کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس گرین کارد 2009
سلام
2 تا از دوستان عزیزم دیروز بعد از چند ماه کلیرنسشون اومد که همینجا بهشون حسابی تبریک میگم (اگه دوست داشتند بعدا خودشون رو معرفی میکنند)
پسسسسسسسسس اونهایی که در انتظار کلیرنس هستند خوشحال و امیدوار باشندکه به زودی کلیرنس همه میاد.
کیس نامبر:2009AS27000
تاریخ مصاحبه:JUNE 2009
تاریخ دریافت ویزا : JUNE2009
تشکر کنندگان:
زودتر بگيد چه كسانى هستن. من خيلى كنجكاوم من هم بهشون تبريك ميگم و بهترين ارزوها را در امريكا براشون دارم. به اميد شاد شدن همه بچه ها
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز، کلیرنس ما بالاخره بعد از دقیقا 5 ماه اومد. حالا باید ویزا ها رو بگیریم. وقتی گرفتیم شرح مفصل سفر رو مینویسم.
برای همه ی کسایی که منتظرن از صمیم قلب دعا می کنم زودتر جوابشون بیاد . به خصوصbehzad756 که از 6 ماه گذشته . اما آنکارا الان 3 باره که با هر update داره شماره های لاتلری می ذاره. یعنی شروع کردن دیگه ایشاللللللللا...
موفق باشید
case number:3xxx
وضعیت: منتظر کلیرنس
تشکر کنندگان: behzad756
سلام به همه دوستان عزیز،
با تبریک به shaD عزیز، و امید اینکه به زودی کلیرنس همه بیاد.
فقط دو سوال داشتم
1 ستاره دار بودن بعضی شماره ها که این جمله در زیر نوشته:
(*) Not all family members have been cleared. Please contact us.
نگران کننده نیست؟ اگه تماس گرفتید جوابشون چی بود؟
2 بعد از 5 ماه مدیکال باید دوباره انجام بشه؟
شماره کیس: 2009AS5xxx
نامه اول: 2008 6th April
ارسال مدارک: 14th April 2008
دریافت پاکت دوم: 6th November 2008
مصاحبه: 3ed December 2008 آنکارا
کلیرنس: 29th Aprilr 2009
دريافت ويزا: 08th May 2009
دریافت کارت: 14th July 2009
تشکر کنندگان: shaD
سلام
1 یه ستاره دار بودن یعنی کلرنس یک یا چند نفر از اعضای خانواده هنوز نیومده و اصلا هم نگران کننده نیست. اما گفتن تماس بگیرید.
2 medical ها تا 6 ماه اعتبار دارن(در برخی موارد 3 ماه) اما گویا امسال تاریخ اعتبار ویزا از زمانیه که آزمایش میدیم شده که این خودش خیلی مشکل سازه.
case number:3xxx
وضعیت: منتظر کلیرنس
تشکر کنندگان: soheil79
با سلام
medical ها تا 6 ماه اعتبار داره ولي تاریخ اعتبار ویزا از زمانیه که آزمایش میدیم واي يعني دوباره سفر با خانواده و دوباره أزمايش و يك عالمه خرج اضافي اي بخوشكي شانس
تشکر کنندگان:
سلام
با تبریک فراوان برای شاد عزیز
امیدوارم در بقیه مراحل نیز موفق باشید.
خدارا شکر مثل اینکه دارند یه کارایی می کنند برای لاتاریها .
البته سایت ابوظبی که خبری نیست.
leili نوشته: سلام
با تبریک فراوان برای شاد عزیز
امیدوارم در بقیه مراحل نیز موفق باشید.
خدارا شکر مثل اینکه دارند یه کارایی می کنند برای لاتاریها .
البته سایت ابوظبی که خبری نیست.

سلام
ليلي جان مي شه آدرس سايت رو كه توش چك مي كني دقيقا برام بنويسي . البته من تازه براي june كارنت شدم و اميدوارم لازمم نشه.
به اميد گرفتن گرين كارت همه دوستان
شماره کیس:2009AS269xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:May 2008
تاریخ کارنت شدن:Apil 2009
تاریخ دریافت نامه دوم:May 2009
تاریخ مصاحبه:June 2009
تاريخ دريافت ويزا:روز مصاحبه
ورود به امریکا:7 Sep
دریافت گرین کارت:21 Sep
دریافت سوشال سکیوریتی:25 Sep
تشکر کنندگان:
با سلام به همه دوستان عزيزم

آخرين كلير شده ها كه امروز 14 آوريل اعلام شده (انكارا)

3397
431
202
3568
691

سعادتمند باشيد
کيس نامبر : 2009as4xxx
دریافت نامه اول : may 2008
دريافت نامه دوم : Sep 2008
محل مصاحبه : آنكارا
تاریخ مصاحبه: Nov 2008
كليرنس: April 2009
دريافت ويزا : May 2009
تشکر کنندگان:
برای اولین بار سایت آنکارا صبح آپدیت کرد.مثل اینکه خودشون هم دلشون برای لاتاری های 2009 سوخته!
تشکر کنندگان:
خوب خوب..سلام به همه..ویزای شاد عزیز مبارک.. آپدیت زود به زود سایت آنکارا مبارک..البته امروز فقط 3تا از این شماره ها که فرشید نوشته کلیر شد 2 تاش 10 آوریل کلیر شده بود( یعنی من خوره سایت آنکارا شدم حفظم همه شماره هاشو و روزاشو..شبها تو خواب این شماره ها جلو چشمم بالا پایین میرن :ی )
امیدوارم از دوستان سایت هم جز این شماره ها باشند و خبر خوب بدن بهمون.
کلیرنس Amirbk عزیز هم اومد و ویزاش رو گرفت Big Grin
همینجا بهش تبریک میگم و امیدوارم کلیرنس همه دوستان به زودی بیاد مخصوصاکلیرنس آقا بهزاد که خیلی وقته منتظرند.
کیس نامبر:2009AS27000
تاریخ مصاحبه:JUNE 2009
تاریخ دریافت ویزا : JUNE2009
تشکر کنندگان: Amirbk
به امیر عزیز بسیار بسیار تبریک میگویم همچنین بقیه دوستانی که کلیرنسشان آمده از صمیم قلب تبریگ می گویم به امید آمدن کلیرنس بقیه دوستان 2009 و موفقیت بقیه دوستانی که در شرف مصاحبه هستند بخصوص payam_prz عزیز وmiladdangeerعزیز وelham عزیز امیدوارم همتون به آرزوهاتون برسید.
تشکر کنندگان: elham
به امير جان تبريك ميگم كسى از اقاى گريت يا بهزاد جان خبر داره كليرنس اينها آمده يا نه آونها هم خوش خبر باشن ولى آبو ظبى چرا هيچ خبرى از كليرنس ها نيست. كسى از بچه ها بوده از ابوظبى باشه؟
تشکر کنندگان:
با سلام
medical ها تا 6 ماه اعتبار داره ولي تاریخ اعتبار ویزا از زمانیه که آزمایش میدیم واي يعني دوباره سفر با خانواده و دوباره أزمايش و يك عالمه خرج اضافي اي بخوشكي شانس
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان