موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت همه دوستان مهاجرسرا.مدتي است كه من مطالب مربوط به مهاجرت به امريكا را از طريق لاتاري گرين كارت دنبال مي كنم و مشاهده مي كنم كه مشكل اصلي دوستان مربوط به كار و كاريابي است.البته بعضي از دوستان لطف مي كنند و ادرس سايتهاي كاريابي امريكايي را معرفي مي نمايند .ايرادي كه با توجه به اطلاعاتم وارد مي دانم اين است كه اين سايتها به درد اكثر دوستان نمي خورد بنا به دلايلي مثل ( عدم اشنايي با سيستم كاريابي در امريكا،پر كردن رزومه،عدم اشنايي با محيط ).
سوالي كه براي من پيش امده اين است كه ايا با توجه به وكلاي ايراني كه ما در امريكا داريم و تبليغ خدمات انها را در ماهواره مي بينيم نمي توان از خدمات انها در اين سايت براي دوستان مهاجر استفاده كرد؟سال گذشته حدود 4 يا 5 هزار ايراني برنده گرين كارت شده اند كه مشكل اصلي انها همين كاريابي مي باشد و به نظر من وقت ان شده است كه راه حل اساسي براي اين قضيه توسط خودمان و دوستان وكيلي كه مايل به همكاري هستند پيدا شود .
تقاضاي من از دوستان اين مي باشد كه هر كس كه به هر طريقي مي تواند كمكي به حل اين مسئله خصوصا با روش (وكلاي ايراني مقيم امريكا) بكند مطالب خود را جهت استفاده عزيزان ارسال نمايد. با تشكر
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
کلا قصدی ندارم ولی بی نظم تر از وکلای ایرانی خودشون هستند . روز اول موقع عقد قرارداد هزار تا قربون صدقت میرند اما هنگام پروسه کاری شتر دیدی ندیدی. در مورد کاریابی مهمترین فاکتور زبانه و شاید مهمترین دلیل برای اینکه اکثر دوستان سمت وکلای ایرانی میرند همین عدم آشنایی به زبان انگلیسی هستش. وکلای ایرانی برات یه فورم پر میکنند جوری این کارشون رو مهم نشون میدند که انگار واسه کارشون ملاقات خصوصی با اوباما گرفتند. پیشنهاد من به شما برا ی کاریابی سرچ د راینترنت و افزودن سطح زبانتونه. در مورد رزومه میتونید از سایتهای مهاجرتی استفاده کنید که شما باید توی اونها عضو بشید پس از مدتی فعالیت میتونید بعضی افراد رو پیدا کنید که براتون رزومه نویسی یا کاور لتر تهیه کنند اون هم با پرداخت مبلغ خیلی کم و شاید هم فی سبیل الله .. در مورد وکلای ایرانی البته همیشه استثنا های هم هست اما بی رودربایستی و بی تعارف یکم باید بیشتر دقت کنیم ....
همیشه آخر همه چیز خوب میشود اگر نشد بدان آخر آن هنوز فرا نرسیده است.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با تشكر فراوان از اقاي حامد عزيزبه خاطر اطلاعات مفيدشان.ذهنيت بنده تا به حال اين بوده كه شايد يك مشكلي است كه وكلاي ايراني انچناني كه بايد در اين كار وارد نشده اند.ولي با فرمايشات دوست عزيزمان حامد مشكل فقط عدم صداقت و تعهد به كار وكلاي عزيزمان مي باشد.اگر از نظر مالي هم حساب كنيم سالي 4 يا 5 هزار پرونده نبايد پول كمي باشد كه با كمي صداقت و پشتكار مي تواند نصيب دوستان وكيل شود.به نظر خود بنده در اين صورت هر دو طرف خيالي اسوده خواهند داشت.
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
ماشالله اینقدر وکیل ایرانی تو کالیفرنیا و امریکا هست که نگو . همه نو ع خدماتی هم ارائه میدند از شیر مرغ تا جون ادمیزاد. دلیل دیگه ای که وکلا دنبال دردسر کاریابی نمیرند میتونه کیسهای کاری مختلفی باشه وجود داره طلاق ازدواج بیمه مهاجرت اخذ اقامت برشکستگی چک برگشتی کارت بی اعتباری .... خلاصه تو چی میخوای تو امریکا همه جور خدمتی ارائه میدند چرا برند سمت کاریابی که توش نون نیست و فقط دردسره. ولی تو امریکا یا به قول دوستان عمری کار بلاخره یه نو ن پنیر پیدا میشه بزاری تو سفره . اما اگه واقعا میخوای تاپ باشی باید تلاش کرد تلاش تلاش و اگر 50 درصد اون تلاش رو ایران بکنی همون قدر نتیجه میده
همیشه آخر همه چیز خوب میشود اگر نشد بدان آخر آن هنوز فرا نرسیده است.
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز منظورتان از این که وکیل کار کاریابی رو انجام بده چی هست ؟
کار یابی اینجا به 2 صورته یا شرکتی که کارش این هست شما رو معرفی میکنه به کار فرما یا شرکتهایی که به اصطلاح پیمانکار تامین نیروی انسانی یا رکریتر هستند شما رو میگیرن و به فراخور کاری که هست شما رو سر کارهای مختلف که به توان شما بخوره میفرستن (اکثرا به طور موقت) و الا وکیل تا جایی که من دیدم کلاسش خیلی بالاتر از کاریابی هست و کمترینشون دستمزد 1 ساعت کاریشون از 70 80 دلار بیشتر هست.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
بله, وکیل این کارها راست کارش نیست ولی یک سایت و شرکت کاریابی ایرانی که کاردرست و تخصصی باشه جاش در آمریکا خالیه.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
می گن توی سوشال سرویس یه دوره هایی برای آموزش نوشتن رزومه و کاریابی به صورت رایگان هست. کسی ازش خبر داره؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
خوب نمی دونید دوره هاش به درد می خوره یا نه؟ و اصلا در پیدا کردن کار تاثیر داره یا نه؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
البته اگه کاچی منجر به از دست دادن فرصت سیتیزن شدن نشه