کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اقدامات احتمالی ترامپ جهت محدودیت ورود ایرانیان به آمریکا
(2017-03-06 ساعت 15:37)farzadmohajer نوشته:  
(2017-03-06 ساعت 15:17)Saeed rezaee نوشته:  
(2017-03-06 ساعت 14:45)farzadmohajer نوشته:  ولی امکان نداره مدت ۹۰ روز تا آخرش اجرا بشه ...
چون پناهندگان خیلی بهشون فشار میاد . تازه اونا ۱۲۰ روز هستن
امکان لغو مجدد این حکم از دفعه قبلی هم بیشتره
چون یکباره عراق از لیست حذف شده . جایی که پر از داعشی و تروریسته
هیچ دلیلی نداره که به شهروندان ایرانی ویزا ندن ...

الانم که درگیر قضیه اوباما شده ، بعید میدونم یه جنجال دیگه هم بهش اضافه کنه

اگه میتونستم به شما رتبه بدم حتمن تقدیم می کردم فقط بدلیل صفت کمیاب "خوشبینی" شما به رویدادها. کاش خودم این خصوصیت رو داشتم  کاش!

من فقط واقعیت رو میگم عزیز
پست های قبل هم زیاد موج مثبتی نمیدادم
من در وضع حال نظر میدم

جالب تر اینه که از اجرای حکم اول ، تمام پیش بینی هام درست دراومده  Big Grin
الانم برید صفحه توئیتر بهمن کلباسی " خبرنگار BBC " در تمام صفحه توییترش داره با من
کل کل میکنه ... چون تمام پیش بینی هایی که قبلا میکردم رو تماما رد کرده بود .
الان داره بهم میگه که پیش بینی هات همش اشتباه بوده . از ضایع شدن زیاد داره سکته میکنه  Big Grin

اصلا آدم جالبی نیست ... از این ایرانی هایی هست که دوست نداره از ایران کسی بیاد آمریکا

خلاصه تو صفحه توئیترش کلی فالوور جمع کردم . هر روز میان بهم میگن فردا چی پیش میاد ؟  Big Grin

خودمم داره کم کم باورم میشه که نکنه جادوگری یا از نسل داموس هستم  Big Grin

آخه تعداد روز اجرای حکم قبلی رو هم دقیق حدس زده بودم .. شاید هم شانسی بوده ..

اما دل واقعا روشنی دارم سر این حکم جدید ...

فقط میدونم آخرش به خوبی و خوشی اوکی میشه ... چطوریش رو نمیدونم ...

احساس زیاد بدی ندارم ... چون قانون مثل شیر رو سر ترامپ و دولت ایستاده

خیلی ها قبلا میخواستن این کارو کنن ، اما قانون نگذاشته ...

مشکل دوستان اینه که قضیه رو از خبرگزاری ها دنبال میکنن . اونا فقط دنبال بازار داغ کردن هستن

ترامپ فقط تو عمرش یه حرف راست زده که میگه : رسانه ها دروغگو هستن ...

باید این قضیه حکم جدید رو از جامعه و قانون آمریکا دنبال کنید

من نمیگم که امکان نداره امضا بشه ، میگم که این جریان هیچ آسیبی به کسی نمیزنه ...
چه با لغو شدنش ، چه با ویرایش مجدد پیش نویس و چه .....

کلا اتفاق خاصی نمیوفته ... فقط یه شوک سیاسی هست . مثل بقیه کاراش ...

اگر اتفاق بدی قرار بود بیوفته بدون تعارف میگفتم ...

حالا خودت و چشم نزن Tongue
نوع ویزا: k1
ارسال مدارک: 2016-Jun-28
Nov-16-2016: Approve
Case Number: 09-Dec-2016
تاریخ دریافت ایمیل از سفارت : 2017-jan-09
سفارت ارمنستان-ایروان
وقت سفارت: 2-feb.2017
Status: وقت مصاحبه كنسل شد
وقت مصاحبه دوم : 09-Feb-2017
به علت نقص در فرم Ds-160 مصاحبه نهائي در تاريخ 10 فبريه انجام شد.
نتيجه مصاحبه :  AP
تاریخ های اپدیت در سایت سیس:  14 , 15 , 17 ,23 فبريه، 2 مارچ، 10 مي
تاريخ كلير:
تاريخ صدور ويزا:
ورود با امريكا:
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-03-06 ساعت 15:24)minaz00 نوشته:  
(2017-03-06 ساعت 15:10)mostafa2017 نوشته:  من متوجه نمیشم. هنوز آفتاب دوشنبه تو آمریکا طلوع نکرده برخی دوستان با اطمینان خاطر میان و درباره حکمی که هنوز برگه اش روی میز ترامپ نرفته پیشاپیش نظر میدن....البته درسته یک سری مطالب به رسانه ها درز کرده اما هنوز کسی از کم و کیف هسته اصلی جریان خبری نداره.

دوستان عزیز

اگه قبلن نامشخص بود، الان دیگه مشخص شده این حکمی صرفن سیاسی هستش و نه امنیتی. هنوز حکم دومی اعلام نشده که دوستان با قاطعیت فراوان میگن مصاحبه رو کلن بی خیال بشین تا خرداد. واقع بین بودن خوبه ولی نه تا این حد که از اون ور بوم بیوفتیم. من هم از وقتی این داستان شروع شد برنامه های جانشینم رو دوباره آپدیت کردم، اما این دلیلی بر ناامیدی از این جریان نیست. هرچقدر روز اول امضای حکم اول شوک بهم وارد شد و این امر رو دست نیافتنی یافتم، اما الان بیشتر دلم روشنه. تو این یک ماهه اینقدر مطالب حقوقی و نظرات کارشناسان و سیاستمداران رو خوندم(مطمئن هستم شما هم مطالعه داشته اید) که بفهمم ترامپ کار آسونی پیش رو نداره. همچنین، مطمئن باشین، وکلای ملت هم همچین این یک ماه بیکار ننشستند. برعکس روز اول و شوک اولیه، اینبار سازمانهای حمایتی و وکلا آماده هستند. اگه سری به وبسایتها و توئیتر اون گروهها بزنین میبینین که همه اعلام امادگی کردندبا اولین اعلام حکم، اوناهم واکنش نشون بدن.

انرژی مثبت یادتون نره

خیلی خوبه که تا لحظه اخر امیدوار باشیم اما این یک امید واهیه. وقتی مقامات رسمی کاخ سفید خبری رو به رسانه ها میدن یعنی موضع رییس جمهور رو دارن میرسونن. وگرنه تکذیب می شد. وقتی تکذیب نمیشه یعنی این اتفاق میوفته

دوست عزیز امید واهی نیست. درسته حکم امضا میشه. اما اینکه باقی بمونه جای شک هست. کسی نگفت اونا دروغ میگن(هرچند تا الان خیلی دروغهاشون رو شده که بماند). بارقبلی هم سروصدا زیاد کردند، اما به سد قانون خوردند. اینبار هم باز هم خواهند خورد و اینبار محکمتر از قبل. پس شما اگه واقعن طالب رفتن به امریکا هستین، در عین اینکه واقعیت رو هم باید ببینین سعی کنین مثبت باشین دوست عزیز. همچنین، اینقدر برای خودشون دردسر تا الان درست کردند که سعی میکنن با سروصدا سر یک موضوع دیگه ایی موضوع قبلی رو بپوشونن. این حکم هرچی زودتر امضا بشه به نفع ماهست تا از بلاتکلیفی دربیایم. وقتی بار دوم هم تو دادگاه رد بشه، اونبار دیگه کارش بسیار بسیار سخت تر خواهد بود. بماند که باز هم اواسط همین ماه بازهم دادگاه حکم اولش هست....دیگه با خودتونه که بخواین مثبت نگاه کنین و یا همچنان اجازه بدین انرژی منفی شما رو احاطه کنه. اما درخواستی که دارم اینه اگه همچنان اصرار بر منفی نگری(با واقعیت نگری تفاوت داره) دارین، اون رو پیش خودتون نگه دارین. ببخشید اگه کلامم تلخ بود. اما واقعیته. اگه هم دوست دارین مثبت نگر باشین، پیش نهاد میکنم غیر این که خودتونو در سال دیگه این موقع در ینگه دنیا تصور کنین، سعی کنین اطلاعات خودتونو درباره جایی که میخواین برین و کاری که قراره انجام بدین به روز نگه دارین و مطالعه کنین. مطمئن باشین اینطور هم استرستون کمتر میشه و هم مثبت تر خواهید شد دوست عزیز.

انرژی مثبت یادتون نره
شماره کیس:         2017AS*5**
تعداد نفرات:           یک نفر
پاسخ
تشکر کنندگان: ekhveh ، kasra1395 ، Sudeh ، Ali--usa ، شهرادلیلا
(2017-03-06 ساعت 15:35)Hadi_20 نوشته:  راستی دوستان اون قضیه جف سشنز و اینکه با روس ها ارتباط داره به کجا رسید؟من دیگه نمی بینم دموکراتها پیگیر اون قضیه باشند.اگر پیگیری کنند و فشار بیارند احتمال تعویق حکم و تعدیلش وجود خواهد داشت.
مثل اینکه حمله های متقابل ترامپ به دموکرات ها و متهم کردن دموکراتها به ارتباط با روسها(تو توئیترش)که بیشتر من فکر کنم قصدش انداختن توپ تو زمین اونها باشه تا اینکه واقعا این مساله براش مهم باشه.یا همین اتهام شنود مکالماتش توسط اوباما که باعث شده دموکرات ها در حالت واکنش و دفاع قرار بگیرند که این مساله اصلا خوب نیست چون فشار از ترامپ برداشته میشه.تا الانم به خاطر فشار دموکراتها و قضیه شسنز اینقدر صدور حکمو به تعویق انداخته

نگران نباش دوست عزیز. سشنز قراره دوشنبه به سنا پاسخگو باشه. سر همین جریان هم ترامپ عصبانی شده بود و شنبه که قرار بود با مشاوراش برن تعطیلات و درباره حکم دوشنبه صحبت کنن، مشاوراشو با خودش نبرد. مشاوراش یکشنبه جداگونه رفتند. از طرفی دیگه بحثی درگرفته که شاید اوباما به خاطر این تهمت ترامپ رو سو کنه. مشکل، شخصیت حقوقی الان ترامپ هستش که شدن یا نشدن این سو رو در هاله ای از ابهام قرار داده. هرچند اوباما هم هنوز اظهار نظر نکرده. شرایط وقتی برای ترامپ سخت تر شد که رئیس اف بی آی هم نظر ترامپ رو رد کرد و از کنگره خواست که دستور ترامپ رو برای جستجوی شنود اوباما از او به اجرا نذاره. بر خلاف نظر شما، روز به روز شرایط ترامپ داره بدتر میشه. اون دیدارهای دموکراتها هم گفته شده که دیدارهای رسمی/اداری بوده و چند به چند و نه مثل دیدار مشاورهای ترامپ دیدارهای یک نفره و پشت درهای بسته. از طرفی دیگه حتا این اظهار نظر ترامپ از این جهت داره براش گرون تموم میشه که هم گفته شده با مشاوراش اول مشورت نکرده و اون توئیت رو کرد (چون اون گفته اوباما شخصن حکم شنود داده و بعد مشخص شد قانون این اجازه رو به رئیس جمهور نمیده شخصن حکم شنود شهروندان رو بده بلکه دادگاه این کارو میکنه) و هم اینکه حتا اگه قضیه شنود با حکم دادگاه هم واقعیت داشته باشه، به نوعی خودشو تو مخمصه انداخته. چون دادگاه زمانی حکم شنود رو میده که ادله مبنی بر خیانت و یا جاسوسی و یا شبه اون رو دیده باشه و بر اساس اون حکم شنود رو میده. در کل به جهت خوبی برای اون شرایط پیش نمیره.

انرژی مثبت یادتون نره
شماره کیس:         2017AS*5**
تعداد نفرات:           یک نفر
پاسخ
تشکر کنندگان:
ونالد ترامپ فرمان مهاجرتی جدید خود را امروز (دوشنبه) اعلام کرد.
آفتاب‌‌نیوز : به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه اسکای نیوز، این فرمان مهاجرتی در واقع نسخه اصلاح شده فرمان پیشین دونالد ترامپ، رئیس جمهوری است که توسط سیستم قضائی آمریکا متوقف شد.

بر اساس این دستور اجرایی جدید درباره ممنوعیت‌های مهاجرتی، عراق از لیست هفت کشور ممنوعه حذف شده است.

به گفته منابع نزدیک به کاخ سفید، نام شش کشور دیگر همچنان در لیست باقی خواهد ماند و ممنوعیت سفر آنها برای 90 روز اجرایی می‌شود. دولت آمریکا در دستور اول ورود دارندگان گرین کارت را هم ممنوع کرده بود اما در دستور جدید این محدودیت برداشته شده است.

منابع آگاه تاکید کردند که وزیر امور خارجه، وزیر دفاع و مشاور امنیت ملی آمریکا با حذف نام کشور عراق از لیست کشورهایی که اتباعشان اجازه سفر به ایالات متحده را ندارند، موافقت کرده‌اند. ظاهرا دلایل آنها عمدتا نقش عراق در مبارزه با داعش بوده است. علاوه بر این، وزیر امنیت داخلی آمریکا هم از این حرکت حمایت کرده است.
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا دستور اجرایی اول درباره ممنوعیت مهاجرتی را در 27 ژانویه امضا کرد اما این حکم در دادگاه‌های فدرال آمریکا به چالش کشیده شده و نهایتا اجرای آن متوقف شد. پس از آن ترامپ متعهد شد تا دستور اصلاح شده دیگری را ارائه کند. در دستور پیشین، نام هفت کشور شامل ایران، عراق‌، لیبی، سودان،‌ سومالی، سوریه و یمن گنجانده شده بود.
در به در در پی معشوق دویدیم چه غم
گر به معشوق رسیدیم چه بهتر نرسیدیم چه غم
پاسخ
تشکر کنندگان:
[quote='Erebour' pid='745660' dateline='1488799791']
ونالد ترامپ فرمان مهاجرتی جدید خود را امروز (دوشنبه) اعلام کرد.
آفتاب‌‌نیوز : به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه اسکای نیوز، این فرمان مهاجرتی در واقع نسخه اصلاح شده فرمان پیشین دونالد ترامپ، رئیس جمهوری است که توسط سیستم قضائی آمریکا متوقف شد.

بر اساس این دستور اجرایی جدید درباره ممنوعیت‌های مهاجرتی، عراق از لیست هفت کشور ممنوعه حذف شده است.

به گفته منابع نزدیک به کاخ سفید، نام شش کشور دیگر همچنان در لیست باقی خواهد ماند و ممنوعیت سفر آنها برای 90 روز اجرایی می‌شود. دولت آمریکا در دستور اول ورود دارندگان گرین کارت را هم ممنوع کرده بود اما در دستور جدید این محدودیت برداشته شده است.

منابع آگاه تاکید کردند که وزیر امور خارجه، وزیر دفاع و مشاور امنیت ملی آمریکا با حذف نام کشور عراق از لیست کشورهایی که اتباعشان اجازه سفر به ایالات متحده را ندارند، موافقت کرده‌اند. ظاهرا دلایل آنها عمدتا نقش عراق در مبارزه با داعش بوده است. علاوه بر این، وزیر امنیت داخلی آمریکا هم از این حرکت حمایت کرده است.
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا دستور اجرایی اول درباره ممنوعیت مهاجرتی را در 27 ژانویه امضا کرد اما این حکم در دادگاه‌های فدرال آمریکا به چالش کشیده شده و نهایتا اجرای آن متوقف شد. پس از آن ترامپ متعهد شد تا دستور اصلاح شده دیگری را ارائه کند. در دستور پیشین، نام هفت کشور شامل ایران، عراق‌، لیبی، سودان،‌ سومالی، سوریه و یمن گنجانده شده بود.
[/

دوباره ممنوعیت ها پس شروع شد
کیس نامبر:زیر 400
تعداد نفرات :2نفر (خانم برنده )
تحصیلات: خانم فوق لیسانس وآقا فوق دیپلم
ارسال فرم :11جولای
تاریخ مصاحبه :2فوریه
نتیجه :کنسل مصاحبه 2فوریه
تاریخ مجدد:16فوریه
آپدیتها :16و21و22 فوریه و14مارچ ,17 آپریل(کیس اصلی ازطریق ایمیل )
نتیجه :ap
پاسخ
تشکر کنندگان: Erebour
جزییات حکم رو روییترز چند دقیقه پیش اعلام کرد. تنها چیزی مثبتی که توش میشه پیدا کرد اینه که یه سری از کتگوری ها مستثنی شدن مثلا برای درمان یا دیدارهای خانوادگی و .. در واقع کیس بای کیس بررسی میشن حالا من نمیدونم منظورش تو این نود روز هست یا اینکه اگه بعد نود روز دولت ها از دادن اطلاعات مورد نیاز سرباز زدن در اینده کیس بای کیس بررسی میکنند. میتونید خبر روییترز رو بخونید همین الان درومد
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-03-06 ساعت 16:04)nabavim نوشته:  
(2017-03-06 ساعت 15:59)Erebour نوشته:  ونالد ترامپ فرمان مهاجرتی جدید خود را امروز (دوشنبه) اعلام کرد.

[/

من که دلم خیلی روشنه که این حکم هم به جایی نمیرسه...
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان اگه کسی اخبار دیگه ای داره لطفا اعلام کنه...من این خبر رو از خبرگذاری قطره خوندم...نمیدونم درست باشه یا نه اوناهم منبعشون اسکای نیوز نوشتن
پاسخ
تشکر کنندگان:
The new order spells out detailed categories of people eligible to enter the United States, such as for business or medical travel, or people with family connections or who support the United States.

"There are a lot of explicit carve-outs for waivers and given on a case-by-case basis," the official said.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-03-06 ساعت 15:59)Erebour نوشته:  ونالد ترامپ فرمان مهاجرتی جدید خود را امروز (دوشنبه) اعلام کرد.

تا اونجا كه من خبر دارم هنوز تَو امريكا دوشنبه نشده. واشنگتن ٨ ساعت و نيم از ما عقب تره، چطوري نصف شبي پاشده حكم داده؟ البته صحبتم با شما نيستا ناراحت نشين، منبع خبري و ميكم چطوري اين و كفته
سفارت ارمنستان-ایروان
تاريخ كلير:
تاريخ صدور ويزا:
ورود با امريكا:
پاسخ
تشکر کنندگان: Erebour ، Ali--usa
(2017-03-06 ساعت 16:04)nabavim نوشته:  

[/

این خبرگزاری های فارسی اب دوغ خیارن. واشینگتن هنوز صبخ نشده که حکمی امضا شه.. جزییات حکم رو یکی از مقامات رسمی به روییترز اعلام کرد احتمالا تا نیمه شب به وقت ما امضا میشه باید دید چه کتگوری هایی رو مستثنی کرده..
پاسخ
تشکر کنندگان: Sudeh ، Erebour
سلام همه دوستان

من تقريبا همه خبرگزاري هاي معتبر چك كردم و تلويزيون هم روي cnnهستم.

هيچ جا بجز يه كانال درپيت تلگرامي چيزي از جزييات و يا صدور دستور جديد حرفي نزدن.
March.22 entered
پاسخ
تشکر کنندگان: Sudeh
(2017-03-06 ساعت 16:07)minaz00 نوشته:  جزییات حکم رو روییترز چند دقیقه پیش اعلام کرد. تنها چیزی مثبتی که توش میشه پیدا کرد اینه که یه سری از کتگوری ها مثتثنا شدن مثلا برای درمان یا دیدارهای خانوادگی و .. در واقع کیس بای کیس بررسی میشن حالا من نمیدونم منظورش تو این نود روز هست یا اینکه اگه بعد نود روز دولت ها از دادن اطلاعات مورد نیاز سرباز زدن در اینده کیس بای کیس بررسی میکنند.  میتونید  خبر روییترز رو بخونید همین الان درومد

خب قبلا هم همينجوري بود چه فرقي كرده ؟ قبلا هم كيس باي كيس متفاوت بود و عملكردشم فرق ميكرد،
سفارت ارمنستان-ایروان
تاريخ كلير:
تاريخ صدور ويزا:
ورود با امريكا:
پاسخ
تشکر کنندگان: Sudeh
(2017-03-06 ساعت 16:15)vanima نوشته:  

تا اونجا كه من خبر دارم هنوز تَو امريكا دوشنبه نشده. واشنگتن ٨ ساعت و نيم از ما عقب تره، چطوري نصف شبي پاشده حكم داده؟ البته صحبتم با شما نيستا ناراحت نشين، منبع خبري و ميكم چطوري اين و كفته

من یک سوالی برام پیش اومده. اگر دادگاه تا 20 مارچ مهلت اصلاح داده یعنی حکم قبل از اجرا باز باید به تایید دادگاه برسه؟؟
و اینکه این اخبارایی که دوستان گذاشتن چیز جدیدی نیست. میدونستیم عراق خذف شده و با دارندگان ویزای معتبر و گرین کارت کاری ندارن.
خبر جدیدتری جز اینها داره کسی؟
F3
تعداد نفرات: 4 نفر
محل مصاحبه: آنکارا
اقدام اولیه: اکتبر 2001
تشکیل پرونده: آگوست 2008
مصاحبه: دسامبر 2016 (کنسل به دلیل برف سنگین!)
مصاحبه اصلی: 8 مارس 2017
نتیجه: ناقصی مدارک و پروسه اداری(AP)
صدور ویزا: 16 مارچ برای متقاضی اصلی و یک نفر از اعضای کیس(ورود به امریکا 7 می)
دو نفر دیگر: AP
پاسخ
تشکر کنندگان: Erebour
حالا استرس اینجاس که کتگوری ما رو شامل میشه یا نه... چیزی که مشخصه احتمالا خانوادگی, پزشکی، سرمایه گذاری و چند تا دیگه حذف شدن
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان