.نکته بعدی خلاصه میکنم
به نظر میاد عالی جنابان دادگاه عالی یکی به نعل و یکی به میخ عمل کردند و رفتند به تعطیلات در کنار دوستان و خانواده کباب و ... بزنند به بدن. تنها کسانی با این قانون منع شدند که هیچ جوری نمیتوانند به دادگاه شکایت کنند. یعنی هیچ شخص یا نهادی یا سازمانی در ایالات متحده جلوی کارش گرفته نشده که بتونه شکایتی هم داشته باشه یا بگی ضرری بهش رسیده.
واقعیت اینه که از آن همه محدودیت تنها سه گروه مشمول قانون شدند
۳- برندگان لاتاری ۲۰۱۷ که انقدر خوش شانس هستند که از احتمال ۱ به ۲۰۰ برنده شدند پس براشون اصلا مهم نیست باز هم تو جاهای دیگه شانس میارند. یکیش خود من که بعد از ۲۱ سال شرکت در لاتاری امسال برنده شدم. شانس میخواهید بیایید پیش خودم
۲- توریست های که هیچ وابستگی فامیلی و... ندارند و فقط برای سفر میخواهند بروند. آنها هم میروند جای دیگه دنیا یا صبر میکنند و ۴ ماه دیگه می روند از آبشار نیاگارا به صورت یخ زده دیدن میکنند یا اگر خیلی ضروری باشه از قسمت کانادایی میروند. برای دیدن آبشار.
۱- پناهنده ها که حالا ۴ ماه بیشتر تو کمپ زندگی میکنند یا به کشور دیگری ارجاع داده میشوند.
سلام دوستان.امیدوارم مشکل شما حل بشه.هر چند برای ما که خیلی بد بود و ما رو همون 16 مارچ بخاطر یه دلیل مسخره و غیر واقعی یعنی جابجایی عکس همسرم با من، ریجکت کردن.خیلی پیگیری و شکایت کردم ولی هنوز خبری نشد .بخاطر همین فرمان علیجناب ترامپ
سلام یه خواهشی دارم دوستان خوبم لطفا رفتید مصاحبه به ما بگید اوضاع چطور بوده؟حال ما را با خبرای خوبتون خوب کنید.هر آپدیت و ....را به اطلاع بقیه برسونید خواهش میکنم.شرایط بدی هست برای بچه های لاتاری2017
شماره کیس: 2017AS34XXتاریخ رویت قبولی:4می تعداد افراد:3نفر کنسولگری:ایروان تاریخ ارسال فرم:27می کارنت شدن کیس:8نوامبر تاریخ دریافت نامه دوم: 22نوامبر تاریخ مصاحبه: 17ژانویه وضعیت:ap آپدیت:23ژانویه 24ژانویه مقصد:هیوستون تگزاس
(2017-06-29 ساعت 18:27)مهاجر سبز نوشته: ۲- توریست های که هیچ وابستگی فامیلی و... ندارند و فقط برای سفر میخواهند بروند. آنها هم میروند جای دیگه دنیا یا صبر میکنند و ۴ ماه دیگه می روند از آبشار نیاگارا به صورت یخ زده دیدن میکنند یا اگر خیلی ضروری باشه از قسمت کانادایی میروند. برای دیدن آبشار.
۱- پـنـاهــنده ها که حالا ۴ ماه بیشتر تو کمپ زندگی میکنند یا به کشور دیگری ارجاع داده میشوند.
ما نامزدياي بينوا حتي از ليست شما هم جا مونديم... ?????????????
متقاضي ويزاي نامزدي
تاريخ مصاحبه: ٢٩نوامبر ارمنستان
نتيجه: AP
نوع ویزا: k1
ارسال مدارک: 2016-Jun-28
Nov-16-2016: Approve
Case Number: 09-Dec-2016
تاریخ دریافت ایمیل از سفارت : 2017-jan-09
سفارت ارمنستان-ایروان
وقت سفارت: 2-feb.2017
Status: وقت مصاحبه كنسل شد
وقت مصاحبه دوم : 09-Feb-2017
به علت نقص در فرم Ds-160 مصاحبه نهائي در تاريخ 10 فبريه انجام شد.
نتيجه مصاحبه : AP
تاریخ های اپدیت در سایت سیس: 14 , 15 , 17 ,23 فبريه، 2 مارچ، 10 مي
تاريخ كلير:
تاريخ صدور ويزا:
ورود با امريكا:
(2017-06-29 ساعت 23:24)amirhoseinc نوشته: من نميخوام تو دل كسي رو خالي كنم ولي اين قسمت تو باكس زرد فایل ضمیمه رو مد نظر قرار بدن دوستاي لاتاري
یعنی چی؟
❶ کيس نامبر: 2017AS75##
❷ تعداد افراد: دو نفر
❸ کنسولگری: ایروان
❹ نامه دوم: 22 می
❺ تاریخ مصاحبه: 11 جولای
❻ قبولی: ویزای یک ضرب ولی به دلیل قانون بن صادر نشد... امید ما هنوز همون دو روز آخره البته اگه مشکلی پیش نیاد
(2017-06-29 ساعت 23:24)amirhoseinc نوشته: من نميخوام تو دل كسي رو خالي كنم ولي اين قسمت تو باكس زرد فایل ضمیمه رو مد نظر قرار بدن دوستاي لاتاري
یعنی چی؟
اين ميگه بر اساس تجربه وزارت خارجه تعداد خيلي كمي از متقاضيان لاتاري شانس اينو دارن كه شامل معافيت بشن و كسانيكه وقت مصاحبه دارن اطلاع رساني ميشن در اين مورد كه آيا ميخوان پروندشون رو ادامه بدن يا نه
یعنی چی؟
اين ميگه بر اساس تجربه وزارت خارجه تعداد خيلي كمي از متقاضيان لاتاري شانس اينو دارن كه شامل معافيت بشن و كسانيكه وقت مصاحبه دارن اطلاع رساني ميشن در اين مورد كه آيا ميخوان پروندشون رو ادامه بدن يا نه
دوست عزیز اگه امکانش هست سایر بند های مربوط به لاتاری رو هم ترجمه کنین..اگه زحمتی نیست..متاسفانه کسی تاحالا ترجمه نکرده این مطالب رو..و همه در شوک هستند!
دوست عزیز اگه امکانش هست سایر بند های مربوط به لاتاری رو هم ترجمه کنین..اگه زحمتی نیست..متاسفانه کسی تاحالا ترجمه نکرده این مطالب رو..و همه در شوک هستند!
بقيه بندها به صورت كلي ميگه اگر اينترويوو بعد از تاريخ اجرا هست بايد انجام بشه. افيسر اول بايد كيس رو به صورت استاندارد بررسي كنه. اگر صلاحيت داش داوطلب بايد معين كنن كه ايا شرايط معافيت از دستور جديد رو دارا هستند ( همون رابطه نزديك فاميلي يا دعوت براي كار يا مثلا سخنراني و...) اگه نه شرايط معافيت ديگه كه در پاراگراف ١٤ و ١٥ گفته كه شما بايد سه تا شرط رو حتما داشته باشين. شرط اول به نظر من كه ميگه جلوگيري از ورود خسارت جبران ناپذير بزنه بعيده براي كيس لاتاري لحاظ شه.مثال هايي در پاراگراف ١٥ هست كه مثلا شما از قبل ارتباط مثلا كاري يا تحصيلي دارين يا براي بيزينس مهم مياين يا نياز به خدمات پزشكي فوري دارين ، يا مرتبط با يه سازمان بين المللي هستين يا Permanent Resident كانادا كه ميتونين شامل معافيت بشيد.