کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس گرین کارد 2009
واقعا چرا به همه کلیرنس میخوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قبلا اینطوری نبود شاید هم بود و چون وقت به اندازه ی کافی بود نمیفهمیدیم.....
البته به همسر من هم کلیرنس خورده بود تو ویزاش زدن که جوابش ماه می اومده یعنی سه ماه قبل از مصاحبه......
ولی به همه قول میدم همتون ویزا میگیرین....
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
تشکر کنندگان: matrix
matrix نوشته: راستی این میتینگ LA منم هستم با اجازتون، البته اگه کلیر ما تا اون موقع بیادBig GrinBig Grin

شما هم تشریف بیاریدBig GrinBig Grin
کیس نامبر:2009AS27000
تاریخ مصاحبه:JUNE 2009
تاریخ دریافت ویزا : JUNE2009
بچه ها گوش کنید:
این ماههای آخر آنکارا مثل اینکه داره ادا درمیاره و هی کیس هارو رد میکنهSad
یکی از دوستان که البته اون اوایل اینجا سر میزد هفته پیش شماره اش اعلام شد و رفت آنکارا که ویزاشونو بگیره. منتظر پست بود که وقتی میاد میبینه پاسشون رو نیاورده و از سفارت باهاش تماس میگیرن و میگن که اسپانسر شما درآمدش پایینه. این دوستم اینو میدونسته و مدارک مالی و سند و .... هم برده بوده. حالا بهش گفتن که نه قبول نیست. گفته مدارک مالی و سند و .... گفتند نه.
گفته الان 4 ماه گذشته و شما کیس رو پذیرفته بودید حالا چرا نه؟ خلاصه گفتند که مرغ یه پا داره و مدارک از ایران رو نمیپذیرن و باید ضمن دومی بیاره. هیچی دیگه بنده خدا دربدر اسپانسر دیگه ای شده.
ضمنا گفت که یک نفر دیگه رو هم بخاطر اشتباه در تاریخ تولد کلا رد کردن.
خلاصه که حسابی دست به دعا شیم که این دم آخری اذیت نکنن بچه هارو.
Case Number: 2009AS115XX
تاریخ مصاحبه: ,March 16 , 2009
دریافت ویزا: روز مصاحبه
دریافت کلیرنس همسر : Aug 4, 2009
ورود به آمریکا: Sep 7, 2009
خروج از آمریکا: Nov, 2009 / با دریافت پاس سفید 2 سال
ورود مجدد به امریکا: 2011 , 16, Jul
وقتی چترت " خداست " بگذار باران سرنوشت هر چه میخواهد ببارد.
تشکر کنندگان:
آی گفتی! من هم در مصاحبه اولی همسرم باهام نبود و بعداً که میل زدم گفتن عیب نداره روزی که با برگهٔ آبی می‌آی همسرت رو بیار برای مصاحبه و این که وقت نمی‌خواد بگیری. حالا که اومدیم این‌جا به من گفتن نه همسرت رو نباید می‌آوردی اون باید وقتی کلیرنسش اومد وقت بگیره و بیاد.... خلاصه اعصابم رو ریختن به هم.
تشکر کنندگان:
با سلام

زمان اعلام شماره های کلیرنس برای 2009 تا کی است و به فاصله چند روز؟ آیا در مرداد و شهریور هم شماره های جدید را اعلام می کنند .

با تشکر
تشکر کنندگان:
فاصله اش که معلوم نیست!! 13و 16 و 21 جولای من دیدم اعلام شده. اما زمانش تا 30 سپتامبر و بله تا اون موقع شماره اعلام میشه.
ایشالا همه کلیر میشیمSmile
Hope Never Die

شماره کیس: ***31
تاریخ دریافت نامه قبولی:may 2008
کنسولگری:abudhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: july 2008
تاریخ کارنت شدن کیس:May 2009
تاریخ دریافت نامه دوم:31 may
تاریخ مصاحبه:14 july
دریافت ویزا: 30 september (روز آخر)
تشکر کنندگان:
واییییییییییییییییی اگر 55000 ویزا تموم شده باشه چی؟ چرا آنکارا داره مسخره بازی در میاره؟؟؟؟؟کیس ها رو رد میکنه؟؟؟
از ابو ظبی هم که فعلا خبری نیست!!! بچه ها من که فعلا دپرسم.........SadSadSadSadSad
اگر کلیرنس همسرم نیاد؟؟؟؟
کیس نامبر:2009AS27000
تاریخ مصاحبه:JUNE 2009
تاریخ دریافت ویزا : JUNE2009
تشکر کنندگان:
هنوز حدود هفتاد روز مونده
زوده برای نا امید شدن
شماره کیس: 2010AS00002xxx
نامه قبولی: می 2009
کنسولگری: Abu Dhabi
نامه دوم : سپتامبر 2009
مصاحبه: 6 اکتبر 2009
ویزا: روز مصاحبه
سفر به آمریکا: 29 اکتبر 2009
دریافت گرین کارت: 13 نوامبر 2009
CoolCool
تشکر کنندگان:
elham نوشته: واییییییییییییییییی اگر 55000 ویزا تموم شده باشه چی؟ چرا آنکارا داره مسخره بازی در میاره؟؟؟؟؟کیس ها رو رد میکنه؟؟؟
از ابو ظبی هم که فعلا خبری نیست!!! بچه ها من که فعلا دپرسم.........SadSadSadSadSad

بسیار بعیده. در فاصله 70 روز به مهلت اتمام. اگر 50000 تا تموم شده باشه اعلام می کنند و همه رو رد میکنند. تا بحال به نظر من حداکثر 30000 نفر در کل جهان همراه خانوادهاشون گرفتند. هنوز داره مصاحبه انجام میشه. الهام جان! تو که سنگ صبور این قافله بودی. اندکی صبر
تشکر کنندگان:
در ضمن آنکارا به من دلداری داده که حواسمون به تو هست.یا بقول معروف داریمت. صبر کن و منتظر باش تا خبرت کنیم!
می بینید دلم به چه قاقالی لی هائی خوش شده. همین خبر معمولی دلخوشم می کنه. لا اقل از خبر بد بهتره.
تشکر کنندگان:
elham نوشته: واییییییییییییییییی اگر 55000 ویزا تموم شده باشه چی؟ چرا آنکارا داره مسخره بازی در میاره؟؟؟؟؟کیس ها رو رد میکنه؟؟؟

شما چرا الهام خانم!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Hope Never Die

شماره کیس: ***31
تاریخ دریافت نامه قبولی:may 2008
کنسولگری:abudhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: july 2008
تاریخ کارنت شدن کیس:May 2009
تاریخ دریافت نامه دوم:31 may
تاریخ مصاحبه:14 july
دریافت ویزا: 30 september (روز آخر)
تشکر کنندگان:
به امید خدا همه با دست پر از این راه بیرون می ریم . به قول شاعر :
در نومیدی بسی امید است پایان شب سیه سپید است

ایشاا... همه بچه ویزاشونو میگیرن خیلی زوده که نامید بشید.
great نوشته: در ضمن آنکارا به من دلداری داده که حواسمون به تو هست.یا بقول معروف داریمت. صبر کن و منتظر باش تا خبرت کنیم!
می بینید دلم به چه قاقالی لی هائی خوش شده. همین خبر معمولی دلخوشم می کنه. لا اقل از خبر بد بهتره.

great عزیز این که خیلی خوبه.............این خبر اصلا هم معمولی نیست خیلی هم عالی است یعنی کیس شما در جریانه و به زودی به نتیجه میرسهBig GrinBig GrinBig Grin
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
تشکر کنندگان:
لیلی = مثبت ترین مخلوق خدا

بیخود نیست بعضی ها اصلا کلیرنس بهشون نمی خوره. دنیا بی حساب نیست great جان!
تشکر کنندگان: laili
ولی لیلی جان
این نامه به این مفهوم هست که پرونده من گم نشده! اونا هم هنوز نفهمیدند علت این انتقال از ابوظبی به آنکارا چیه ولی گفتند که پیگیری می کنیم و منتظر پاکت حاوی مدارکم از ابوظبی می مونند که فعلا توی پست( SEP (Shelmaan Express Post گیر کرده و اینکه به سلامتی کلیرنس من هنوز پندینگه.
یعنی کلا منتظر باش، مواظب فشار خونت هم باش تا ببینیم اوضاعت بر می گرده به همون وضع معلق قبلی یا نه.
تصویر نماینده پست ابوظبی ضمیمه هست. سفارش منو یکی بکنه.
ای بابا......

فایل‌های پیوست
.bmp   untitled.bmp (اندازه 81.81 KB / تعداد دانلود: 82)
تشکر کنندگان: seravin ، tehranipoor

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان