کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
وضعیت فعلی و سوابق شغلی، تحصیلی و آموزشی (Work/Education/Training)
### پست‌های غیرمرتبط با موضوع حذف خواهد شد. ###

لطفاً برای مباحثی که فاقد تاپیک اختصاصی می‌باشد، از تاپیک سایر مباحث و
برای گفتگوی آزاد از تاپیک‌های گفتگوی آزاد برندگان لاتاری یا گفتگوی آزاد استفاده کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان:

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

پاسخ
تشکر کنندگان: meisam2018

پاسخ
تشکر کنندگان: meisam2018

پاسخ
تشکر کنندگان: meisam2018 ، shayrin
سلام خدمت همگی.
من در حال حاضر دانشجوی ترم 2 ارشد هستم و هنگام ثبت نام لاتاری University Degree رو زدم، حقیقتش تا ارشدم تموم نشه نمی تونم مدرک کارشناسی رو بگیرم، که خب حدود 1 سال و نیم دیگه طول میکشه تا میام ارشد بگیرم و احتمالا تا مدرکش آماده بشه! می خواستم بدونم آیا برای Interview می تونم یه مدرک موقت لیسانس از دانشگاه تهیه کنم و اونا ترجمه کنم ببرم؟ یا اینکه حتما باید مدرک اصلی لیسانس رو ببرم؟ که در این صورت احتمالا باید انصراف از تحصیل بدم تا مدرک لیسانس رو بهم بدن.

ممنون میشم راهنمائیم کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-05-07 ساعت 04:57)ahmadpayan نوشته:  سلام خدمت همگی.
من در حال حاضر دانشجوی ترم 2 ارشد هستم و هنگام ثبت نام لاتاری University Degree رو زدم، حقیقتش تا ارشدم تموم نشه نمی تونم مدرک کارشناسی رو بگیرم، که خب حدود 1 سال و نیم دیگه طول میکشه تا میام ارشد بگیرم و احتمالا تا مدرکش آماده بشه! می خواستم بدونم آیا برای Interview می تونم یه مدرک موقت لیسانس از دانشگاه تهیه کنم و اونا ترجمه کنم ببرم؟ یا اینکه حتما باید مدرک اصلی لیسانس رو ببرم؟ که در این صورت احتمالا باید انصراف از تحصیل بدم تا مدرک لیسانس رو بهم بدن.

ممنون میشم راهنمائیم کنید.

من این کارو کردم از مدرک لیسانسم کپی گرفتم و از دانشگاه نامه اشتغال به تحصیل بعد بردم سازمان مرکزی و گفتم برای تحصیل اتریش نیاز دارم اونا استعلام کردن از دانشگاهی که لیسانس گرفته بودم چون دو تا دانشگاه مختلف بود که چون من با دانشگاه در این خصوص هماهنگ کرده بودم استعلام رو برای سازمان مرکزی فرستادن و سازمان مرکزی هم ریز نمرات تایید شده بهم داد که همونو نیاز داشتم و دادم واسه ترجمه حدودا یک ماه طول کشید
پاسخ
تشکر کنندگان:
من دیپلم فنی دارم. ۳ترم تو آموزشکده خواندم و انصراف دادم. بعدش یک ترم تو دانشگاه آزاد خواندم دروسم رو معادل سازی کردم و کاردانی گرفتم. الان لازمه که اون مقطعی که تو آموزشکده درس خواندم رو ثبت کنم؟ تحت چه عنوانی؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام .لطفا در مورد نحوی پر کردن این قسمت متن آموزشی بزارید ممنونم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
من هنگام ثبتام لاتاری در تبدیل سال شمسی به میلادی اشتباه کردم یک سال بزرگترزدم حالا باید چیکار کنم
پاسخ
تشکر کنندگان:
با عرض سلام
ايا براى رشته پزشكى نيارى به گزينه ٢ سال سابقه كار نيست ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام
من ادرس بعضى از محلهايى كه در سالهاى قبل كار كردم فراموش كردم، و از طرفى بعضى از آن مراكز تعطيل شده اند و گواهى سابقه كار از هيچ كدام از آنها ندارم، چه بايد كرد و ايا نياز است كه از هر جايى كه كار كرده باشى گواهى داشته باشى ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام .ممنون از سايت خوبتون ، من ليسانس برق هستم و در قسمت سوابق شغلي اونجايي كه ميپرسه ٢ سال تجربه مي خواد رو تيك زدم و يه توضيح كوچيك در مورد نوع كارم تو شركت دادم ولي شما فرمودين كه براي كساني كه زير ديپلم هستن بايد تيك بزنن ...لازم كه براي اصلاحش اقدام كنم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
من این قسمت (Does this job require at least 2 years of training or experience? ) رو پر کردم در حالی که مدرک لیسانس دارم. فکر می کردم منظوررش اینه که آیا کار شما نیاز به تجربه و دوره دارد یا خیر.
حالا آیا مشکلی برای روند ویزای من پیش میاد؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
ایا شما جواب سوالتون رو گرفتید؟ چون من هم در وارد کردن تاریخ تولد مادرم یک روز اشتباه زدم. تاریخ پایان تحصلات دانشگاهی رو هم 10 روز بیشتر زدم. آیا مشکل ساز می شود؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام

در مورد مدارک کاری، چطوری باید اثبات کنیم که سابقه کاری داشته ایم؟ با سوابق بیمه؟

من با یک شرکت بصورت پروژه ای کار کردم و سابقه بیمه ای در آنجا ندارم، باید برگه قرارداد هارو ببرم برای روز مصاحبه و یا اینکه یک نامه از شرکت مبنی بر همکاریمون باید تهیه کنم و ببرم ؟ باید ترجمه بشن ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان