موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان لطفا ادرس ایمیل سفارت امریکا در انکارا رو میخواستم.ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
mohammad_usaممنون از کمکتون .به امید موفقیت شما .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
mohammad_usaیه سوال دیگه داشتم . نامه مصاحبه من رسیده .ولی سفارت در سایت تاریخ اونو تغییر داده. ایا من باید منتظر نامه مصاحبه جدید باشم؟ اگر نه برای تست پزشکی در خارج چه مدرکی رو دال بر تغییر تاریخ باید ارایه بدم.ممنون از وقتی که برای جواب میگذاری.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
mohammad_usaسلام.من نامه دوم رو دریافت کردم .چند تا سوال داشتم.
1)در نامه یه جدول داره که باید سفرهای قبلی رو بنویسیم.من به سوریه هم سفری داشتم.و این موضوع برای سفارت جالب نیست.(اونطوری که فهمیدم).ایا باید حتما بنویسم؟
2)مدارکی که باید 15 روز قبل برای سفارت بفرستیم فقط مربوط به شخص برنده هست یا همه افراد خانواده مدرکشونو باید بفرستند؟
3)باید کپی همه صفحات پاسپورت همه افراد پست شود؟
4)من و همسرم لیسانس داریم .ایا مدرک لیسانسمونو باید بفرستیم یا دیپلم؟
5)در مورد شناسنامه باید کپی برابر اصل رو پست کنیم؟
6)در مورد سند ازدواج چی؟
میدونم سوالها زیاده ووقت شما هم محدود.ممنون میشم که راهنمایی کنید چون زمان زیادی تا مصاحبه نمونده.با سپاس.
موضوعها: 6
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
1)شما چه بخواهید چه نخواهید باید مسافرت هایی که در کشورهای مختلف داشتید را اعلام کنید چون پاسپورتتان گواه رفتن شما می باشد مطمئن باشید که اگر دروغ بگویید آنها سریعا" متوجه می شوند و آنوقت تمام آرزوهایتان و هزینه هایی که کردید بر باد می رود.
2)فقط مربوط به شخص برنده هست الا کپی های پاسپورت همه خانواده راکه باید اونها رو بفرستید،حتی کپی پاسپورتهای گذشته را
3)بله،حتی پاسپورت های قدیمی
4)شما در ثبت نام چه مدرکی زدید اگر لیسانس باید لیسانس رو بفرستید به نظر من شما کپی ها ی لیسانس و ترجمه اونو بفرستید و اصلشونو با خودتون ببرید مصاحبه، اونجا تحویل بدید تا کپی هایی که شما براشون فرستادید برابر با اصل کنند و سپس به شما باز گردانند.در ضمن مدرک تحصیلی فقط از شخص برنده شده میخواهند نه همه خانواده ولی برای اطمینان مدارک همسرتان نیز باخودتان همراه باشد ولی تا وقتی ازتون نخواستند نشون ندید.
5)صد در صد چون شناسنامست.
6) کپی و ترجمه اون کافیه بعضی ها دوست دارند و برای محکم کاری کپی برابر اصل میکنند که قیمتش هم دورو بره 2500 تومان به بالا هست.
در ضمن پیشنهاد میدم زودتر از 15 روز پست کنید.
قربان شما با آرزوی موفقیت و سلامتی شما و خانواده تان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
mohammad_usa خیلی ممنون از محبتهای بی دریغتون.نمیدونم با چه زبونی تشکر کنم. باز هم مزاحم میشم . شاد و سرافراز باشید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
mohammad_usaبا سلام . 1 )من با پاسپورت قبلی به سوریه سفر داشتم .ایا باید کپی پاسپورت قبلی رو هم پست کنم؟
2) پست UPS در ایران هست؟
3) در انکارا چقدر امنیت برا ی ایرنیا هست؟
4) در مورد هتلها اطلاعاتی دارین؟از نظر هزینه و ... ؟از طریق اینترنت میشه هتل بیوک ارشال رو رزرو کرد؟
با سپاس از شما
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه اعضا. یه سوال. اگر بعد از مصاحبه جواب ویزا تا اخر سپتامبر نیومد چی میشه؟ایا کسی رو سراغ دارین که این اتفاق براش افتاده باشه؟(در مورد لاتاری)
موضوعها: 13
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
چیزی نمیشه فقط بیچاره میشید بعد باید در لاتاری 2011 شرکت کنید
کیس نامبر:2009AS27000
تاریخ مصاحبه:JUNE 2009
تاریخ دریافت ویزا : JUNE2009
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
mohammad_usa با سپاس از شما.ممنون از پاسختون.