موضوعها: 167
رتبه:
175
14 تشکر در 1 ارسال
خب من هم مثل رامتین توی 3 تا پرونده هستم یه بار مجرد یه بار با مادر یه بار با پدر .حالا کدوم گزینه شامل حال ما میشه؟؟؟؟؟
موضوعها: 1
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
به نظر من هرسال به 55000 case ویزای مهاجرت میدن (که بعد از رفتن به آمریکا برای اعضای خانواده گریین کارد صادر میشه ) نه اینکه به 55000 نفر گریین کارد بدن , و به نظر من به تعداد case ها از سهمیه اون کشور کم میشه نه به اندازه ی گریین کارد های کل اعضای خانواده ها, مثلا 1500 case برنده از ایران اگر داشته باشیم و اینها حدودا با خانوادشون بشن 4750 نفر همون 1500 عدد از سهمیهی ایران استفاده شده البته( این نظر شخصی منه و میتونه درست نباشه ولی من اینجور فکر میکنم) به هر حال دوستان نگران نباشند چون تاکنون هیچ سالی سهمیه ایرانیها کامل نشده ( حتی یک پنجمشم پر نشده) البته واضحه که از زمانی که فرم ها اینترنتی شده چند اتفاق در حال افتادنه:
1.هر سال تعداد بیشتری شرکت میکنن.
2. case های غیر واقعی یا اللابختکی که الکی شرکت کردند و نمیتونن به آمریکا بیان و فقطcase هارو میسوزونند زیاد میشه خصوصااز طریق سایت های ثبت نام کننده.
3. به برکت این سایت مهاجر سرا ایرانیهای بیشتری در جریان قرار میگیرند و سال به سال case های ایران زیاد تر میشه.
4. به علت وضعیت بد اقتصادی ایران سال به سال افراد بیشتری به فکر مهاجرت میفتند اگر چه که فعلا وضعیت آمریکا هم خوب نیست ولی به گفتهی آشنایان فعلا باز هم از بقیهی دنیا بهتره.
موضوعها: 1
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
payam_prz عزیز لطفا لینک صفهاتی رو که مورد استناد میدونی رو بی زحمت بگو .