موضوعها: 0
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان مهاجرسرایی
من یک مشکل برام به وجود اومده
میخواستم راهنماییم کنید
تو قسمت شماره کانفیرم نامبرم حرفی نوشته که هم شکل O ( اُ ) انگلیسی هست و هم شکل 0 _صفر)
هرکدومش میزنم قبول نمی کنه
حتی کانفیرم 2017 هم همینطوره
و وقتی هم وارد میکنم میگه اشتباه زدی و توضیح میده که 0 چجوری هست و O چجوریه.
اما هیچکدوم قبول نمیکه و چندین بار امتحان کردم .
دوستان کسی هست که تجربه این کار رو داشته باشه ؟
ممنون راهنماییم کنید.
موفقیت های بزرگ لازمه اراده ی قوی هستند.!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
[size=large][size=x-large][size=large]سلام دوستان
امسال مادرم در لاتاری 2018 قبول شدن. فرم 260 رو براشون پر کردم. وقتی میخوام سابمیت کنم میگه شماره پاسپورت با شماره ای که اول دادید هماهنگ نیست. خودم حدس میزنم موقع پبت نام شماره پاسپورت قدیمیشون رو دادم. الان دارم سکته می کنم. چون مسئولیت این کار با من هست . تو رو خدا کمک کنید و بگید چی کار کنم.در ضمن کیس مامبرشون حدود 2200 هستش. ممنون از لطف همگی.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوباره یه سوال دیگه آیا در فرمهای اولیه ثبت نام لااری شماره گذرنامه میخوان؟ اگرنه در کدوم فرم میخوان؟ باز هم ممنون از همراهیتون.
رتبه:
0
1 تشکر در 1 ارسال
من فرم 260 را براي خودم و همسرم تكميل و ارسال نهايي كرده ام و در انتهاي فرم 260 پسر يك ساله ام دكمه ارسال و تاييد نهايي كار نميكند و فعال نيست. لطفا راهنمايي فرماييد.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام .
دوستان من 2 سال تو محلات درس خوندم و لیسانس گرفتم و هر هفته 2 - 3 روز اونجا بودم.
باید ادرسش اضافه بشه حتما تو فرم 260 ؟؟
ممنون میشم کمک کنید و بگین اگه باید ادرس ش رو بدم کجا و چجوری باید اضافه کنم؟؟
لطفا راهنمایی کنید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-05-19 ساعت 07:35)مه باران نوشته: سلام دوستان
امسال مادرم در لاتاری 2018 قبول شدن. فرم 260 رو براشون پر کردم. وقتی میخوام سابمیت کنم میگه شماره پاسپورت با شماره ای که اول دادید هماهنگ نیست. خودم حدس میزنم موقع پبت نام شماره پاسپورت قدیمیشون رو دادم. الان دارم سکته می کنم. چون مسئولیت این کار با من هست . تو رو خدا کمک کنید و بگید چی کار کنم.در ضمن کیس مامبرشون حدود 2200 هستش. ممنون از لطف همگی.
دوست عزیز اصلاح این مشکل 5 ثانیه وقت میبره. برید به همون صفحه که اطلاعات شخصی رو وارد کردین و اصلاحش کنین.
Case#: 201829xx
seen: 2nd May
DS260 : 5th May
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
من توی میزان تحصیلاتم دوره دبیرستاان رو از پیش دانشگاهی جدا دیدیم و این رو دو مقطع حساب کردم. مشکلی نداره؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید بازم سوال. اینکه زده به زبانی غیر از زبون مادریتون میتونید صحبت کنید رو نه بزنیم و بگیم انگلیسی بلد نیستم مشکلی داره؟ البته همراه برنده بلد نیست. واسه زبان انگلیسی ممکنه ریجکتمون کنن؟