موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. کسی میدونه اگر بخوام کشوری از عضو شنگن رو برای ویزا اقدام کنم که طی یک یا دو روز وقت مصاحبه بده از کدوم کشور میتونم اقدام کنم؟ من ساکن تهران نیستم و الان برای کاری سه روزه به تهران اومدم. میخواستم ببینم با داشتن همه مدارک لازم میتونم برای مصاحبه برای کشوری از اعضا شنگن وقت بگیرم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان...
آیا این درسته که اگه ویزا ریجکت بشه تا 6 ماه نمی تونیم تقاضای ویزای شنگن بدیم؟ آیا اگه درسته این برای درخواست ویزا از همون سفارته یا از هر سفارتی که باشه دیگه امکان نداره؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
با ویزای نوع d اگه وارد یه کشور شینگن بشیم میشه از راه زمینی با ماشین رفت یه کشور دیگه؟
کنترلی صورت میگیره اینجوری؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
یک سوال . افیسر سفارت آلمان از من خواست جایی که قراره اقامت داشته باشم را رزرو اونحا را رسمی براش ببرم بگذاره رو مدارکم. خب به نظرتون اینجا آدرس هتل یا خونه باشه فرق داره ؟ من قرار بود اول تو خود آپارتمان های موسسه ای که دعوتنامه داده اقامت کنم اما الان که ایمیل زدم میگن پر شده ؟ به نظرتون اینکه الان رزرو هتل ببرم اشکال داره؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اگه یه مهر رجکتی ویزا تو پاسپورتمون باشه از کدوم کشور عضو شنگن میشه راحتتر ویزا گرفت؟
ایا عوض کردن پاس مفیده؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اگه کسی با ویزای شنگن بره آلمان. در زمان مسافرتش به آۀمان با یه تبعه آلمانی یا کسی که اقامت اونجا رو دارم ازدواج کنه می تونه اونجا بمونه؟