کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس گرین کارد 2009
من که گیج گیج شدم، هیچ نمیدونم چه میشه کرد. از امروز هم دیگه فکر کردم که خب نمیاد ما باید یه برنامه دیگه بریزیم برای زندگیمون Smile همه میگن نا امید نباشین ولی‌ این انتظار و اضطراب هم برای سلامت روحی‌ و جسمی‌ ضرر داره Smile
تشکر کنندگان:
ali1339 نوشته:
alimasumi نوشته: دوستان
من مي خواهم بدونم كه اگه بلند شوم بروم ابوظبي آيا مي تونم بروم داخل سفارت و در خصوص پرونده ام موضوع را پيگيري كنم . ؟يعني آفيسر آنجا مي تونه پرونده م را ببينه در چه وضعييت است؟
لطفا" فقط بگيد امكان پذير هست يا نه .من را راهنمايي كنيد .
سلام
بعيد ميدونم اصلا تو سفارت راه بدن ، چون قرار ملاقاتي نداشتي كه بخواهي بري تو.
بنظر من بيخودي هزينه نكن.
ايشالله هر چي زودتر كليرنست مياد.

علی عزیز
اینکه تو سفارت راه میدن چرا بعید باشه؟؟؟ مامور دم در که نمی دونه ما کلیر شدیم یا نه، با همون برگه آبی میشه وارد سفارت شد صرف نظر از اینکه تاثیر داره یا نداره. پس ورودش مشکلی نداره ولی سوال اینه که کسی بوده سال های قبل شمارش اعلام نشده باشه و بره و ویزا بگیره؟؟؟
Hope Never Die

شماره کیس: ***31
تاریخ دریافت نامه قبولی:may 2008
کنسولگری:abudhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: july 2008
تاریخ کارنت شدن کیس:May 2009
تاریخ دریافت نامه دوم:31 may
تاریخ مصاحبه:14 july
دریافت ویزا: 30 september (روز آخر)
تشکر کنندگان: tomi_ft2000
salam dooste aziz manzoor in eke 10 rooze akhar oonja bashid ke agar didid esmeton oomad toye site dige sari begiridesh be moshkele parvaz va blit nakhorid dar zemn agar ham nayomade bood ba bargeye abiton mirid to va azashon mikhahid ke vaziyatetono mostaghim chek konan alan momkene inkaro baraton nakonan vali rooz haye akhar inkaro anjam midan omidvaram zoodtar natayej biyad
afshin
ino b ebaghiyeye doostan ham begid
سلام این متن را افشین عزیز برای من فرستادند من هم گذاشتم اینجا که همه دوستان منتظر بخوانند
به امید امدن کلیرینس برای همه
تشکر کنندگان:
نکته اینه که توی سفارت چه اتفاقی می‌افته؟ در مورد آنکارا، وقتی با برگه آبی بری تو سفیر رو نمی‌بینی بلکه کارمندهای سفارت رو می‌بینی که به سوال جواب می‌دن.
تشکر کنندگان: sniffer
ما بالاخره بریم یا نه؟ البته من که به احتمال 99% اگه جواب تا 25 نیاد میرم ابوظبی. حالا معلوم نیست که سفارت چی بهم بگه ولی خب بالاخره بعد اینهمه معطلی
ما هم حتماً یک حق و حقوقی داریم دیگه!! ضمناً افشین عزیز به من هم گفت که روزای آخر اونجا باش که اگه اعلام کردن سریع بریم واسه دریافت ویزا، ولی کسی
تا حالا مشخصاً نگفته اگه اعلام نشه چه میشه کرد؟ ادمین و بر و بچه های پارسال اگه ایده ی دارن لطفاً به ما هم بگن.
ممنون
Hope Never Die

تشکر کنندگان:
پارسال اسم همه اومده ،یادمه 30 sepهم داشتیم...
امسال هم می اد،برای چی نیاد دلیلی نیست!!!!
تشکر کنندگان: matrix ، sniffer
ببخشيد اين را ميگم پسر دايى من 2 سال پيش به خاطر همين موضوى لاتارى را از دست داد. اگر كليرنس نياد اصلا كسى نمى تونه كارى انجام بده حتى سفير . اين مسيله را فقط' FBI مى تونه حل كنه. ولى مال همه حتما مياد هنوز تا 30SEP خيلى مونده. نگران نباشيد
تشکر کنندگان:
اون مال 2 سال پیش بوده ...امسال فرق میکنه Big Grin
تشکر کنندگان: matrix
دوستان بیایید تنها مثبت فکر کنیم .
This Visa bulletin things killing me, waiting to comes current.
تشکر کنندگان: s..setare ، matrix
nina نوشته: ببخشيد اين را ميگم پسر دايى من 2 سال پيش به خاطر همين موضوى لاتارى را از دست داد. اگر كليرنس نياد اصلا كسى نمى تونه كارى انجام بده حتى سفير . اين مسيله را فقط' FBI مى تونه حل كنه. ولى مال همه حتما مياد هنوز تا 30SEP خيلى مونده. نگران نباشيد

میشه لطفا تکلیف خودتون را مشخص کنید که بالاخره پسردایی شما نرفت و این موضوع بغرنجیه یا اینکه همه خیالشون راحت باشه که کلیرنس همه میاد؟
تشکر کنندگان: matrix
من داشتم کلیرنس 2008 رو می خوندم، خیلی امیدوار کننده بود. اولاً تا جایی که فهمیدم همه منتظرا کلیر شدن و ویزا گرفتن ثانیا اینکه اکثراً از 10 سپتامبر به بعد
شمارشون تو سایت اعلام شده، پس جای هیچ نگرانی نیستSmile
Hope Never Die

تشکر کنندگان: tomi_ft2000 ، tehranipoor
پيام جان پسر دايى من مهندس وزارت صنايع سپاه بود وكيل گفت شايد يكى از علتهاى مهم همين بود كه طول كشيد من فكر ميكنم بارى بقيه افرادى كه مشكل خاصى ندارن حتما مى آيد من فقط اين را گفيم كه بدونيد افرادى هم هستن كه ممكنه خيلى تول بكشه ولى حتما علتى داره
تشکر کنندگان:
نینا جان پسر دایی شما کارش کلا در سپاه بود یا سربازیش در اونجا بود؟
تشکر کنندگان:
nina نوشته: پيام جان پسر دايى من مهندس وزارت صنايع سپاه بود وكيل گفت شايد يكى از علتهاى مهم همين بود كه طول كشيد من فكر ميكنم بارى بقيه افرادى كه مشكل خاصى ندارن حتما مى آيد من فقط اين را گفيم كه بدونيد افرادى هم هستن كه ممكنه خيلى تول بكشه ولى حتما علتى داره

yani oonja shaghel boodan,mishe begin mosahebashoon key bood,cheghadr ghabl az 30 september
تشکر کنندگان:
بچه ها من دایی همسرم لاتاری 2007 بود با case number 5000 و متاسفانه Clearance شون sep27 اومد و چون نتونست خودشو تا sep30 برسونه آنکارا (به 5شنبه و جمعه خورد و نتونست بلیط بگیره) ویزا شو از دست داد......Sad
کسانی که تا 20SEP ویزاشون نیومد برن سفارت حتما
تشکر کنندگان: matrix ، sniffer ، tomi_ft2000 ، s..setare ، tehranipoor

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان