موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2017-05-07 ساعت 04:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-05-07 ساعت 04:58 توسط ahmadpayan.)
سلام خدمت همگی.
من در حال حاضر دانشجوی ترم 2 ارشد هستم و هنگام ثبت نام لاتاری University Degree رو زدم، حقیقتش تا ارشدم تموم نشه نمی تونم مدرک کارشناسی رو بگیرم، که خب حدود 1 سال و نیم دیگه طول میکشه تا میام ارشد بگیرم و احتمالا تا مدرکش آماده بشه! می خواستم بدونم آیا برای Interview می تونم یه مدرک موقت لیسانس از دانشگاه تهیه کنم و اونا ترجمه کنم ببرم؟ یا اینکه حتما باید مدرک اصلی لیسانس رو ببرم؟ که در این صورت احتمالا باید انصراف از تحصیل بدم تا مدرک لیسانس رو بهم بدن.
ممنون میشم راهنمائیم کنید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من دیپلم فنی دارم. ۳ترم تو آموزشکده خواندم و انصراف دادم. بعدش یک ترم تو دانشگاه آزاد خواندم دروسم رو معادل سازی کردم و کاردانی گرفتم. الان لازمه که اون مقطعی که تو آموزشکده درس خواندم رو ثبت کنم؟ تحت چه عنوانی؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام .لطفا در مورد نحوی پر کردن این قسمت متن آموزشی بزارید ممنونم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من هنگام ثبتام لاتاری در تبدیل سال شمسی به میلادی اشتباه کردم یک سال بزرگترزدم حالا باید چیکار کنم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2017-05-14 ساعت 09:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-05-14 ساعت 23:40 توسط احسان٩٦.)
با عرض سلام
ايا براى رشته پزشكى نيارى به گزينه ٢ سال سابقه كار نيست ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2017-05-14 ساعت 09:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-05-14 ساعت 23:40 توسط احسان٩٦.)
با سلام
من ادرس بعضى از محلهايى كه در سالهاى قبل كار كردم فراموش كردم، و از طرفى بعضى از آن مراكز تعطيل شده اند و گواهى سابقه كار از هيچ كدام از آنها ندارم، چه بايد كرد و ايا نياز است كه از هر جايى كه كار كرده باشى گواهى داشته باشى ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام .ممنون از سايت خوبتون ، من ليسانس برق هستم و در قسمت سوابق شغلي اونجايي كه ميپرسه ٢ سال تجربه مي خواد رو تيك زدم و يه توضيح كوچيك در مورد نوع كارم تو شركت دادم ولي شما فرمودين كه براي كساني كه زير ديپلم هستن بايد تيك بزنن ...لازم كه براي اصلاحش اقدام كنم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من این قسمت (Does this job require at least 2 years of training or experience? ) رو پر کردم در حالی که مدرک لیسانس دارم. فکر می کردم منظوررش اینه که آیا کار شما نیاز به تجربه و دوره دارد یا خیر.
حالا آیا مشکلی برای روند ویزای من پیش میاد؟؟؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ایا شما جواب سوالتون رو گرفتید؟ چون من هم در وارد کردن تاریخ تولد مادرم یک روز اشتباه زدم. تاریخ پایان تحصلات دانشگاهی رو هم 10 روز بیشتر زدم. آیا مشکل ساز می شود؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
در مورد مدارک کاری، چطوری باید اثبات کنیم که سابقه کاری داشته ایم؟ با سوابق بیمه؟
من با یک شرکت بصورت پروژه ای کار کردم و سابقه بیمه ای در آنجا ندارم، باید برگه قرارداد هارو ببرم برای روز مصاحبه و یا اینکه یک نامه از شرکت مبنی بر همکاریمون باید تهیه کنم و ببرم ؟ باید ترجمه بشن ؟