موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام .خسته نباشد به نظرتون به دلیل وضعیت نابسامان ترکیه محل مصاحبه از انکارا به ابوظبی و یا ایروان تغییر کنه بهتر نیست؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
بنظرتون میزان سخت گیری سفارت ها با هم فرق میکنه؟ کدوم سفارت معمولا راحت تر با ویزا موافقت میکنه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام برای تعویض مکان مصاحبه دقیقا باید چیکار کرد ؟
یعنی محتوا ایمیل باید چجوری باشه ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
برای تغییر محل مصاحبه بعد از دریافت نامه welcome letter که شماره کیس انکارا رو داره ظاهرا باید به NVC ایمیل زد و درخواست داد. خواستم ببنم ایا کسی اطلاع داره این درخواست تغییر در این مرحله تا چه اندازه می تونه کار را عقب بندازه؟
من چون الان در کانادا هستم می توانم برای مصاحبه به سفارت امریکا در کانادا بروم به جای انکارا. ممنون از راهنماییتون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ببخشید با توجه به اطلاعاتی که اینجا به دست آوردم برای مصاحبه سفارت هایی که امکان مصاحبه با زبان فارسی رو دارند شامل آنکارا ایروان و ابوظبی میشه . من کورد هستم با توجه به اینکه از لحاظ مسافت به کردستان عراق نزدیکترم. به نظرتون چطوری بفهمم که کنسولگری آمریکا در کردستان عراق با زبان کوردی مصاحبه رو انجام میده یا نه؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
وقتتون بخیر
من یک وقت سفارت جهت در خواست ویزای توریستی در دبی در تاریخ 20june,2018 9:00GST دارم که تو اون تاریخ نمی تونم برم.اگر کسی خواست پیام بده