موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-03-05 ساعت 10:42)Sudeh نوشته: (2017-03-05 ساعت 01:46)Erebour نوشته: یک رسانه آمریکایی اعلام کرد رئیس جمهور این کشور فرمان اجرایی جدید مهاجرت را روز دوشنبه امضا خواهد کرد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از شبکه انبیسی نیوز، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا فرمان اجرایی جدید برای منع ورود اتباع چند کشور مسلمان از جمله ایران به خاک آمریکا را روز دوشنبه امضا میکند.
قرار بود این فرمان جدید چهارشنبه هفته قبل صادر شود اما چند روز به تاخیر افتاد.
تو روحت ترامپ
وای خددددا
یعنی چی؟؟؟
ما چهارشنبه مصاحبه داریم.
انقدر استرس کنسلی داشتیم دیر هتل رو گرفتیم.
امیدوارم این اتفاق نیفته و فرمان هیچوقت امضا نشه
نگران نباشین، انشالله که انجام میشه، من که فکر نکنم حکمی صادر بشه، تازه اگر هم بشه اولا گفتن بلافاصله اجرایی نیست، دوما محتویاتش معلوم نیست و احتمال داره مصاحبه ها انجامبشه، من اگر جای شما بودم حتما میرفتم، انشالله که ویزای یکضرب هم بگیرین و همه استرسها جبران شه
گروه F1
تاریخ اپلای June 2009
تاریخ مصاحبه: october 2016 ابوظبی
وضعیت: AP
معافیت کفالت و شغل غیردولتی
آپدیت: 5 دسامبر ۲۰۱۶و ۱۶ مارچ و ۲۸جون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-03-05 ساعت 11:00)siavashasg نوشته: (2017-03-05 ساعت 10:42)Sudeh نوشته: (2017-03-05 ساعت 01:46)Erebour نوشته: یک رسانه آمریکایی اعلام کرد رئیس جمهور این کشور فرمان اجرایی جدید مهاجرت را روز دوشنبه امضا خواهد کرد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از شبکه انبیسی نیوز، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا فرمان اجرایی جدید برای منع ورود اتباع چند کشور مسلمان از جمله ایران به خاک آمریکا را روز دوشنبه امضا میکند.
قرار بود این فرمان جدید چهارشنبه هفته قبل صادر شود اما چند روز به تاخیر افتاد.
تو روحت ترامپ
وای خددددا
یعنی چی؟؟؟
ما چهارشنبه مصاحبه داریم.
انقدر استرس کنسلی داشتیم دیر هتل رو گرفتیم.
امیدوارم این اتفاق نیفته و فرمان هیچوقت امضا نشه
نگران نباشین، انشالله که انجام میشه، من که فکر نکنم حکمی صادر بشه، تازه اگر هم بشه اولا گفتن بلافاصله اجرایی نیست، دوما محتویاتش معلوم نیست و احتمال داره مصاحبه ها انجامبشه، من اگر جای شما بودم حتما میرفتم، انشالله که ویزای یکضرب هم بگیرین و همه استرسها جبران شه
همچین خبری نیست تو سایت س ان ان یا ان بی سی لطفا لینک خبرو بزارید
برنده لاتاری ۲۰۱۷
برنده اصلی خودم و همسرم همراه من
مصاحبه ۱۳ مارس ابوظبی
نتیجه ap
اولین اپدیت ۱۹ مارس, ۱۴ جون
مدرک تحصیلی خودم دکتر دامپزشک همسرم لیسانس IT
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان
هیچ جای نگرانی نیست،هر کسی از دوستان مصاحبه دارن حتما برن به مصاحبه چون اگه از دست بدن دیگه فرصت دیگه اب ندارن، این فرمان امضا نخواهد شد دلیلش ام مشکلات قضایی ای که داره هست، این فقط یه سیاست هست که پشت سرهم می گن این هفته امضا می شه.اصلا نگران نباشین و به کاراتون برسین،کلیر شدن افراد هم هیچ ربطی به فرمان ترامپ نداره ،این روند کلیری برای ایرانیا قبل ترامپ هم طولانی و سخت گیرانه بوده و چیزه جدیدی نیست
با ارزوی موفقیت براب همتون
برنده لاتاری ۲۰۱۷
مصاحبه ۱۳ مارس ابوظبی
نتیجه ap
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-03-05 ساعت 11:37)Ali--usa نوشته: (2017-03-05 ساعت 11:24)shahin.za نوشته: (2017-03-05 ساعت 11:00)siavashasg نوشته: نگران نباشین، انشالله که انجام میشه، من که فکر نکنم حکمی صادر بشه، تازه اگر هم بشه اولا گفتن بلافاصله اجرایی نیست، دوما محتویاتش معلوم نیست و احتمال داره مصاحبه ها انجامبشه، من اگر جای شما بودم حتما میرفتم، انشالله که ویزای یکضرب هم بگیرین و همه استرسها جبران شه
همچین خبری نیست تو سایت س ان ان یا ان بی سی لطفا لینک خبرو بزارید
لینک خبر
(CNN)President Donald Trump is planning to sign an updated executive order banning travel from certain Middle Eastern and African countries early next week, possibly as soon as Monday, at the Department of Homeland Security, an administration official told CNN, cautioning that plans could change.
تاریخ این خبرو چک کردین؟
برنده لاتاری ۲۰۱۷
مصاحبه ۱۳ مارس ابوظبی
نتیجه ap
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-03-05 ساعت 10:26)Ali--usa نوشته: (2017-03-05 ساعت 09:39)ekhveh نوشته: سلام
نمی خوانم مثل میدونم گالیور فاز منفی بیارم ولی تایپیک نامه دوم می خوندم متوجه شدم که برای ایرانیا گویا هیچ نامه دعوت به مصاحبه نیمده و همین اینطور فعلا از بچه های لاتاری کسی کلیر نشده امیدوارم حدسم اشتباه باشه و روی پرونده بچه های لاتاری کار کنن چون ما بچه های لاتاری حتی حق شکایت هم نداریم در هر صورت جز صبر کار دیگه ای نمیشه کرد .
دوستان با توجه به شرایط جدید و عدم ارسال نامه دوم به ایرانی ها و کلیر نکردن حتی یک کیس از ایران به نظر میرسه ترامپ اگر هم نتونه حکمی صادر کنه از اون طرف تو بحث Background Check داره فشار میاره متاسفانه
البته به نظر من با توجه به فشارهایی که دارن رسانه بهش میارن و علنا دارن مسخره ش میکنن هرجوری شده این هفته حکمش رو میده
فقط کافیه به صفحه تویترش یه سر بزنید برای ندادن این حکم واقعا دارن مسخره میکنن و خب باتوجه به روحیات ایشون زیاد کار خوبی نمیکنن!!
البته من دوبار دیگه هم گفتم الان هم میگم ، هرکاری میخواد بکنه انقد امروز فردا نکنه ، دیگه یواش یواش دارم تیک عصبی میگیرم
دوست عزیز متوجه نگرانیتون هستم. اما اول از همه تازه 2 روزه که نامه دوم شروع به فرستادن شده و ممکنه یک هفته تا ده روز هم طول بکشه، پس از این بابت جای نگرانی نیست. همچنین شما که به همه افراد دسترسی ندارین تا بتونین با اطمینان بگین که هیچ کسی از ایران کلیر نشده. بودند دوستانی تو این یک ماه اخیر تا الان کلیر شدند. پس خواهش میکنم کمی صبر داشته باشین، شایعه رواج ندین و بدون دلیل کافی باعث نگرانی بیشتر دوستان نشین.
شماره کیس: 2017AS*5**
تعداد نفرات: یک نفر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-03-05 ساعت 11:39)shahin.za نوشته: (2017-03-05 ساعت 11:37)Ali--usa نوشته: (2017-03-05 ساعت 11:24)shahin.za نوشته: همچین خبری نیست تو سایت س ان ان یا ان بی سی لطفا لینک خبرو بزارید
لینک خبر
(CNN)President Donald Trump is planning to sign an updated executive order banning travel from certain Middle Eastern and African countries early next week, possibly as soon as Monday, at the Department of Homeland Security, an administration official told CNN, cautioning that plans could change.
تاریخ این خبرو چک کردین؟
تو این خبر تا جاییکه من ترجمه کردم نوشته اول باید یا دستوراول رو کنسل کنه خود دولت یا دلیل بیاره و ادامه بده به دادگاه در غیر این صورت دستور دوم مبنی بر اینکه دوباره ممنوعیت سفر بزارن و دستوری مشابه اولی بدن عملی نیست
بازم اگر اشتباه ترجمه کردم دوستان منظور صحیح قضایی رو اطلاع بدن
برنده لاتاری ۲۰۱۷
مصاحبه ۱۳ مارس ابوظبی
نتیجه ap
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-03-05 ساعت 11:52)shahin.za نوشته: (2017-03-05 ساعت 11:39)shahin.za نوشته: (2017-03-05 ساعت 11:37)Ali--usa نوشته: لینک خبر
تاریخ این خبرو چک کردین؟
تو این خبر تا جاییکه من ترجمه کردم نوشته اول باید یا دستوراول رو کنسل کنه خود دولت یا دلیل بیاره و ادامه بده به دادگاه در غیر این صورت دستور دوم مبنی بر اینکه دوباره ممنوعیت سفر بزارن و دستوری مشابه اولی بدن عملی نیست
بازم اگر اشتباه ترجمه کردم دوستان منظور صحیح قضایی رو اطلاع بدن
Two sources told CNN they expected that the President will revoke the original travel ban despite repeated statements from White House press secretary Sean Spicer that the new executive order would co-exist with the old one on a "dual track."
The Justice Department previously indicated in court filings that a new executive order was on the way, but in a new legal filing on Thursday, it provided more clarity on the administration's current decision-making on formally rescinding the existing travel ban.
In a written order granting the Trump administration a two-week extension to respond to a federal class-action lawsuit against the travel ban, Judge James Robart noted the plaintiffs' frustrations over the apparent contradictions between what Spicer and Justice Department lawyers have said about plans to revise the ban.
[T]he court will continue to rely on the representations of the government's attorneys, as officers of the court, which indicate that the new Executive Order will 'rescind,' 'replace,' 'supersed[e],' and 'substantially revise[]' the existing Executive Order," Robart wrote in his decision.
برنده لاتاری ۲۰۱۷
مصاحبه ۱۳ مارس ابوظبی
نتیجه ap
رتبه:
0
2 تشکر در 0 ارسال
2017-03-05 ساعت 12:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-03-05 ساعت 12:52 توسط farzadmohajer.)
اگر حکم اول ۵۰٪ احتمال لغو شدنش بود ، این حکم ۹۰٪ احتمال لغوش هست .
چون بسیار مزحک و خنده دار هست . تغییراتی بچه گانه و تبعیض آمیز .......
یعنی تا ۲ هفته ی پیش عراق جز کشورهای تروریستی بود ، یهو کنسل شد !!!
دادگاه و قانون بدون شک سر همین مساله ، مخالف های شدیدی خواهند کرد .
امکان نداره که به مدت ۹۰ روز ، همچین حکم خنده داری اجرا بشه . امکان نداره
خیلی ها زندگیشون روی هواست ... اعتراضات حکم قبلی هنوز تموم نشده ....
دوباره برای خودشون دردسر درست نمیکنن ...
حکمی که هیچ ربطی به مسائل تروریستی نداره و فقط جنبه نژادپرستانه داره ...
در ضمن ، این حکم درجا اجرا نمیشه و وقت مصاحبه ها سر جای خودشون هست
یک درمیلیون هم امضا و اجرا بشه ، تا ۲ هفته نمیکشه ... شوخی نیست که ...
کیس نامبر: 62XX
مشخصات: یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه
بدون کار دولتی و خصوصی
ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه
تاریخ مشاهده قبولی:4MAY
تاریخ ارسال فرم: 24MAY
محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا
دریافت نامه دوم: 28 March
تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May
نتیجه : یکضرب
دریافت ویزا May 31
هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ...
پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ...
هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
رتبه:
0
2 تشکر در 0 ارسال
2017-03-05 ساعت 13:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-03-05 ساعت 13:45 توسط farzadmohajer.)
(2017-03-05 ساعت 13:31)faegheh_niazmand نوشته: هر حکمی میخواد بده فقط زودتر،من هنوز مدارکمو هم ترجمه نکردم،2 هفته دیگه هم مصاحبه دارم عجب آدم رو مخیه...
اگر زمان اوباما هم بود ، مهاجرت کردن و گرفتن وقت مصاحبه و ... کلی فکر و استرس داشت
دیگه چه برسه که بخوایم تو این وضعیت و اوضاع کنونی به مهاجرت کردن فکر کرد ....
این روزا ، آدم به آرامش فکریه زیادی نیاز داره ...
نه اینکه سر یه حکم مسخره و من درآوردی کلی مشغله فکری برای آدم به وجود بیاد ...
تو این سال های زیاد اخیر ، هیچ سالی به اندازه امسال ، مهاجرت کردن به آمریکا استرس نداشت
بدون کار دولتی و خصوصی
دریافت ویزا May 31
رتبه:
0
2 تشکر در 0 ارسال
2017-03-05 ساعت 14:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-03-05 ساعت 14:42 توسط farzadmohajer.)
(2017-03-05 ساعت 13:51)Ali--usa نوشته: (2017-03-05 ساعت 11:42)mostafa2017 نوشته: (2017-03-05 ساعت 10:26)Ali--usa نوشته: دوستان با توجه به شرایط جدید و عدم ارسال نامه دوم به ایرانی ها و کلیر نکردن حتی یک کیس از ایران به نظر میرسه ترامپ اگر هم نتونه حکمی صادر کنه از اون طرف تو بحث Background Check داره فشار میاره متاسفانه
البته به نظر من با توجه به فشارهایی که دارن رسانه بهش میارن و علنا دارن مسخره ش میکنن هرجوری شده این هفته حکمش رو میده
فقط کافیه به صفحه تویترش یه سر بزنید برای ندادن این حکم واقعا دارن مسخره میکنن و خب باتوجه به روحیات ایشون زیاد کار خوبی نمیکنن!!
البته من دوبار دیگه هم گفتم الان هم میگم ، هرکاری میخواد بکنه انقد امروز فردا نکنه ، دیگه یواش یواش دارم تیک عصبی میگیرم
دوست عزیز متوجه نگرانیتون هستم. اما اول از همه تازه 2 روزه که نامه دوم شروع به فرستادن شده و ممکنه یک هفته تا ده روز هم طول بکشه، پس از این بابت جای نگرانی نیست. همچنین شما که به همه افراد دسترسی ندارین تا بتونین با اطمینان بگین که هیچ کسی از ایران کلیر نشده. بودند دوستانی تو این یک ماه اخیر تا الان کلیر شدند. پس خواهش میکنم کمی صبر داشته باشین، شایعه رواج ندین و بدون دلیل کافی باعث نگرانی بیشتر دوستان نشین.
دوست عزیزتر شما میدونین شایعه س؟
شما یه سر به پیج سیمون بزنید و ببینید که بارها تو این دو روزه ازش سوال شده که نامه ای برای ایرانی ها اومده و ایشون گفته نه!
مطمئنا سورس آقای سیمون از من و شما قوی تر و معتبر تر هست
اگر کسی نامه دومش رو گرفته لطفا اعلام کنه
شما لیست ماه اخیر تمام سفارتها رو بررسی کنید ببینید یک مورد کلیری از ایران توش بوده برای من هم کیس نامبرش رو بفرستید.
شما مطمئن باشید برای منی که هفته بعد مصاحبه دارم و کلی هزینه کردم برای تور چارتری انقد دل مشغولی وجود داره که نخوام بیام اینجا شایعه پراکنی کنم
من بارها گفتم واقع بین باشید
نه بدبین
نه خوش بین
با حلوا حلوا گفتن دهن احدی شیرین نشده
انرژی مثبت خوبه ولی همه جا کاربرد نداره
ممنون
این توضیحاتی که عرض کردید ، بخاطر حکم اول هست یا کلا شرایط اون اشخاص
طوری بوده که فعلا کلیر نشن و ویزا بهشون تعلق نگیره ؟؟؟؟؟
راستی یه سوال :
چرا وارد سایت visa bulletin میشم ، هنوز اون پیغام حکم اول ترامپ بالای صفحه هست ؟؟
بدون کار دولتی و خصوصی
دریافت ویزا May 31