کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس گرین کارد 2009
Sad 
تبریک به همهٔ کسانی‌ که کلیر شدند. ما که دق کردیم و این ویزا نیومد.
تشکر کنندگان:
به به بهتون تبریک میگم ali1339 عزیز
کیس نامبر:2009AS27000
تاریخ مصاحبه:JUNE 2009
تاریخ دریافت ویزا : JUNE2009
تشکر کنندگان:
سلام به همگی
بعد از انتقال پرونده ام بصورت زوری، و بی اطلاع و درخواست من از ابوظبی به آنکارا، چون 1.5 ماهه که جوابمو ندادند، از دوستان چه پنهان که کاملا قطع امید کردم.هیچ ایمیلی رو جواب نمیدند و هر تلفنی رو با گفتن اینکه بررسی خواهیم کرد پشت گوش می اندازند. یه گیری تو پرونده ام هست که نمی خوان کلیرم کنند. امروز شد 287 روز یعنی 9 ماه و نیم. شماره های 30000 دارند زودی کلیر می شند اما من با شماره 2500 ماههاست منتظر بودم. مرسی از همگی. گوش به زنگ شانس بعدیم تو زندگی می مونم.
تشکر کنندگان: seravin ، matrix ، reza22 ، hbita
اقاى گريت هيچ ايرادى در پرونده شما نيست من اينجا افراد زيادى را ديدم كه بدون علت 1 سال وا 2 سال در كليرنس بودن (طبق گفته خودشون يعنى الان گرين كارد درن). و بعضى هم خيلى زود گرفتن. نااميد نشيد حتما مال شما هم مياد تا قبل از 30 SEP. هنوز كسى نميدونه چرا مال بعضى زود مياد و بعضى ديرتر ولى هم كلير ميشن مطمن باشيد
تشکر کنندگان: great
دوستان سلام
به همه بچه ها كه تازه كلير شدند تبريك و دو صد تبريك .به اميد خدا كليرينس همه بچه ها زود زود مياد.ولي خونسردي و صبر great عزيز ديگه مثال زدني شده.بابا بچه ها دست به دست هم بديم بلكه يك جوري هولش بديم.اگر دقت كنيد بحث تاپيك كلير شدن را great عزيز راه انداخته و ما يك جورايي به ايشان بدهكاريم.خود من پيشنهاد ميكنم كه مجدد تماس تلفني بگيره و دست از سرشان برنداره انها هم مطمئنم كه بايد پاسخگو باشند و بي جهت كسي را رد نمي كنند و ديگر اينكه اگر جواب نگرفت حتما تا قبل از اتمام زمان و 2 هفته قبل از آن حضورا مراجعه كنه .
به هر حال great عزيز ما ولكنت نيستيم .بجنب بابا .
با تو شايد بي تو هرگز
موفق باشي
تشکر کنندگان: great ، hbita
great عزیز
منم واقعا نظرم اینه که همش ایمیل بزنی و با طرق مختلف پیگیری کنی و اگر جوابی نیومد هفته آخر حضورا مراجعه کنی. هر کاری از دستت برمیاد باید انجام بدی و کوتاهی نکنی. منم امیدوارم که جواب میگیری.
Case Number: 2009AS115XX
تاریخ مصاحبه: ,March 16 , 2009
دریافت ویزا: روز مصاحبه
دریافت کلیرنس همسر : Aug 4, 2009
ورود به آمریکا: Sep 7, 2009
خروج از آمریکا: Nov, 2009 / با دریافت پاس سفید 2 سال
ورود مجدد به امریکا: 2011 , 16, Jul
وقتی چترت " خداست " بگذار باران سرنوشت هر چه میخواهد ببارد.
تشکر کنندگان: great
سلام الهام جان
تبريك ميگم اميدوارم هر جا هستيد موفق باشيد
ممنونم عزيزم - ببخشيد دير جواب دادم

موفق باشي
شريف ترين دلها دلي است که انديشه آزار کسان در آن نباشد . زرتشت
زندگي تاس خوب آوردن نيست ، تاس بد را خوب بازي کردنه .
براي مشورت خردمندان را برگزين تا از ملامت و ندامت در امان باشي .
تشکر کنندگان: elham
هر چقدر من بگم همه كلير ميشن كسي باور نميكنه .
روحيه نميدم راست ميگم .
This Visa bulletin things killing me, waiting to comes current.
تشکر کنندگان: great ، seravin ، merdax ، matrix ، hbita
سلام به همه دوستان
روز پنجشنبه براي سفارت ايميل زدم و و ضعيت كيسم رو پرسيدم همين الان جوابشونو ديدم گفتم بزارم اينجا شايد دلگرمي باشه واسه اونايي كه مثل من منتظرن:

اين متن ايميل منه:

Dear Sir/Madam,

After Greeting.

My interview was on 24-jun-09 and my administrative processing started from mentioned day. I check the embassy website every day, but my case number has not been announced yet. As you better know 2009 DV will be closed by the end of September 2009. Please inform me about the last status of my case number.

Thank in advance for your kind attention.

اينم جواب اونا:

Dear Mr. Hassanzadeh,

We are pleased to inform you that the administrative processing regarding your case has recently been completed. You can come to our office any Monday through Thursday at 1:00 pm. Your case number will be announced in our web page http://turkey.usembassy.gov/immigrant_security.html within this week with an expiration date of September 15, 2009.

Sincerely,

Immigrant Visa Unit

احتياج به توضيح نيست ديگه
همه جوابشون مياد حتي شما گريت عزيز
باقي بقايتان

شماره کیس: AS25XXX
دریافت پاکت اول: Mar 2008
کنسولگری: Ankara
ارسال مدارک: Apr 2008
دریافت پاکت دوم: May 2009
تاریخ مصاحبه: Jun-24-2009 - 08:30 am
كليرنس: ميگن اين جمعه مياد حتمن!!
دريافت ويزا: -
تشکر کنندگان: seravin ، admin ، elham ، great ، laili ، tomi_ft2000 ، matrix ، شهرام ، reza22 ، hbita
mahdis نوشته: سلام الهام جان
تبريك ميگم اميدوارم هر جا هستيد موفق باشيد
ممنونم عزيزم - ببخشيد دير جواب دادم

موفق باشي

سلام مهدیس جون مرسی از لطفت
کار شما چی شد؟ ویزا گرفتید؟
کیس نامبر:2009AS27000
تاریخ مصاحبه:JUNE 2009
تاریخ دریافت ویزا : JUNE2009
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان
10 آگوست شماره من در سایت ابوظبی اعلام شد. اولین زمان مناسب برای گرفتن ویزای امارات 22 آگوست است. که من 23 آگوست میتونم پاسمو به سفارت بدم. به نظر شما دیر نمیشه؟ اگه دیر میشه یه کار دیگه بکنم. لطفا راهنمایی کنید.
کیس نامبر: 2009AS3508x
تاریخ دریافت نامه اول: May 28 2008
تاریخ دریافت نامه دوم: Jun 1 2009
تاریخ مصاحبه: Jul 13 2009
کلیرنس: دیگه منتظر نیستم
کلیرنسم اومد10 Aug
تاریخ دریافت ویزا: Aug 24
اعتبار ویزا: 6 ماه تا تاریخ Feb 23 2010
تشکر کنندگان:
mahkam نوشته: تبریک به همهٔ کسانی‌ که کلیر شدند. ما که دق کردیم و این ویزا نیومد.

ممنون از لطفت. کلیرنس تو هم میاد نگران نباش.
کلیرنسم اومد10 Aug
تشکر کنندگان:
فکر می‌کنم که ۲ هفته دیرتر اصلا اشکالی‌ نداشته باشه. آنکارا که الان تا ۱۵ سپتامبر وقت داده به کسانی‌ که تازه کلیر شدند.

درضمن نمیشه نگران نبود.. خودتون که میدونین چقدر دوران سختیه این انتظار مخصوصاً بعد از اینکه آدم کلی‌ برنامه‌های زندگیشو تغییر میده بخاطر مهاجرت.
تشکر کنندگان: شهرام
mahkam نوشته: فکر می‌کنم که ۲ هفته دیرتر اصلا اشکالی‌ نداشته باشه. آنکارا که الان تا ۱۵ سپتامبر وقت داده به کسانی‌ که تازه کلیر شدند.

درضمن نمیشه نگران نبود.. خودتون که میدونین چقدر دوران سختیه این انتظار مخصوصاً بعد از اینکه آدم کلی‌ برنامه‌های زندگیشو تغییر میده بخاطر مهاجرت.

برای نگران بودن حق داری. من که کمتر از یک ماه منتظر کلیر شدنم بودم قلبم اومد تو دهنم. از اینکه گفتم نگران نباش منظورم اینه که مطمئنم کلیرنس تو هم میاد. ادارات مسئول کلیرنس در آمریکا ظاهرا تمرکزشونو رو لاتاری گذاشتن.
کلیرنسم اومد10 Aug
تشکر کنندگان:
سلام وقت بخير
الهام جان همچنان منتظريم
برامون دعا كنيد

همه دوستان موفق باشن
شريف ترين دلها دلي است که انديشه آزار کسان در آن نباشد . زرتشت
زندگي تاس خوب آوردن نيست ، تاس بد را خوب بازي کردنه .
براي مشورت خردمندان را برگزين تا از ملامت و ندامت در امان باشي .
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان