کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس گرین کارد 2009
matrix نوشته: دوستان می دونم که حالا زوده ولی اگه کسی متن مناسبی داره واسه پیگیری کلیرنس لطفاً تو این تاپیک ارائه کنه، منظورم ایمیلی که
به KCC باید بزنیم واسه نتیجه بک گراند چک.
ممنون
هر متنی که استفاده کنی جوابشون یک چیزه: «کیس شما به فلان سفارت (آنکارا/ابوظبی/...) منتقل شده و هر سوالی دارید باید از اون‌ها بپرسید»
تشکر کنندگان:
elham نوشته:
matrix نوشته:
elham نوشته: MATRIX عزیز سلام
کلیرنس همه میاددددددددددددددددددددددددددددددددددددد نگران نباشید
خانم دلارام گفتند پارسال همه کلیر شدند الان هم که ابو ظبی دیگه از خواب بیدار شده به سلامتی داره تندتند آپدیت میکنه
دیشب 3 تا کلیر کرده ...خوبه دیگهBig Grin

پس تورو خدا اینقدر نگید شاید جواب کلیرنس نیاد!! کم استرس داشتیم این بک گراند هم شد قوز بالا قوز!!!

دددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددSad من استرس دادم ؟ مژگان خانم پرسیده بودند که اگر کلیرنس همسرشون تا آخر سپتامبر نیاد چی میشه؟ منم حقیقت رو گفتم که پرونده ها بسته میشه و باید ایشون برن امریکا و بعدبرای همسرشون اقدام کنند.
مگه من چی گفتمممممممممممممممممم SadSadباز قهر میکنم میرم هااااااااااااااااااا

اولاً که الهام عزیز TAKE IT EASY
من نگفتم شما استرس دادی!! ثانیاً اگه همچین احتمالی باشه که خب ممکنه گریبان ما رو هم بگیرهWink
شما هم به حضور گرمت در این سایت حتماً ادامه بده تا ایشالا همه کلیر ها بیاد و خوش و خرم بریم USA و بعداً به این حال و روزمون بخندیم که ای بابا بیخود و بی جهت می ترسیدیمSmile
بازم ممنون
Hope Never Die

شماره کیس: ***31
تاریخ دریافت نامه قبولی:may 2008
کنسولگری:abudhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: july 2008
تاریخ کارنت شدن کیس:May 2009
تاریخ دریافت نامه دوم:31 may
تاریخ مصاحبه:14 july
دریافت ویزا: 30 september (روز آخر)
تشکر کنندگان: elham
laili نوشته: ببینم الهام که با 54 زبان زنده ی دنیا در 222 پست به صراحت اعلام کرده نگران نباشین کلیرنستون میاد.................
من نفهمیدم کجا حرفی زده که باعث نگرانی دوستان شده باشه؟
بعدشم الهام جون قهر نکنی ها از ما که گذشت ولی اگه تو و سراوین نباشین دیگه کی می خواد جواب اینهمه سوال و بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مرسی لیلی جون من دیگه میخوام برممممممممممممممممممWink
matrix به من میگه من استرس دادم Sad Sad آرهههههههههه بچه هااااااا؟؟؟؟
من به شما ها استرس میدم؟؟؟؟؟
کیس نامبر:2009AS27000
تاریخ مصاحبه:JUNE 2009
تاریخ دریافت ویزا : JUNE2009
تشکر کنندگان: seravin
بابا جان جواب منو بخون اول!!!
حیف مدیر به این خوبی نیست بذاره برهSmile کدوم سایت میخوای بری بچه هاش بهتر از اینجا باشنBig Grin
Hope Never Die

تشکر کنندگان: elham ، laili
باشه حالا که اصرار میکنید پس میمونمBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
تشکر کنندگان: laili ، matrix
matrix نوشته: بابا جان جواب منو بخون اول!!!
حیف مدیر به این خوبی نیست بذاره برهSmile کدوم سایت میخوای بری بچه هاش بهتر از اینجا باشنBig Grin

برای الهام:
مدیر به این با جنبه ای ...............هرگز ندیده هیچ کسی
عمرا اگه بذاریم بری مگه الکیهBig GrinBig Grin
بابا به این بچه های در صف طویل کلیرنس بایدحق داد درسته استرسشون بیمعنیه ولی خوب طبیعیه دیگه همه از نفس افتادن
من خودم که دیگه به استرس عادت کردم بعد از یک سال بابت هر چیز کوچیکی ناخود آگاه استرس دارم همش مثل اون دوستمون کامیار بود کی بود که اول گفت ویزا گرفته بعد گفت از سفارت زنگ زدن گفتن اشتباه شده
شما کلیرنس خوردین منم همش میترسم نکنه از سفارت زنگ بزنن بگن اشتباه شده شما باید ویزاتو پس بیاریWinkWinkWink
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
تشکر کنندگان: elham ، matrix
دوستان عزيز
به جاي بحث و مجادله كه همه آنها ناشي از دلسوزي و بعضا نگراني است بهتر است به اصل ماجرا بپردازيم و دعا كنيم و اميد وار باشيم تا سريعتر همگي كلير شويم .
همانطور كه در 2 يا 3 صفحه قبل در اين تاپيك پيش بيني كرده بودم به غير از حالتهاي خاص حالت نوبت شماره هاي 13000 تا 17000 (يعني كساني كه در فروردين ماه مصاحبه داشته اند) است كه در سايت ابوظبي كلير شوند .انشاالله از اوايل مرداد ماه شماره هاي بالاتر از 17000 نيز كلير شوند.البته باز پيش بيني ميكنم كه سرعت كلير شدن بالاتر رفته و شمار ههاي بيشتري اعلام ميشود.به هر حال تا 2 ماه ديگر همه كلير ميشويم .
به اميد كلير شدن همه بچه ها هر چه سريعتر
همگي موفق باشيد
تشکر کنندگان: matrix
ELHAM عزیز
خدا کنه که هر چه زودتر کلیر همسران بیاد و مجبور به تکرار مدیکال نشیم. البته شما که بلیط هم گرفتی و راهی هستی به سلامتی.
منم احتمالا توی هفته دیگه ویزا رو میگیرم ولی کلیر همسرم میمونه.
ویزارو هم بگیرم که مجبورم برم.
راستی شاید با هم همسفر شدیم بدون همسرانTongue
Case Number: 2009AS115XX
تاریخ مصاحبه: ,March 16 , 2009
دریافت ویزا: روز مصاحبه
دریافت کلیرنس همسر : Aug 4, 2009
ورود به آمریکا: Sep 7, 2009
خروج از آمریکا: Nov, 2009 / با دریافت پاس سفید 2 سال
ورود مجدد به امریکا: 2011 , 16, Jul
وقتی چترت " خداست " بگذار باران سرنوشت هر چه میخواهد ببارد.
تشکر کنندگان:
tara عزیز
در مورد برآوردهایی که کرده بودی من در مورد خودم پرسیدم ولی چیزی نگفتی؟
ما که در رده 11000 هستیم چی؟ تموم شدیم رفت؟
ولی واقعا اگر کلیرنس همسران نیاد پرونده شون بسته میشه؟ Sad
Case Number: 2009AS115XX
تاریخ مصاحبه: ,March 16 , 2009
دریافت ویزا: روز مصاحبه
دریافت کلیرنس همسر : Aug 4, 2009
ورود به آمریکا: Sep 7, 2009
خروج از آمریکا: Nov, 2009 / با دریافت پاس سفید 2 سال
ورود مجدد به امریکا: 2011 , 16, Jul
وقتی چترت " خداست " بگذار باران سرنوشت هر چه میخواهد ببارد.
تشکر کنندگان:
shadow_1352 نوشته: ELHAM عزیز
خدا کنه که هر چه زودتر کلیر همسران بیاد و مجبور به تکرار مدیکال نشیم. البته شما که بلیط هم گرفتی و راهی هستی به سلامتی.
منم احتمالا توی هفته دیگه ویزا رو میگیرم ولی کلیر همسرم میمونه.
ویزارو هم بگیرم که مجبورم برم.
راستی شاید با هم همسفر شدیم بدون همسرانTongue

سلام رزا جون در حال حاضر بهترین کار اینه که شما بری و ویزای خودتون رو بگیریدو دیگه استرس نگرفتن ویزای خودت رو نداشته باشی...
من با هدا عزیز دبی همسفر بودم الان هم واسه امریکا با هم بلیط گرفتیم و با یه پرواز میریم چه عالی میشه که شما هم با ما باشیBig Grin
تشکر کنندگان:
SHADOW‌عزيز
من در همان صفحه جواب شما را دادم .پيش بيني من اين است كه حداكثر (غير از حالتهاي خاص كه براي برخي دوستان رخ داده است ) كليرينس شما تا اواسط مرداد همزمان با اعلام شماره هاي بالاتر از 17000 مي آيد.
موفق باشيد
تشکر کنندگان:
سلام به همگی

ابوظبی سه تا شماره *** 13
اعلام کرده کسی از بچه های سایت نیست؟
تشکر کنندگان:
سمین عزیز من 2 روز پیش 3 تا شماره که ابوظبی کلیر کرده بود رو گذاشتم ولی ظاهرا از بچه های این سایت نبودند Sad
تشکر کنندگان:
سلام
بالاخره شماره کیس ما هم در سایت اعلام شد. کلیرنس ویزای همسرم در سایت ابوظبی اعلام شده و ما به زودی برای گرفتن ویزا باید بریم. خیلی خوشحالم که مجبور نیستم تنهایی برم! امیدورام ویزای همه همسران به موقع بیاد و کسی مجبور به اقدام مجدد نشه.
از همراهی همه شما متشکرم.
تشکر کنندگان: laili ، matrix ، elham ، ali1339 ، hbita ، Spiritual ، hoda ، reza22 ، afshin
Mozhgan نوشته: سلام
بالاخره شماره کیس ما هم در سایت اعلام شد. کلیرنس ویزای همسرم در سایت ابوظبی اعلام شده و ما به زودی برای گرفتن ویزا باید بریم. خیلی خوشحالم که مجبور نیستم تنهایی برم! امیدورام ویزای همه همسران به موقع بیاد و کسی مجبور به اقدام مجدد نشه.
از همراهی همه شما متشکرم.

سلام مژگان عزیز
تبریک فراوان، میشه بگید چقدر طول کشید جواب کلیر شما بیاد؟
ممنون
Hope Never Die

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان