................................
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شرایط عکس متقاضی
|
https://travel.state.gov/content/visas/e...hotos.html
Photographs must be submitted at the time of eDV entry. Photographs that do not comply with all specifications, including but not limited to recency of the photos, composition of the photos, and unacceptable backgrounds are grounds for disqualification of the entire entry. Any manipulation of photographs that alters the facial characteristics is grounds for disqualification of the entire entry. See examples on the Photo Tool page.
Please refer to the Instructions for the 2019 Diversity Immigrant Visa program (DV-2019) for technical specifications and compositional specifications for the digital image. You will use one of the following methods to enter the image into eDV: Take a new digital image. Use a digital scanner to scan a submitted photograph. Link to photo instructions/photo tool page https://travel.state.gov/content/visas/e...hotos.html Clicking the 'Choose New Photo' button will allow you to look for and choose the file which is storing the photograph. Once chosen, the file name and the photo will display. If the photo is not correct, please click on the 'Choose New Photo' button to choose a new file.
2017 , 2018 ,2019,2020
می رود راه پیوسته تا آن سو *** از دری کو شد رهش آغاز می رود او تا کجا تا کو *** من روان با او کنم آواز می روم من همره و همپو *** تا به دیدار کلان راهی ره همه این مقصد اما کو *** چه بگویم جز نه و آهی؟ * شعری از بیلبو بگینز - از آثار JRR TOLKIEN (2017-10-18 ساعت 12:42)M0HSeN_US نوشته: سلام اینم ترجمه https://translate.google.com/translate?s...t=&act=url
Tampa.Floorida.Usa
2017-10-23 ساعت 00:14
سلام
من از رو عکس 6x4 عکس گرفتم آیا قبول میکنن؟ عکس پاسپورتم هست یا بهتره برم عکاسی؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
2017-10-25 ساعت 18:45
تشکر کنندگان: dv2017 ،
2017-10-25 ساعت 22:36
(2017-10-23 ساعت 00:14)amir0751 نوشته: سلام دوست عزیز همون عکس رو اگه شش ماه از گرفتنش نگذشته با رزولوشن 300dpi اسکن کن و با نرم افزار Paint سایز اون رو به 600 در 600 پیکسل تبدیل کنید.
کیس نامبر: 2018AS6XXX
تاریخ رؤیت: 06 May تاریخ ارسال فرم260: 15 May وضعیت: منتظر زمان مصاحبه
2017-11-05 ساعت 23:39
سلام دوستان
امروز عکسی که عکاس برای دوستم آماده کرده بود رو تو قسمت چک کردن عکس تو سایت لاتاری وارد کردم ولی اون کادر که دور سر و صورت قرار میگیره به شکل کامل رو صورت رفیقم قرار نگرفت مجبور شدم عکس رو با ذره بین کوچیک و بزرگ کنم تا صورتش تو کادر قرار بگیره و بعد crop و بعد ذخیره الان مبخواستم بدونم بقیه هم همین مشکل دارن؟ من بیشتر از 10 سال میشه که تو لاتاری شرکت میکنم و اولین باره که تو سایت عکس رو چک کردم و به این موضوع برخوردم به نظر خودم که عکسی که عکاس گرفته کاملا درسته ممنون میشم راهنماییم کنین
اکنون از فراوانی آسمان ها بی درنگ نعمت بی کران خدا را به سوی خود می کشانم همه راه ها گشاده و چاره ها بسیار
"همه درها باز میشوند" آهنگ فرانسوی
2020-11-17 ساعت 02:23
سلام
من یکی از دوستام با گوشیش از خودش عکس گرفته پیش زمینه اش سفیده ولی با گوشی خودش گرفته به خاطر عکسش اگه قبول شه ردش میکنن؟ چون حجمش هم فکنم ۴ مگابایت اینطورا شده رزولوشن عکسش هم ۶۰۰ در ۶۰۰ نیست چه مشکلی پیش میاد براش اگه قبول شه؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
2024-05-09 ساعت 15:51
Elevate your dating game with the top site for hassle-free connections.
Free connections: adventures without obligations await you Authentic Damsels Outstanding casual Dating |
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان