موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،ما حدود هفت ماه هست كه مدارك رو به nvc داديم اما هنوز تأييد نكردند،كسى هست كه اخيراً از nvc ايميل تأييد گرفته باشه؟و اينكه بعد از چه مدت ايميل تأييد رو گرفتيد؟
نوع ويزا:CR1
ارسال مدارك:١٠/٣/٢٠١٦
اپرو:١٤/٧/٢٠١٦
دريافت كيس نامبر:١٦/٨/٢٠١٦
ارسال مدارك به NVC:١٨/٩/٢٠١٦
ايميل نقص مدارك از NVC:٢٠/١٠/٢٠١٦
ايميل مجدد نقص مدارك:٧/١/٢٠١٧
هر دو ايميل نقص بى دليل بود.
ايميل تكميل مدارك از NVC:١٢/٤/٢٠١٧
دريافت ايميل وقت سفارت:١٤/٤/٢٠١٧
محل و وقت سفارت:ايروان٢٥/٥/٢٠١٧
نتيجه:AP
آپديت:25,26,30,31may
29Dec/10,12,16,17,29,30jan/1,2,5feb
دريافت ايميل ويور:١٢jan
دريافت ايميل اينفورميشن(٥٥٣٥):٣٠jan
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-04-06 ساعت 23:55)farzadmohajer نوشته: الان من یکم نگران شدم از پست هایی که دوستان میزارن ...
دقیقا من الان چیکار کنم ؟؟ مصاحبه من ۳۰ می هست . قضیه این دادگاه چیه ؟؟
یعنی وایستم بعد از ۱۵ می بلیت هواپیما بگیرم ؟؟
مگه قضیه حکم ها کلا تموم نشده !!!! داستان گورساچ دیگه چیه ... مغزم ترکید از فکر ...
سلام
شما نگران هیچی نباش برو ویزا یک ضرب بگیر بیا ،جای هیچ نگرانی برا هیچ یک لز دوستان نیست
برنده لاتاری ۲۰۱۷
برنده اصلی خودم و همسرم همراه من
مصاحبه ۱۳ مارس ابوظبی
نتیجه ap
اولین اپدیت ۱۹ مارس, ۱۴ جون
مدرک تحصیلی خودم دکتر دامپزشک همسرم لیسانس IT
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
منبع این خبر سایت نه چندان معتبر پرس تی وی هست، مربوط به دوم فروردین... ولی بعید میدونم خبر غیر واقعی باشه... بخونید و افکار آزار دهنده رو از خودتون دور کنید، پس بی جهت لحظه های ارزشمندتون رو با نگرانی های بی مورد تلخ نکنید:
قاضی گورساچ در پاسخ به این سؤال که آیا با حکم دادن علیه ترامپ مشکلی دارد یا خیر، افزود: «در این کشور هیچکس بالاتر از قانون نیست و این شامل رئیسجمهور ایالاتمتحده هم میشود.»
گورساچ ضمن تأکید بر اینکه هیچ وعدهای به ترامپ نداده است، گفت:«هیچ قولی به هیچکسی در مورد چگونگی قضاوتم ندادهام چون درست نیست که یک قاضی اینگونه باشد.»
این قاضی آمریکایی ضمن تأکید بر استقلال قاضی و اینکه قضات ایالاتمتحده نباید حزبی و جناحی عمل کنند، افزود: «چیزی به اسم قاضی جمهوریخواه یا قاضی دموکرات نداریم. ما قضات امریکا هستیم.»
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان راستش دروغه بگم اولش نگران نشدم(بخصوص وقتي فهميدم تاريخ استيناف نهم ١٥ مي هست) اما حالا كه منطقي فكر ميكنم ميبينم به طور ميانگين از پذيرش تا صدور حكم ديوان عالي ٨١ روز طول ميكشه... مگر اينكه ثابت كنن اورژانسيه(كه تا به حال در دادگاههاي استيناف نتونستن چون هم ده روز از نوشته شدن تا اجراي حكم فاصله بود هم دير به استيناف نهم شكايت كردن و هم حدود يك ماه طول كشيد تا فرمان دوم تدوين بشه و بارها به تعويق انداختن)
پس به نظر جاي نگراني از بابت دادگاه عالي نيست....
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان به نظرتون این جنگ جدید امریکا سوریه میتونه روی روال کاری پرونده های ما تاثیری بذاره؟
نمیدونم حواشی مخالفت ایران با این اقدامات چقدر روی پرونده های امثال ما موثره.
F3
تعداد نفرات: 4 نفر
محل مصاحبه: آنکارا
اقدام اولیه: اکتبر 2001
تشکیل پرونده: آگوست 2008
مصاحبه: دسامبر 2016 (کنسل به دلیل برف سنگین!)
مصاحبه اصلی: 8 مارس 2017
نتیجه: ناقصی مدارک و پروسه اداری(AP)
صدور ویزا: 16 مارچ برای متقاضی اصلی و یک نفر از اعضای کیس(ورود به امریکا 7 می)
دو نفر دیگر: AP
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-04-07 ساعت 11:05)Sudeh نوشته: دوستان به نظرتون این جنگ جدید آمریکا سوریه میتونه روی روال کاری پرونده های ما تاثیری بذاره؟
يارو با ناو هاش اومده داره موشك ميريزه رو سره مردم تو سوريه و اصلا معلوم نيس كي كي رو ميكشه و كي داره اواره ميشه بعد شما نگران ايني موشكا رو پرونده ما تاثير بزاره؟!
من نميدونم شما تصويرا و خبرا رو ديدي يا نه ولي بوي جنگ و خونريزي كه مياد از وضعيت پرونده (( اتاري!!)) ما يكم مهم تره به خدا
دم خيليا گرم به خدا...
دریافت نامه دوم: 28 مارس
تاریخ مصاحبه: 30 می
محل مصاحبه: تغییر از انکارا به ایروان توسط KCC
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2017-04-07 ساعت 11:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-04-08 ساعت 13:52 توسط onasiss.)
دوستان با لينك زير ميتونيد مدت زماني كه تا الان تو پروسه اي پي تون طَي كرديد رو حساب كنيد
https://www.timeanddate.com/date/duration.html
شماره کیس: 2017AS15XX
تاریخ رویت قبولی 10 MAY
تعداد افراد: 2
کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان
تاریخ ارسال فرم: 24 May
تاریخ مصاحبه: هفته اول Nov
وضعيت: AP
آپديت:كيس اصلي ٦ فبريه و ٨ مي بوسيله ايميل، ٩ مي آپديت از kcc ١٠ مي آپديت از سمت سفارت و تبديل به or و بعد از چند ساعت كلير و دوباره ١٦ مي، ٢٦ مي بوسيله ايميل، تحويل پاسپورت به پست ٣١ مي، ١و ٢ ژوئن و در آخر ٥ ژوئن ٢٠١٧ ويزا ايشود (٢١٠ روز)
كيس همسرم آپديتها ١٠ مي، ١٦ مي، ٢٦ مي، ١ ژوئن، ٢ ژوئن، ٥ ژوئن، ٢٠ ژوئن با ايميل، ٢١ ژوئن تبديل به اور، ٢٢ ژوئن كلير ?????? و بعد از ٢٣٣ روز بالاخره همسر عزيزم هم ويزاش ايشود شد در تاريخ ٢٨ ژوئن ٢٠١٧
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2017-04-07 ساعت 11:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-04-07 ساعت 11:47 توسط zamini1975.)
(2017-04-07 ساعت 11:27)Moh.Bahrami1989 نوشته: (2017-04-07 ساعت 11:05)Sudeh نوشته: دوستان به نظرتون این جنگ جدید آمریکا سوریه میتونه روی روال کاری پرونده های ما تاثیری بذاره؟
يارو با ناو هاش اومده داره موشك ميريزه رو سره مردم تو سوريه و اصلا معلوم نيس كي كي رو ميكشه و كي داره اواره ميشه بعد شما نگران ايني موشكا رو پرونده ما تاثير بزاره؟!
من نميدونم شما تصويرا و خبرا رو ديدي يا نه ولي بوي جنگ و خونريزي كه مياد از وضعيت پرونده (( اتاري!!)) ما يكم مهم تره به خدا
دم خيليا گرم به خدا...
خیلیا زندگیشون رو گذاشتن رو این کار و اگه مشکلی پیش بیاد از اون سوری که میگین آواره میشه آواره تر میشه پس حق داره نگران زندگی و آیندش بشه .
Category : CR1
Embassy : Ankara
Priority Date : 23JUL2015
Case Created : 14DEC2015
Interview : 26SEP2016
Ceac Update : 29SEP , 12DEC 2016
(26JUL , 29SEP , 19DEC 2017 (2Khati
22FEB (OR) , 14,22,26,30MAR ,3,4 APRIL 2018
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-04-07 ساعت 11:27)Moh.Bahrami1989 نوشته: (2017-04-07 ساعت 11:05)Sudeh نوشته: دوستان به نظرتون این جنگ جدید آمریکا سوریه میتونه روی روال کاری پرونده های ما تاثیری بذاره؟
دم خيليا گرم به خدا...
دوست عزیز موضوع جنگ و نقض حقوق بشر همیشه ناراحت کنندست. حس بشردوستی شما کاملا قابل احترامه.
اما این تاپیک بحث دفاع از حقوق بشر نیست. قراره در مورد جریاناتی که بر ورود ایرانی هایی که تلاش کردن قانونی وارد امریکا بشن تاثیر بذاره، بحث و گفتگو کنیم.
این اتفاق هم یکی از همون جریاناته.
و چرا نباید نگران پرونده ای که سالها براش انتظار کشیدم و هزینه و تلاش کردم نباشم؟ هر کدوم از ما به نوعی برای هدفمون تلاش کردیم و وقت گذاشتیم.
فکر نمیکنم اگر کسی بخاطر نگرانیش درباره وضعیت مهاجرتش سوالی بپرسه به این معنی باشه که نسبت به خشونت و جنگ بی تفاوته.
F3
تعداد نفرات: 4 نفر
محل مصاحبه: آنکارا
اقدام اولیه: اکتبر 2001
تشکیل پرونده: آگوست 2008
مصاحبه: دسامبر 2016 (کنسل به دلیل برف سنگین!)
مصاحبه اصلی: 8 مارس 2017
نتیجه: ناقصی مدارک و پروسه اداری(AP)
صدور ویزا: 16 مارچ برای متقاضی اصلی و یک نفر از اعضای کیس(ورود به امریکا 7 می)
دو نفر دیگر: AP