موضوعها: 3
رتبه:
11
40 تشکر در 21 ارسال
Washington (CNN)The Supreme Court announced Friday that it would hear oral arguments concerning the legality of the latest version of President Donald Trump's travel ban on April 25, which is currently scheduled as the last argument day of the term.
The court will consider whether the ban violates immigration law as well as the Establishment Clause of the Constitution.
2017 , 2018 ,2019,2020
می رود راه پیوسته تا آن سو *** از دری کو شد رهش آغاز
می رود او تا کجا تا کو *** من روان با او کنم آواز
می روم من همره و همپو *** تا به دیدار کلان راهی
ره همه این مقصد اما کو *** چه بگویم جز نه و آهی؟
* شعری از بیلبو بگینز - از آثار JRR TOLKIEN
موضوعها: 0
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون دوست عزیز
ناامید کننده که هست.... بعد اینهمه انتظار و خوشحالی قبولی مرحله اول....
به امید خدا
[/quote]
دوست عزیز، توکلتون همیشه به خدا باشه، اگه کاری قسمت باشه،حتماً انجام میشه. پیروز باشید.
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
گمان نمیکنم که یک انتقاد به مدیریت جدید وارد باشد !! این عدد را در بی نهایت ضرب کنید ، سر به فلک میزند !! امیدوارم منظور بنده را کاملا گرفته باشید. ایشان نماینده ی کل ملت ایران و مهاجران و حومه در تویتر هستند که دائم در حال تویت کردن جناب آقای ترامپ و انتقاد از ایشان آنهم با انگلیسیی که فقط خودشان متوجه هستند که چه میخواسته اند که بگویند که طفلی ترامپ بیچاره را بکل گیج کرده که منظورش از این تویتها چیست !!چون اصلا نمیفهمد که ایشان چه گفته !!! اگر بخواهم مثال ساده تری را برای شما زده باشم که کاملا روشن شوید تویتهای ایشان برای ترامپ مانند این است که یک رنده را بدهی به یک روشن دل !! آن هم مس میکشد و میگوید که این اراجیف چیست که بر روی این لوح نوشته شده !!! دیگر در این فضا نه مدیری باقی مانده و نه کاربری !! شده دریاچه ی ارومیه !!
[/quote]
البته من نخواستم خیلی آب و روغن انتقادم رو زیاد کنم وگر نه من هم خیلی به مدیریت ایشون انتقاد دارم.
حالا یک پیشنهاد، آیا امکانش هست حالا که شما در فضائی خارج از این فروم با ایشان در تماس هستید ( حتّی به صورت غیر مستقیم) میتوانید صدای انتقاد و اعتراض ما رو نسبت به روش کار و مدیریت ایشان به گوششان برسانید؟ چین من فکر میکنم سرشون حسابی شلوغ است و فرصت سر زدن به اینجا رو مثل مدیران قبلی ندارند.
رتبه:
11
40 تشکر در 21 ارسال
💢آمریکا فعالیت افراد در شبکههای اجتماعی را به صدور ویزا گره میزند
🔹رئیسجمهور آمریکا گفته، میخواهد در مورد تقریبا تمام متقاضیان ویزای آمریکا، پیشینه فعالیت در شبکههای اجتماعی را در نظر بگیرد.
🔹بر اساس طرح پیشنهادی وزارت خارجه آمریکا، بیشتر متقاضیان ویزای این کشور باید جزئیات حسابهای کاربری خود در فیسبوک و توئیتر را ارائه کنند.
🔹این متقاضیان مجبور خواهند بود هر هویتی که طی پنج سال اخیر در شبکه اجتماعی داشتهاند، فاش کنند.
🔹این اطلاعات برای تشخیص هویت و بررسی پرونده متقاضیان هر دو نوع ویزاهای مهاجرتی و غیرمهاجرتی استفاده میشود.
https://www.isna.ir/news/97011102299/
@isna94
2017 , 2018 ,2019,2020
رتبه:
11
40 تشکر در 21 ارسال
2017 , 2018 ,2019,2020
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
آیا با داشتن پاس سفید ممکنه هنگام ورود باز هم ایراد بگیرند ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ترامپ ممنوعیت صدور روادید برای چاد را لغو کرد
F2A
جامانده2015
ارسال
پانزدهم Feb2016
تایید دریافت
هجدهم Feb2016
آپروو بعد از 895 روز