.
گروه تلگرام اعلام نتایج لاتاری DS-2020
https://t.me/joinchat/AAAAAEAj4YFTx6XgBD0KtA
.
گروه تلگرام اعلام نتایج لاتاری DS-2020
https://t.me/joinchat/AAAAAEAj4YFTx6XgBD0KtA
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگوی آزاد برندگان لاتاری
|
.
گروه تلگرام اعلام نتایج لاتاری DS-2020 https://t.me/joinchat/AAAAAEAj4YFTx6XgBD0KtA
2018-07-01 ساعت 11:35
(2018-07-01 ساعت 08:46)sadfar نوشته:(2018-06-13 ساعت 12:59)mahdi1037 نوشته:(2018-05-26 ساعت 14:35)MEHDIBA3 نوشته: با سلام خدمت دوستان عزیز با سلام دوست عزیز حالا تو خیلی هم نمی خواد گمراه شی چون با قانون جدید ترامپ که توسط دادگاه آمریکا تصویب شده فعلا به هیچ ایرانی گرین کارت نمیدن و خود لاتاری هم برای ایرانیا رو هواست. تشکر کنندگان: alireza_guitar ، kardanim93
2018-07-30 ساعت 15:03
(2018-06-29 ساعت 18:29)sam2019 نوشته: با سلام به دوستان عزیز امیدوارم واقعا یه فرجی بشه تا چند ماه دیگه واقعا بی انصافیه.وقتی بردم فکر کردم چقدر وش شانسم.حالا فهمیدیم چقدر بد شانسم واسه این که جز عذاب و فکر و استرس چیز دیگه ای نداشته.باید سالی ببریم که این احمق زورگو شده رییس جمهور.نمیبردیم انقدر نمیسوختیم والا.زندگیمونو میکردی. (2018-08-17 ساعت 09:14)amir2640 نوشته:(2018-08-05 ساعت 22:28)georgia1 نوشته: امیدوارم واقعا یه فرجی بشه تا چند ماه دیگه واقعا بی انصافیه.وقتی بردم فکر کردم چقدر وش شانسم.حالا فهمیدیم چقدر بد شانسم واسه این که جز عذاب و فکر و استرس چیز دیگه ای نداشته.باید سالی ببریم که این احمق زورگو شده رییس جمهور.نمیبردیم انقدر نمیسوختیم والا.زندگیمونو میکردی. چه خنده داره حرفتون. مگه هرکی میخواد بره آمریکا حق نداره به ریس جمهورش انتقاد کنه مگه ریس جمهور آمریکا پیامبره. اینجا بیشتر مردم آمریکا دارن هر روز به ریس جمهور توهین و یا انتقاد میکنن و اتفاقا ترامپن هم خیلی وقتها با بی ادبی جوابشونو میده حالا این دوستمون تمیتونه انتقاد کنه ؟ ارزو میکنم همه ی دوستان مهاجرسرا با هر نگرشی که دارن ویزاشونو بگیرن و همون بهتر که امثال شما که ارزوی بد برای هموطنتون دارید اونم به خاطر زورگو خواندن ترامپ همون ایران بمونید چون به طرز تفکر تون نزدیک تره [/quote]
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG کیس نامبر ABD2010 (2018-08-17 ساعت 21:00)georgia1 نوشته:پسر جون من سیتیزن آمریکا هستم.شما هنوز انقدر حافظه ضعیفی داری که نمی تونی پست هات رو بیاد بیاری. نوشتی احمق و زورگو.اولا اگر کسی به کسی توهین می کنددلیل به این نمی شه که شما هم به خودت اجازه این توهین رو بدی. مثل این هست که چون کسی تو آمریکا دزدی می کند پس برای شما هم توجیح داره که دزدی کنی. بعد شما توهین یک ایرانی به رئیس جمهور ایران رو شاید تحمل کنی ولی توهین یه افغانی که هنوز نتونسته به ایران بیاد رو نه(شما اون افغانیه هستی) شما فعلا بمون اونجا و یا زمینی جونت رو به خطر بیانداز تا شاید تونستی یه چند سالی تو یه کشور اروپای شرقی به طور غیر قانونی تو فلاکت زندگی کنی و بعد دست از پا دراز تر برگرد ایران. دفعه بعد هم تو خصوصی پیام بده و وقت دیگران رو نگیر.(2018-08-17 ساعت 09:52)amir2640 نوشته:(2018-08-17 ساعت 09:14)amir2640 نوشته: شما هنوز نیومده به آمریکا داری به رئیس جمهورش بی احترامی می کنی!خدا رحم کنه به اون روزی که (امیدوارم هرگز نیاد) بهت ویزای آمریکا رو هم بدهند. [/quote] وای خوشابحالت که امریکا هستی و سیتیزن عزیزم اگه انقدر توی نوشتن قلدرمابانت عجله نمیکردی میفهمیدی که من امریکا زندگی میکنم و من نویسنده ی اون متن نبودم. کافی بود به عکس های کاربری و اسماشون نگاه میکردی تااینو بفهمی باور کن کار خیلی ساده ای بود ( بنابر این نیاز نیست که سیتزن بودنت رو به رخ من و بقیه کاربرا بکشی ) در مورد بحث افغانی بودن و اینجور حرفهای نژادپرستانه باید بگم که شاید شما خودت رو اگر واقعا امریکا زندگی میکنی در حد یک افغانی میدونی و بایین تر از بقیه ولی به عقیده من همه اینجا یکجور هستن و به یک میزان احترام دارن و این دقیقا چیزی هست که امریکا و به خصوص ایالاتی مثل کالیفرنیا رو از خیلی از کشور ها متمایز میکنه. در ضمن خیلی خوبه که بعد از مدتی زندگی در امریکا توهین یک ایرانی رو ( هرچند توهین در هیچ حالتش کار درستی نیست) به ترامپ رو انقدر برا خودت غیر قابل قبول میدونی و حس میکنی تو امریکایی هستی و اون دوستمون که از روی ناراحتی و عصبانیت چیزی گفته رو ارزو میکنی که ویزا نگیره و یادت رفته که حرمت و احترام یک هموطنت از یکی مثل ترامپ خیلی بیشتره ضمنا من بیکار نیستم که به تو پیام خصوصی بدم و بحث کنم اقای سیتیزن ( پست اخر)
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG کیس نامبر ABD2010 تشکر کنندگان: Follwer
(2018-08-19 ساعت 07:45)amir2640 نوشته:(2018-08-17 ساعت 21:00)georgia1 نوشته:پسر جون من سیتیزن آمریکا هستم.شما هنوز انقدر حافظه ضعیفی داری که نمی تونی پست هات رو بیاد بیاری. نوشتی احمق و زورگو.اولا اگر کسی به کسی توهین می کنددلیل به این نمی شه که شما هم به خودت اجازه این توهین رو بدی. مثل این هست که چون کسی تو آمریکا دزدی می کند پس برای شما هم توجیح داره که دزدی کنی. بعد شما توهین یک ایرانی به رئیس جمهور ایران رو شاید تحمل کنی ولی توهین یه افغانی که هنوز نتونسته به ایران بیاد رو نه(شما اون افغانیه هستی) شما فعلا بمون اونجا و یا زمینی جونت رو به خطر بیانداز تا شاید تونستی یه چند سالی تو یه کشور اروپای شرقی به طور غیر قانونی تو فلاکت زندگی کنی و بعد دست از پا دراز تر برگرد ایران. دفعه بعد هم تو خصوصی پیام بده و وقت دیگران رو نگیر.(2018-08-17 ساعت 09:52)amir2640 نوشته: چه خنده داره حرفتون. مگه هرکی میخواد بره آمریکا حق نداره به ریس جمهورش انتقاد کنه مگه ریس جمهور آمریکا پیامبره. اینجا بیشتر مردم آمریکا دارن هر روز به ریس جمهور توهین و یا انتقاد میکنن و اتفاقا ترامپن هم خیلی وقتها با بی ادبی جوابشونو میده حالا این دوستمون تمیتونه انتقاد کنه ؟ وای خوشابحالت که آمریکا هستی و سیتیزن عزیزم اگه انقدر توی نوشتن قلدرمابانت عجله نمیکردی میفهمیدی که من آمریکا زندگی میکنم و من نویسنده ی اون متن نبودم. کافی بود به عکس های کاربری و اسماشون نگاه میکردی تااینو بفهمی باور کن کار خیلی ساده ای بود ( بنابر این نیاز نیست که سیتزن بودنت رو به رخ من و بقیه کاربرا بکشی ) در مورد بحث افغانی بودن و اینجور حرفهای نژادپرستانه باید بگم که شاید شما خودت رو اگر واقعا آمریکا زندگی میکنی در حد یک افغانی میدونی و بایین تر از بقیه ولی به عقیده من همه اینجا یکجور هستن و به یک میزان احترام دارن و این دقیقا چیزی هست که آمریکا و به خصوص ایالاتی مثل کالیفرنیا رو از خیلی از کشور ها متمایز میکنه. در ضمن خیلی خوبه که بعد از مدتی زندگی در آمریکا توهین یک ایرانی رو ( هرچند توهین در هیچ حالتش کار درستی نیست) به ترامپ رو انقدر برا خودت غیر قابل قبول میدونی و حس میکنی تو آمریکایی هستی و اون دوستمون که از روی ناراحتی و عصبانیت چیزی گفته رو ارزو میکنی که ویزا نگیره و یادت رفته که حرمت و احترام یک هموطنت از یکی مثل ترامپ خیلی بیشتره ضمنا من بیکار نیستم که به تو پیام خصوصی بدم و بحث کنم اقای سیتیزن ( پست اخر) [/quote] امیدوارم شما هم یاد بگیری و نخود هر آشی نشی(حداقل سعی کن یه چیزی از این فرهنگ یاد بگیری و تو پست هایی که برای شما نوشته نشده نظر ندی)صحبت های ساده لوحانه(توهین) امثال شمادر زمان عصبانیت این بهونه رو به ترامپ می ده که این قوانین سخت رو برای ایرونی ها اجرایی کنه. می دونم سرت شلوغه و وقت زیادی نداری. راستی!خسته نباشی آقایBagger !
Thank you for your inquiry.
There is no way to edit or cancel your eDV entry after it has been submitted. If you are selected for further processing in the DV-2020 program, you will have an opportunity to correct errors when the application period opens in May 2019. In order for the Kentucky Consular Center to assist with inquiries regarding a specific Diversity Visa (DV) case, you must provide the Principal Applicant's full name, complete case number, and date of birth in the following format (MMDDYYYY) as entered on the original entry. Please remember that the Kentucky Consular Center does not have the authority to tell you whether or not your specific case will be disqualified. Only a consular officer can do that at the time of your visa interview. Do not send any paper documents to the Kentucky Consular Center. For additional information, please refer to the following websites: Diversity Visa Website: https://travel.state.gov/content/travel/...entry.html Diversity Visa Instructions: https://travel.state.gov/content/travel/...tions.html DS-260 instructions: https://travel.state.gov/content/travel/...ation.html To enter the Diversity Visa lottery or to check for a selection notice: https://www.dvlottery.state.gov/ _______________________ Nicki / Mary Kentucky Consular Center PAE, Support Contractor CA/VO/DO/KCC Williamsburg, Ky Phone: 606-526-7500 Email: KCCDV@State.gov Any information in this transmission pertaining to the issuance or refusal of visas or permits to enter the United States shall be considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such information must be solely for the formulation, amendment, administration, or enforcement of the immigration, nationality, and other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM guidance. If you have received such information in error, do not review, retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance upon this information, and contact the sender as soon as possible. This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions provided in 12 FAM 540. From: di style [mailto:distyle@outlook.com] Sent: Monday, October 08, 2018 3:46 PM To: KCC DV Subject: wrong email in dv lottery 2020 entry form : PLEASE HELP ! Dear sir/madam Entrant name : **** ***** , MOHAMMAD Confirmation Number : 2020************ Year of Birth : 1989 My email address in dv lottery 2020 entry form is incorrect! I want to correct my email address My entry form is attached Best regards Official - Privacy UNCLASSIFIED ********************************************************************************************* سلام به همه ی دوستان مشتاق مهاجرت به آمریکا متاسفانه هنگام ثبت نام لاتاری 2020 یکی از دوستان دست گل به آب داده و ایمیل مارو اشتباه وارد کرده من به KCC ایمیل زدم و 24 بعد جوابم رو دادن همونطور که مشاهده میکنید متن نامه بنده و KCC مشخصه میخواستم نظرات دوستان رو در مورد ترجمه جوابیه KCC بدونم متن مورد نظر اینه : you will have an opportunity to correct errors when the application period opens in May 2019 اونطور که خودم ترجمه کردم مشخص شد که بعد از اعلام نتایج فرصت ویرایش دارم یعنی may 2019
2018-11-05 ساعت 11:18
سلام
من برنده لاتاری 2019 شدم. ریسک بزرگی کردم و برای مصاحبه هم عازم آنکارا شدم. مصاحبه سختی داشتم. آفیسر در حین مصاحبه جواب رد بهم داد ولی بعد از مصاحبه باهام تماس گرفتن و مدارکم را به جریان انداختند. جواب کاملا نامشخص است. شرایط همیشه بدین حال باقی نخواهد ماند و هموطنان زیادی در آینده برنده و حتما اقدام به مصاحبه خواهند کرد. نکته ای که می خواهم عنوان کنم این است که به هیچ عنوان محل مصاحبه را ترکیه انتخاب نکنید. فعلا بهترین جای ممکن ارمنستان هست. موفق باشید تشکر کنندگان: سعید شرکایی ، Mojgan Hosseini
2019-01-11 ساعت 00:46
سلام،
من ۲۴ بهمن ۹۷ ابوظبی مصاحبه دارم، مدارکو آماده کردم،بلیط و هتل رو هم رزرو کردم.سعی میکنم روز بعد از مصاحبه جوی که اونجا داره رو با توجه به شرایط کنونی مهاجرت واستون توضیح بدم تا درک کاملی داشته باشید از اتفاقاتی که اونجا میوفته و اینکه آیا ارزش داره برید واسه مصاحبه یا نه... کیس نامبر من بین ۳۰۰۰ تا ۳۰۱۵ هست.فکر میکنم واسه کیس نامبرهایی که بعد از من هستن در آینده مطالبم بدردشون بخوره... تشکر کنندگان: سعید شرکایی ، copol ، kits ، Midnightsun
2019-02-01 ساعت 13:48
(2019-01-11 ساعت 00:46)Danial3160 نوشته: سلام، سلام ممنون از لطفتون ، حتما ما رو هم در جریان بذارین بعد مصاحبتون، خیلی مهمه برای من و خیلیای دیگه که وضعیت الان سفارت و دریافت چطوره امیدوارم با موفقیت ویزاتون رو دریافت کنید تشکر کنندگان: copol ، dsp939310 ، Mojgan Hosseini ، 689mehrdad
2019-02-05 ساعت 05:10
سلام به همه عزیزان
سوال من این هست که شماره کیس قبولی بر چه اساس هست مثلا کسی که برنده شده سال ۲۰۱۹ و شمارش ۲۰۱۹AS۱۱۰۰۰ هست چه زمانی بایستی تو نوبت باشه و اینکه تو بولتن اعلام میکنه آسیا ۵۰۰۰ تا و ایران ۳۴۰۰ و نپال ۲۵۰۰ یعنی کی نوبت طرف میشه ؟
2019-02-07 ساعت 16:33
سلام دوستان.
من دیپلم 11 ساله فنی دارم .قبولی ککنکور کاردانی ناپیوسته 1388 ولی یکی دو ترم بیشتر نخوندم تا اخراج شدم از دانشکده. 1-وضعیت تحصیلیم قابل قبوله؟ 2-آیا میشه معادل سازی دیپلم 12 ساله اش کرد؟
2019-02-08 ساعت 18:10
(2019-02-07 ساعت 16:33)amin97 نوشته: سلام دوستان. سلام دوست عزیز الان که دیگه اهمیتی نداره این قضیه ، چون فرصت ثبت نام لاتاری که خیلی وقته تموم شده و رفت تا سال دیگه اگر هم ثبت نام کردی که صبر کن تا ببینی جزء برنده ها هستی یا نه اگر به امید خدا برنده شدی تازه اون موقع باید راجع به مسائل بعدش جستجو کنی موفق باشی تشکر کنندگان: copol
2019-02-15 ساعت 19:42
(2019-01-11 ساعت 00:46)Danial3160 نوشته: سلام، سلام دوست گرامی وضعیت سفارت چطور بود؟ چه جوابی بهتون دادن اونجا؟؟
2019-02-17 ساعت 07:49
ارسال پس از مدت ها عدم فعالیت:
از بچه های برنده که پشت این قانون موندن کسی میدونه پذیرش گرفتن از دانشگاه میتونه منتهی به صدور ویزا بشه؟ اگر آره بمن پیغام بدید
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.
2019-02-23 ساعت 13:05
|