واقعا چرا به همه کلیرنس میخوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قبلا اینطوری نبود شاید هم بود و چون وقت به اندازه ی کافی بود نمیفهمیدیم.....
البته به همسر من هم کلیرنس خورده بود تو ویزاش زدن که جوابش ماه می اومده یعنی سه ماه قبل از مصاحبه......
ولی به همه قول میدم همتون ویزا میگیرین....
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
بچه ها گوش کنید:
این ماههای آخر آنکارا مثل اینکه داره ادا درمیاره و هی کیس هارو رد میکنه
یکی از دوستان که البته اون اوایل اینجا سر میزد هفته پیش شماره اش اعلام شد و رفت آنکارا که ویزاشونو بگیره. منتظر پست بود که وقتی میاد میبینه پاسشون رو نیاورده و از سفارت باهاش تماس میگیرن و میگن که اسپانسر شما درآمدش پایینه. این دوستم اینو میدونسته و مدارک مالی و سند و .... هم برده بوده. حالا بهش گفتن که نه قبول نیست. گفته مدارک مالی و سند و .... گفتند نه.
گفته الان 4 ماه گذشته و شما کیس رو پذیرفته بودید حالا چرا نه؟ خلاصه گفتند که مرغ یه پا داره و مدارک از ایران رو نمیپذیرن و باید ضمن دومی بیاره. هیچی دیگه بنده خدا دربدر اسپانسر دیگه ای شده.
ضمنا گفت که یک نفر دیگه رو هم بخاطر اشتباه در تاریخ تولد کلا رد کردن.
خلاصه که حسابی دست به دعا شیم که این دم آخری اذیت نکنن بچه هارو.
Case Number: 2009AS115XX
تاریخ مصاحبه: ,March 16 , 2009
دریافت ویزا: روز مصاحبه
دریافت کلیرنس همسر : Aug 4, 2009
ورود به آمریکا: Sep 7, 2009
خروج از آمریکا: Nov, 2009 / با دریافت پاس سفید 2 سال
ورود مجدد به امریکا: 2011 , 16, Jul
وقتی چترت " خداست " بگذار باران سرنوشت هر چه میخواهد ببارد.
آی گفتی! من هم در مصاحبه اولی همسرم باهام نبود و بعداً که میل زدم گفتن عیب نداره روزی که با برگهٔ آبی میآی همسرت رو بیار برای مصاحبه و این که وقت نمیخواد بگیری. حالا که اومدیم اینجا به من گفتن نه همسرت رو نباید میآوردی اون باید وقتی کلیرنسش اومد وقت بگیره و بیاد.... خلاصه اعصابم رو ریختن به هم.
فاصله اش که معلوم نیست!! 13و 16 و 21 جولای من دیدم اعلام شده. اما زمانش تا 30 سپتامبر و بله تا اون موقع شماره اعلام میشه.
ایشالا همه کلیر میشیم
Hope Never Die
شماره کیس: ***31
تاریخ دریافت نامه قبولی:may 2008
کنسولگری:abudhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: july 2008
تاریخ کارنت شدن کیس:May 2009
تاریخ دریافت نامه دوم:31 may
تاریخ مصاحبه:14 july
دریافت ویزا: 30 september (روز آخر)
واییییییییییییییییی اگر 55000 ویزا تموم شده باشه چی؟ چرا آنکارا داره مسخره بازی در میاره؟؟؟؟؟کیس ها رو رد میکنه؟؟؟
از ابو ظبی هم که فعلا خبری نیست!!! بچه ها من که فعلا دپرسم.........
اگر کلیرنس همسرم نیاد؟؟؟؟
کیس نامبر:2009AS27000
تاریخ مصاحبه:JUNE 2009
تاریخ دریافت ویزا : JUNE2009
شماره کیس: 2010AS00002xxx
نامه قبولی: می 2009
کنسولگری: Abu Dhabi
نامه دوم : سپتامبر 2009
مصاحبه: 6 اکتبر 2009
ویزا: روز مصاحبه
سفر به آمریکا: 29 اکتبر 2009
دریافت گرین کارت: 13 نوامبر 2009
elham نوشته: واییییییییییییییییی اگر 55000 ویزا تموم شده باشه چی؟ چرا آنکارا داره مسخره بازی در میاره؟؟؟؟؟کیس ها رو رد میکنه؟؟؟
بسیار بعیده. در فاصله 70 روز به مهلت اتمام. اگر 50000 تا تموم شده باشه اعلام می کنند و همه رو رد میکنند. تا بحال به نظر من حداکثر 30000 نفر در کل جهان همراه خانوادهاشون گرفتند. هنوز داره مصاحبه انجام میشه. الهام جان! تو که سنگ صبور این قافله بودی. اندکی صبر
2009-07-23 ساعت 23:00 (آخرین تغییر در ارسال: 2009-07-24 ساعت 01:30 توسط great.)
در ضمن آنکارا به من دلداری داده که حواسمون به تو هست.یا بقول معروف داریمت. صبر کن و منتظر باش تا خبرت کنیم!
می بینید دلم به چه قاقالی لی هائی خوش شده. همین خبر معمولی دلخوشم می کنه. لا اقل از خبر بد بهتره.
elham نوشته: واییییییییییییییییی اگر 55000 ویزا تموم شده باشه چی؟ چرا آنکارا داره مسخره بازی در میاره؟؟؟؟؟کیس ها رو رد میکنه؟؟؟
شما چرا الهام خانم!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Hope Never Die
شماره کیس: ***31
تاریخ دریافت نامه قبولی:may 2008
کنسولگری:abudhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: july 2008
تاریخ کارنت شدن کیس:May 2009
تاریخ دریافت نامه دوم:31 may
تاریخ مصاحبه:14 july
دریافت ویزا: 30 september (روز آخر)
great نوشته: در ضمن آنکارا به من دلداری داده که حواسمون به تو هست.یا بقول معروف داریمت. صبر کن و منتظر باش تا خبرت کنیم!
می بینید دلم به چه قاقالی لی هائی خوش شده. همین خبر معمولی دلخوشم می کنه. لا اقل از خبر بد بهتره.
great عزیز این که خیلی خوبه.............این خبر اصلا هم معمولی نیست خیلی هم عالی است یعنی کیس شما در جریانه و به زودی به نتیجه میرسه
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
2009-07-24 ساعت 03:43 (آخرین تغییر در ارسال: 2009-07-24 ساعت 03:49 توسط great.)
ولی لیلی جان
این نامه به این مفهوم هست که پرونده من گم نشده! اونا هم هنوز نفهمیدند علت این انتقال از ابوظبی به آنکارا چیه ولی گفتند که پیگیری می کنیم و منتظر پاکت حاوی مدارکم از ابوظبی می مونند که فعلا توی پست( SEP (Shelmaan Express Post گیر کرده و اینکه به سلامتی کلیرنس من هنوز پندینگه.
یعنی کلا منتظر باش، مواظب فشار خونت هم باش تا ببینیم اوضاعت بر می گرده به همون وضع معلق قبلی یا نه.
تصویر نماینده پست ابوظبی ضمیمه هست. سفارش منو یکی بکنه.
ای بابا......