2009-10-04 ساعت 20:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-10-04 ساعت 20:41 توسط tomi_ft2000.)
اینقدر دلم تنگ شده که یک نفر بیاد اعلام کنه کلیرنسش اومده!!!!!!!
This Visa bulletin things killing me, waiting to comes current.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
کلیرنس گرین کارد 2009
|
2009-10-04 ساعت 20:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-10-04 ساعت 20:41 توسط tomi_ft2000.)
اینقدر دلم تنگ شده که یک نفر بیاد اعلام کنه کلیرنسش اومده!!!!!!!
This Visa bulletin things killing me, waiting to comes current.
2009-10-04 ساعت 22:50
سلام به همگی
این کلیرنژاد همون دوست عزیز و دوست داشتنیه که ما با هم دبی آشنا شدیم و متاسفانه به علتی که گفتم نتونست ویزا بگیره. کمک به بچه هایی که این مشکل براشون پیش اومد یادتون نره، کلیرنژاد عزیز ایشالا کارت زود زود درست میشه. خدا بزرگه
Hope Never Die
شماره کیس: ***31 تاریخ دریافت نامه قبولی:may 2008 کنسولگری:abudhabi تاریخ ارسال فرمهای سری اول: july 2008 تاریخ کارنت شدن کیس:May 2009 تاریخ دریافت نامه دوم:31 may تاریخ مصاحبه:14 july دریافت ویزا: 30 september (روز آخر)
2009-10-05 ساعت 01:59
hoss نوشته:clearnejad نوشته: hoss عزيز راستش من هم این رو شنیدهام اما فکر نمیکنم درست باشه. احتمالاً منظور از اون حرف، اینه که ویزای follow to join برای همسر گرفته بشه، اما این که روی ویزای DV چنین ویزایی بدن ... یه کم عجیبه. در حدی هم که توی قوانینشون خوندم، چنین چیزی ندیدم. اما چیزی که دیدم، همون بولتن ماهانه معروف ویزای آمریکاست که حتماً دیدید که کسایی که مقیم هستند (یعنی گرین کارت دارند) و برای بستگان اقدام کردند، چیزی حدود پنج سال توی صف میمونن (به علت ازدیاد متقاضی).
2009-10-05 ساعت 11:03
سلام وقت همگي دوستان بخير
آيا از دوستان كسي هست كه برنامه ريزي كرده باشن براي بهمن و اسفند ماه ؟؟؟؟؟؟ ( براي رفتن ) لطفا اگه كسي هست بگه كمي با هم در ارتباط باشيم موفق و پيروز باشيد
شريف ترين دلها دلي است که انديشه آزار کسان در آن نباشد . زرتشت
زندگي تاس خوب آوردن نيست ، تاس بد را خوب بازي کردنه . براي مشورت خردمندان را برگزين تا از ملامت و ندامت در امان باشي .
2009-10-05 ساعت 13:14
من شاید 14 یا 15 بهمن بروم سانفرانسیسکو با امارات انشاالله.(اگه زودتر نشه)
کیس نامبر: 2009as34700
دریافت نامه اول: may 27 تاریخ کارنت شدن: بولتن june (واقعا یکسال از زمان رسیدن نامه اول گذشت) تاریخ دریافت نامه دوم: 1 june تاریخ مصاحبه کنسل شده: 15 july تغییر تاریخ مصاحبه به :1 july تغییر تاریخ مصاحبه به :1 sep دریافت ویزا:روز مصاحبه اقدام برای سیتزن شیپ: Dec 2015 انگشت نگاری: Feb 2016 رسیدن نامه ی مصاحبه: May 14th 2016 مصاحبه : Jun 14th 2016 مراسم قسم: Jun 16th 2016
2009-10-05 ساعت 21:59
منم برای اول اسفند رزرو کردم با قطر واسه واشنگتن
فعلن قیمت دقیق ندادن میگن بعد از ژانویه!!
2009-10-06 ساعت 01:14
سلام بر همگی
کسی میدونه که آیا میشه یک روزه لند کرد در آمریکا یا نه؟ یعنی لند کنیم و بعد همون روز خارج شیم؟ حتما باید گرین کارت دستمون باشه که خارج شیم از آمریکا؟ mahkam نوشته: سلام بر همگی دوست عزیز شما بعد از ورودت به امریکا حتما باید درخواست گرین کارد کنی که دفعه بعد اجازه ورود به امریکا رو داشته باشی .ضمنا تو همین فاصله باید درخواست SSN رو انجام بدی. بعد اگه نمیتونی بمونی درخواست پاسپورت سفید کنی واز امریکا خارج بشی. اینا همگی روی هم 3 تا 4 هفته طول میکشه. ضمنا اگه دولت امریکا بفهمه که شما قصد موندن و زندگی کردن تو امریکا رو نداری احتمال داره ویزاتونو باطل کنه.
2009-10-06 ساعت 13:12
Hojjat نوشته:hoss نوشته:clearnejad نوشته: hoss عزيز فرمی که سفارت به ما داد رو گذاشتم ببینید.افسر سفارت هم به من گفت بین 6 ماه تا یک سال بعد از گرفتن گرین کارت خانومت میتونی وارد امریکا بشی. این گفته اون خانومه من گارانتی نمیکنم. انشا الله که درست باشه.
2009-10-06 ساعت 13:19
Shirin_f نوشته: سلام خواهش ميكنم كمك كنيد دوست عزیز همسر شما لیست بیمه برای سه سالش داره؟
2009-10-06 ساعت 13:26
سلام
تبریک به تمامی دوستانی که روزهای اخر کلیرانس شدند ماتریکس علی معصومی گریت تامی هانرت و ما بقی که اسمشون یادم نیست خدا را شکر که موفق شدند تشکر کنندگان: matrix
2009-10-06 ساعت 13:32
mahdis نوشته: سلام وقت همگي دوستان بخيرسلام من براي آذر ؛دي و بهمن با امارات رزرو كردم براي نيويورك.احتمالا آذر برم.
2009-10-06 ساعت 13:50
فرمی که سفارت به ما داد رو گذاشتم ببینید.افسر سفارت هم به من گفت بین 6 ماه تا یک سال بعد از گرفتن گرین کارت خانومت میتونی وارد امریکا بشی.
این گفته اون خانومه من گارانتی نمیکنم. انشا الله که درست باشه. [/quote] با سلام خدمت hoss عزيز بابت گذاشتن فرم متشكرم بله افراد خانواده بعد از گرفتن گرين كارد بايد از يكي از دفاتر uscis فرم 1-130 رو پر كنند. ولي در متن تصريحي مبني بر شش ماه نديدم. اون شش ماهي كه در متن نقل شده، مربوط به زماني است كه هر كسي بعد از گرفتن ويزا فرصت داره تا وارد آمريكا بشه. باز هم اگر خبري داشتيد مرا بي خبر نگذاريد قربان همگي
2009-10-06 ساعت 14:35
clearnejad نوشته: فرمی که سفارت به ما داد رو گذاشتم ببینید.افسر سفارت هم به من گفت بین 6 ماه تا یک سال بعد از گرفتن گرین کارت خانومت میتونی وارد امریکا بشی. با سلام خدمت hoss عزيز بابت گذاشتن فرم متشكرم بله افراد خانواده بعد از گرفتن گرين كارد بايد از يكي از دفاتر uscis فرم 1-130 رو پر كنند. ولي در متن تصريحي مبني بر شش ماه نديدم. اون شش ماهي كه در متن نقل شده، مربوط به زماني است كه هر كسي بعد از گرفتن ويزا فرصت داره تا وارد آمريكا بشه. باز هم اگر خبري داشتيد مرا بي خبر نگذاريد قربان همگي [/quote] دوست عزیز افسر سفارت به من گفت حداکثر بعداز 6 ماه تا یکسال به شما ویزا میدن! این عین جمله ایشونه! |