موضوعها: 1
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the 2010 Electronic Diversity Visa program.
Please verify that you have entered all information correctly. You may re-check the Entry status by clicking on the Return to Entrant Status Check Main Page link below.
w
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من هم انتخاب نشدم.
سخته!
سال دیگه ...
ایام به کام.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان حتما متوجه شدید فکر کردن به یک اتفاقاتی بسیار لذت بخشه، حتی لذت بخش تر از خود اون اتفاق.
در یک رمانی (به نام The Great Gatsby) خوندم که نوشته بود وقتی فکر کردن در مورد یک اتفاق از خود اون اتفاق لذت بخش تره دیگه چه لزومی داره که اون اتفاق رخ بده!
جالبه.
البته امیدوارم و فکر میکنم در مورت لاتاری و آمریکا رفتن اینجوری نباشه.
ایام به کام.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان من چند روز پیش نامه رو دریافت کردم
اما الان که از تو سایت چک میکنم میزنه HAS NOT BEEN SELECTED , از اونجایی که مثال خیلی از دوستان در تاریخ تولد شک دارم سالهای مختلف رو هم چک کردم اما باز هم میگه HAS NOT BEEN SELECTED
بچه ها لطفا راهنمایی کنید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گل منو بعنوان یک تازه وارد پذیرا باشید من ثبت نام کردم از سایت لاتاری گرین کارت به زبان فارسی هست
میخوام از دوستان تو این زمینه اطلاعات دارند کمک کنند ما خانوادگی ماه زمستان حالا ماهشو دقیقا تو ذهنم نیست میخوام بدونم از این سایت میشه نتایج قبولی و یا رد شدن را دید همین سایتی که ثبت نام کردم ؟ تاریخ اعلام نتایج کی هست ؟ هم برای ماه شمسی و میلادی ممنون میشم جوابمو بدید این خیلی مهمه من فقط دلشوره دارم