami1989.)
دو سوم دانشمندا و دكتراي امريكايي ايرانيان؟!!!!
دوست من دو سوم؟!!! يعني ٦٦/٦٦ درصد دانشمنداي امريكا ايرانيان؟! من نميدونستم كه امريكا رو ما ايرانيا داريم ميگردونيم... منم حالم بده و واقعا شرايط روحي خوبي ندارم ولي تورو خدا ديكه يه حرفايي نزنيم كه خودمون هم به خودمون بخنديم... حالا مثلا چرا دو سوم؟ مثلا سه چهارم چرا نه؟ شما به طور كاملا اتفاقي جز اون عده اي نيسي كه فك ميكنن ايرانيا باهوش ترين مردم دنيان؟ (2017-02-24 ساعت 02:03)farzadmohajer نوشته:(2017-02-24 ساعت 01:31)msr839 نوشته: ⭕️فاکسنیوز:یعنی شهروندان سودان از ایرانی ها امن تر هستن ؟؟؟ واقعا متاسفم .... تشکر کنندگان: copol ، alireza_guitar ، Mrcivil ، sayhoon
2017-02-24 ساعت 02:58
(2017-02-24 ساعت 01:31)msr839 نوشته: ⭕️فاکسنیوز: اینا همش در حد گمانه زنی هستن و بازی با افکار عمومی نگران نباشین قول میدم تو برنامه هیچکدومتون خخلی وارد نشه شاید افرادی که تاره میخان شروع کنن و پرونده رو بفرستن برای uscis يا nvc تو کار اونا مشکل بتونه ایجاد کنه اگه پروندتون به nvc رسیده دیگه کوچکتدین نگرانی به خودتون راه ندین |
کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان