کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اقدامات احتمالی ترامپ جهت محدودیت ورود ایرانیان به آمریکا
دوستان عزيزم ببخشيد
يكي لطف ميكنه كامل اين فرايندهاي قضايي رو در آمريكا براي من توضيح بده
شكايت ها اول كدوم دادگاه ميره
دادگاه فدرال حوزه x چي هست
اصلا از اساس توضيح بديد ممنون ميشم
Cat.: F2A. Priority Date: May, 2014
Interview: YEREVAN. July, 2016 - AP
سربازي: معافيت كفالت. شغل: خصوصي 
دوخطي: 15 دسامبر 2017 
او آر:‌ 18 دسامبر 2017 
دريافت ايميل ويور: 19 دسامبر 2017 
درخواست اطلاعات مسافرت ها: 6 فوريه 2018 
تبديل از اوآر به اسلش: 8 فوريه 2018
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-03-17 ساعت 17:45)JAVID2015 نوشته:  
(2017-03-17 ساعت 15:15)kimia2016 نوشته:  دوستان كسي در مورد ‎case closed‎ اطلاعات دارد ؟؟
اگر بعد از ap وضعيت كيس بحالت ‎case closed‎ بشه يعني چه ؟؟

سلام
وضعیت case شما در سایت سیس  case closed شده یا سایت سفارت؟

سلام
در سايت سفارت
کیس نامبر: َANK201*******‎
کتگوری : EB3
اعضای کیس: 3 نفر
تاریخ ارسال فرم260: سال 2015
تاریخ کارنت : 21 ژانویه
تاریخ مصاحبه: 19 اُكتبر
آپدیت اول: 9 اُكتبر
نتیجه مصاحبه: AP
محل مصاحبه: آنکارا،
در انتظار کلیرنس
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-03-17 ساعت 23:48)alo نوشته:  
(2017-03-17 ساعت 23:29)minaz00 نوشته:  
(2017-03-17 ساعت 21:58)maxman نوشته:  برخی از کارشناسان حقوقی معتقدند وکلای وزارت دادگستری که پرزیدنت ترامپ را در دادگاه نمایندگی می کنند، تلاش خواهند کرد تا روند تجدیدنظر در این حکم را آهسته تر کنند تا نیل گورساچ، قاضی ارشد منصوب آقای ترامپ وارد دیوان عالی شود، چراکه و...

تاییدیه گرفتن از سنا برای قاضی دادگاه عالی سختتر از تاییدیه گرفتن برای پست های دیگه هست.. برای پست های دیگه رای 51 نفر کافی هست و از اونجا که الان حدودا 52 جمهوری خواه هست حزب جمهوری خواه تایید هرکسی رو بخواد میگیره اما برای قاضی دادگاه عالی فرق میکنه که رای 60 نفر رو میخواد یعنی نظر دمکرات ها هم باید تا حدی جلب بشه. پس کار راحتی نیست.
اما ازونجا که الان اکثریت سنا دست جمهوری خواهاست هرکاری بخوان میتونن بکن و یکی از اون کارها اینه که این قانون 60 رای رو ملغی کنن و مثل بقیه پست ها رای اکثریت کنندش (50+1). این هم یه راه حلیه که فعلا گویا تمایلی براش نیست اما اگه روند انتخاب قاضی گره توش بیوفته ممکنه عملی بشه.

در آمریکا و کلا جوامع پیشرفته، سیستم قضایی کاملا مستقل هست و قضات شآن قضاوت و قانون رو حفظ میکنن و از منظر سیاسی و حزبی به پرونده های قضایی نگاه نمی کنن... کما اینکه در دادگاه استیناف حکم اول، هر سه قاضی (حتی قاضی منصوب بوش جمهوری خواه) به لغو حکم رای دادند... پس بی جهت نگران نباشید...
یه نگاهی به پستهای پریشب بندازین و ببینید در این فروم چقدر به نتیجه دادگاه هاوایی بدبین بودیم، درحالیکه قاضی حتی دو سه ساعت زودتر از زمانی که تعیین کرده بود حکم رو صادر کرد، این یعنی به قدری حکم براش مسجل و قطعی بوده که نیاز به بررسی بیشتر نمیدیده...
من بیشتر از نگرانی های بی مورد خودمون میترسم که مبادا کار دستمون بده... به قول حافظ: سخت می‌گردد جهان بر مردمان سخت‌کوش (به معنی سخت گیر)... پس بی جهت خودمون رو آزار ندیم و سخت نگیریم.... من امروز رفتم به نیت آمریکا از منوچهری دو تا چمدان مسافرتی خریدم در مجموع یک میلیون و صد! و خوشحالم که جلسه پریروزم با وکیل مهاجرت کانادا رو کنسل کردم، چون دلم به نتیجه دادگاه هاوایی روشن بود  Smile

درسته اما خیلی هم روی استقلال فکری قاضی ها نمیشه حساب کرذ..همونطور که میدونید 5 تا از قاضی های استیناف مخالفت علنی خودشون رو با رای قاضی هاوایی اعلام کردن . من امیدوارم پرونده زیر دست این 5 تا قاضی ناحیه نهم نره. انتخاب قاضی گویا رندومه و شانس ما باید بگیره و از این 5 تا مسوول پرونده نشن و این مرحله هم رد شه از این ستون به اون ستون فرجه.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-03-17 ساعت 23:57)minaz00 نوشته:  
(2017-03-17 ساعت 23:48)alo نوشته:  
(2017-03-17 ساعت 23:29)minaz00 نوشته:  تاییدیه گرفتن از سنا برای قاضی دادگاه عالی سختتر از تاییدیه گرفتن برای پست های دیگه هست.. برای پست های دیگه رای 51 نفر کافی هست و از اونجا که الان حدودا 52 جمهوری خواه هست حزب جمهوری خواه تایید هرکسی رو بخواد میگیره اما برای قاضی دادگاه عالی فرق میکنه که رای 60 نفر رو میخواد یعنی نظر دمکرات ها هم باید تا حدی جلب بشه. پس کار راحتی نیست.
اما ازونجا که الان اکثریت سنا دست جمهوری خواهاست هرکاری بخوان میتونن بکن و یکی از اون کارها اینه که این قانون 60 رای رو ملغی کنن و مثل بقیه پست ها رای اکثریت کنندش (50+1). این هم یه راه حلیه که فعلا گویا تمایلی براش نیست اما اگه روند انتخاب قاضی گره توش بیوفته ممکنه عملی بشه.

در آمریکا و کلا جوامع پیشرفته، سیستم قضایی کاملا مستقل هست و قضات شآن قضاوت و قانون رو حفظ میکنن و از منظر سیاسی و حزبی به پرونده های قضایی نگاه نمی کنن... کما اینکه در دادگاه استیناف حکم اول، هر سه قاضی (حتی قاضی منصوب بوش جمهوری خواه) به لغو حکم رای دادند... پس بی جهت نگران نباشید...
یه نگاهی به پستهای پریشب بندازین و ببینید در این فروم چقدر به نتیجه دادگاه هاوایی بدبین بودیم، درحالیکه قاضی حتی دو سه ساعت زودتر از زمانی که تعیین کرده بود حکم رو صادر کرد، این یعنی به قدری حکم براش مسجل و قطعی بوده که نیاز به بررسی بیشتر نمیدیده...
من بیشتر از نگرانی های بی مورد خودمون میترسم که مبادا کار دستمون بده... به قول حافظ: سخت می‌گردد جهان بر مردمان سخت‌کوش (به معنی سخت گیر)... پس بی جهت خودمون رو آزار ندیم و سخت نگیریم.... من امروز رفتم به نیت آمریکا از منوچهری دو تا چمدان مسافرتی خریدم در مجموع یک میلیون و صد! و خوشحالم که جلسه پریروزم با وکیل مهاجرت کانادا رو کنسل کردم، چون دلم به نتیجه دادگاه هاوایی روشن بود  Smile

درسته اما خیلی هم روی استقلال فکری قاضی ها نمیشه حساب کرذ..همونطور که میدونید 5 تا از قاضی های استیناف مخالفت علنی خودشون رو با رای قاضی هاوایی اعلام کردن . من امیدوارم پرونده زیر دست این 5 تا قاضی ناحیه نهم نره. انتخاب قاضی گویا رندومه و شانس ما باید بگیره و از این 5 تا مسوول پرونده نشن و این مرحله هم رد شه از این ستون به اون ستون فرجه.

میشه لطفا منبع خبر مخالفت قاضی های استیناف ناحیه نهم رو اینجا بذارین... مرسی از لطفتون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-03-17 ساعت 23:53)bhb32 نوشته:  دوستان عزيزم ببخشيد

هر ایالت یک دادگاه فدرال داره که شکایت از اونجا شروع میشه. بعد از اینکه دادگاه فدرال رای داد هر طرف که ناراضی باشه از رای دادگاه میتونه درخواست تجدید نظز کنه از دادگاه تجدید نظر.. دادگاه های تجدید نظر در امریکا فکر کنم دوازده تا هستند که هر کدوم چند تا ایالت رو شامل میشه مثلا دادگاه تجدید نظر نهم ایالات واشینگتن مینسوتا هاوایی و ... رو شامل میشه یعنی رای دادگاه های فدرال این چند تا ایالت در دادگاه تجدید نظر شعبه نهم میتونه مورد تجدید نظر قرار بگیره. ( ایالت مریلند که قاضیش به نفع ما رای داده زیر مجموعه شعبه چهارم هست) .
و اما اگه رای دادگاه تجدید نظر هم مورد رضایت دو طرف نبود میتونن به یه دادگاه بالاتر که دادگاه عالی امریکا هست درخواست بررسی بدن..البته بردن اعتراض یه دادگاه عالی برای همه کیس های پیش پا افتاده امکان پذیر نیست و پرونده های ملی معمولا اونجا میره. دادگاه عالی قاعدتا 9 عضو باید داشته باشه که الان یکی از عضو هاش مرده و درگیر انتخاب عضو جدید هستن. ترکییب الان دادگاه عالی 4 دمکرات و 4 جمهوری خواه هست . در مورد هر کیس رای گیری میکنند و رای این دادگاه ختم قاعله هست . الان ممکنه 4 4 مساوی شه در این پرونده در این صورت رای دادگاه تجدید نظر که یه مرحله پایین تر بود تعیین کننده میشه. اما گویا ترامپ روی این حساب کرده که عضو نهم دادگاه عالی که پیشنهاد کرده رای اعتماد بگیره و قبل از بررسی این پرونده وارد دادگاه عالی شه در این صورت تساوی ارا پیش نمیاد و 5 4 میشه از اونجا که 5 تا جمهوری خواه اونجاست احتمال برنده شدن دولت بیشتر میشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: mosa10dei ، bhb32 ، mulan1979 ، Sudeh
(2017-03-18 ساعت 00:06)alo نوشته:  
(2017-03-17 ساعت 23:57)minaz00 نوشته:  
(2017-03-17 ساعت 23:48)alo نوشته:  در آمریکا و کلا جوامع پیشرفته، سیستم قضایی کاملا مستقل هست و قضات شآن قضاوت و قانون رو حفظ میکنن و از منظر سیاسی و حزبی به پرونده های قضایی نگاه نمی کنن... کما اینکه در دادگاه استیناف حکم اول، هر سه قاضی (حتی قاضی منصوب بوش جمهوری خواه) به لغو حکم رای دادند... پس بی جهت نگران نباشید...

میشه لطفا منبع خبر مخالفت قاضی های استیناف ناحیه نهم رو اینجا بذارین... مرسی از لطفتون

لینک

http://www.foxnews.com/politics/2017/03/...l-ban.html
پاسخ
تشکر کنندگان: alo ، mulan1979
احتمال اينكه هر سه قاضي دادگاه نهم از اون پنج نفر باشن خيليييي كمه (البته اون پنج تا حركت بي سابقهاي انجام دادن كه پيش از قضاوت احتمالي نظرشونو دادن)
داشتم قسمت احتمالو ميگفتم كه احتمال اينكه هر سه تا از اون پنج مورد باشن ميشه٥/٢٤*٤/٢٣*٣/٢٢
البته اينا رو از رياضي دبيرستان يادمه اگر دوست رياضيدان و يا مهندس داريم اصلاح كنن
احتمال اينكه دوتاشون از اون پنج تا باشن ميشه ٥/٢٤*٤/٢٣*١٩/٢٢
پس دوستان بيايم مثبت تر فكر كنيم چون اكثريت در اين دو دادگاه با ليبرال هاست
ضمن اينكه من هنوز هم فكر ميكنم وظيفه ي قاضي صيانت قانون اساسي هست نه جانبداري حزبي كه تا به حال از اين ٦ قاضي كه به نفع ما راي دادن تا حالا دوتاشون محافظه كار بودن
پاسخ
تشکر کنندگان: bhb32 ، mulan1979 ، mostafa2017 ، Sudeh
(2017-03-17 ساعت 15:59)minaz00 نوشته:  دوستان هیچ وقت از الفاظ "شک نکنید" ، "صد در صد" ، " حتما" و امثال اینا استفاده نکنید. قطعیت وجود نداره این کلمات باعث گمراه شدن بقیه میشه.
وقتی یکی خیلی امیدوار بشه دیگه قبول شکست سخت میشه و ضربه سنگین تر میشه..
احتمال هر چیزی رو در نظر بگیرید

همین طوره که شما میگید
کیس نامبر:##2017AS38
تعداد افراد کیس:۳ نفر(برنده اصلی خانم)
نامه دوم: دسامبر 2017
تاریخ مصاحبه:28 فوریه،تغییر توسط سفارت به 23 فوریه
محل مصاحبه: ایروان
نتیجه مصاحبه:برنده اصلی و فرزند ویزای یکضرب،شوهر ap
پاسخ
تشکر کنندگان: bhb32
(2017-03-18 ساعت 00:14)arezoo dream نوشته:  احتمال اينكه هر سه قاضي دادگاه نهم از اون پنج نفر باشن خيليييي كمه (البته اون پنج تا حركت بي سابقهاي انجام دادن كه پيش از قضاوت احتمالي نظرشونو دادن)
داشتم قسمت احتمالو ميگفتم كه احتمال اينكه هر سه تا از اون پنج مورد باشن ميشه٥/٢٤*٤/٢٣*٣/٢٢
البته اينا رو از رياضي دبيرستان يادمه اگر دوست رياضيدان و يا مهندس داريم اصلاح كنن
ضمن اينكه من هنوز هم فكر ميكنم وظيفه ي قاضي صيانت قانون اساسي هست نه جانبداري حزبي كه تا به حال از اين ٦ قاضي كه به نفع ما راي دادن تا حالا دوتاشون محافظه كار بودن

یادش یخیر احتمالات. احتمال اینکه دوتا از این قاضی ها انتخاب شن 1/25*1/24 هست یعنی در حد 0.1 درصد ..خیلی کمه. این عدد در همون حد کمه که احتمالش وجود داشت ما لاتاری برنده شیم و شدیم.
شوخی میکنم انشالا که چند تا از اون لیبرال های ترگل ورگل نصیبمون شه.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-03-18 ساعت 00:09)minaz00 نوشته:  

هر ایالت یک دادگاه فدرال داره که شکایت از اونجا شروع میشه. بعد از اینکه دادگاه فدرال رای داد هر طرف که ناراضی باشه از رای دادگاه میتونه درخواست تجدید نظز کنه از دادگاه تجدید نظر.. دادگاه های تجدید نظر در آمریکا فکر کنم دوازده تا هستند که هر کدوم چند تا ایالت رو شامل میشه مثلا دادگاه تجدید نظر نهم ایالات واشینگتن مینسوتا هاوایی و ... رو شامل میشه یعنی رای دادگاه های فدرال این چند تا ایالت در دادگاه تجدید نظر شعبه نهم میتونه مورد تجدید نظر قرار بگیره. ( ایالت مریلند که قاضیش به نفع ما رای داده زیر مجموعه شعبه چهارم هست) .
و اما اگه رای دادگاه تجدید نظر هم مورد رضایت دو طرف نبود میتونن به یه دادگاه بالاتر که دادگاه عالی آمریکا هست درخواست بررسی بدن..البته بردن اعتراض یه دادگاه عالی برای همه کیس های پیش پا افتاده امکان پذیر نیست و پرونده های ملی معمولا اونجا میره. دادگاه عالی قاعدتا 9 عضو باید داشته باشه که الان یکی از عضو هاش مرده و درگیر انتخاب عضو جدید هستن. ترکییب الان دادگاه عالی 4 دمکرات و 4 جمهوری خواه هست . در مورد هر کیس رای گیری میکنند و رای این دادگاه ختم قاعله هست . الان ممکنه 4 4 مساوی شه در این پرونده در این صورت رای دادگاه تجدید نظر که یه مرحله پایین تر بود تعیین کننده میشه. اما گویا ترامپ روی این حساب کرده که عضو نهم دادگاه عالی که پیشنهاد کرده رای اعتماد بگیره و قبل از بررسی این پرونده وارد دادگاه عالی شه در این صورت تساوی ارا پیش نمیاد و 5 4 میشه از اونجا که 5 تا جمهوری خواه اونجاست احتمال برنده شدن دولت بیشتر میشه.
ممنون ازتوضيحات شما
يني باتوجه به اينكه آمريكا ٥٠ ايالت داره راي فقط يكي از قضات فدرال در يك ايالت "مثلا در اين مورد هاوايي" ميتونه يك دستور اجرايي رو ملغي كنه؟؟
اينجوري ساير ايالت ها صداشون در نمياد؟؟ ممكنه اونا مخالف حكم نباشن
Cat.: F2A. Priority Date: May, 2014
Interview: YEREVAN. July, 2016 - AP
سربازي: معافيت كفالت. شغل: خصوصي 
دوخطي: 15 دسامبر 2017 
او آر:‌ 18 دسامبر 2017 
دريافت ايميل ويور: 19 دسامبر 2017 
درخواست اطلاعات مسافرت ها: 6 فوريه 2018 
تبديل از اوآر به اسلش: 8 فوريه 2018
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-03-18 ساعت 00:14)arezoo dream نوشته:  احتمال اينكه هر سه قاضي دادگاه نهم از اون پنج نفر باشن خيليييي كمه (البته اون پنج تا حركت بي سابقهاي انجام دادن كه پيش از قضاوت احتمالي نظرشونو دادن)

پس در واقع براي اينكه به ضرر ما باشه يا هر سه يا دوتاشون بايد از پنج تا قاضي باشن كه احتمال اولي ميشه سه دهم درصد و دومي حدود سه درصد
كيس**٦٤
تعداد اعضاي كيس:٣ نفر
برنده ي اصلي:همسر
تاريخ كارنت:١١ آپريل
نامه ي دوم:٢٤ آپريل
تارخ مصاحبه: ٧ جون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-03-18 ساعت 00:39)bhb32 نوشته:  
(2017-03-18 ساعت 00:09)minaz00 نوشته:  

هر ایالت یک دادگاه فدرال داره که شکایت از اونجا شروع میشه. بعد از اینکه دادگاه فدرال رای داد هر طرف که ناراضی باشه از رای دادگاه میتونه درخواست تجدید نظز کنه از دادگاه تجدید نظر.. دادگاه های تجدید نظر در آمریکا فکر کنم دوازده تا هستند که هر کدوم چند تا ایالت رو شامل میشه مثلا دادگاه تجدید نظر نهم ایالات واشینگتن مینسوتا هاوایی و ... رو شامل میشه یعنی رای دادگاه های فدرال این چند تا ایالت در دادگاه تجدید نظر شعبه نهم میتونه مورد تجدید نظر قرار بگیره. ( ایالت مریلند که قاضیش به نفع ما رای داده زیر مجموعه شعبه چهارم هست) .
و اما اگه رای دادگاه تجدید نظر هم مورد رضایت دو طرف نبود میتونن به یه دادگاه بالاتر که دادگاه عالی آمریکا هست درخواست بررسی بدن..البته بردن اعتراض یه دادگاه عالی برای همه کیس های پیش پا افتاده امکان پذیر نیست و پرونده های ملی معمولا اونجا میره. دادگاه عالی قاعدتا 9 عضو باید داشته باشه که الان یکی از عضو هاش مرده و درگیر انتخاب عضو جدید هستن. ترکییب الان دادگاه عالی 4 دمکرات و 4 جمهوری خواه هست . در مورد هر کیس رای گیری میکنند و رای این دادگاه ختم قاعله هست . الان ممکنه 4 4 مساوی شه در این پرونده در این صورت رای دادگاه تجدید نظر که یه مرحله پایین تر بود تعیین کننده میشه. اما گویا ترامپ روی این حساب کرده که عضو نهم دادگاه عالی که پیشنهاد کرده رای اعتماد بگیره و قبل از بررسی این پرونده وارد دادگاه عالی شه در این صورت تساوی ارا پیش نمیاد و 5 4 میشه از اونجا که 5 تا جمهوری خواه اونجاست احتمال برنده شدن دولت بیشتر میشه.
ممنون ازتوضيحات شما
يني باتوجه به اينكه آمريكا ٥٠ ايالت داره راي فقط يكي از قضات فدرال در يك ايالت "مثلا در اين مورد هاوايي" ميتونه يك دستور اجرايي رو ملغي كنه؟؟

بله دقیقا. رای قاضی فدرال رو فقط دادگاه تجدید نظر بالاتر و یا نهایتا دادگاه عالی میتونه ملغی کنه.
ایالت های دیگه میتونن مخالفت یا حمایت خودشون رو در دادگاه تجدید نظر در برایر یکی از طرف ها اعلام کنند. همینطور که چندین ایالت واشینگتن رو در سری قبل پشتیبانی کردن ..در حمایت از دولت هم میشه هنیچین کاری بکنند. تگزاس در حکم قبلی از دولت حمایت کرد.
پاسخ
تشکر کنندگان: bhb32 ، mulan1979
(2017-03-18 ساعت 00:51)minaz00 نوشته:  
(2017-03-18 ساعت 00:39)bhb32 نوشته:  
(2017-03-18 ساعت 00:09)minaz00 نوشته:  هر ایالت یک دادگاه فدرال داره که شکایت از اونجا شروع میشه. بعد از اینکه دادگاه فدرال رای داد هر طرف که ناراضی باشه از رای دادگاه میتونه درخواست تجدید نظز کنه از دادگاه تجدید نظر.. دادگاه های تجدید نظر در آمریکا فکر کنم دوازده تا هستند که هر کدوم چند تا ایالت رو شامل میشه مثلا دادگاه تجدید نظر نهم ایالات واشینگتن مینسوتا هاوایی و ... رو شامل میشه یعنی رای دادگاه های فدرال این چند تا ایالت در دادگاه تجدید نظر شعبه نهم میتونه مورد تجدید نظر قرار بگیره. ( ایالت مریلند که قاضیش به نفع ما رای داده زیر مجموعه شعبه چهارم هست) .
ممنون ازتوضيحات شما

بله دقیقا. رای قاضی فدرال رو فقط دادگاه تجدید نظر بالاتر و یا نهایتا دادگاه عالی میتونه ملغی کنه.
ایالت های دیگه میتونن مخالفت یا حمایت خودشون رو در دادگاه تجدید نظر در برایر یکی از طرف ها اعلام کنند. همینطور که چندین ایالت واشینگتن رو در سری قبل پشتیبانی کردن ..در حمایت از دولت هم میشه هنیچین کاری بکنند. تگزاس در حکم قبلی از دولت حمایت کرد.
الان راي ايالت واشنگتن كلا رفت رو هوا؟
پاسخ
(2017-03-18 ساعت 01:01)fb2016 نوشته:  
(2017-03-18 ساعت 00:51)minaz00 نوشته:  
(2017-03-18 ساعت 00:39)bhb32 نوشته:  ممنون ازتوضيحات شما

الان راي ايالت واشنگتن كلا رفت رو هوا؟

نه واشنگتن درخواست کرده بود رای قبلیو بسط بدن به حکم جدید قاضی گفت نمیشه حکم تغییر کرده رای دادگاه هم باید تغییر کنه. گفته بعدا نظرشو میگه.
پاسخ
(2017-03-17 ساعت 23:54)kimia2016 نوشته:  
(2017-03-17 ساعت 17:45)JAVID2015 نوشته:  
(2017-03-17 ساعت 15:15)kimia2016 نوشته:  دوستان كسي در مورد ‎case closed‎ اطلاعات دارد ؟؟
اگر بعد از ap وضعيت كيس بحالت ‎case closed‎ بشه يعني چه ؟؟

سلام
وضعیت case شما در سایت سیس  case closed شده یا سایت سفارت؟

سلام
در سايت سفارت
وضعیت کیس شما در سایت سیس چیست؟
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان