موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-02-26 ساعت 15:00)ziziii نوشته: (2017-02-26 ساعت 14:11)farzadmohajer نوشته: (2017-02-26 ساعت 13:58)m_baghaei نوشته: درود بر شما،
اگه جدیدا نیاز نباشه رو نمیدونم، ولی ما فرستادیم، درضمن وقتی دی اچ ال میکنید سه تا چهار روز بعد میرسه سفارت و قابل رصد هست.
ممنون ...
پس ۱۵ روز قبل از مصاحبه ارسال نکنم مشکلی پیش نمیاد ...
مثل اینکه قدیما اینطور بوده .. پس آنکارا هم شده مثل ابوظبی و ایروان
موفق باشید ...
dooste aziz man va 4ta az doostanam baraye mosahebe ankara, chizi post nakardim va hamrahemun bordim, hich moshkeli ham pish nayumad. case ma lottrey nabud.
توی آخرین ورژن پی دی اف سفارت ترکیه در مورد ارسال مدارک چیزی نگفته و نیازی به پست کردن مدارک نیست
کیس نامبر: 2017AS60**
تاریخ رویت قبولی: هفته اول MAY
تعداد اعضای کیس: 2
مصاحبه 18 می ایروان
وضعیت ap
آپدیت (همسر):19،23 ، 25 ،30 ,31می، 1، 2 ،5 و 6.,12 و 20 جون
آپدیت خودم : 19،23 و 25 می،5و 6و 20 جون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
یه سوالی داشتم
معمولا توی مصاحبه یه تایمی به هر کس میدن که مثلا 2 تا 3 ماه بعد ویزاتون اوکی میشه و خیلی با اطمینان این تام رو میگن.
چند درصد این زمان دقیق هست و معمولا اوکی میشه؟
با تشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان خواهشمندم کسانی که اطلاع از نحوه رجیستر کردن افراد غیر از متقاضی اصلی توی سایت usvisa برای کیس لاتاری دارن منو برای انجام این کار راهنمایی کنن
راستش من حتی با دنبال کردن دستورالعمل بروشوری که خود کنسول بعد از مصاحبه به ما داده نتونستم این کار رو انجام بدم و هر کاری میکنم سایت ایرور میده
کیس نامبر:##2017AS38
تعداد افراد کیس:۳ نفر(برنده اصلی خانم)
نامه دوم: دسامبر 2017
تاریخ مصاحبه:28 فوریه،تغییر توسط سفارت به 23 فوریه
محل مصاحبه: ایروان
نتیجه مصاحبه:برنده اصلی و فرزند ویزای یکضرب،شوهر ap
رتبه:
0
2 تشکر در 0 ارسال
(2017-02-27 ساعت 03:38)mohajer20176 نوشته: (2017-02-26 ساعت 21:26)mohajer20176 نوشته: سلام دوستان
یه سوالی داشتم
معمولا توی مصاحبه یه تایمی به هر کس میدن که مثلا 2 تا 3 ماه بعد ویزاتون اوکی میشه و خیلی با اطمینان این تام رو میگن.
چند درصد این زمان دقیق هست و معمولا اوکی میشه؟
با تشکر
لطفا هر کی هر تجربه ای داره بگین. با تشکر
دو سه ماه ؟؟؟ چقدر زیاد ... کسی بوده که تاحالا انقدر منتظر صدور ویزا بوده باشه ؟؟
کیس نامبر: 62XX
مشخصات: یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه
بدون کار دولتی و خصوصی
ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه
تاریخ مشاهده قبولی:4MAY
تاریخ ارسال فرم: 24MAY
محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا
دریافت نامه دوم: 28 March
تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May
نتیجه : یکضرب
دریافت ویزا May 31
هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ...
پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ...
هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-02-27 ساعت 03:02)lr_rleri نوشته: دوستان خواهشمندم کسانی که اطلاع از نحوه رجیستر کردن افراد غیر از متقاضی اصلی توی سایت usvisa برای کیس لاتاری دارن منو برای انجام این کار راهنمایی کنن
راستش من حتی با دنبال کردن دستورالعمل بروشوری که خود کنسول بعد از مصاحبه به ما داده نتونستم این کار رو انجام بدم و هر کاری میکنم سایت ایرور میده
داخل آنکارا خانم سارا شاهانی رو به روی گلدهتل ، کمپانی مترو رو دارند با هفتاد لیر انجام میدن .
کلیه کارهای مربوطه رو هم انجام میدن
CR1
Ankara
شروع پرونده 8 ژانویه 2016
اپرو 25 جون 2016
نقص مدارک 22 اکتبر2016
ایمیل تایید مدارک 23 دسامبر 2016
دریافت ایمیل مصاحبه 30دسامبر 2016
تاریخ مصاحبه آنکارا 27feb2017
نتیجه AP
آپدیت 28feb و 2march
مصاحبه دوم 3march 2017
ایشود 3march 2017
تحویل گرفتن پاسپورت و ویزا از پست 4march 2017
ورود به آمریکا 5march 2017
دریافت گرین کارت 10 روز بعد از واریز مبلغ 220 دلار
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
تبریک به همه دوستان. فروشنده اصغر فرهادی برنده اسکارشد و با حضور دکتر فیروز نادری و انوشه انصاری پیام فرهادی را که به علت اعتراض به حکم ترامپ به مراسم رفته بود را خواند. یک پیروزی بزرک برابر حکم مهاجرتی ترامپ و حمایت از 7 کشور منع شده .
موضوعها: 1
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
متن سخنان اصغر فرهادی که در غیاب او توسط انوشه انصاری در مراسم اسکار قرائت شد
افتخار بزرگیست که برای دومین بار این جایزه با ارزش را دریافت میکنم. از اعضای آکادمی، گروهم در ایران، تهیهکنندهام الکساندر ماله-گی و پخشکنندگانم کوهن مدیا و آمازون تشکر میکنم. همچنین سپاسگزارم از همبستگی دیگر کاندیداهای بهترین فیلم خارجی.
متاسفم که امشب در کنار شما نیستم، من به احترام مردم کشورم و شش کشور دیگر که با قانون غیرانسانی منع ورود مهاجران مورد بیاحترامی واقع شدند به آمریکا نیامدم.
تقسیمبندی جهان به ما و دشمنان ما توسط سیاستمداران افراطی، باعث ترس میشود، ترسی که توجیهیست دروغین برای خشونتها و جنگها. جنگهایی که مانع بزرگی بودهاند برای رسیدن به دموکراسی و رعایت حقوق بشر در کشورهایی که مورد تهاجم واقع شدهاند.
سینماگران میتوانند با چرخش دوربینهایشان به مشترکات انسانی، کلیشههایی که از ملیتها و ادیان مختلف ساخته شده است را بشکنند و زمینه همدردی و به دنبال آن همبستگی مردمان جهان را فراهم کنند. همدردی چیزیست که ما امروز بیشتر از هر زمان به آن نیازمندیم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
? آسوشیتدپرس: ترامپ فرمان اجرایی جدید مهاجرتی خود را روز چهارشنبه امضا میکند