موضوعها: 6
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام دوست عزیز
پس فعلا" با این کیس نامبر مهمونید چون تا به الان فقط تا 17,400 اعلام کرده اند پس باید صبر کنید احتمالا" وضعیت شما تا 3 یا 4 ماه آینده معلوم میشه پیشنهاد میدم از طریق همین سایت پیگیر وضعیتتان باشید هر کمکی از دست من و دوستان بر بیاید دریغ نمیکنیم موفق باشید
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ازت ممنونم. ولي امروز يه ايميل هم براي سفارت فرستادم تا از وضعيتم با خبر بشم. بد كاري كه نكردم؟
موضوعها: 6
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
اشکالی نداره ولی به شما میگن که شمارتون کارنت نشده باید صبر کنید.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
فقط افراد ستيزن ميتونن براى پدر و مادر تقاضاى گرين كارت كنن. با گرين كارت فقط ميشه براى همسر و فرزندات تقاضاى گرين كارد كرد
موضوعها: 3
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
افشین عزیز
از اطلاعات خوبی که دادی ممنون . خیلی مفید و جامع نوشتی . در ضمن عکسهایی هم که انداختی تو متنت بسیار جالب بود.
موضوعها: 17
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
افشين عزيز سلام
از اطلاعات خوب و جامع شما به نوبه خود تشكر ميكنم .بسيار اطلاعات خوب و مفيد و در عين حال مختصري بود.براي شما آرزوي موفقيت و سلامتي دارم .اي كاش اين نوع اطلاع رساني درسي باشد براي ساير عزيزان تا آنها نيز اطلاعات خويش را بدون تكلف در اختيار ساير دوستان بگذارند.
باز هم متشكرم-موفق باشيد
موضوعها: 1
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام عزیزان TARA,leili,nina, saharm24 و تمامی دوستانی که "گریین کارت و قوانین آن " رومطالعه کردند . امیدوارم مطالب تونسته باشه سوالاتی که در ذهنتون بوده رو راجع به گرین کارت جواب بده, در مورد موضوعی که saharm24 گرامی عنوان کرده باید بگم همونطور که در آخر نوشتم من فقط مطالب عنوان شده در سایت های رسمی رو جمع بندی واینجا نوشتم. اینکه این قوانین چقدر جدی هستند یا نه باید دوستانی که امریکا هستنددر موردش بنویسند( البته من خودم فکر میکنم که اجرای قوانین در آمریکا بسیار جدیست و علت اصلی پیشرفتشون هم همینه) ,البته در قسمت های مختلف هم اگر دقت کنید بیشتر لفظ "ممکنه "و " میتونه" و . . . . . اومده. دوستان خوب TARA و leili عزیز از اظهار محبتتون ممنونم و من هم امیدوارم روزی برسه که ما ایرانیها به کمک به همدیگه تو دنیا معروف بشیم, ( این غیر ممکن نیست).
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
afshin جان
از مطالب خوبت متشکرم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اطلاعات خیلی خوبی بود مرسی افشین
شما در موردشرایط تحصیل هم با گرین کارت اطلاعاتی دارید؟یعنی انترنشنال بحساب میاد و بعد از گذشت 5 سال امکان (home student) است.
خیلی ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من 6 ماهه که با آقایی که citizen است ازدواج کردهام .ایشان در ایران هستند .ما نمیدونیم باید از کجا شروع کنیم؟یعنی چه فرمهایی را پر کنیم ؟لطفا اگر کسی مراحلش را میداند به ترتیب به من بگوید چکار کنم؟