موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من فرم 260 و پر کردم اما یجا پرسیده بود
do you have a documentation to establish that you have recived vaccinations in accordance with U.S. law?
جواب دادم no
و توی کادر explain: نوشتم medical test ,medical vaccination
دیگه تغییرم نمیشه داد . چ کنم؟؟؟؟؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت دوستان عزيز
برادر من قبول شده ولي متاسفانه فرم 260 براش باز نمي شه و error مي ده امكان داره تاريخ تولد رو موقع ثبت نام اشتباه زده باشه ؟
به نظرتون راهي هست كه بشه فهميد يا اينكه اصلاحش كرد ؟
ممنون ميشم اگر مي تونيد راهنمايي بفرماييد.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من موقع ثبتنام لاتاری در تبدل سال شمسی به میلادی اشتباه کردم یک سال بزرگترزدم حالا باید چیکارکنم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من با کیس نامبر زیر 800 در لاتاری 2018 برنده شدم و در تاریخ 5 می فرم 260 رو پر کردم و فرستادم. سوال من این هست که :
1- من در فرم در جواب سوال واکسیناسیون بر طبق استاندارد آمریکا پاسخ منفی دادم اما در باکس زیر سوال توضیح دادم که واکسیناسیون من براساس استاندارد کشورم هست اما در پروسه قبل از مصاحبه واکسیناسیون رو براساس استاندارد آمریکا تکمیل خواهم کرد. آیا این مشکل ساز خواهد بود و نیاز به آنلاک کردن فرم دارد؟
2- من دارای مدرک فوق لیسانس از دانشگاهی در انگلستان هستم و مدرکم به زبان انگلیسی هست و مدرک لیسانس در رشته زبان و ادبیات انگلیسی از دانشگاه آزاد واحد کرج. آیا لازم هست که مدرک دیپلمم را هم ترجمه و به سفارت ببرم یا مدرک فوق لیسانس من از انگلستان کفایت می کند؟
3- من ترجمه ای از گواهی لیسانس و ریز نمره ام دارم که در سال 2015 به انگلیسی ترجمه و به تایید وزارت امور خارجه و دادگستری رسیده. آیا باید ترجمه دیگری با تاریخ جدید ببرم؟
4- من از نوامبر 2010 تا می 2012 در یک بانک آمریکایی در انگلستان کار کرده ام و قبل از شروع به کار سوشال سکیوریتی چک شدم و پاسپورتم به مدت 24 ساعت در لندن بود تا کاملاً چک بشم. ضمناً کشورهایی که سفر کردم فقط ترکیه ( توریستی ) و انگلستان ( تحصیلی و بعد هم کاری ) بود. به نظر شما من دوباره در پروسه اف بی آی چک و کلیرنس قرار خواهم گرفت؟
5- در خصوص مدارک کاری، آیا باید از تک تک کارفرماها در 5 سال گذشته نامه رفرنس ببرم؟ یعنی نامه ای که نشان می دهد من در سمت .... از تاریخ ..... تا تاریخ ..... مشغول به کار بودم؟ آیا نامه باید اصل باشه یا کپی هم کفایت می کند؟
6- به نظر شما من در ماه اکتبر وقت مصاحبه خواهم داشت؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان منم خیلی پریشونم کاملا گیج شدم تو رو خدا اگه کسی اطلاع داره جواب بده من کیسم زیر 200 و 1 جون فرممو سابمیت کردم ولی تازه متوجه شدم در جواب سوالی که گفته بود ایا شما نا کنون از نام دیگری استفاده کروید باید جواب بله رو میزدم چون تا سال 82 اسم و فامیلم مریم حسینی بود ولی بعد از این تاریخ چون مادرم هم سید هستند به مریم سادات حسینی اسم و فامیلم تغییر پیدا کرد و در قسمت توضیحات شناسنامم هم این تغییر ذکر شده توی مدرک دیپلم و پیشم همین مربم حسینی هست حالا می خوام درخواست انلاک بدم یه مشاور بهم گفت ممکنه چون کیست زیز 200 ممکنه مصاحبت 5،6 ماه عقب بیفته بذار وقتی زمان مصاحبت مشخص شد درخواست انلاک بده الان داشتم توی تایپیکا می خوندم نوشته بودن اگه درخواست انلاک بدی مصاحبت در صورتی به عقب میفته که یکی دو ماه قبل مصاحبه باشه نمی دونم چیکار کنم اقا کاوه تو رو خدا اگه متن منو خوندین راهنماییم کنین واقعا ممنون میشم دو سه روز کامل گیج شدم نمی دونم چکار کنم میترسم برم سفارت اونجا به افیسر بکم ریجکت کنه مووونننندم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی از راهنماییتون واقعا لطف کردین اگه آقا کاوه هم نظرشونو بگن ممنون میشم از شما هم خیلی ممنونم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
شرمنده چطور این موضوع رو به kcc توضیح بدم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
منظورم متن که باید بفرستم تایپیکا رو خوندم دوستان میگن kcc معمولا میگه اگه می خواین unlock کنم واقعا اگه انلاک کنم زمان مصاحبم 5،6 ماه به عقب میفته