کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
مهاجرت از طریق بستگان درجه 1
سلام ببخشید سوالی داشتم در مورد اقدام برای گرین کارت امریکا ..... مادر شوهر خواهر من همسر مردی است که سیتیزن امریکاست (این آقا پدر شوهر خواهرم نیست) آیا این آقا میتونه برای گرین کارت شوهر خواهرم اقدام کنه؟ توضیح اینکه مادر شوهر خواهرم تمایلی به گرفتن گرین کارت و اقامت در امریکا ندارد .خیلی قاطی پاتی شد ببخشید!!!!
برگ در انتهای زوال می افتد و میوه در انتهای کمال بنگر که چگونه می افتی چون برگی زرد یا سیبی سرخ (کنفسیوس)
پاسخ
تشکر کنندگان:
نه نمیتونن. چون فرزند خودشون نیستن. باید برای همسرشون اقدام کنن و بعد که همسرشون گرین کارت گرفتن برای پسرشون اقدام کنن که سرجمه 10 سالی طول میکشه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: f1f ، amir2640 ، لی لا ، storagemeter ، dreamer60
سلام دوستان! یه سوالی داشتم! میخاستم بدونم برای کسی که سیتیزن شده چقدر طول میکشه اگه از طریق خاهر برادری اقدام کنن؟
2009
2010-2011
2012-2013
2014
2015-Loading Plz wait
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-05-06 ساعت 16:22)ali_am76 نوشته:  سلام دوستان! یه سوالی داشتم! میخاستم بدونم برای کسی که سیتیزن شده چقدر طول میکشه اگه از طریق خاهر برادری اقدام کنن؟

شما سوالتونو خیلی بد مطرح کردید !!!!!!

اگر منظورتون اینه که اگر کسی که سیتیزنه برایه برادر و خواهرش اقدام کنه چقدر طول میکشه که به اونا ویزا بدن باید بگم حدود ۱۲ تا ۱۳ سال
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG
کیس نامبر  ABD2010

پاسخ
تشکر کنندگان: f1f ، شاپرک ، ali_am76
سلام بنده بازنشسته هستم و در ایران دختری 25 ساله مجرد دارم.
میخواستم از دوستان عزیز بپرسم من با گرین کارت میتونم برای دخترم اقدام کنم یا حتما باید اول سیتیزن بشم؟اگر جواب مثبته چقدر طول میکشه؟
اگر به اداره مهاجرت نامه بدم که دخترم با توجه به شرایط ناامن جامعه ایران تنهاست و داره خیلی اذیت میشه امکانش هست که زودتر به پروندش رسیدگی بشه؟
با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-05-17 ساعت 18:45)jafarlari نوشته:  سلام بنده بازنشسته هستم و در ایران دختری 25 ساله مجرد دارم.
میخواستم از دوستان عزیز بپرسم من با گرین کارت میتونم برای دخترم اقدام کنم یا حتما باید اول سیتیزن بشم؟اگر جواب مثبته چقدر طول میکشه؟
اگر به اداره مهاجرت نامه بدم که دخترم با توجه به شرایط ناامن جامعه ایران تنهاست و داره خیلی اذیت میشه امکانش هست که زودتر به پروندش رسیدگی بشه؟
با تشکر
با سلام

بله میتونید به شرطی که دخترتون مجرد باشن براشون درخواست بدید و ایشون حدود 7 سال طول میکشه تا ویزا بگیرن

در مورد سال دومتون باید بگم کاملا غیر ممکنه چون خیلی از ما داریم در ایران زندگی میکنیم وشرایط خیلی از دوستان به نوعی به مراتب از دختر شما هم بدتره بنابر این اگر قرار بود با همچین بهانه هایی زودتر ویزا بدن الان همه ی ما باید امریکا باشیم.....
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG
کیس نامبر  ABD2010

پاسخ
تشکر کنندگان: abdolreza ، samira t
(2013-05-17 ساعت 18:45)jafarlari نوشته:  سلام بنده بازنشسته هستم و در ایران دختری 25 ساله مجرد دارم.
با تشکر

دولت امریکا در شرایط مرگ و زندگی برای متقاضی ویزا به امریکا ویزا صادر می کند .
ولی این به این معنا نیست شما بتوانید به عنوان مثال بگید که تنها است در ایران ، من کیس خودم را براتان مثال میزنم که خواهر من با ٢١ سال سن ، در تنها در ایران زندگی میکرد ، چون مادر من برای ادامه درمان سرطان به امریکا رفته بود ، ما دو بار در دو سال برای خواهرم هم از طریق امارات ، و هم از طریق ترکیه اقدام کردیم ، هر دو مورد هم بهش ویزا ندادند ، چون از چند سال پیش ویزا ی مهاجرتی براش اقدام کرده بودیم از طریق خود مادرم .
البته در مواردی هم من شنیدم که به راحتی ویزا داده اند.
میتوانید از طریق دانشگاه ، و ویزای کار اقدام کنید ، اگر شرایط مالی اجازه میده میتوانید از طریق ویزا ی سرمایه گذاری هم اقدام کنید ، بهتر است با یک وکیل در این باره صحبت کنید ،
روزتان بخیر
[en]Category: F2B
Priority Date: DEC 2005
-I-797 received Jan 2010
-Civil documents & Affidavits of Support request July 2012
-Case completed Oct 2012
-petitioner become U.S. citizen 2012 DEC
-case upgraded: to F1 April 2013
- interview :June 2013 [/en]

-visa issued: June 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: storagemeter ، amir2640 ، jafarlari
سلام من یه سوالی داشتم در صورتیکه سیتی زن بشم چند وقت طول میکشه برای پدر ومادرم اقدام کنم ؟وآیا به هر دوی اینها باهم گرین کارت می دن ؟
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-05-18 ساعت 11:09)yalda91 نوشته:  سلام من یه سوالی داشتم در صورتیکه سیتی زن بشم چند وقت طول میکشه برای پدر ومادرم اقدام کنم ؟وآیا به هر دوی اینها باهم گرین کارت می دن ؟

بله میتونید اقدام کنید و حدود یک سال یا کمی بیشتر طول میکشه و به هردوشون هم ویزا میدن
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG
کیس نامبر  ABD2010

پاسخ
تشکر کنندگان: abdolreza ، f1f ، el333
با سلام
پدر من امریکا زندگی میکند و گرین کارت دارد من 28 ساله و متاهل هستم.
میشه منو راهنمایی کنید که پدرم میتونن برای من و همسرم درخواست اقامت بدن یا نه و الان با گرین کارت میتونه اقدام کنه یا باید سیتیزن بشه بعد اقدام کنه
با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-07-20 ساعت 16:00)hwxp4 نوشته:  با سلام
پدر من آمریکا زندگی میکند و گرین کارت دارد من 28 ساله و متاهل هستم.
میشه منو راهنمایی کنید که پدرم میتونن برای من و همسرم درخواست اقامت بدن یا نه و الان با گرین کارت میتونه اقدام کنه یا باید سیتیزن بشه بعد اقدام کنه
با تشکر

طبق قانون در حال حاضر پدر و مادر فقط در صورت سیتیزن بودن می تونن برای فرزند متاهل بالای 21 سال اقدام کنن که شامل کل خانواده میشه و با گرین کارت فقط می تونن برای فرزند مجرد بالای 21 اقدام کنن.
Doctor of Audiology Student
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، aghaghia ، amir2640
درود

من حدود 5 سال هست که مادرم برای من درخواست کرده ، من باید مراحل پرونده خودم را چک کنم .
بطفا آدرس سایت را و به کدام قسمت سایت باید بروم تا بتوانم پرونده خود را مشاهدخ کنم که در چه مرحله ایست ؟

https://egov.uscis.gov
این سایت صحیح است ، اگر صحیح است کدام قسمت را چک کنم ؟

با سپاس
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام خدمت دوستان
من سیتیزن آمریکا هستم(پاسپورت و شناسنامه دارم) و الان در ایران زندگی می کنم، در واقع کل اقامت من در آمریکا حدود 1 سال بوده و الان اگه خدا بخواد تصمیم دارم برم و اونجا زندگی کنم. من یه پسر 10 ساله دارم ،کسی از دوستان اطلاع داره که من با چه نوع ویزایی میتونم پسرمو با خودم ببرم تا اینکه کار پاسپورتش درست بشه؟ (با توجه به اینکه طبق اطلاعی که دارم من باید 5 سال در آمریکا اقامت داشته باشم تا بتونم برای فرزندم پاسپورت بگیرم). تو این مدت همسر و فرزندم می تونن در آمریکا حضور داشته باشن؟ و اگه امکانش راهش چیه؟ از دوستانی که اطلاع دارن خواهش می کنم راهنمایی کنید...
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-07-28 ساعت 15:56)سارینا79 نوشته:  با سلام خدمت دوستان
من سیتیزن آمریکا هستم(پاسپورت و شناسنامه دارم) و الان در ایران زندگی می کنم، در واقع کل اقامت من در آمریکا حدود 1 سال بوده و الان اگه خدا بخواد تصمیم دارم برم و اونجا زندگی کنم. من یه پسر 10 ساله دارم ،کسی از دوستان اطلاع داره که من با چه نوع ویزایی میتونم پسرمو با خودم ببرم تا اینکه کار پاسپورتش درست بشه؟ (با توجه به اینکه طبق اطلاعی که دارم من باید 5 سال در آمریکا اقامت داشته باشم تا بتونم برای فرزندم پاسپورت بگیرم). تو این مدت همسر و فرزندم می تونن در آمریکا حضور داشته باشن؟ و اگه امکانش راهش چیه؟ از دوستانی که اطلاع دارن خواهش می کنم راهنمایی کنید...
ممنون

با سلام

در مورد سوالتون فکر نکنم که نیازی به اقامت 5 ساله برایه افرادی مانند شما باشه و هر وقت بخواهید میتونید برایه فرزند و همسرتون اقدام دریافت ویزا کنید و حدود 1 سال و کمی بیشتر یا کمتر طول میکشه تا بهشون ویزا بدن نوع ویزایه پسرتون از نوع IR-2: فرزند زیر 21 سال یک سیتیزن آمریکا هست
ونوع ویزایه همسرتون از نوع IR-1: همسر یک تبعه ( سیتیزن) آمریک هست
و این نوع ویزاهایه خانوادگی ( محدودیت تعداد ندارد ) یعنی همون طور که گفتم حدود 1 سال بیشتر کار ویزاشون طول نمیکشه

و برایه اطلاعت بیشتر میتونید به ای تایپک مراجعه کنید
http://mohajersara.com/thread-2914.html

موفق باشید
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG
کیس نامبر  ABD2010

پاسخ
تشکر کنندگان: سارینا79
(2013-07-28 ساعت 17:58)amir2640 نوشته:  
(2013-07-28 ساعت 15:56)سارینا79 نوشته:  با سلام خدمت دوستان
ممنون

با سلام

در مورد سوالتون باید بگم که نیازی به اقامت 5 ساله برایه افرادی مانند شما نیست و هر وقت بخواهید میتونید برایه فرزند و همسرتون اقدام کنید و حدود 1 سال و کمی بیشتر یا کمتر طول میکشه تا بهشون ویزا بدن نوع ویزایه پسرتون از نوع IR-2: فرزند زیر 21 سال یک سیتیزن آمریکا هست
ونوع ویزایه همسرتون از نوع IR-1: همسر یک تبعه ( سیتیزن) آمریک هست
و این نوع ویزایه خانوادگی ( محدودیت تعداد ندارد ) یعنی همون طور که گفتم حدود 1 سال بیشتر کار ویزاشون طول نمیکشه

موفق باشید
ممنون از پاسخی که دادین، دو تا سوال دیگه هم دارم
1- تو این مدت یک سال آیا راهی هست که بتونم پسرم رو ببرم آیا امکانش هست که در یک مدرسه در آمریکا ثبت نام بشه و ویزای دانش آموزی بگیره؟
2-آیا من برای درخواست پاسپورت و بعد از آن می تونم خارج از آمریکا باشم مثلا از طریق سفارت در ابوظبی اقدام کنم ؟
در ضمن من بعد از تولد هیچ سفر دیگری به آمریکا نداشتم.
بازم ممنون که وقت میذارین و جواب میدین.
پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان