موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
سوالی از خدمتتون داشتم. بنده یک واحد آپارتمان دارم که سند ملکی به نام خودم داره و هم برگه قولنامه ای که سه دنگ منزل به نام خودم و سه دنگ به نام همسرم است . در سند ملکی ارزش ملک مشخص نشده است اما در برگه قولنامه ای که دارم ارزش ملک مشخص شده . آیا امکان ترجمه و قابل قبول آفیسر سفارت میباشد و دیگر اینکه مبلغ 20 هزار دلار را چه بازه زمانی در بانک باید باشد که تاییده بگیرم ( منظورم اگر به صورت امانی از کسی بگیریم تا چند روز بایستی در بانک باشد و بعد تاییده گرفته شود)
ممنون میشم پاسخگو باشید. باتشکر
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت دوستان عزيز
برادر من قبول شده ولي متاسفانه فرم 260 براش باز نمي شه و error مي ده امكان داره تاريخ تولد رو موقع ثبت نام اشتباه زده باشه ؟
به نظرتون راهي هست كه بشه فهميد يا اينكه اصلاحش كرد ؟
ممنون ميشم اگر مي تونيد راهنمايي بفرماييد.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و خسته نباشید
از برندگان لاتاری 2018 هستم، یک راهنمایی در رابطه با تکمیل فرم ds-260 میخواستم؛ ممنون میشم راهنمایی کنید.
مدرک دیپلم بنده کار و دانش می باشد؛ ضمنا بنده دو مدرک کاردانی و کارشناسی از دانشگاه دارم. حال سوال بنده این است که حین پر کردن فرم ds-260 آیا می بایست معادل سازی برای مدرک کاردانش خود انجام بدهم تا فقدان مدرک پیش دانشگاهی برای بنده مشکلی پیش نیاورد؟ یعنی وارد کردن مدارک کارشناسی، کاردانی و دیپلم در این فرم کفایت می کند؟
ضمنا ترجمه تنها مدرک کارشناسی برای مصاحبه کفایت می کند؟
پیشاپیش از زحمات شما ممنون
موید و منصور باشید
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان و مدیر عزیز جناب کاوه
من موقع ثبت نام تازه دانشگاه واسه ارشد قبول شده بودم و مقطع تحصیلی رو فکر میکنم که دانشجوی ارشد زدم.بعد چند وقت من به دلیل مشکلی که پیش اومده بود لغو ثبت نام شدم و باز توی تکمیل ظرفیت همون دانشگاه قبول شدم.
اما با توجه به دغدغه هایی که داشتم و نمی تونستم اون موقع برم دانشگاه برای یه ترم هم مرخصی تحصیلی گرفتم.
حالا با تو جه به اینکه من حتی یه روزم سر کلاس نرفتم و اینکه موقع ثبت نام هم دقیق یادم نمیاد که اصن زدم دانشجوی ارشد ایا اگه الان توی فرم 260 نزنم دانشجوی ارشدم به نظرتون مشکلی پیش میاد؟
چون شنیدم یه سری رشته های ارشد احتمال کلیرنس داره.من رشتم برق گرایش کنترل بوده واسه ارشد و اینکه سربازی هم معاف شدم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
درود برهمگی
برای پر کردن فرم ds 260 نیاز به یک ادرس در امریکا دارم میتونم ادرس هتل بدم ؟
شنیدم بعضی از ایالات آمریکا ایرانیا اجازه ورود ندارن میشه بگید کدوم ایالاته ی وقت آدرس اونجا رو ندم
ممنون از راهنماییتون :
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
يك سوال داشتم كه خيلي دغدغه شده برام. كيس نامبر من زير ٢٠٠٠ هست بايد زودتر فرم رو پر كنم و بفرستم ولي چون سفارتم انكارا هست مي خواستم ببينم اگه به هر دليلي ( نا امني ، هزينه و اينكه شنيدم براي انكارا بايد مدارك پست هم بشه) اگه من سفارتمو تو اين مرحله ايروان بزنم تاريخ مصاحبه عقب ميفته يا فرقي نميكنه؟
لطفا زودتر پاسخ بدين چون تا همين الانم فكنم دير دارم ميفرستم فرمو
ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزیز،من شنیدم که یکم عقب میفته .سفارت من هم انکاراست.بنظرم با این تفکرات خودتونو درگیرنکنید،اونقدرهاهم که میگن انکارا جای بدی نیست،خواهرمن ازسفارت انکارا ویزاگرفت.توکلتون به خدا باشه وسخت نگیرید