موضوعها: 0
رتبه:
27
1 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ، میبینم که هنوز لاتاری ثبت نام میکنید؟!!! مگه با قانون ترامپ باز هم ویزا میدن به ایرانیا؟!!!!!!!!!!!!
قدیمیا کسی نیست؟!!!!
اگه لاتاری شد که خیلی هم عالی ، اگه نشد اسکیل وورکر کانادا یا استرالیا ، بازم نشد میزنیم به جاده ، اونم نشد ، خب نمیشه دیگه چیکار کنم زوری که نیست!
خر ما از کرگی کره خر بود
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام آیا کسی برای مصاحبه لاتاری 2019 به سفارت دعوت شده و نتیجه آن چی بود آیا امسال هم مشکل ویزا میدند
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی
تو بخش سایر کشورها ، تاپیکی برای جمهوری آذربایجان نیست ، اگه ممکنه ایجاد کنید تا کسایی که تجربه دارن از این کشور ، بیان راهنمایی کنن
راستی کسی اینجا چنین تجربه ای داره ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام،
می خواستم بدونم از برندگان لاتاری سال 2017 کسی هست که کارش درست شده باشه و رفته باشه، آخه من امسال برنده شدم ولی شنیدم که انجام کارها بی فایده هست و کسی رو نمی پذیرن و فقط خرج بی خوده.
ممنون میشم جواب بدین.
رتبه:
0
1 تشکر در 1 ارسال
2021-06-15 ساعت 12:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2021-06-15 ساعت 12:46 توسط mohandes123.)
عرض سلام
من در سال 2015 لاتاری برنده شدم به امریکا رفتم و گرین کارتمو گرفتم و بعد از دو ماه با گرفتن پاس سفید به مدت دو سال از امریکا خارج شدم. چند روز قبل از انقضای پاس سفید مجددا وارد امریکا شدم و پس از شش ماه اقامت در امریکا مجددا پاس سفید گرفتم و از امریکا خارج شدم. اما اینبار نتوانستم قبل از انقضای پای سفید به امریکا برگردم ( به دلیل شیوع کرونا و اتمام دکترایم در ایران) و الان یازده ماه از انقضای پاس سفیدم میگذره و قصد دارم به امریکا برگردم و بسیار نگرانم تا در هنگام ورود به امریکا گرین کارت من گرفته بشه و یا باطل شه. البته مواردی را شنیدم که پس از انقضا ی پاس سفید وارد شده اند و مشکلی هم نداشته اند. آیا از دوستان کسی هست که بتونه راهنماییم کنه؟ واقعا ممنون میشم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
امسال برای اولین بار در طول زندگیم لاتاری ثبت نام کردم.
از این انجمن خیلی چیزها یاد گرفتم ولی الان یک سوال بسیار بزرگ در ذهنم بوجود اومده و اون هم اینه که دقیقا چه زمانی برای اولین بار باید وجه پرداخت کنیم؟
موقع گرفتن وقت سفارت بصورت آنلاین و یا موقع انجام مصاحبه داخل خود سفارت؟
توی بیشتر سفرنامه ها مسافران 330 دلار رو توی سفارت پرداخت کردند در صورتی که توی اینترنت خیلی وبسایتها هستند که بصورت آنلاین پرداختش میکنند.
تحت عنوان "پرداخت هزینه سفارت آمریکا MRV"
در ضمن اگر ممکنه لطف کنید و به ترتیب و بطور فوق العاده چکیده یک لیست از کارهایی که باید انجام بشه رو برای بنده بنویسید.
با تشکر
رتبه:
0
8 تشکر در 3 ارسال
دوستان چه کسایی اینجا لاتاری 2023 ثبت نام کردن؟؟
یه اعلام هزور کنین همدیگر رو بشناسیم.
رتبه:
20
1 تشکر در 1 ارسال
(2022-04-25 ساعت 23:32)OmidH.C نوشته: دوستان چه کسایی اینجا لاتاری 2023 ثبت نام کردن؟؟
یه اعلام هزور کنین همدیگر رو بشناسیم.
سلام روزت بخیر
من توی اون چهارسال که تراول بن بود هم ثبت نام میکردم چه برسه به 2023
خیلی وقته مهاجرسرا نیومدم من از اون خیلی قدیمی ها هستم
ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش....
بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش....
از بس که دست میگزم و آه میکشم، آتش زدم چو گل به تن لَخت لَخت خویش