موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2017-05-07 ساعت 22:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-05-07 ساعت 22:37 توسط Ramintn.)
بچه ها یه سول مهم،،من تو فرم محل خدمت رو نوشتم army و درجه رو نوشتم second ostovar
اما من تو سپاه خدمت کردم ،تو کارت پایان خدمتم هیچی ننوشته فقط تو قسمت درجه نوشته رزم دار دوم،،رزم دار فقط تو سپاه است،اینکه تو فرم اینو ننوشتم میتونه مشکل ساز باشه؟بنظرتون واقعیت رو بگم یا همون army موقع مصاحبه؟
بنظرتون به اینکه کجا خدمت کردی گیر میدن؟
ایا لازمه میل بزنم تا فرمو برای اصلاح باز کنن؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-05-07 ساعت 18:07)koooshyar نوشته: سلام برای دیپلم سه ساله ، من دو سال در شهرستان بودم بعدش اومدم تهران دیپلم گرفتم تو مشخصات محل زندگی نوشتم .
الان تو تاریخ دیپلم چجوری بنویسم دو سال شهرستان بودم و یه سال تهران؟
اگه بزنم کل سه سال مدرسه تهران بودم که با آدرس های محل زندگی مغایرت داره که!!!
البته تو پست های قبلی گفته بودند لیسانس مهمتره و برای دیپلم کلشو بزنیم تو مدرسه آخر
مشکلی پیش نمیاد؟
یه جا دیگه گفته بودند اون 2 سال و بزنیم no degree بعدش اون دوباره برای دیپلم پر کنیم!!
چیکار کنیم؟؟؟
کسی نبود ؟؟??
کیس نامبر: 2018AS00005xxx
رویت قبولی: 3 May
اعضای کیس: 2 نفر
ارسال فرم: 11 May
مصاحبه: انكارا بود كه تغيير میدم به ارمنستان
کارنتی:
وقت مصاحبه :
نتیجه مصاحبه :
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
جناب کاوه ممنون از وقتی که میگذارید.
مدرک لیسانس من مربوط به 14 سال قبل میشه. من سال اول رو تو یک دانشگاه تو شهرستان خوندم و بعد انتقالی گرفتم به یک دانشگاه دیگه توی تهران. الان که میخواستم آدرس دانشگاه سال اول رو وارد کنم، متوجه شدم که اون دانشگاه که تو شهرستان بود جاش عوض شده رفته به یک آدرس دیگه.
- به نظر شما من آدرسی رو که تو اونجا درس می خوندم رو باید بنویسم، یا آدرس جدیدی که الان دانشگاه به اونجا منتقل شده؟
- سوال دوم هم اینه که من آدرس دقیق اونجایی که تو آون شهرستان سکونت داشتم رو ندارم. فقط در حد خیابان و کوچه. این موضوع مهمه؟
باز هم ممنون و متشکر از راهنمایی هاتون