موضوعها: 2
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من می خواستم بدونم که آیا سابقه کار را وقتی ترجمه میکنیم باید دارای مهر دادگستری باشد یا مهر دادگستری الزامی نیست؟
چون وقتی من میخواستم سابقه کارم را تزجمه کنم دارالترجمه روزنامه رسمی شرکت را از من خواست ( در صورت تائید دادگستری )
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزیز
اگه دیپلم 4 ساله یا 3 ساله بعلاوه پیش دانشگاهی به بالا(لیسانس.فوق.دکترا) دارید مهر دادگستری الزامی نیست که هیچ، نامه سابقه کار هم به کارت نمیاد ولی حالا که ترجمه کردی خوبه و بردن یه نامه سابقه کار ضرری نداره...ولی اگر کسی این مدارک تحصیلی رو نداشته باشه چون بر اساس سابقه کار ارزیابی میشود و نه تحصیلات، من تایید دادگستری رو توصیه میکنم...
امیر 2009as4###
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان! ايا ترجمه را به تا ييد دادگسترى برسونيم كافيه؟ يا اينكه بياد به تاييد وزارت خارجه هم برسونيم؟ ممنون
موضوعها: 7
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
اگر سابقه کار بدون بیمه باشه مشکل سازه؟ البته برای لیسانس
Hope Never Die
شماره کیس: ***31
تاریخ دریافت نامه قبولی:may 2008
کنسولگری:abudhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: july 2008
تاریخ کارنت شدن کیس:May 2009
تاریخ دریافت نامه دوم:31 may
تاریخ مصاحبه:14 july
دریافت ویزا: 30 september (روز آخر)
موضوعها: 3
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
مدارکی که برای ترجمه رسمی می دهید خودشان هم مهر دادگستری دارند هم مهر وزارت امور خارجه.
آقای مهدی بهتره که مهر دادگستر داشته باشه.
ما ابوظبی مصاحبه داشتیم و همانطور که در نامه دوم خواسته بودند نامه اشتغال به کار همسرم را بردیم ولی آنها روز مصاحبه نخواستند ما هم ندادیم.
مدارکی مثل صورتحساب بانکی (اسپانسر داشتیم)و کارت پایان خدمت هم همراه برده بودیم.ترجمشو. ولی نخواستند.
روز سفارت هیچ مدرکی را زودتر خودتان به افسر ندهید اجازه بدید یکی یکی نام ببرد بعد شما انرا بدهید .دردسرش کمتره.