ارسالها: 30
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Jun 2010
رتبه:
5
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
این هزینه های تقریبی زندگی در سایت های ذکر شده درست نیست. من در حال حاضر در انگلستان زندگی می کنم در شهری نزدیک لندن.
ما برای یک آپارتمان یک خوابه کوچیک (29 متری) 500 پوند در ماه داریم اجاره می دیم تازه قیمت اصلیش بیشتر بود که ما موقع قرارداد یکم تخفیف گرفتیم. هزینه مصرف انرژی مخصوصاً برق در اینجا بسیار بالاست و اصلاً نمی شه به سبک ایران با فارغ بال از برق استفاده کرد. کرایه تاکسی و همینطور اتوبوس هم بالاست و برای همین خیلی ها اینجا از دوچرخه استفاده می کنند ، اگر کسی بخواد ماشین بخره ، قیمت ها نسبت به ایران به طرز عجیبی پایینه و به راحتی می شه با مبلغ کمی یک ماشین مدل بالا خرید مخصوصاً اگه کمی هم کارکرده باشه اما درعوض بیمه سالیانه اش خیلی گرونه ، بنزین هم گرونه و در ضمن حق پارک بالایی هم داره.
مواد غذایی عموماً نسبت به ایران ارزون تر و در مواردی برابر با ایران هستند مخصوصاً اگه بدونید از چه فروشگاه هایی باید خرید کنید.
اگه کسی بخواد خونه رو با دیگران شر کنه مسلماً اجاره خونه کمتری می پردازه اما مشکلات زیادی به خاطر هم خونه بودن با یه عده ناشناس و با فرهنگ های مختلف براش به وجود میاد.
اینا در مورد هزینه های زندگی بود حالا خودتون هزینه های تحصیل رو هم بهش اضافه کنید ، به قیمت هایی که توی سایت ها زدن اعتماد نکنید هرچند اون ها هم متوسط قیمت ها رو زدن اما شاید اطلاعات آپدیت نباشن ، باید خودتون زندگی کنید تا متوجه همه چیز بشید.
ارسالها: 4
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Sep 2010
رتبه:
0
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام امی جان
آیا از زندگی در انگلستان برایتان خوب نیست ؟
همیشه برای یه چیز بهتر باید بهاشم بپردازیم ،این مشکل ما جهان سومی هاست که فکر می کنیم که رسیدن به اروپا یا کلا غرب براره با راحتی و آسایش اما نمی دونیم که هر جا که تلاش داشته باشی می تونی بهترین باشی.درسته سخت هست اما غیر ممکن نیست،من خیلی از افراد رو می شناسم که در بهترین جای انگلستان زندگی می کنن فقط خودشونو باور دارن ،چه افغانی هایی که در همین ایران و اروپا بهترین زندگی را دارند با اینکه پناهنده بودند اما ما ها....
فقط دنبال راحتی ....
ارسالها: 30
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Jun 2010
رتبه:
5
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
اما من منظورم این نبود که زندگیمون سخته و شکایتی نکردم ، اتفاقاً زندگی ما به خوبی داره می گذره و از نظر مالی مشکلی نداریم. منظور من فقط آگاهی دادن به دیگران بود و اینکه به این ارقامی که اینجا نوشته اتکا نکنن مثلاً گفته بهای برق در ماه می شه 20 تا 40 پوند که اینطور نیست یعنی اگه خونه داشته باشید و با کسی شریک نباشید خیلی بیشتر از این می شه مگه اینکه خونه رو با دیگران شریک بشید که تقسیم بر تعداد می شه یا اینکه خونه اینکلود بگیرید که هزینه هاش رو صاحبخونه می ده.
خدا رو شکر من بسیار از زندگی در این کشور زیبا و باحساب و کتاب راضی هستم و مشکل خاصی ندارم. اگه به وبلاگم سر بزنید حرف هام تأیید می شه ( خوبه یک تبلیغی هم برای وبلاگم کردم !! ).
ارسالها: 4
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Sep 2010
رتبه:
0
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام مجدد آقا امی
برخی از مطالب وب لاگ تونو خوندم خیلی جالب بود ...
من الان هزینه یک سال زندگی در انگلیس رو دارم اما مشکل من اینه که سال اول زبان می خونم،شما که اونجایین آقا امی می تونین بگین برای ارشد می شه توی این یک سال که حدود 14000 پوند کار کنم ؟اینجا که کسی نمی تونه درست پاسخ بده هر کس یه چیز میگه.آیا ویزای کاری بعد ارشد می تونم بگیرم ؟یعنی می دن بهم ؟اگه راهنماییم کنید ممنون می شم .انشاالله همیشه موفق و پیروز باشید.اگه به ایمیلم جواب بدین خیلی بهتره shakibnoury@gmail.com مرسی
ارسالها: 30
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Jun 2010
رتبه:
5
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
اولاً من آقا نیستم و خانمم ، اسم امی شما رو یاد یک مرد میندازه ؟!! عجیبه ، نمی دونم کجاش مردونه است !
دوم اینکه اگه وبلاگم رو خونده باشید حتماً اون قسمتی که در مورد کار دانشجویی نوشتم رو هم حتماً دیدید و من بیشتر از اون اطلاعی ندارم ضمن اینکه با اون تعداد ساعت مجاز کار نمی تونید هزینه سنگین شهریه و زندگی رو تأمین کنید و حتماً باید خودتون حساب بانکی داشته باشید.
ارسالها: 2
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Oct 2010
رتبه:
0
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
من سال دوم دبیرستان رشته ریاضی رو در حال حار دارم میخونم. میخواستم ببینم که من چند تا کالجو نگا کردم همش بالای 40 میلیون بود 3 ترمش (1 سالش) زیر این مبلغ کالجی میدونین
لطفا اگه میدونین بگین
ارسالها: 116
موضوعها: 2
تاریخ عضویت: Jun 2010
رتبه:
0
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
اگه براي ليسانس مي خواي برين و اگه بتونين 3سال تموم كنيي بايد حداقل 120ميليون در نظر بگيرين
ارسالها: 1,504
موضوعها: 46
تاریخ عضویت: Nov 2009
رتبه:
55
تشکر: 0
3 تشکر در 0 ارسال
Application Procedure for Undergraduate Courses Bachelor Degree Programmes
در این بخش توضیحاتی مختصر جهت دانشجویانی که قصد تحصیل در رشته های کارشناسی در انگلستان را دارند داده شده است.
دانش آموزان انگلیسی قبل از ورود به دانشگاه به مدت 13 سال در مقاطع ابتدائی و متوسطه تحصیل کرده و سپس به دانشگاه وارد میشوند.جهت معادل کردن این دوره برای دانشجویان از کشور های دیگر که سیستم آموزشی متفاوتی با انگلستان دارند و قصد ورود به دوره های کارشناسی در انگلستان را دارند خواسته میشود تا در دوره های پیش دانشگاهی شرکت نمایند.
توضیحات کامل در مورد دوره های پیش دانشگاهی را در بخش مربوطه مطالعه نمائید.
متقاضی ورود به دوره های کارشناسی در انگلستان میبایست دوره GCSE را با حداقل نمرات C گذرانده باشد.
نکته: متقاضیان ورود به دوره های کارشناسی در دانشگاهای آکسفورد و کمبریج میبایست نتایج A level را ارائه دهند.
شرایط ورود به دوره های کارشناسی در انگلستان :
ارائه مدارک تحصیلی و ریز نمرات سال آخر دبیرستان الزامی است.این مدرک بایستی توسط مترجم رسمی ترجمه شده باشد در غیر اینصورت از طرف دانشگاه مورد قبول نخواهد بود.
معمولا دانشگاه ها علاقه مندند تا وضعیت درسی و رفتار متقاضی را در زمان تحصیل در مقاطع قبلی بدانند بنابراین ریز نمرات شما در نتیجه اخذ پذیرش اهمیت زیادی دارد.
از آنجا که هر رشته و یا دانشگاه شرایط خاص خود را دارد بعد از تکمیل فرم درخواست مشاوره تحصیلی ، همکاران ما با شما تماس خواهند گرفت تا اطلاعات بیشتری از شرایط فردی شما کسب و راهنمائی های دقیقتری انجام شود.
فرم درخواست جهت شرکت در دوره های کارشناسی در انگلستان بایستی حداکثر تا قبل از 10 خرداد ماه تکمیل شود تا بتوان برای دوره های کارشناسی ترم آینده که در شهریور ماه شروع میشود اقدام نمود .هر چند در بعضی شرایط ، این زمان تا تیرماه ماه قابل تمدید است.
برای درخواست در دانشگاهای آکسفورد و کمبریج میبایست درخواست شما تا قبل از 20 مهر ماه تکمیل شده باشد .تا بتوان برای سال بعد جهت اخذ پذیرش در این دو دانشگاه اقدام نمود. علاوه بر فرم های معمولی ، این دو دانشگاه دارای فرمهای دیگری نیز هستند که میبایستی تکمیل و ارسال شوند .لازم به ذکر است که در یک زمان متقاضی نمیتواند برای هر دو این دانشگاهها اقدام نماید.
IELTS : در بعضی از دانشگاه ها در انگلستان از دانشجویان خارجی خواسته میشود تا قبل از ورود به دانشگاه در دوره های کارشناسی ، امتحان آیلتس را با موفقیت پشت سر بگذارند و نتیجه آزمون آیلتس را به دانشگاه ارائه دهند.اگر چه ممکن است مدارک دیگر زبان را نیز قبول نمایند.
معرفی نامه: Letter of Recommendation
این نامه نقش بسیار مهمی در اخذ پذیرش از دانشگاه های انگلستان به خصوص در دوره های کارشناسی ارشد و دکترا دارد
که در واقع نامه ای است که توسط فردی که متقاضی را در زمان تحصیل میشناسد نوشته و امضا میشود. نویسنده این نامه بایستی موقعیت خود را در نامه بنویسید (مثلا دبیر زیست شناسی) و این که برای چه مدتی و تا چه اندازه متقاضی را میشناخته و دلایل توصیه تحصیل در آن رشته خاص برای متقاضی را عنوان نماید.
بعد از اخذ پذیرش از دانشگاه توسط ما ، فرم توصیه نامه به همراه مدارک پذیرش برای متقاضی ارسال خواهد شد.
معمولا دو توصیه نامه نامه از طرف 2 معرف درخواست میشود.
اظهار نامه: Statement of Purpose
نوشتن اظهارنامه در زمان اخذ پذیرش تحصیلی نقش بسیار مهمی را دارد . چون معمولا مسئولین دانشگاه در عدم حضور دانشجو تصمیم به اعطای پذیرش تحصیلی میگیرند این مدرک در معرفی دانشجو و نهایتا در تصمیم گیری دانشگاه بسیار با اهمیت است که در آن نامه دلایل انتخاب دانشگاه و رشته تحصیلی و همچنین دلایل کافی مبنی بر به پایان رساندن دوره تحصیلی نیز بایستی گنجانده شود.
منبع : ukstudytoday
ارسالها: 1,504
موضوعها: 46
تاریخ عضویت: Nov 2009
رتبه:
55
تشکر: 0
3 تشکر در 0 ارسال
در این بخش توضیحاتی مختصر جهت دانشجویانی که قصد تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در انگلستان را دارند آمده است.
متقاضیان تحصیل در دوره های کارشناسی ارشد در انگلستان بایستی درخواست خود را حداقل یک سال قبل از شروع تحصیل جهت ارائه به دانشگاه برای ما ارسال نمایند.
از آنجا که هر دانشگاه شرایط ورودی خاص خود را دارد بایستی زمان کافی برای بررسی مدارک متقاضی و ارسال تقاضا به دانشگاه ( دانشگاه ها ) وجود داشته باشد.
شرایط عمومی جهت شرکت در کارشناسی ارشد در انگلستان :
جهت شرکت در دوره های کارشناسی ارشد در انگلستان متقاضی بایستی مدرک دوره کارشناسی خود را در دست داشته باشد. بعضی از دانشگاه های انگلستان مدارک دوره کارشناسی بعضی از کشورها را جهت ورود به دوره کارشناسی ارشد در انگلستان معتبر نمیدانند. بنابراین قبل از اقدام اخذ پذیرش مدارک دوره کارشناسی بایستی به معادل آن در انگلستان تبدیل شود.
سوابق تحصیلی:
جهت اقدام برای تحصیل در دوره های کارشناسی ارشد در انگلستان سوابق تحصیلی متقاضی مورد نیاز است و موفقیت آمیز بودن دوره های تحصیلی قبلی در نتیجه دادن پذیرش از طرف دانشگاه اهمیت بسیاری دارد.
ریز نمرات: Transcript
دانشجویانی که تقاضای تحصیل در رشته های کارشناسی ارشد در انگلستان را دارند میبایست ریز نمرات خود ، از دوره تحصیلی دیپلم تا اتمام کارشناسی را ارائه نمایند. ریز نمرات بایستی توسط مترجم رسمی به زبان انگلیسی ترجمه شده باشد. بعضی از دانشگاها ممکن است تقاضای دو نسخه از ریز نمرات را نمایند.
IELTS
اغلب دانشگاهای انگلستان داشتن آیلتس موفقیت آمیز را به عنوان یکی از پیش نیازهای ورود به دوره هایکارشناسی ارشد در انگلستان از متقاضی درخواست میکنند. بعضی از دانشگاها ممکن است تافل را نیز بپذیرند. در صورتی که دانشجو تحصیلات قبلی خود را در محیطی نسبتا انگلیسی زبان گذرانده باشد و مدارکی دال بر تواناییهای خود در خصوص مهارتهایش در زبان انگلیسی ارائه نماید دانشگاه ممکن است او را از گذراندن امتحان آیلتس معاف کند.
GMAT : Graduate Management Admission Test
متقاضیان تحصیل در کارشناسی ارشد در انگلستان در رشته های مدیریتی , علاوه بر احراز شرایط عمومی و آیلتس ممکن است نیاز به گذراندن موفقیت آمیز امتحان GMAT نیز داشته باشند.
تجربه کاری : Work Experience
برای شرکت دربعضی از دوره های کارشناسی ارشد در انگلستان داشتن تجربه کاری به عنوان یک پیش نیاز است. برای مثال برای شرکت در دوره های کارشناسی ارشد MBAs ، متقاضی نیاز به تجربه کاری حداقل 2 تا 3 سال دارد.
رزومه : Resume - (CV) Curriculum Vitae
رزومه یکی از اجزای مهم برای تقاضای تحصیل در رشته های کارشناسی ارشد در انگلستان است. تهیه یک رزومه مناسب در نتیجه اعطای پذیرش تحصیلی اهمیت بسیار زیادی دارد. رزومه بایستی شامل اطلاعات دقیقی از متقاضی در زمینه های تحصیلی و کاری باشد.
جهت اطلاعات بیشتر در زمینه تهیه رزومه مناسب فرم مشاوره تحصیلی را تکمیل نمائید.
معرفی نامه ( توصیه نامه) : Letter of Recommendation
این نامه نقش بسیار مهمی را در اخذ پذیرش از دانشگاه های انگلستان به خصوص در دوره های کارشناسی ارشد و دکترا دارد
که در واقع نامه ای است که توسط فردی که متقاضی را در زمان تحصیل میشناسد نوشته و امضا میشود. نویسنده این نامه بایستی موقعیت خود را در نامه بنویسید (مثلا استاد فیزیک) و قید کنید که برای چه مدتی و تا چه اندازه متقاضی را میشناسد و دلایل توصیه تحصیل در آن رشته خاص برای متقاضی را عنوان نماید.
بعد ازاخذ پذیرش از دانشگاه فرم توصیه نامه به همراه مدارک پذیرش برای متقاضی از طرف ما ارسال خواهد شد.
معمولا ارائه دو توصیه نامه از طرف 2 معرف توصیه میشود.
اظهار نامه: Statement of Purpose
نوشتن اظهارنامه در زمان اخذ پذیرش تحصیلی دوره های کارشناسی ارشد و دکترا نقش بسیار مهمی را دارد . چون معمولا مسئولین دانشگاه در عدم حضور دانشجو تصمیم به اعطای پذیرش تحصیلی میگیرند این مدرک در معرفی دانشجو و نهایتا در تصمیم گیری دانشگاه بسیار با اهمیت است که در آن نامه دلایل انتخاب دانشگاه و رشته تحصیلی و همچنین دلایل کافی مبنی بر به پایان رساندن دوره توسط متقاضی بایستی گنجانده شود.
از موارد دیگر ارائه Essay است که در بعضی رشته ها نظیر MBA از اهمیت زیادی برخوردار است.
منبع : ukstudytoday
ارسالها: 356
موضوعها: 15
تاریخ عضویت: Nov 2010
رتبه:
23
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
خوب یه سوال ما مدارک تحصیلی رو میدیم اونا از کجا صحت مدارک رو تایید میکنن ؟
ارسالها: 356
موضوعها: 15
تاریخ عضویت: Nov 2010
رتبه:
23
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
مدارس شبانه روزی در انگلستان - خصوصی یا Boarding Schools
تحصیل در انگلستان در سنین 5 تا 16 سالگی برای دانش آموزان اجباری است. سال تحصیلی در انگلستان هر ساله از سپتامبر شروع شده و تا جولای ادامه دارد و هر سال تحصیلی به سه ترم تقسیم میشود.
ترم پائیزه:
که از اوائل سپتامبر شروع میشود و تا اواسط دسامبر ادامه دارد. در بخش خصوصی به این ترم Michaelmas Term اطلاق میشود.
ترم بهاره:
که از ابتدای ژانویه شروع شده و تا اواسط یا اواخر ماه مارچ (بسته به تاریخ عید پاک مسیحیان ) ادامه دارد. در بخش خصوصی به این ترم Lent Term گفته میشود.
ترم تابستانی:
از اوائل یا اواسط ماه آوریل شروع میشود و تا اواسط ماه جولای ادامه دارد.
در فاصله هر ترم یک هفته تعطیلات است که به آن نیم ترم یا half term گفته میشود. که معمولا در انتهای ماه اکتبر - اواسط فوریه و آخر ماه می است.
مدارس دولتی:
هزینه های مدارس دولتی در انگلستان توسط دولت پرداخت میشود و توسط مسئولین دولتی محلی اداره میشوند. امروزه هزینه های تعداد زیادی از مدارس توسط خود مدارس پرداخت که به این مدارس Grant Maintained Schools گفته میشود.
به هر صورت در مدارس دولتی تحصیل برای دانش آموزان رایگان است.
مدارس شبانه روزی در انگلستان - خصوصی یا Boarding Schools :
هزینه های مدارس خصوصی که به نامهای دیگر independent or public schools نیز نامیده میشوند توسط والدین دانش آموزان پرداخت میشود.
در بیشتر مدارس خصوصی دانش آموزان در مدارس زندگی میکنند. که برای تعصیلات بین ترم یا ( کریسمس - عید پاک ) به خانه برمیگردند اگر چه ممکن است علاوه بر تعطیلات مذکور یکی دو تعطیلات آخر هفته نیز در خانه خود سپری کنند که بیشتر در مورد دانش آموزان خارجی که در مدارس شبانه روزی خصوصی درس میخوانند صادق است که نام اینگونه تعطیلات آخر هفته exeats است که تاریخهای مشخص و از پیش تعیین شده دارند. گاها به والدین و دانش آموزان اجازه داده میشود تا این تاریخهای تعطیلات آخر هفته را انتخاب کنند.
چون دانش آموزان در مدرسه زندگی میکنند و به صورت شبانه روزی آنجا هستند امکانات فوق برنامه از جمله باشگاه های مختلف مثل ستاره شناسی - کامپیوتر - بحث و گفتگو - شطرنج - عکاسی - موسیقی و دراما دارند. موسیقی و دراما نقش بسیار مهمی را در خارج از کلاس درس در مدارس شبانه روزی ایفا میکند که به دانش آموزان آموزش نواختن ادوات موسیقی نیز آموزش داده میشود. ورزش از جمله فوتبال - راگبی - کریکت - تنیس - نتبال و هاکی و در بعضی مدارس حتی اسب سواری و صخره نوردی و شنا و اسکواش نیز جز این فعالیتهای فوق برنامه هستند.
تمامی مدارس خصوصی دارای بخش ویژه زبان انگلیسی به نام Intense Educational have strong EFL (English as a Foreign Language) هستند که اختصاصا به دانش آموزان خارجی در ترم اول با توجه به نیازهای آنها در زمینه آموزش زبان انگلیسی مساعدتهای لازم را دارند.
جهت اطلاعات بیشتر در مورد تحصیل فرزندانتان در مدارس مدارس خصوصی در انگلستان فرم مشاوره تحصیلی را تکمیل نمائید.
سرویسهای بهداشتی شامل حمام و وان و توالت است که ممکن است به صورت مشترک باشد ولی در بین هر دوش حائلی وجود دارد.
غذا در مدارس خصوصی شبانه روزی :
هر روز سه وعده غذا توسط مدرسه فراهم میشود که شامل صبحانه - ناهار و شام است که در یک اطاق بزرگ سرو میشوند که کارمندان و دانش آموزان در آن محل غذای خود را صرف مینمایند و یا اینکه در بعضی مدارس به صورت سلف سرویس است به جز افراد با سنین پائینتر که توسط کارمندان مدرسه غذای آنها سرو میشود.
در سیستم سلف سرویس دانش آموز میتواند یکی از غذاهای موجود را انتخاب کند.
هزینه های تحصیل در مدارس شبانه روزی یا Boarding School
منظور از هزینه تحصیلی مدارس خصوصی شبانه روزی شامل هزینه تحصیلی (بر اساس چارچوب آموزشی ) به علاوه هزینه های زندگی در خوابگاه های مدارس است که بایستی به صورت کامل قبل از شروع هر ترم پرداخته شود. این مبلغ شامل خوابگاه - سه وعده غذای روزانه و هزینه تحصیل است که میتواند از 22000 پوند تا 30000 پوند در سال و یا حتی بیشتر بسته به مدرسه باشد.
البسه های دانش آموز به صورت مرتب توسط مدرسه شستشو شده و معمولا هر مدرسه یک پرستار دارد که خدمات بهداشتی اولیه را ارائه میدهد و در صورت نیاز به مراقبتهای بیشتر بهداشتی و درمانی از پزشک مسئول کمک گرفته میشود.
هزینه تحصیلی هر مدرسه از مدرسه دیگر متفاوت است و هر ساله این هزینه ها ارزیابی مجدد میشوند و هر گونه افزایش در هزینه مدارس شبانه روزی در اول سپتامبر اجرا میشود. اگر چه در بعضی مدارس اجرای آن در ماه ژانویه انجام میشود. همانطور که قبلا گفته شده هزینه تحصیلی در مدارس مختلف متفاوت است و سازمانی که کنترل هزینه ها را به عهده داشته باشد وجود ندارد. معمولا مدارسی که گرانتر هستند , خدمات بهتری ارائه داده یا مشهورترند.
ممکن است بعضی مدارس هزینه کمتری دریافت کنند البته اگر از طرف بعضی والدین مشارکت مالی بیشتری دریافت کرده باشند. بعضی مدارس هر دانش آموز را به صورت مجزا چارج میکنند در حالی که در بعضی از آنها , هزینه برای همه دانش آموزان یکسان است. هزینه تحصیلی در مدارس خصوصی شبانه روزی بستگی به سن دانش آموز نیز دارد که برای دانش آموزان بزرگتر گرانتر خواهد بود.
اگر چه بعضی هزینه های دیگر نیز وجود دارد که گاها انتخابی هستند و در این حالت ریز هزینه در پرونده دانش آموز درج و در آخر ترم از والدین او دریافت میشود.
خوابگاه و محل اقامت دانش آموزان مدارس خصوصی شبانه روزی:
شرایط خوابگاهی مدارس خصوصی از یک مدرسه به مدرسه دیگر متفاوت است ولی به طور کلی دانش آموزان در سالهای پایینتر از امکانان خوابگاهی مشترک استفاده میکنند در حالی که بزرگترها در اطاقهای تکی یا دو نفره زندگی میکنند.به عبارتی زمانی که بیشتر از 8 یا 10 دانش آموز در یک محل اسکان داده شوند اطراف تخت و کمدهای هر دانش آموز با پرده و یا دیوارهای پیش ساخته از دانش آموزان دیگر جدا میشوند.
گاهی 8 تا 10 دانش آموز را ممکن است در یک اطاق بزرگ اسکان دهند بدون اینکه بین آنها دیواری باشد.در بعضی موارد از تختهای دو طبقه نیز استفاده میشود که ممکن است هر تخت میز مطالعه هم داشته باشد. دانش آموزان معمولا تشویق میشود تا اطاقها را به سلیقه خود تغییر دهند. چمدان و اسباب اثاثیه ها در اطاق خواب در زمان ترم تحصیلی نگهداری نمیشوند ودر محلی مناسب جا داده میشوند. از آنجا که درب اطاق خواب قفل نمیشوند به دانش آموزان توصیه میشود تا پول یا اشیا قیمتی در اطاق خود نگه داری نکنند.
خوابگاهای مدارس خصوصی شبانه روزی دارای آشپزخانه کوچکی هستند که دانش آموزان میتوانند در آنجا نوشیدنی خود را از جمله چای یا قهوه و یا عصرانه مختصری تهیه کنند به علاوه اطاق نشیمن عمومی برای تماشای تلوزیون در چنین خوابگاه هایی موجود است.