موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ایا این قانون شامل حالا افرادی که فرداذمصاحبه دارندمیشه میدونم نوشته تا 16 مارچ ایا برا پدر و مادر فرق میکنه لطفا یکی جواب بده فرداذخانواده من مصاحبه ابوظبی دارن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-03-07 ساعت 00:16)لوما نوشته: ایا این قانون شامل حالا افرادی که فرداذمصاحبه دارندمیشه میدونم نوشته تا 16 مارچ ایا برا پدر و مادر فرق میکنه لطفا یکی جواب بده فرداذخانواده من مصاحبه ابوظبی دارن
خیر شامل نمی شه حتما تشریف ببرن
برنده لاتاری ۲۰۱۷
برنده اصلی خودم و همسرم همراه من
مصاحبه ۱۳ مارس ابوظبی
نتیجه ap
اولین اپدیت ۱۹ مارس, ۱۴ جون
مدرک تحصیلی خودم دکتر دامپزشک همسرم لیسانس IT
موضوعها: 2
رتبه:
18
18 تشکر در 6 ارسال
(2017-03-07 ساعت 00:14)tabangigs نوشته: نه دیگه کلا ویزاهای خانوادگی دیگه ازین قضیه خارج شد به ۹۰ روز ارتباطی نداره روندش کلا مثل قبل شد همه چی سرجاشه بیشتر بچه های لاتاری به مشکل میخورن با این حکم و ویزاهای سرمایه گذاری و متخصصین همون ویزاهای اچ وان و غیره
سلام من متن اصلی رو خوندم و با شما موافقم. ادر مورد ویزای لاتاری تنها صورتی که فرد می تونه از waiver استفاده کنه اینه که فامیل درجه یکش (پدر مادر همسر بجه) در امریکا باشه. اون وقت می تونه از بند زیر برای waiver استفاده کنه در غیر این صورت نمی شه.
Section 3 ©(iv) the foreign national seeks to enter the United States to visit or reside with a close family member (e.g., a spouse, child, or parent) who is a United States citizen, lawful permanent resident, or alien lawfully admitted on a valid nonimmigrant visa, and the denial of entry during the suspension period would cause undue hardship;
اگر فرد دارای PR کانادا باشه (نه سیتیزن، چون سیتیزن جزو exception هاست نه waiver ها) می تونه از waiver زیر استفاده کنه به شرطی که در خاک کانادا برای ویزا اپلای کنه:
(viii) the foreign national is a landed Canadian immigrant who applies for a visa at a location within Canada; or
Category: EB2 (Advance Degree) - PERM filed with DOL: Sep2014 - PERM Approved: Feb2015 - I-140 Filed with USCIS: Mar2015 - I-140 Approved: Apr2015- I-485 Approved: Jun2015 - Green Card Received: July2015
N400 Filed: April2020
رتبه:
0
2 تشکر در 0 ارسال
غير از انجمن دفاع از حقوق مدنى، شوراى ملى ايرانيان آمريكا هم در تلاش براى مقابله سياسى و حقوقى با فرمان #ترامپ است:
https://t.co/NrnCJaAL84
کیس نامبر: 62XX
مشخصات: یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه
بدون کار دولتی و خصوصی
ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه
تاریخ مشاهده قبولی:4MAY
تاریخ ارسال فرم: 24MAY
محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا
دریافت نامه دوم: 28 March
تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May
نتیجه : یکضرب
دریافت ویزا May 31
هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ...
پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ...
هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ببخشید که اینو می گم ولی الان وقتشه که همه با هم باشیم نه اینکه ای وای این شامل من میشه یا نه ؟!!! فکرشو بکنید اگر این اتفاق برای دیگر ملل افتاده بود چه می کردن ؟ پس لطفا ایرانی بازی رو کنار بزاریم و از دوستان و اشناها که در امریکا هستند بخواهیم که اگر اعتراضی صورت گرفت شرکت کنن و فقط فکر این نباشیم که خرمون از پل بگذره . اگر همه با هم باشیم صدامون شنیده میشه در غیر اینصورت نه . ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
الان من درست متوجه نشدم یعنی افرادی که برای EB-1 اقدام کرده بودن روند کارشون انجام میشه یا نه؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
Who is exempt or excluded from the travel ban?
1- US citizens
2- Legal permanent residents (green card holders)
3- Current visa holders -- "any individual who had a valid visa either on January 27, 2017 (prior to 5 p.m.) or holds a valid visa on the effective date of the Executive Order is not barred from entry," according to a fact sheet issued by the Department of Homeland Security.
4- Dual nationals -- "The Executive Order exempts from its scope any dual national of one of the six countries when the individual is traveling on a passport issued by a different non-designated country," according to Homeland Security.
***5- In addition, the new executive order permits the issuance of a visa to, and entry of, someone who would otherwise be excluded on a case-by-case basis.
Category: F1 Family Based
Apply: july 2007
Interview: June 2016
Result: AP
update: 21 June
Second update: 15 August
Clear: 16 August
موضوعها: 1
رتبه:
2
8 تشکر در 5 ارسال
(2017-03-06 ساعت 23:56)Hadi_20 نوشته: ببخشید دوستان مگه نامزدی فرقی با ازدواجی داره ؟؟؟دوتاش مگه یکی نیست؟چرا مثلا نامزدی زودتر انجام میشه ولی اونی که عقدنامه داره میطوله؟اصلا کیس نامزدی یعنی چی؟
نامزدي پروسش شايد ٩ ماهم اكي بشه
اما ازدواجي بيشتر
حكمتش منطقي نيست اما اينجوريه ديگ
Cat.: F2A. Priority Date: May, 2014
Interview: YEREVAN. July, 2016 - AP
سربازي: معافيت كفالت. شغل: خصوصي
دوخطي: 15 دسامبر 2017
او آر: 18 دسامبر 2017
دريافت ايميل ويور: 19 دسامبر 2017
درخواست اطلاعات مسافرت ها: 6 فوريه 2018
تبديل از اوآر به اسلش: 8 فوريه 2018
موضوعها: 2
رتبه:
18
18 تشکر در 6 ارسال
2017-03-07 ساعت 00:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-03-07 ساعت 00:49 توسط lordsaroman.)
(2017-03-07 ساعت 00:28)tabangigs نوشته: (2017-03-07 ساعت 00:10)sepehr7763 نوشته: اين كه اومده يكسري كيس ها مستثني كرده يعني چي اصن خيلي مسخرست تقريبا همرو شامل ميشه به جز لاتاري اصن قانونش متناقضه از اول هم موردي بررسي ميكردن كيس ها رو
Eb1 .eb2 . Eb5 . H1 رو هم بعلاوه لاتاری شامل میشه بعبارتی فقط افرادی که با ویزای خانوادگی میرن استثنا شده ویزاهای دانشجویی هم معلق شده
کسانبکه برای ویزای کار یا سرمایه گذاری می خواند برند می تونند از بند زیر برای waiver استفاده کنند اما ابن waiver دادن با ندادن بسته به نظر آفیسر خواهد بود
(iii) the foreign national seeks to enter the United States for significant business or professional obligations and the denial of entry during the suspension period would impair those obligations;
همچنین تمامی ویزاها اگه فرد فامیل درجه یک داشته باشه به نظرم می تونه از waiver استفاده کنه
Section 3 ©(iv) the foreign national seeks to enter the United States to visit or reside with a close family member (e.g., a spouse, child, or parent) who is a United States citizen, lawful permanent resident, or alien lawfully admitted on a valid nonimmigrant visa, and the denial of entry during the suspension period would cause undue hardship;
اما درمورد ویزاهای دانشجویی اگه برای اولین بار داره واسه ویزا اپلای کنه تنها waiver که می تونه بهش بخوره همون فامیل درجه یکه. اما عملا این خیلی سخت خواهد بود چون آفیسر معمولا ویزای غیرمهاجرتی برای کسانیکه فامیل درجه یک در امریکا دارند رو رد می کنه طبق بند 214b قانون مهاجرت که می گه
Did not establish eligibility for the visa category being applied for or overcome the presumption of being an intending immigrant - INA section 214(b)
همون طور که قبلا گفتم در تمامی ویزاها اگه فرد کارت PR کانادا رو داشته باشه می تونه از waiver استفاده کنه
(viii) the foreign national is a landed Canadian immigrant who applies for a visa at a location within Canada; or
Category: EB2 (Advance Degree) - PERM filed with DOL: Sep2014 - PERM Approved: Feb2015 - I-140 Filed with USCIS: Mar2015 - I-140 Approved: Apr2015- I-485 Approved: Jun2015 - Green Card Received: July2015
N400 Filed: April2020
موضوعها: 1
رتبه:
2
8 تشکر در 5 ارسال
(2017-03-07 ساعت 00:01)Persischer نوشته: (2017-03-06 ساعت 23:28)bhb32 نوشته: اينجوري كه هي ترامپ اِنقورت ميكنه و هي دادگاه ها رد ميكنن دستورش رو فكر كنم ما تا آخر دوره رياست جمهوريش تو ap باقي ميمونيم
دستور جدید ترامپ که به بن۲.۰ معروف شد (مثل نسخه نرم افزاری) ظاهرا بیشترین گرفتاری رو برای کارکنان مرزی و کنسولی درست میکنه. تقاضاهای ویزا رو خیلی موردی باید بررسی کنن و نظر بدن.
این کلمه ای که شما نوشتید (اِنقورت) رو من تا حالا نشنیده بودم کسی توی فارسی استفاده کنه، توی ترکی چیزی شبیه این هست به معنی عرعر کردن. شما اطلاع داری؟
نه من از نظر لغوي تحليلش نكرده بودم
اما شنيدم كه وقتي كسي يه سري مطالب غير مفيد و بي ارزش ارائه ميده ازش استفاده ميكنن
حالا خيلي مهم نيست
اميدوارم هرچي خيره پيش بياد
Cat.: F2A. Priority Date: May, 2014
Interview: YEREVAN. July, 2016 - AP
سربازي: معافيت كفالت. شغل: خصوصي
دوخطي: 15 دسامبر 2017
او آر: 18 دسامبر 2017
دريافت ايميل ويور: 19 دسامبر 2017
درخواست اطلاعات مسافرت ها: 6 فوريه 2018
تبديل از اوآر به اسلش: 8 فوريه 2018